Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#14101) 3psilon válasza 7 (#14100) üzenetére


3psilon
aktív tag

Miért te akkor most megveszed a könyvét? :U

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#14102) Kokkantas válasza 3psilon (#14099) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

"Még a legjobb barátaim sem értenek igazán. Na jó, én sem értem igazán magamat."
Ezzel a dologgal nem vagy egyedül ezen a világon.

(#14103) orbano válasza Kokkantas (#14098) üzenetére


orbano
félisten

Tehát nem csak én látok akkor pálcikákban nagymellű csajokat? :D ez megnyugtató. Miért is nem ihatsz?

Igazság, meg tutiság szerintem nem létezik... legfeljebb néha, amikor megmondom nektek :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#14104) orbano válasza 3psilon (#14099) üzenetére


orbano
félisten

Észre se mveszed és rátalálsz egy olyan lányra, aki totál nem olyan, mint amire azt hiszed vágysz, és mégis jól ki fogtok jönni. Egyébként én is buzi sokat rágom magam az érzéseimen, analizálom őket, magamat, a környezetemet. Egy mosogatás alatt a komplett összeomlástól el tudok jutni Buddhához :) Egyébként néha jó ilyen dolgokról beszélgetni emberekkel. Mindenkivel meg tudod értetni az éned egy kicsi részét. Ha pedig sok emberrel beszélgetsz ilyen dolgokról, sokkal jobban fogod magad érezni. Ez a fajta "intimitás" nagyon fontos dolog. Így a jövendőbeli barátnődben is kevésbbé fogod azt az embert keresni, aki tökéletesen kiegészít és mindent rendberak benned.

A vér nem válik VAZZE!™

(#14105) orbano válasza Kokkantas (#14102) üzenetére


orbano
félisten

Valóban nem, van még kb 6 milliárd másik :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#14106) Brian_RL


Brian_RL
aktív tag

Üdv! Szeretném ismét a tanácsotokat kérni!

Szóval tegnap suli után átjött egyik osztálytársnőm portré fotózásra :) Iszogattunk kicsit, hogy oldódjon a feszültség. Nagyon jól elvoltunk, mókáztunk. Amikor indulnia kellett, mondtam hogy szívesen elkísérem egy darabig. Így is volt. A buszon kettes ülésben ültünk, és hozzámbújt. Aztán jött egy csöves, és a fülembe súgta a csaj hogy "védj meg". A csöves hablagyolt ott nekünk, aztán hátraültünk, és otthagytuk. Amikor leültünk már nem csak hogy hozzámbújt, hanem az ölembe tette a fejét és a lábát az ablaknak támasztotta. Aztán elkezdett midnenféle zenét nézegetni a telefonon. Ahogy az ölemben ült, azon gondolkodtam hogy most megcsókolom. Mikor erre gondoltam azt mondta, hogy kiütné azt a lányt, aki engem elhagy vagy átver mert én igazán tudok szeretni, és ez nagyon jó :K Kicsit összeszedtem magam és odahajoltam, és megcsókoltam :) még sokszor megismétlődött a buszon, és a metrón is :) Aztán amikor odaértünk a buszához, adott egy arcrapuszit, én megcsókoltam megint, de ezúttal már nem hagyta sokáig :((( A vonaton hazafele írtam neki egy sms-t, amibe az állt hogy köszönöm a mai napot, és remélem nem ez volt az utolsó ilyen nap. Pont ekkor megcsörrent a telefonom, és felhívott, hogy hazaértem-e már. Este még feljött msn-re. Én ott is kiírtam, hogy köszönöm!. (a és itt jött az a pont, ami elbizonytalanított.) Azt mondta, hogy hagyjam már, ez csak természetes, vele mindig lehet ilyen jókat mókázni. Nem beszéltünk sem a csókokról, sem kettőnkről.
Ma feljött msn-re, és most sem mertem felhozni a témát, jobb ezt személyesen, és lehet ő is így van vele. Nemtudom. :F
De eléggé el vagyok most bizonytalanodva. Valami jótanács?

(#14107) Kokkantas válasza orbano (#14103) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Azé nem ihatok, mert akkor előjön minden rossz amit józanul elnyomok, és ezzel árthatok olyan embereknek akiknek nem akarok. Pölö részegen előjön a legutolsó csaj ami ugye értelmetlen, mert lcsb lett abból is. Múltkor is küldtem neki sms-t, amit megbántam.

(#14108) 7 válasza Brian_RL (#14106) üzenetére


7
addikt

El tudom képzelni, hogy ő is zavarban volt az esti miatt, vagy azt akarta jelezni, hogy nem kell megköszönni, nem azért adta/hagyta, hanem azért, mert neki is jó volt.

Persze ez csak egy tipp, lehet, hogy a rossz végén fogtam meg a kutyát, de úgy érzem, ebből még akármi lehet. :)

(#14109) Brian_RL válasza 7 (#14108) üzenetére


Brian_RL
aktív tag

Én is valahogy így érzem, de elég fura szitu. Legalábbis számomra :D

(#14110) Bibby válasza Kokkantas (#14107) üzenetére


Bibby
addikt

Hogy mennyi mindenre rá tudod fogni...az a csúnya ital, amiatt nem felejted el a volt barátnődet, nem te vagy a hülye. Ááááááááá, dehogy.
Engem mondjuk erősen meglepne ha tényleg lenne volt csajod, egy napnál tovább nem hiszem hogy melletted kibírja egy élőlény. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ελευθερια η θανατος

(#14111) Kokkantas válasza Bibby (#14110) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Az exemet már elfelejtettem.

(#14112) orbano válasza Brian_RL (#14106) üzenetére


orbano
félisten

Mit köszönsz, ne köszöngess :) 1-2 napig ne foglalkozz vele aztán hívd fel hogy mizu + tali. Attól még, hogy kicsit összemelegedtetek, nem kell a nyakába ugrani/ajtóstól rontani a házba.
Különben meg semmi extrát nem látok abbanamit mondott. Érthette pl. úgy hogy szívesen mókázna még VELED. Kettőtökról meg mit kéne ilyenkor beszélgetni? Hogy hány babát szeretnétek, vagy hogy milyen színű legyen az esküvői csokor? Inkább élvezd ami van és ne agyalj hülyeségeket :)

Ja és olvass methodot :))

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#14113) rarri válasza Brian_RL (#14106) üzenetére


rarri
senior tag

Én a helyedben egyáltalán nem lennék elbizonytalanodva.Te egy klasszikus ismerkedést írtál le, klasszikus reakciókkal. Minden a legnagyobb rendben, legyél ezután is olyan, mint eddig. Szerintem a lány is el van kicsit bizonytalanodva, hogy most lesz-e folytatás. A helyedben finoman udvarolnék neki, és magabiztosan állnék a helyzethez. Hisz minden a legjobb úton halad. Nyugodtan mutasd ki neki hogy tetszik, és szeretnél folytatást. :K

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#14114) Brian_RL válasza rarri (#14113) üzenetére


Brian_RL
aktív tag

Rendben, megfogadom a tanácsokat! Köszönöm mindenkinek! :B :)

(#14115) Lengyi válasza Brian_RL (#14106) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Hajrá, hajrá ;) Barátságban Te és a szép napok. Yetikével egyetértek abban ,hogy nem kell semmit megköszönni, ne verd nagy dobra ezt a napot annak ellenére, hogy élveztétek. Az sms szvsz tökéletes ötlet volt de msn-en csak maradjon az ami volt ne hálálkodj:) Szép lassan mindennel, elrontani nem lehet.

(#14116) 3psilon válasza orbano (#14104) üzenetére


3psilon
aktív tag

"Egyébként néha jó ilyen dolgokról beszélgetni emberekkel. Mindenkivel meg tudod értetni az éned egy kicsi részét. Ha pedig sok emberrel beszélgetsz ilyen dolgokról, sokkal jobban fogod magad érezni. Ez a fajta "intimitás" nagyon fontos dolog. Így a jövendőbeli barátnődben is kevésbé fogod azt az embert keresni, aki tökéletesen kiegészít és mindent rendberak benned."

Ez egy nagyon jó gondolat. Jól hangzik, bár a véghezvitelhez dolgozni kell. De igaz!
Bevallom, a kezdeti általánosításaid, túlzásaid és megmondásaid után most kellemesen csalódtam benned. :)

"Egy mosogatás alatt a komplett összeomlástól el tudok jutni Buddhához"
Többet kéne mosogatnom... :C

"...Ja és olvass methodot" :)) :))

Ma nagyszülőket látogattunk, és egész úton oda-vissza pszichológiát (Jung-féle tipológiát) olvastam a laptopon... teletömtem az agyamat, de jólesett.
Remélem, először sikerül rájönni, hogy mit. Aztán azt átértékelni. Átgondolni. Kitűzni, és végül megvalósítani!

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#14117) Seikai válasza 3psilon (#14116) üzenetére


Seikai
aktív tag

Na idebátorkodtam én is :DDD

Tanácsot szeretnék kérni tőletek barátnőmmel kapcsolatban!
Sokat beszéltem már erről barátaimmal de ők elfogultak és csak az én javamat keresik :D
vhogy ez nem fer sztem :(
Szóval lassan 3 éve vegyunk együtt és elég sok gond bontakozott ki azóta :( Amint a lila ködnek vége lett kezdtem tisztábban látni a dolgot és rájöttem kissé buta szegény remélem ezért nem kövez meg itt senki :DDD Ő most érettségizett én meg lassan diplomázom és baromi sok dologban hasonlítunk...kedvesség, játékosság, lustaság :D , állatszeretet ő is szeret játszani ;) stb. Sokszor hülyeséget kérdez és értetlen meg emocionális viharai vannak amiktől a falra mászom ráadásul lusta gondolkodni is meg fél idegen szituációktól és olyankor nyafog ez totálisan lelohaszt a 3. év után mivel nem változott semmit! Nekem van egy rakás ismerősöm, haverom, barátom és vagy féltucat hobbim neki csak max a tv + olvasás. Nagyon szeretem és nem akarok lemondani róla mert arany szíve van és hűséges, gyönyörűen néz ki (karcsúvékony) :D bájos vadóc....
de úgy érzem az utóbbi időben más nők iránt is érdeklődöm és elég sokan viszonozzák is ezt, totál bűnösnek érzem magam és nem tudom, hogy most mi tévő legyek :(

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#14118) tildy válasza frame>24 (#14082) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem hiszek ebben. Ahol ez van, ott mégha bele is megyek dolgokba, előbb utóbb de kimondom azt, hogy szép volt jó volt, köszönöm, ennyi.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#14119) 7 válasza Seikai (#14117) üzenetére


7
addikt

Neked kell dönteni, hogy kitartasz-e mellette, vagy sem.

Érdemes megjegyezni, hogy senki sem tökéletes. Ahogy a Good Will Huntingban is mondták, az a lényeg, hogy neked tökéletes-e. Ha te úgy érzed, hogy a hibáival együtt is szereted (nem kell lila ködnek lennie), és le tudnád húzni mellette az életed, akkor érdemes fontolóra venned mind a két oldal előnyeit és hátrányait is.

Tegyük fel, azt mondod, megpróbálod mással. Lehet, hogy találsz jobbat, lehet, hogy rosszabbat. Talán ugyanolyat. Kérdés, hogy vele mennyire tudtok összerázódni, elviselni egymást, alkalmazkodni a másikhoz, vagy egyáltalán mennyire tudtok mind mentálisan, mind testileg egy kellemesen intim kapcsolatot kialakítani. Rizikós, kétesélyes.

Emellett ott van az is, hogy te hogyan fogod értékelni a dolgokat. Mennyire fogja marcangolni a lelkiismereted, avagy mennyivel érzed majd jobbnak a döntést, akármi is legyen az.

És még egy szempont az is, hogy vele mi lesz.

Nem tudom, hogy hogyan dönts, és valószínűleg a többiek sem fogják tudni. Ebben a kapcsolatban te vagy a legjáratosabb, így magadnak kell meghozni a döntést, mérlegelve mindazt, ami vele jár. Mi legjobban csak azzal tudunk segíteni, ha felhívjuk a figyelmedet bizonyos kérdésekre, amiken érdemes elgondolkodnod.

(#14120) _az válasza Seikai (#14117) üzenetére


_az
senior tag

hi

sajna neked kell meghoznod a döntést. amiket panaszkodtál rá, azok így elnézve sztem javítható dolgok, pláne, hogy csak 18.
szerintem rengeteg fiatal lány van így, népbetegség ez a "leépült" érdektelen állapot. lehet, hogy így a suli végével jön egy kis környezetváltozás és ezt kihasználva ki tudod robbantani ebből. a kérdés az, hogy akarsz-e ebbe energiát tenni? na meg hogy ő akar-e ilyen irányba változni?
hozzáteszem, sajnos ismerem a helyzetet, tréééé!

sztem amit tehetsz: legfontosabb a kommunikáció! tudatnod kell vele, ha valami gond van. kedvesen, de egyértelműen.
láthatóen ez zavar téged, ezért ha nincs javulás, akkor jobb, ha szétmentek. ha magadban tartod a problémát, úgyis elő fog törni és az mindig ocsmányul sül el.
ráadásul lehet, hogy azt hiszi, minden ok!

jah, még valami, nekem műxik: muszáj közölni(ha kell, szó szerint!:D), hogy szeretnéd, ha javulna a kapcsolat, szeretnéd megoldani, fontos neked, stbstb... hihhetetlen micsoda félreértéseket sikerült már ezzel a dumával letisztáznom! :C

az

(#14121) Seikai válasza 7 (#14119) üzenetére


Seikai
aktív tag

Megpróbálok szerintem kicsit kevesebbet találkozni vele lehet ha ritkábban látom jobban meg fogom becsülni bár akkor meg ott van az ha majd pl összeházasodunk mindennap látnom "kell" :) Nagyon nem akarom elveszíteni de lehet, hogy már a megszokás és sajnálat is szerepet játszik ebben :F

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#14122) 3psilon válasza _az (#14120) üzenetére


3psilon
aktív tag

Ebből annyit (és csak annyit :) ) alá tudok írni, hogy az egyetem tényleg sokakat megváltoztat. A legtöbben konszolidálódnak, helyrerázódnak stb. érdekes nézni a régi osztálytársakat, mi nem történt velük egy-másfél év alatt...

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#14123) Seikai válasza _az (#14120) üzenetére


Seikai
aktív tag

_az én már a megbeszélős dolgot 1000 próbáltam vele és meg is ígérte de csak 1-2 hétig dudta tartani amiben megegyeztünk utána ismét ellustult és nem érdekelte a dolog :( amit tudok biztosan, hogy nagyon szeret engem és néha meg is próbál igyekezni :K csak hát a szülei elég kretének és ő miattuk is alakult minden így ...egyébként a szülők felelősek 50%-ban a problémáinkért... finomabban az apját néha felpofoznám ha nem neveltek volna ilyen jól de inkább meg sem szólom amit tesz mert egy bunkó...

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#14124) rarri válasza Seikai (#14123) üzenetére


rarri
senior tag

Sajnos azt kell mondjam, hogy benned már megindult belül egy folyamat, és az ami eltávolít, az tart mégis ott a lánynál. A megszokás, és a ragaszkodás . Mert magadban már elkezdted magadtól eltávolítani, csak még nem akarsz magaddal sem őszinte lenni. Ez csak az én véleményem, egy vélemény. Lehet hogy nincs igazam, valamiért mégis így érzem.

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#14125) Seikai válasza rarri (#14124) üzenetére


Seikai
aktív tag

Van benne valami igazság! Néha tökre boldogok vagyunk, hogy együtt lehetünk máskor meg néhe kicsit unom magam és irritál, hogy nem tudok vele komolyabb témákról beszélni .... a filozófiát, technikát, természettudományokat nagyívben kerülöm (meg úgy minden picit magasabb síkú témát mert néha fel sem fogja miről beszélek) mert bár érdeklődik irántuk javarészt egyik fülén be másikon ki és kicsit egyirányu ilyenkor a beszélgetés :(

[ Szerkesztve ]

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#14126) Sárpac válasza lorcsi (#14017) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Nekem ez tetszik a legjobban:
"Perzseljen a tűz, tépjen szét a vihar, zúduljon rád jégeső, hóvihar, lavina, a tűz mindentől megvéd, ha ég le kell, hogy győzze a szelek erejét."

:DDD

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14127) orbano válasza Seikai (#14117) üzenetére


orbano
félisten

Hagyd ott

A vér nem válik VAZZE!™

(#14128) orbano válasza rarri (#14124) üzenetére


orbano
félisten

csatlakozom. tipikus, és alattomos egy érzés. de ő is rá fog jönni. fél év, egy év, és tarthatatlan lesz a helyzet. önismeret kérdése, hogy ki mit lép

A vér nem válik VAZZE!™

(#14129) dragonfx válasza Seikai (#14117) üzenetére


dragonfx
veterán

áhh kemény a szitu...vannak azonosságok az én gondommal is...

Szerintem legyen szünet, kell szabadság úgy jöttö rá tényleg értek e annyit a másiknak hogy tegyetek ezért.
Eza folyamat ismerős bennem is elindult vagy 2 hónapja, d eközbe meg hiányzik, de mégis már mostanság másképp megyek le buliba...másképp nézek lányokra...és ők is látnak valamit bennem valszeg azt hogy nem avgyok egy nőhöz elkötelezve lenyugodva ez szerintme egy pasi szemében benne van.
A kor nme jelent semmit vagy kivárod amíg érik lásd én szitum is kb ez, vagy akkor nem és mentek szét, és esetleg később megprűbáljtok ujra ha úgy gondoljátok.
A szavak ilyne helkyzetben hamar elszállnak, tetteket hozni meg nehéz.Ne ész alapján dönts hanem hogy szereted e nem lehet mindenki helikopter, egyforma, és tökéletes, sőt senki.

MÁS

Én is lassan összeszedke pár mondatot leírni a szitumat, nehéz nem tudom mit csináljak..vágyók másra de mégsem szeretem de mégsem hiányzik de mégsem....a lány van mikor királylány van mikor sárkány(igen miss dragonfx...fujj dehogy nem lesz az sose :( ..vagy talán mégis pont ezért? :U )......sok az ígéret de semmi nincs belőle..soka vita de sok a békülés...szeretem ő is szeret...de mégsem valami nem okés....mi az?mit tegyek??volt már szünet nem bírtuk sokáig ki....ez tulzott engedés vagy csak szimplán szeretet??..????.????

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#14130) Kokkantas válasza dragonfx (#14129) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Értelmes mondatok legyenek ám. ;] Ja, és néha nem árt átnézni, hogy mit is írsz, mert ilyen sok hibával nehezen emészthető az írásod.

[ Szerkesztve ]

(#14131) dragonfx


dragonfx
veterán

sejtettem kár írni ide mert elbohockodjátok mégha én nem is... :U

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#14132) Sárpac válasza dragonfx (#14129) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Én a magam részéről ha ilyen sok a kérdőjel egy kapcsolatba akkor hagyom a fenébe, mert tudom, hogy nem ő az igazi.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14133) orbano válasza dragonfx (#14131) üzenetére


orbano
félisten

nekem spec 3x kellett elolvasnom mire megértettem miről beszélsz. egyébként pedig csatlakozom az előttem szólóhoz. nehéz ezt meglépni, de érdemes. persze ilyenkor nagyon jól tudja áltatni magát az ember, hogy kötődés, meg rossz nélküle, plusz egyéb sallangok.

A vér nem válik VAZZE!™

(#14134) Sárpac válasza orbano (#14133) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Minden kezdet nehéz, ez erre igaz.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14135) #40731136


#40731136
törölt tag

Sziasztok.
Még kezdőnek számítok a nűügyek rejtelmes világában, ezért fordulnék hozzátok kérdéseimmel :DDD
Van egy helyes (fogalammzunk így :D )lány, akivel minden reggel együtt utazom a buszon, ám csak köszönünk egymásnak, s itt véget is ért a dolog. Nos, utóbbi időben azt vettem észre (lehet, hogy én nem vagyok normális) a szemkontaktusból, hogy vmi lehetne közöttünk. Mint már mondtam, kezdő vagyok a szakmában, ezért várnám szíves segítségeteket, mit-merre-hogyan tegyek, hogy esetleg összejöhessünk. :B Nem sokat tudok róla, csak annyit, hogy táncol és hogy egy osztállyal alattam jár.
Ha valami borzasztó hülyeséget mondtam, szóljatok közbe és leállok a project-tel :DD
Köszönöm előre is azoknak, akik tippeket adnak!
Üdv: Gempula

[ Szerkesztve ]

(#14136) orbano válasza #40731136 (#14135) üzenetére


orbano
félisten

sokáig ne tökölj, állj le vele beszélgetni. de valahogy úgy, hogy ne azt érezze, végig akarod vele beszélgetni az utat. legyen spontán, és legyen átmeneti jellege a párbeszédnek. aztán ebből úgyis kialakul, aminek ki kell alakulni, de kicsi az esélye, hogy elriasztod a hölgyeményt.

A vér nem válik VAZZE!™

(#14137) #40731136 válasza orbano (#14136) üzenetére


#40731136
törölt tag

De így ukk-mukk-fukk miről állok le vele beszélgetni? :)) bocs hogy visszakérdezek, csak "biztosra" szeretnék menni ;]

(#14138) kicsitomi88 válasza #40731136 (#14137) üzenetére


kicsitomi88
őstag

Mondjuk meg kéne lesni, hogy leszállás után siet e vagy ráér két percre mert akkor megállíthatnád és megkérdezhetnéd lenne-e kedve délután egy kicsit sétálni, dumálni veled.

90 87.5 87.8 87.5

(#14139) #40731136 válasza kicsitomi88 (#14138) üzenetére


#40731136
törölt tag

Hm... suliba megyünk együtt, tehát nem siet ;] Viszont 2 buszon utazunk, és a 2.-on mindig a barátnőjével beszélget, szóval az nem tudom mennyire jó

(#14140) kicsitomi88 válasza #40731136 (#14139) üzenetére


kicsitomi88
őstag

Hát, leszálltok, odamész, kicsit félrehívod. De aznap még rá se nézz a buszon.

90 87.5 87.8 87.5

(#14141) PMT válasza #40731136 (#14137) üzenetére


PMT
csendes tag

Ezt főleg azért írom, mert kíváncsi vagyok, hogy az okosoknak mi lesz róla a véleménye...

Szerintem nőkkel kapcsolatban nem érdemes biztosra menned (az egy másik kérdés, hogy lehet-e), mert akkor nem tudsz természetes, kelleően spontán maradni.
Görcsös leszel, mert úgy érzed, hogy ha elszúrod, akkor nem lesz hasonló alkalmad, nem lesz még egy ilyen lány stb. és ha nem jön össze, az is sokkal jobban megérint, mintha lazábban fognád fel.

Szóval ne agyalj rajta olyan sokat, ne nagyon próbáld túltervezni, szerintem.

(#14142) #40731136 válasza kicsitomi88 (#14140) üzenetére


#40731136
törölt tag

Hű az nehéz lesz :DD És az nagyon bunkó ötlet, ha meghívom ismerkedni, de úgy, hogy közben biliárdozunk? :DDD Mert azt spec tudom róla, hogy szeret, és én is :)

(#14143) #40731136 válasza PMT (#14141) üzenetére


#40731136
törölt tag

Hál istennek jól kezelem a spontán helyzeteket, s jó a "beszélőkém" is, tehát ezzel nem lesz gondom :)

(#14144) kicsitomi88 válasza PMT (#14141) üzenetére


kicsitomi88
őstag

Igen ez jó tanács. Legyen egyfajta tartás az emberben, ahogy a töri tanárnőm mondta, érezze a lány megtiszteltetésnek, hogy Te mész oda hozzá.

génampulla: Nem lesz nehéz. Szerintem csak sétálni hívd, ha közben meg billiárdozni akar hát nosza.

90 87.5 87.8 87.5

(#14145) Sárpac válasza #40731136 (#14135) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Hát ezzel nem vagy egyedül, én nap mint nap szemezgetek hölgyekkel a buszon amin éppen utazom.:D Ebben a szituban a legnehezebb megszólítani egy nőt mivel sok az un. kíváncsi fül vesz körül és igen csak zavaró.
Ennél már csak egy "kellemetlenebb" szitum volt, amikor összepréselődve álltunk a buszon, és előttem egy bomba csaj miniszoknyában, és hát mit ad Isten felállt!:D

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#14146) #40731136 válasza kicsitomi88 (#14144) üzenetére


#40731136
törölt tag

génampulla... ez jó :C lol :DDD

(#14147) #40731136 válasza Sárpac (#14145) üzenetére


#40731136
törölt tag

:DD előferdül... :DDD

Amúgy igazad van, nehéz buszon ismerkedni és nem is a legalkalmasabb hely. Azért próbálnám a 2 busz közötti buszmegállóban "elcsípni" :D

[ Szerkesztve ]

(#14148) orbano válasza PMT (#14141) üzenetére


orbano
félisten

ugyanezt akartam én is rávágni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#14149) orbano válasza #40731136 (#14142) üzenetére


orbano
félisten

ezaz, ajtóstul a házba. ezzel az ab aj szerintem, hogy egy nem feltétlenül létező vonzalomra alapoz.

ha jót akarsz, akkor mész oda hozzá, amikor a barátnőjével beszélget. kérdezd meg valamiről a véleményüket, amivel kapcsolatban tényleg mérvadó lehet két lány véleménye. mittomén a barátod és a barátnője közti vita, mi a véleményük, a fiúk hazudnak-e többet, vagy a lányok, mert te azt olvastad valahol, hogy a lányok nagyságrendekkel többet. de ki lehet találni ezer millió érdekes, elgondolkodtató, de nem hétköznapi, akár meghökkentő témát.
aztán szépen lassan szóbaelegyedsz velük, ha jól megy. azt pedig jól kihasználhatod, hogy a két lány között megoszthatod a figyelmed. a kiszemeltet kicsit hanyagolhatod, néha szemezhetsz vele, szemtelenkedhetesz, miközben a barátnőjével egy teljesen átlagos, közvetlen baráti hangnemet tartasz.
viszont azt mindenképpen javaslom, hogy a társalgást átmeneti jelleggel nyisd meg, akkor nem vélik tolakodónak. ha érdekes vagy, úgysem hagynak elmenni. ha mégis, inkább lépj le előbb, minthogy elkezdenéd azt érezni, hogy a terhükre vagy (pl. ha nem kérdeznek vissza, nem alakul ki valami hosszabb diskurzus). később még mindig építhetsz a kialakult nexusra (pl. köv alkalommal megkérded nincs-e kedve suliba menet dumálni egyet, mert értelmes lánynak tűnt, minden negatív előítéletesód ellenére.

viszont arra tényleg ügyelj, hogy ne akard tökéletesen, és ne akarj mindent. legyen csak az a cél, hogy szóbaállj velük és pofára megismerjenek. ne felszedni akard, csak haverkodni. különben görcsölni fogsz és elcseszed.

na már megint túlzásba vittem asszem :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#14150) #40731136 válasza orbano (#14149) üzenetére


#40731136
törölt tag

bölcs tanács, megfogadom :C

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.