Hirdetés
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
KillHates #7515 üzenetére
Hú, fogadd együttérzésem. Én mogyorós fehércsokisat ettem és Triolade-t. Na az a kedvencem.
(Elnézést, ezt csak a hsz-t a falbaverős ikonig értettem.
Tehát: )
Win 8 install -> drivereket a win automatikusan megtalálta felrakta pillanatok alatt -> örültem mint mittomén -> eltelt egy hónap. Ez volt a sorrend. -
sphe
senior tag
válasz
KillHates #7468 üzenetére
Reinstall után akkor ne is legyen win8 update? Annyi a Win Defendernek?
#7466 Dell XPS: oh, csak most, de ráleltem a kérdésedre. A választ nem tudom, de ha egyszer beviszem melólyre, érdekel az eredmény? (bár bízom addig kijavítják ezt a hibát és az új driver megoldja)
-
sphe
senior tag
válasz
Dell XPS #7439 üzenetére
Köszönöm a kérdéseket, tippeket.
Régebben is volt hasonló probléma, akkor a wifi újracsatlakoztatásával, egy kis (kábeles,wifi kikapcs) pihentetéssel megoldódott.#7438 Muerte75: Reinstall után egy hónapig kvázi jól bírta a wifi. Most viszont nem akar visszajönni. Azt hittem eddig, hogy a szolgáltató/modemmel van a probléma, úgyhogy vagy, pihentetéssel újracsatlakoztatással magához tért. Most a rendszervisszaállítás sem segített.
#7437 mobileman: köszi a tippet. Hasonlóképp gondolkoztunk ebben, csak kiderült, hogy a szomszéd hentesnél nem volt éppen kipróbálásra egy fölösleges e1505 wifi kártya.
#7439 Dell XPS: remélem, hogy a megfelelő válaszokat adom a kérdésedre, a kövektezőket írja ki "A kapcsolat azonosítása sikertelen" "Nincsen hálózat" "A kapcsolat korlátozott"
-
sphe
senior tag
Mélyen tisztelt fórumtársak!
Dell Inspiron E1505 / 6400 laptopomon elszállt a wifi. Kábellel viszont megy a net.
Egyik nap még volt, másnap bekapcsoláskor semmi. Csatlakoztatva van a gép szerint (wifi jel, kiírja csatlakoztatva), de a böngészők, vírusírtók közül egyik sem megy fel már a netre. Ez a korábbi XP rendszernél is előfurdult egy-két percre, gondoltam reinstall megoldja az általam softweresnek vélt hibát. Ma elindítottam a gépet, újraindítottam, semmi. A mobiltelefonokkal tökéletes a wifi, néhány év tökéletes működés után mindkét oprendszerem alatt gond lettt a wifivel, tehát a laptoppal lehet baj. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest