- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
válasz
Dell XPS #7441 üzenetére
És jól gondolom hogy javíthatatlan? vagy ha processzort sikerül szereznem hozzá előbbre vagyok? vagy ez inkább már alaplap cserés, ami beszerzés miatt kivitelezhetetlen?!
Egy másik laptop is volt a kezembe, aminek meg olyan gondja volt, hogy ment szépen a Windows és kékhalállal elszállt. Mindig megy valameddig majd elszáll. Akkor érdeklődtem, hogy mi lehet ez, és azt a választ kaptam hogy északi híd.
Lehet azt javítani házilag? Valahol olvastam, hogy valami melegítéssel javítható. Ha házilag nem akkor valaki tud kezdeni vele valamit?
Próbáljak meg szerezni abba processzort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Hardcore café
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest