- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7489 üzenetére
Félreértettelek, természetesen elég....
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Van egy ezeréves Compaq Evo N800v-m, a napokban elkezdett rosszalkodni a kijelzője: mozgatástól függetlenül lehet tőle epilepsziás rohamot kapni bekapcsolástól számított 2-3 percig (az örök feketeség és desktop hadakozik), míg végül megadja magát. Megvilágítása megmarad, tehát nem lesz matt sötét, épp csak nem látszik semmi érdemi tartalom. Külső képernyőre kiadható a képe D-Sub-bal, viszont az is vibrál folyamatosan, még ha a kép nem is megy el. Minden bekapcsoláskor reprodukálható.
Az inverter a ludas, vagy esetleg már maga az LCD panel halódik?
Üdv, előre is köszi
-
sphe
senior tag
válasz
KillHates #7468 üzenetére
Reinstall után akkor ne is legyen win8 update? Annyi a Win Defendernek?
#7466 Dell XPS: oh, csak most, de ráleltem a kérdésedre. A választ nem tudom, de ha egyszer beviszem melólyre, érdekel az eredmény? (bár bízom addig kijavítják ezt a hibát és az új driver megoldja)
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7483 üzenetére
Nem kell sok.....a lényeg: hogy egyenletesen vékonyan elterüljön a hűtőfelületen (megfelelő előkészítés tisztítás után), amikor a heatpipe leszorításra kerül, és akkor se folyjon ki lehetőleg. Szóval hasonlóan, mint a konzol esetében, esetleg a youtube-on meg tudsz nézni róla egy videót, segítségképpen, mert nehéz vizualizálni ezt.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7479 üzenetére
Nincs ez másképpen a laptop esetében sem, kivétel, amikor az integrált videokártya hűtését Gap-Pad-el (thermalpad) oldották meg, ill. kiegészítő hőelvezetésre használják a heatpipe-nál.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Executioner #7432 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7469 üzenetére
"Már csak arra lennék kíváncsi hogy laptopoknál hol cserélik a pasztát :cpu,gpu kívűl.."?
Ezt a kérdésedet nem értettem...
-
Roláj
csendes tag
Nagyon jó csak annyi paszta volt rajta mint amennyi a képen lászik
-
Roláj
csendes tag
KillHates Mester!
Ahol van a csavarhúzó feje az a GPU igaz?!
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/130103/20130103116_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130103/20130103116_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
Huroq
senior tag
válasz
KillHates #7457 üzenetére
Köszi az ötleteket.
Gondolom kijelző nélkül is el kellene indulni a gépnek
Most szétszedtem, megnéztem, hogy minden csatlakozó a helyén van e vagy látok -e valami szembeötlő gondot, de sajnos nem.
Továbbra is fenn áll, hogy bekapcsoláskor felpörög minden, led világít kijelzőn halványan megjelenik a lenovo felirat majd pár másodpercre rá leáll a gép. Ezek szerint valami komolyabb gondja lehet :/
Vagy elviszem valami szervizbe, hogy kiötöljék mi lehet a probléma vagy nem tudom. Sajnos jelenleg nem volt betervezve szerviz.Köszönöm még egyszer a segítséget.
Üdv.
Erik -
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7452 üzenetére
Szia,
Nyilván azért nyertél ekkorát az újrapasztázással, mert nem volt hőelvezetés, mint a mellékelt kép is ábrázolt.(vagy rosszabb) A pasztázás nem csak abban merül ki egy jobb minőségnél, hogy 3°-4° fokot nyerünk vele, hanem a tartósságában is, ugyanis egy idő után pont az ellenkezőjét tapasztalhatod, azaz inkább "szigetel", szóval érdemes egy "bevált" jobb minőséget használni..
Milyen típusú a géped: Acer?
-
-
Roláj
csendes tag
Tiszteletem!
Egy Asus F5N A1 es laptopom van, de valami irtó idegelő amit csinál. Ha bekapcsolom a gépet szépen bejön a windows megy rajta minden akadás és pixel hibák nélkül, de ha elkezdek vele dolgozni akkor iszonyú nagy fordulatra megy a ventilátorja és egy kis idő múlva lenyomja a gépet. De ha nyugalmi állapotban van a gép (mint pl most mikor írok) akkor gyönyörű szépen halkan jár a ventilátorja, nem ingadozik a sebessége. Proci csere megtörtént, újra pasztázás is, teljes kitakarítás is (bele értve a procit, wincsit, ventilátor, hűtő bordák) Ha csak tápról üzemeltetem a gépet akkor is csinálja, ha csak aksiról akkor is, ha mind2 akkor is, ha egyik se akkor a legjobb mert nem gondolkozom azon miért kapcsol le
Valakinek még valami ötlete? Valahogy nincs kedvem hozzá elvinni és megint több 10/20/30 ezreket kihajítani az ablakon, inkább akkor a gépet hajítom ki az ablakon.
U.i.: gyári procival is, és a másik procival is ugyan ezt csinálja. Nem válogat a kis ...
-
Muerte
addikt
válasz
Az MX4 azért még jelent pár fokot minuszban a noname-ekhez képest.A HD5400 vga bár nem ismerem de biztosan alaplapra integrált ergó nem cserélhető.
-
Szerencse!
1, Esetleg nézd meg, hogy a lecsukás-érzékelő jól működik-e...
2, A kábelek rendesen össze vannak dugva?
3, nézz bele a kijelző alaplapi csatijába és nézd meg, hogy ne legyen egy kis lábacska sem elgörbülve.
4, esetleg a csatlakozók közül egy picit nem vált le a panelról valamelyik? -
válasz
"Xbox 360-t már pasztáztam újra, ott valami noname anyagot vettem de 15-20fokkal csökkent a hőmérséklet."
Bele sem merek gondolni mi lehetett ott előtte
-
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Gondoltam írok ide hátha valaki tudja mi lehet a hiba
Egy Lenovo G580 -nak a kijelző külső borítása illetve a zsanér egyik fele megsérült, de ettől még simán működött a gép. Gondoltam leszedem a borítás és rendelek valahonnan ha találok. Kiszedtem az LCD panelt és a borítást is lehámoztam, már csak a kábelek maradtak. Gondoltam addig külső monitorról használom.
Sajnos nem így történt, mert mikor el akartam indítani a gépet felpörgött minden, LED-ek világítottak és kb. 3-4 másodpercre rá leáll a gép. Természetesen képet nem produkált addig sem. Ez így számomra elég érdekes, hogy egy panel kivételétől ez történjen.
Esetleg valakinek valami ötlet?Üdv.
Erik -
válasz
papper20 #7448 üzenetére
Ilyet sem hallottam még, hogy a hűtés házirendje driver függő legyen
Asztali VGA kártyáknál oké, de notinál? Ott "vegetatív" módon az SM vezérlő dolga, a hűtést szabályozni, nem az instabil operációs rendszer meghajtóprogramjának. Abba bele sem merek gondolni, ha a gép "csendes" üzemmódban lefagy; de közben a perifériák meg befűtenek és a ventit nem nyomja fel a rezidens program... Lesz ott dolga a BGA-zó gépnek utána!
De az ilyennek mobileman-el csak örülünk. -
Atheros chip-es WiFi van a gépedben. Egy pár hónapja kijött egy rossz driver a neten. Sajnos a Microsoft update szerverre is felkerült és a Windows be tudja frissíteni sutyiban, de pár program (pl. driver genius) is simán lerántja ezt.
Úgy implementálódik a windows-ba, hogy hiába állítod vissza a drivert; nem akar jó lenni. Regedit-el, TC-vel és egyéb manuális módszerrel kell véres verejtékkel kigyomlálni az oprendszer adatbázisából és egy nyári drivert felrakni. Vagy Windows reinstall és eleve valami régebbi meghajtó programot felrakni.
Ha megpróbálod a gépedet egy Linux live disztribúcióval, akkor azzal hibátlanul fog menni a WiFi.(az egyik ügyfelem a ZenBook-ját állította bele a gipszkarton falba e miatt. Mondjuk neki a pénz nem számít...)
-
papper20
csendes tag
válasz
KillHates #7423 üzenetére
Hali! Köszönöm a gyors választ!
Annyi kérdésem lenne, hogy felraktam most minden drivert már kínomban a gyári oldalról és most megszűnt ez a probléma.. Néha felszól a venti, de most normálisan megy.. pörög, de csak akkor lesz eszeveszett, amikor a crysissel játszok, ami ugye eszi a gépet. Ez így normális?
Üdv papper
-
sphe
senior tag
válasz
Dell XPS #7439 üzenetére
Köszönöm a kérdéseket, tippeket.
Régebben is volt hasonló probléma, akkor a wifi újracsatlakoztatásával, egy kis (kábeles,wifi kikapcs) pihentetéssel megoldódott.#7438 Muerte75: Reinstall után egy hónapig kvázi jól bírta a wifi. Most viszont nem akar visszajönni. Azt hittem eddig, hogy a szolgáltató/modemmel van a probléma, úgyhogy vagy, pihentetéssel újracsatlakoztatással magához tért. Most a rendszervisszaállítás sem segített.
#7437 mobileman: köszi a tippet. Hasonlóképp gondolkoztunk ebben, csak kiderült, hogy a szomszéd hentesnél nem volt éppen kipróbálásra egy fölösleges e1505 wifi kártya.
#7439 Dell XPS: remélem, hogy a megfelelő válaszokat adom a kérdésedre, a kövektezőket írja ki "A kapcsolat azonosítása sikertelen" "Nincsen hálózat" "A kapcsolat korlátozott"
-
Muerte
addikt
válasz
bull84ghia #7445 üzenetére
Évente érdemes újrapasztázni minden laptopot,Nálad már a hőfok is jelzi hogy igen.MX4-et ajánlom hozzá.
-
bull84ghia
őstag
Ati Radeon HD 5400 videokártya van a laptopomban és simán netezésnél 65-70 fok körül van a hőmérséklet, jól sejtem hogy ez magas? Érdemes újra pasztázni?
-
Dell XPS
veterán
válasz
scofield657 #7443 üzenetére
Szerintem ne melegítsél semmit, és processzort se vegyél, a kolléga biztosan megjavítja Neked az alaplapot, és utána semmi gondod nem lesz. Chipset (északi-híd), GPU, szóval keresd meg és beszélj Vele...
-
scofield657
csendes tag
válasz
Dell XPS #7441 üzenetére
És jól gondolom hogy javíthatatlan? vagy ha processzort sikerül szereznem hozzá előbbre vagyok? vagy ez inkább már alaplap cserés, ami beszerzés miatt kivitelezhetetlen?!
Egy másik laptop is volt a kezembe, aminek meg olyan gondja volt, hogy ment szépen a Windows és kékhalállal elszállt. Mindig megy valameddig majd elszáll. Akkor érdeklődtem, hogy mi lehet ez, és azt a választ kaptam hogy északi híd.
Lehet azt javítani házilag? Valahol olvastam, hogy valami melegítéssel javítható. Ha házilag nem akkor valaki tud kezdeni vele valamit?
Próbáljak meg szerezni abba processzort? -
válasz
scofield657 #7440 üzenetére
MCP hiba. De javítható. Keress meg privátban.
-
Dell XPS
veterán
válasz
scofield657 #7440 üzenetére
Szia,
Én meg GPU hibára gyanakszom....de mindenképpen alaplap problémával állsz szembe.
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Adott Asus Z83M 17" laptop!Processzor:AMD turion 64x2 mobile TL-52
Ram: 1gb
Hdd: 40gb
Video: Geforce Go 6100 512mb
-17"Wxga+,1440x900 felbontásuA gép egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Felpörög a processzor ventilátor, felvillan a szokásos led. majd 3-4másodperc után lekapcsol.
Ki vettem a winchestert, a ramot ezek külön külön tesztelve lettek és működnek. Optikai meghajtót is kivettem bár sokat nem befolyásol. Más töltővel is kipróbáltam, aksi nélkül, aksival sehogy se kapcsolt be.
Gyanakszom a processzor (északi híd) hibára, elvileg már oda van integrálva.
Valami ötletetek van?Köszi előre is
-
sphe
senior tag
Mélyen tisztelt fórumtársak!
Dell Inspiron E1505 / 6400 laptopomon elszállt a wifi. Kábellel viszont megy a net.
Egyik nap még volt, másnap bekapcsoláskor semmi. Csatlakoztatva van a gép szerint (wifi jel, kiírja csatlakoztatva), de a böngészők, vírusírtók közül egyik sem megy fel már a netre. Ez a korábbi XP rendszernél is előfurdult egy-két percre, gondoltam reinstall megoldja az általam softweresnek vélt hibát. Ma elindítottam a gépet, újraindítottam, semmi. A mobiltelefonokkal tökéletes a wifi, néhány év tökéletes működés után mindkét oprendszerem alatt gond lettt a wifivel, tehát a laptoppal lehet baj. Van valakinek ötlete? -
törölt tag
Toshiba A80 laptopban szeretnek CPU-t cserelni. Eredetileg egy Intel M 730 1.6GHz-es volt benne. Most egy Intel M 735 van benne, de 400MHz fsb helyett 533MHz-en jaratva. Az erdekelne, hogy a 915pm chipkeszlet melle letezik-e valami olyan CPU, ami ketmagos es menne benne?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Executioner #7430 üzenetére
Az általad választott márkák tökéletesek (LG-Philips, Samsung), bár én azt tapasztaltam, hogy ha az LCD panel hibás, az sajnos legjobb márkáknál is előfordul. Én nem nagyon szoktam vadonatúj paneleket rendelni, de megnézem neked, mivel ezek azért nem a legolcsóbbak és általában az ügyfeleknek megfelel a használt is. Szóval jelzem feléd a későbbiekben a linket....
Ha esetleg Neked is megfelel a használt, akkor itt is szétnézhetsz az aprón....
-
Dell XPS
veterán
válasz
Executioner #7428 üzenetére
Szia,
Igen, a megfelelő paraméterek egyezése után, "szinte" bármelyik laptopból, monitorból átszerelheted, megveheted, ill. újonnan megrendelheted. Képzeld el ezt, mintha HDD-t vásárolnál, szóval nincs "gyári", inkább ez attól függ, hogy a gyártás folyamán kivel szerződött le éppen az ASUS.
15,6" (13,6 "x7.6") WXGA (1366x768) HD LED kijelző panel, melynek csatlakozása: 40'pin
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Egy ASUS A52J laptopnak szétrepedt a kijelzője és ki szeretném cserélni.
Azonban túl nagy a választék! Találtam LG-t, Samsungot meg egyéb "3rd party manufacturer-t" rengeteg típusszámmal (pontosan ugyanolyat nem, mint ami a gében jelenleg is van).Tehát a kérdés, hogy mindegy milyet veszek csak 15.6"- os legyen és a csatlakozója a megfelelő helyen legyen vagy bogarásszam a típusszámokat. Sajnos (inkább szerencsére) még nem volt dolgom ilyen problémával úgyhogy megköszönném ha tudna valaki segíteni!
-
deenee20
csendes tag
Sziasztok BUÉK Mindenkinek....
Nem tom h jó hejre írok vagy sem remélem kapok valakitől segítséget....
Kaptam egy laptopot COMPAK - ARMADA - M700 típusút
A szeretném megcsináltatni ill kisit modernizálni....
Aki hozzá értő szakembert tud ajánlani kérem írjon linkeljen stb......
Köszi szépen előre is......
BUÉK Mindenkinek -
válasz
jahatpersze #7424 üzenetére
Szia!
Oké, ez teljesen járható stratégia...
A gépet el kell hoznod, mert a műhelyem itt van. De meg tudod várni a munkát.
(ha én megyek érte akkor az hosszú idő) -
jahatpersze
aktív tag
válasz
KillHates #7421 üzenetére
Elkezdtem tesztelni egyéb hardvereket, és BootCD-ről indítva a MemTest közben a gép annyira felmelegszik, hogy már 30%-nál lekapcsol. Ezt csinálta kétszer is, plusz két másik memória tesztelőnél eddig sem jutott. Így már a szervízeseknek meg tudom mondani, mit csináljanak, hogy előjöjjön a hiba egyik változata. Win7 alól 87°C-ot tudtam kihajtani a CPU-ból, a gyártó szerint 90 a max. Ezis túlmelegszik. Az alaplapinál csak 85-öt értem el.
Azt fogom nekik mondani, hogy túlmelegszik és lekapcsolgat lefagy az egész, ha ingyen nem csinálják meg akkor hozzád fordulok majd. Gondolom sűrűn szoktál járni Bp-re? -
válasz
papper20 #7422 üzenetére
1, A PWM szabályozó elszállt a ventilátorban
2, A PWM szabályozó FET elszállt az alaplapon
3, Az SM bus rossz értékeket mér és tényleg meleg a CPU
4, Olyan chip meleg a gépedben amit nem monitoroztál ez lehet a GPU is vagy az NB is és valóban szükség van az intenzív hűtésreA négyes verzió a legesélyesebb. Mindenképp meg kellene nézetned egy szakival (akár ajánlom magam is)
-
papper20
csendes tag
Sziasztok, először is BUÉK!
Van egy ASUS K50Ab-Sx077D laposom, aminek szinte megbolondult a ventije! Úgy süvít, mintha el akarna repülni, vagy mittudomén!
Azért is furcsállom, mivel 41 fokon van az alaplapi hőmérő szerint a proci, a videókari szintén annyi! /Speedfan/
Mit lehetne vele kezdeni?
Köszönöm segítségeteket, sikerekben gazdag új évet kívánok!
Papper
-
válasz
jahatpersze #7420 üzenetére
Szia!
Az nagyon sok. A Dell-nek normális szervize van, nekik is jól megfontolt érdekük, hogy a géped használható állapotban legyen és ne degradálódjon benne egy komponens sem a meleg miatt. Mert csak idő kérdése, hogyha ennyire befűt, akkor mikorra fog benne valami elromlani. És az bizony garanciális lesz nekik, ami pénzbe kerül...
Egyébként szét lehet szedni a Dell-eket, tehát ha nem jutsz velük dűlőre, akkor akár én is meg tudom csinálni, úgy, hogy azt meg nem mondják, hogy szét volt szedve.
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
KillHates #7404 üzenetére
Szia!
3DMark-al meghajtottam egy kicsit a gépet és 97°C-ig ment fel a GPU hőmérséklete, jól sejtem, hogy ez sok? Mert ezen már vizet forralhatnék 3%-os hibahatárral. Viszont semmi hiba nem jött elő, nem fagyott le se a driver se a gép. Általában kis munkáknál fagy le véletlenszerűen. Ha így beviszem a szervízbe és ők bevizsgálják, a hiba nem fog előjönni és ki kell fizetnem a szervíz díjat + nincs megoldva a probléma. Fogalmam sincs hogy jöjjek ki jól a helyzetből. Erre van valami ötleted?
Köszi még egyszer és BÚÉK! -
bazsadia
csendes tag
Sziasztok tudnátok nekem abban segíteni ,hogy van egy Asus f5sr laptopom de a kijelzője elfolyott és kiszeretném cserélni és esetleg egy Asus A6R laptop kijelző vajon jó lehet hozzá?mert asus f5sr-es kijelzőt sehl nem találok! Előre is köszia válaszokat!
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Egy Asus K50AB típusú laptopom van, 2009-ben vettem, szóval már nem is garanciás. A problémám az lenne, hogy a szerkezet egyszerűen nem akar bekapcsolni, tegnap még kifogástalanul működött, ma reggelre meg semmi, abszolúte nem megy. Amikor töltőn van a gép, akkor világít egy kis led, nálam zölden, ha fel van töltve, pirosan ha épp töltődik. Na már most semmiféle led nem ég, mintha be sem dugtam volna. A töltővel nem hiszem, hogy probléma lenne, azon is világít a zöld led, áramot kap, a laptopnál a töltő csatlakozónál nincs betörve sem.
Tudna esetleg valaki valami hasznos segítséget adni? Előre is köszi! -
MuNy3Z
csendes tag
Hali. Ma reggeltől van egy nagyon vékony függőleges csík az lcd-n.
Nagyjából utána olvasgattam, de igazából nem sokáig, mert alig 2 hete fizettem 20 ezret egy másik hibára, erre jön még ez...
"Kuka az LCD, vagy javítható? Ha igen milyen árban lehet gondolkodni?)
kép a jelenségről:
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-12/31/358997_xlk9affhjfjczctf_2012-12-31_08_34_42.jpg
-
válasz
jahatpersze #7402 üzenetére
Nagyon egyszerű.
Beviszed, hogy lekapcsolgat a gép. Elmondod, hogy "bepöttyöz-csíkoz" néha a kép. Ez után jól megfontolt érdekük, hogy mkitisztítsák térítés mentesen, mert ha nem akkor csak idő kérdése mikor fog ledőlni a GPU a lapról és akkor alaplap cserés lesz az egész gép. Az meg garanciális -
JoseArmando
csendes tag
Sziasztok! Van egy Asus a6000 series,A6Ja tipusú toppom,és felkiáltó jeles egy ethernet...de a wifi-m nem tudom bekapcsolni ez miatt,és nem tudom feltelepíteni sem mert leszedtem már hozzá tartozó szoftvert és egysem jó hozzá a wifi-m tipusa wm3945abg INTEL. Leszedtem a hozzátartozó drivert és semmi,légyszi aki találkozott ilyen hibával irja meg mi a teendő! Köszi előre is!
-
jahatpersze
aktív tag
-
válasz
jahatpersze #7400 üzenetére
Szia!
Első körben hűtési gond lehet, második körben esetleg a GPU kapott már hőgutát.
Egy kitakarítás újra pasztázás kellene a gépnek és ha a hiba továbbra is fent áll akkor szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest