Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bull84ghia #14711 üzenetére
Akkor ez lehet északi híd is.Otthon csak akkor lehetne megtalálni a hibát, ha van scopod és tudon mit hol kell mérni.
-
válasz
bull84ghia #14709 üzenetére
Valamelyik táp ic lehet, be kellene vizsgálni.Akkuról megy?
-
válasz
bull84ghia #14707 üzenetére
Ez lehet alaplapi zárlat is, de lehet ,hogy a tápegységed terhelésre lekapcsol
-
válasz
bull84ghia #14412 üzenetére
Akkor ez biztosan mcp hiba (északi hid,reballing vagy csere)
-
válasz
bull84ghia #14403 üzenetére
Nekem gyanús az LVDS vezérlö.Itt már nem mechanikus hanem mágneses kapcsoló van.A kijelzö mellett kell lennie egy kicsi mágnes kockának.
-
Kocsis8282
csendes tag
válasz
bull84ghia #13563 üzenetére
AC aljzat? Az már ott DC aljzat
-
tserrof77
őstag
válasz
bull84ghia #13143 üzenetére
Ezek kis genyók valahogyan, de kommunikálnak, ergo tudj a gép, hogy nem gyári venti van benne
-
tserrof77
őstag
válasz
bull84ghia #13141 üzenetére
Volt már dolgom ilyennel. A ventit ki lehet a házából szedni. Én jól be szoktam olajozni, majd többször letörlöm a tengelyt, olaj újra, járatás, törlés. Ugyanez a rotorházzal is. De lehet, így sem úszod meg a cserét.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #12533 üzenetére
Akár...de lehet pl. GPU is, ill. nem megfelelő illesztőre is ezt a hibaüzenetet kapod. Találkoztam már teljes rendszerösszeomláskor is vele, szóval van egy pár lehetőség.
-
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #12492 üzenetére
A rossz alaplap + 30e ft ráfizetés.
Ez új alaplap nem javított!
Azért előtte érdemes átnézni a te alaplapodat ,mert jó esetben javítható. -
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #12490 üzenetére
Igen a hozzáértő szakira kell bízni a javítást,ha nem sikerül a javíttatás és nem garis a gép ,nekem van hozzá új alaplapom.
-
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #12485 üzenetére
Zárlatos az alaplapod,ne dugd bele a töltőt.
-
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #11636 üzenetére
Tegyél föl egy AIDA64 progit és nézd meg a cpu és gpu hőmérsékletet tétlen és terhelt állapotban.
Terhelésnek megteszi az élményindex frissítése is ,frissítés közben figyeld hogy mikor melegszik valamelyik alkatrész 80 fok fölé.
Ha magasak az értékek ki kell takarítani és pasztázni a hűtésrendszerét ha az sem segít akkor tönkrement (ki van repedve)a hőcső és nem viszi a meleget ennél ez típushiba (mostanában cserélnem kellet néhány gépen)akár milyen hihetetlen.
De ne szaladjunk ennyire előre,csak teszteld a hőfokokat! -
Bass
addikt
válasz
bull84ghia #11474 üzenetére
Az van a kijelző oldalán igaz? Olvasom a hibajelenségét ez is azt produkálja ,házilag meg lehet valahogy bizonyosodni róla hogy ő a ludas?
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #11303 üzenetére
Igen, a PID kódra!
(#11297) Showhai: Természetesen azt, hogy nézesd meg szervízben mindenképpen a leírtak alapján. Előtte ellenőrizheted esetleg rendszerindító lemezzel is (HBCD, Linux).
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #11295 üzenetére
Szia,
Nézd meg légy szíves hardverazonosító alapján, hogy elvileg mit takarna. Nem találkoztam még ilyen "igényekkel"..
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #11271 üzenetére
A 30'pin-es 15.6" -ös kijelző (1366x768) az CCFL (még inverteres), 50' pin-es csatlakozású az már FullHD (1920 x 1080), és ahhoz szalagkábel is kell ha kezelné egyáltalán az alaplap. Egyes típusoknál megvalósítható.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #11271 üzenetére
40 pin-es, és bal oldalt van alul a socket, mire gondolsz?
-
nandorr111
újonc
válasz
bull84ghia #11262 üzenetére
Köszi.
Azt fogom tenni,csak azt gondoltam hogy egyszerübb eset lesz.
Egy szervizes,ha nem is csinál semmit,el kér 10 e csak azért hogy rá néz,persze biztos vannak kivételek akik korrektek. keresek egyet aztán meglátjuk. -
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #11247 üzenetére
Igen a hűtésnek nincs baja, tulajdonképpen szakmabelinek számítok,notikat javítok a nap 10 órájában és a saját meglátásom szerint el van csúszva a valós maghómérséklet a programok által mutatottól olyan kb 40 fokkal.
A prociban levő hőmerődióda kizárva mert másik procival is ez a helyzet.
Valószínű hogy a diódából nyert adatot dolgozza fel hibásan az alaplapon valamelyik alkatrész,nos olyan szakít keresek aki tudja hogy mi ez az alkatrész mert ebből nem vagyok képbe.
Kérdeztem már néhány fórumon kollégákat a jelenségről, de nem igazán tudnak rá választ,pedig külföldi fórumokban olvastam,mások is szembesültek ugyanilyen jelenséggel.
Én azt gondoltam megoldásnak hogyha valaki át tudná írni a gép bios beállításait,a 102 fokos vészleállása helyet 160 fokosra,a gép meg azt hisz a hőfokról amit akar és működne tovább. -
kreten67
senior tag
válasz
bull84ghia #11245 üzenetére
Hello!
Tudja valaki hogy a notebook alaplapján mi értelmezi a processzor hőfok diodát?
Az acer notimba nyugalmi 80 fokot mutat ,terhelésre rohanva eléri a 105-öt és kikapcsol.
A venti bekapcsolás pillanatától maxon ordit!
Nem a proci a hibás ,próbáltam benne néhány típust és mind ugyanúgy viselkedik.
A hűtésrendszerben nincs hiba!
Biost frissítettem és még rosszabb lett a helyzet.
Valakinek valami ötlete? -
dav<3
tag
válasz
bull84ghia #11239 üzenetére
Akkor nem.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #11211 üzenetére
Szia,
LCD panel; fénycső hiba!
-
mobileman
senior tag
válasz
bull84ghia #9670 üzenetére
El kell mondani neki, hogy ezeknél a Lenovoknál már nincs holmi driverezés, hanem 1 driver tesz fel mindent géptől függően..
-
mobileman
senior tag
válasz
bull84ghia #9658 üzenetére
Semmi szükség egyenként a drivert leszedni, felesleges is, ott van a Lenovo System Update, azt kell feltenni, és az minden szükséges drivert feltelepít! Egyenkénti telepítésről még nem hallottam ennél a típusnál!
-
NEMO1968
őstag
válasz
bull84ghia #9665 üzenetére
Az attól függ mit akar rátenni.
A WIN 7-el tényleg nem szokott gond lenni,de azért lehetséges,hogy nem ismer fel valamit.
Más kérdés,hogy gondos gazda azonnal ír egy driver CD-t(vagy legalább a gépre menti valahova),mert ki tudja meddig lesznek fent a neten az adott típus driverei,azonkívül az újrahúzás is egyszerűbb és gyorsabb,ha kéznél van minden,nem pedig órákig kell a NET.-et túrni minden alkalommal. -
NEMO1968
őstag
válasz
bull84ghia #9658 üzenetére
Elvitték már a gépet?
Jobban jársz,ha az-Eszközkezelő-Tulajdonságok-Részletek-Hardverazonosító alapján egyenként keresgélsz hozzá.
Nekem egy Lenovo 3000 N200-nál bejött.
Esetleg EVEREST-el alaplap neve azonosítója után nézel driverpackot. -
TommyNagz
senior tag
válasz
bull84ghia #9656 üzenetére
Akkor egyenként ki kell keresni minden hardvert, és a hozzá tartozó drivert az oldalról.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
bull84ghia #9654 üzenetére
Alján nincs matrica a konkrét típussal?
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8949 üzenetére
Nagyon sok disztró esetében igen. Vannak nagyon egyszerűek (100MB Puppy Linux), ami grafikailag nagyon fapados, de rengeteg programmal hasítanak, akár egy Pentium III-as gépen például. Ki kell próbálni sorban telepítés nélkül live módban, és ha tetszik, akár jöhet egy telepítés a Win mellé, és a vele való komolyabb ismerkedés. Természetesen mehet pendrive-ról is, hogy ne fogyaszd a lemezeket...
Azért ajánlottam az UBUNTU-t, mert hasonlóan grafikus, ily módon nem annyira ijesztő a windows után. És természetes rengeteg támogatást élvez. Vannak nagyon komoly disztrók is (ájulat..), de ahhoz már ismeretekkel kell rendelkezni, mert terminálból dolgoznak parancsokkal dos alapon. Itt lényegében Te rakod magad számára össze az op.rendszert, szóval addig "hegesztgeted", amíg a végére egy személyre szabott, bitang stabil rendszer lesz.
Vágjál bele nyugodtan, és ha az első randi nemis sikerül, akkor marad egy "tesztlemezed"..
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8910 üzenetére
Szia,
Akkor családba marad mégis...KillHates nagy Mágus!!
-
válasz
bull84ghia #8859 üzenetére
Ment is
-
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8857 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Csak megbízható "valakit" keress. Itt a fórumon legtöbben a KillHates kollégát ajánljuk Tökölről. Kiváló, megbízható kolléga, aki ráadásul nem dolgozik drágán. A javítást helyben meg is várhatod. Persze, ha nem akarsz utazni, biztosan meg tudjátok oldani azt is. Vedd fel vele a kapcsolatot PM-ben, vagy az adatlapján lévő telefonszámon. (Munkamániás!Legtöbbször hétvégeken is dolgozik.)
Sikeres javítás! -
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8855 üzenetére
Miért ne lenne érdemes? Megveszik Tőled "aprópénzért", majd megoldják maguknak 10-15K-ból és eladják (egy kis + pénz), vagy elégedetten használja valaki a családban...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #8853 üzenetére
Szia,
Ezt csak megerősíteni lehet, hogy BGA problémás az alaplap.
-
válasz
bull84ghia #8652 üzenetére
Dehogynem. 4 éves a lányom
Szerintem így, hogy sok alkatrész később felhasználható korrekt ár.
-
válasz
bull84ghia #8650 üzenetére
Ha ugyanolyan gépet vesznek, akkor ebből a régi gépből át lehet rakni a vinyót így az adatok megmaradnak, át lehet rakni a memóriát (mert kompatibilis) és érdemes elrakni a rossz gép kijelzőjét, billentyűzetét, akkuját és töltőjét, mert azok "fogyóeszközök" egy kisgyerek mellett
-
válasz
bull84ghia #8648 üzenetére
Egy próbát mindenesetre megérne, az nem kerül Neked semmibe...
-
válasz
bull84ghia #8646 üzenetére
Szia! Ha a teljesítménye megfelel arra amire használni szeretnétek, akkor igen, érdemes megjavítani. A SONY-k egyik típushibája a rossz érintkezésű memória foglalat. Próbáld meg csak egy modullal elindítani (hol az egyik, hol a másik foglalatba berakva a modult)
-
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8213 üzenetére
Az! Én nem a csipeszét szúrnám a hátába mint KillHates, hanem egyszerűen lenyúlnék a száján, és kifordítanám, hátha megtalálnám mi indította erre az aljasságra! Mert ezt egy szakember csak szándékosan tudja elkövetni! Azért, hogy tényleg javíthatatlan legyen. S mivel szadista nem vagyok, ezért esetleg a kis koponyáját is felnyitnám egy turmixolás erejéig!
Szóval az ilyennek nem a csipeszt, hanem a két kezét kellene a hátába szúrni, hogy az életben még egyszer hozzá ne tudjon nyúlni!
Remélem nem voltam túl erős! -
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8211 üzenetére
Letörte a szervizes a kondenzátort, és ha jól látom, a panelt is felszakította!
-
válasz
bull84ghia #8208 üzenetére
-
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8126 üzenetére
Tőled még nem is láttam idegen nyelvű bejegyzést. De mindegy.
Akkor lehet, hogy ez nem is neked szólt? -
ravail
senior tag
válasz
bull84ghia #8124 üzenetére
Nem a magassággal van a baj! Hanem a google fordítóval. Aki kicsit ért ahhoz, amit leírt, és nem csak fordíttatta, az erre rá jöhet, ha másképpen nem, hát úgy, hogy a lefordított mondandóját fordítsa le magyarra. Azonnal látni fogja, hogy messze nem azt fordította a goole amit akart!
-
jagyugyaerik
tag
válasz
bull84ghia #8009 üzenetére
Mióta az 50 faktoros a legerősebb napozóolaj azóta... Nagyon vigyázni kell!
-
Tubbah
tag
válasz
bull84ghia #7986 üzenetére
Hát igen ez az alternatíva is felmerült már, de sajnos túl nagy a távolság kettőnk között és nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni, de talán ezt már pü -ben kellene megbeszélhi KillHates -el!
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7965 üzenetére
Ok, értem. A T7600-as CPU-t egy nap alatt eladod az biztos, a dokkolóra várni kellene kettő hetet. Rendben nézek mást és jelzek Feléd...arról nem beszélve, ha bekínálsz érte 52K-t!
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7961 üzenetére
Ezt! Eladod a T7600-as processzort 15-18k-ért, majd a dokkolót 8-10K-ért és veszel bele 8K-ért 7200-as CPU-t, és megcsináltad!
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7956 üzenetére
35K esetleg volna?
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7951 üzenetére
Én most csodálatos üzletet tudnék számodra!
-
válasz
bull84ghia #7951 üzenetére
Hát nem a technika csúcsai az Amilo-k, egy-két modell jobban sikerült, de hidd el azokkal sem leszel elégedett. Nem hiába ilyen olcsók.
-
válasz
bull84ghia #7946 üzenetére
Csatlakozom Dell XPS Mesterhez; nem bezony! Meg ne vedd, inkább add el a PSP-t és vegyél valami öreg Dell-t vagy Lenovo-t. (inkább Dell-t)
Viszont olcsón javítom, ha elromlik és ha már ráfutottál.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7946 üzenetére
Szia,
Nem...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7929 üzenetére
Szia,
Nem tudom mire gondolsz, de nemrég találtam egy "régebbi" ACER laptopot a lányom osztálytársának, ami szintén: 15'-ős kijelző, P4 2.8GHz 1MB L2, DDR 1GB RAM, 4 USB, infra, bluetooth, WiFI,
Mellé tettünk 1GB memória modult, majd rendbe tettük és nincs gondja a Youtube-al, meg más megosztó oldalakkal sem, sőt hasít a gép..
A gép: 15K volt, a memória: 3K
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7923 üzenetére
Szia,
majd nézek valamit, hátha...
-
No.01
addikt
válasz
bull84ghia #7841 üzenetére
Probaltam masik 2 laptopon es ugyan az a gond. Felporogni felporog de nem indul el.
Azt mondanam, h a HDD a ludas de a medialejatszora csatlakoztatva gond nelkul jatsza a rajta levo filmeket. -
No.01
addikt
válasz
bull84ghia #7831 üzenetére
Felporogni felporog ill a fesz is eleg neki mert ha nemlenne akkor sipol (tapasztalat)
De igy hiaba dugom be nem latja agep. Az USB-t mar teszteltem tovabba masik gepen sem megy.
Ennek ellenere ha radubom a medialejatszomra ott gond nelkul elindul mindig minden.
Arra az egyre tudok gondolni, h esetleg v.milyen beallitas vegett nem indul? Letezik ilyesmi? -
válasz
bull84ghia #7819 üzenetére
Ez elméletileg a nap szimbóluma;
még a héber mitológiában isAztán a nácik megfordították, a két S betű miatt.
-
válasz
bull84ghia #7816 üzenetére
Ott a pont!
-
válasz
bull84ghia #7744 üzenetére
Aki ebbe a topic-ba téved, az már nem egyszeri felhasználó, mert érzi, hogy gond van a gépével és segítséget kér. Az a durva mint ahogy írtad; szólnak, hogy ez így nem lesz, jó de erre meg sz@rik rá az ember gyereke...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7747 üzenetére
Segíteni akarsz ráadásul ingyen, ott van a megelőzés lehetősége (gondolom akkor Neki sem egyszerű hozzájutni bármihez is..), és mégsem kell. Nem fogom...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia,
Beírtam február elejére, akkor úgyis pangás van....
-
KisBundi
őstag
válasz
Nagy azt Isten állatkertje..
Na meg k.rva alacsony a kerítés.. -
válasz
bull84ghia #7740 üzenetére
Nem is gondolnád; az egyszeri júzert nem érdekli az ordító ventilátor, a tűzforró billentyűzet addig nyomja a gépet, amíg a leolvadt IC nem koppan az aljában...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7636 üzenetére
"egyszerűbb lenne a legközelebbi bolt 50km van tőlem sajna"
Most folyamatában olvastam vissza, akkor KillHates "távolról" is megoldja....
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7628 üzenetére
Szia,
Nagyon sok helyen kapsz, nekem az MX 3 is nagyon bevált...
-
válasz
bull84ghia #7636 üzenetére
Szia! Dobj át PÜ-ben egy címet és küldök Neked.
-
válasz
Nekem Hc-151-es ipari pasztám van
Az MX4-es 8.5 W/mK
A 151-es 9.6 W/mK
Ha csak egy notira kell, akkor adok szívesen. -
Muerte
addikt
válasz
Boltból venni a legegyszerűbb.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7489 üzenetére
Félreértettelek, természetesen elég....
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7483 üzenetére
Nem kell sok.....a lényeg: hogy egyenletesen vékonyan elterüljön a hűtőfelületen (megfelelő előkészítés tisztítás után), amikor a heatpipe leszorításra kerül, és akkor se folyjon ki lehetőleg. Szóval hasonlóan, mint a konzol esetében, esetleg a youtube-on meg tudsz nézni róla egy videót, segítségképpen, mert nehéz vizualizálni ezt.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7479 üzenetére
Nincs ez másképpen a laptop esetében sem, kivétel, amikor az integrált videokártya hűtését Gap-Pad-el (thermalpad) oldották meg, ill. kiegészítő hőelvezetésre használják a heatpipe-nál.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7469 üzenetére
"Már csak arra lennék kíváncsi hogy laptopoknál hol cserélik a pasztát :cpu,gpu kívűl.."?
Ezt a kérdésedet nem értettem...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7452 üzenetére
Szia,
Nyilván azért nyertél ekkorát az újrapasztázással, mert nem volt hőelvezetés, mint a mellékelt kép is ábrázolt.(vagy rosszabb) A pasztázás nem csak abban merül ki egy jobb minőségnél, hogy 3°-4° fokot nyerünk vele, hanem a tartósságában is, ugyanis egy idő után pont az ellenkezőjét tapasztalhatod, azaz inkább "szigetel", szóval érdemes egy "bevált" jobb minőséget használni..
Milyen típusú a géped: Acer?
-
Muerte
addikt
válasz
Az MX4 azért még jelent pár fokot minuszban a noname-ekhez képest.A HD5400 vga bár nem ismerem de biztosan alaplapra integrált ergó nem cserélhető.
-
válasz
"Xbox 360-t már pasztáztam újra, ott valami noname anyagot vettem de 15-20fokkal csökkent a hőmérséklet."
Bele sem merek gondolni mi lehetett ott előtte
-
Muerte
addikt
válasz
bull84ghia #7445 üzenetére
Évente érdemes újrapasztázni minden laptopot,Nálad már a hőfok is jelzi hogy igen.MX4-et ajánlom hozzá.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7273 üzenetére
Bocsi, azt nem értem, hogy miért hagyod kihűlni, mert nem lehet azonnal újraindítani?
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7267 üzenetére
Szia,
Amennyiben azóta jó, akkor elképzelhető (nem nagyon szokott), és így nem csodálkozom, hogy a leírt jelenség ennyire félre vitt mindenkit. A nehezen bekapcsolható gép esete ( csak visszahűlve, akku ki/be, együttléte után indul, viszont utána "napokig" megy), az "tipikus" alaplap hiba.
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #7251 üzenetére
Packard bell notinak az általam leírt hibája lehet a bios miatt esetleg? Mert eddig 2.04 volt rajta most felraktam a 2.14-et és 4 szer gond nélkül bekapcsolt. Lehet hogy megsérült a bios?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Acer aspire 3690 külső monitoron működik rendesen. Esetleg ezt az invertert le lehet valahogy tesztelni mérőműszerrel? Csak hogy kizárjak 1 hiba lehetőséget.
-
Dell XPS
veterán
válasz
GÁZ van alaplappal, ahhoz, hogy ebben bármit is meg tudjunk beszélni, ennél több információra van szükség...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Köszönöm a kommunikációt, ez lehetőséget a megoldásra...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7241 üzenetére
LCD panel problémára, ahogy a kolléga is leírta Neked..(kiemeltem 1hsz-ban), várom a visszajelzésedet....
-
válasz
bull84ghia #7235 üzenetére
Azért pirosas a háttérvilágításod mert elment a gáz egy része a háttérvilágító neonodból ami a TFT panelbe van építve. Sajnos ez atom mód bele van építve a TFT-be, ezért csak kompletten lehet cserélni. Ez nálam 9.600,- Ft és két tábla Milka a munkadíj.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7238 üzenetére
Amennyiben látsz mindent "bizonyos" fénynél, akkor valóban sanszos az inverter hiba........engem az indukálódó "piros" jelenség zavar, de majd úgyis jelzel....
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7235 üzenetére
Szia,
1, Mindenképpen meg kell nézni külső monitoron is ...
2, Inverter hibánál rávilágítva, ugyanúgy látod kijelzőn a megjelenítést.
3, Utána lehet kizárni, hogy LCD panel, vagy kábel hibával állunk szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest