Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz SystemRoot #14549 üzenetére
Hát igazán nagyot nevettem a dolgon
(#14545) Mr.Grincs Jajj de mondom csak vicceltem nincsenek nekem gondjaim és nem is kellenek
-
dragonfx
veterán
válasz Remington #14533 üzenetére
mond el neki és akkor kibujik a szög a zsákból ő tényleg érez és hogy akarja e veled nekem ebből az tünk ki te sme avgy közömbös iránta.
persze csak eksőn után ..ebben egyetértek a kollégákkal....potenciális egyeddel menni bulizni és nincs semmi?...max. 3x utána mehet mással ....ahova akar"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
MarKoo
addikt
Szeretném elvinni a barátnőm valami szép helyre, úgyhogy tippeket várnék, hogy szerintetek merre érdemes mennünk és hogy hol lenne érdemes megszállni. A szállást olyan max. 7000 Ft/fő/éjszakára gondoltam.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
bandus
veterán
válasz MarKoo #14562 üzenetére
őő, hétvégére, egy hétre, két hétre?
ahogy nézem debreceni vagy, a haza szép helyeket arrafelénem igazán ismerem. a távolság számít? kocsival mennétek? ukrajnában és erdélyben is igen szép helyek vannak
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Kokkantas
senior tag
válasz Kokkantas #14565 üzenetére
Még valami...Szedjem össze magam. Még egyben vagyok, megvan mindenem, lábak, karok, szemek, még a káposztalében is úszkál valami.
Inkább arra adj választ, h miért gondolkodok 2 napja azon, h miért mondtam annak a csajnak aki álmaimban szokott szerepelni, hogy találkozhatnánk, és miért mondott igen, miközben anno lcsb-t kaptam tőle.
-
korinna_ch
csendes tag
válasz darnellsmith #14507 üzenetére
Nehogy kidobd! Rakd el egy szekrény mélyére jól. Milyen jó lesz majd két-három év múlva rátalálván a cuccokra rácsodálkozni, hogy jéé, hiába voltál vele x évet, már nem érzed azt a szoros kötödést, ami nélkül anno el sem tudtad képzelni az életed... Mennyi minden átértékelődött azóta... És akkor hm érdekes (?) remek (?) de mindesetre pótolhatatlan emlékek lesznek belőlük az életed hátralévő részére, amikor is majd segíthetnek neked a múltidézésben, mondjuk amikor majd a gyerekeid élénknek kérdezősködnek a múltad felől vagy ha csak szimplán elgondolkodsz idősebb korodban, mi is történt veled annyi éven át...
Ezek a "megmentett" cuccok olyanok, mint pl. a fotók (ezért is imádok fotózni) : eszedbeidéznek olyan momentumokat, eseményeket, amik amúgy teljesen feledésbe merültek volna, ha nincsenek ezek a "pillanatképek". -
tildy
nagyúr
válasz orbano #14573 üzenetére
Hormonháztartás: ideiglenesen, de ennyi erővel ki is verheti magának
hangulata: ideiglenesen oké , lehet jó, csak azért egy kefélésre khmm.. Gerinc az kell hozzá mindenesetre
egészségi állapota???? Tüneti kezelés, nem oldja meg a belső őproblémáit, és ha a csja elmegy (akár így akár úgy) , az időszakos "jó közérzet" megint átcsap depresszióba
önértékelését: persze max ideiglenesen, hogy ááá mégis kellek valakinek....Csak utána jön a koppantyú .Nem azt mondom, hogy "általánosan" hülyeség , hogy szedjem fel valami nőt, dugja meg és pazony, hanem azt, hogy kokinál szerintem ez nem megoldás semmire, sőt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
davidati
újonc
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek neke. Most ismerkedtem meg egy hölggyel. A kérdésem az, hogy az első találkozáskor milyen virágot, és milyen színű legyen az. Tudom, hogy van valami szabály, de elfelejtettem.
Előre is köszönöm a segítséget -
tildy
nagyúr
válasz davidati #14575 üzenetére
Semmilyet. De ha már midnenképp akarsz ne vörös rózsa legyen.
ORbano: jogos a felvetés: igazad lehet a férfiak lehet sz.rnak az egészbe bele , csak kokit sokkal lelkisebbnek ismertem meg, mint egy átlag férfit .Ennyi. Nem véletlen írtam, hogy általánosan még akár igaz is lehet integra tanácsa... Sőt.
A magabiztosság meg nem véletlenül volt: hidd el legbelül nem old meg semmit a társhiány esetén történő kapóra jövő numera, fallosz. Tökmindegy , hogy az illető nő vagy férfi.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
voltam Koki helyzetében. Küldtem el biztos szeretőken állati kanosan, elkeseredetten, mert ugyanezt éreztem, gondoltam... kellett egy (1) darab olyan nő, aki rendesen helyretesz. Kokinak is ez kéne.
És nem is feltétlen alkalmi kapcsolat. Csak nem árt, ha inkább picit megpróbál férfi létére nem csak a fejével gondolkodni, utána sokkal könnyebben fog normálisan partnert találni, mert addig csak ilyen hülye fellegvárakat épít, amikbe beletesz mindenféle ideális dolgokat, amiket aztán egyetlen nő sem fog neki megadni. Egy formás popón, cicin meg nincs mit megideologizálni... aztán még akármi is lehet.Én is sokáig agonizáltam az exem után, elküldtem vagy két tucat potenciális jelöltet, mire összegabalyodtam valahogy egy olyan lánnyal, aki alaposan hanyattvágott. Utána már képes voltam odalenni egy dögös kis buta szőkéért, akinek az IQ-ja épp elég ahhoz, hogy ne felejtsen el levegőt venni. És határozottan nem voltam se depressziós, se boldogtalan, se semmi ilyen maszlag. Nyilván nem azt az érzést kaptam még meg, amire húdenagyonvágytam, de attól még lehet az ember boldog...
És hidd el, Koki nem érzékenyebb nálam...
[ Módosította: I_Am ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #14579 üzenetére
Elképzelni nem tudom rólad, hogy te meg depresszió, meg önmarcangolás. Nem vagy te olyan ártatlan bárányka szvsz mint amilyen az avatarod
Én csak azt mondom, oké belemehet ilyen dolgokba, talán ideig óráig még jó is , de valójában semmit sem old meg vele. Mert a megoldást nem kívűl, hanem önmagában kell keresnie.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
Igen, pontosan önmagában kell keresnie: lejjebb kell venni az igényekből, ideológiákból. Elérhető célokat kell keresni. Szerinted mit talál az ember hamarabb: egy nőt, akivel szexelhetsz egy jót, vagy egy olyat, akibe pikkpakk beleszeretsz? Lehet az utóbbis is kompromisszumok nélkül keresgélni, úgy hogy kizárunk minden olyan embert, aki egy kicsit is eltér az ideáltól, de így garantáltan unalmas és magányos élete lesz az embernek...
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #14581 üzenetére
PErsze , hogy olyat , akivel szexelhet egy jót.
De ez kb lelki önprostitúció.... És lehetséges az is, hogy valamelyik ember sérül (mert esetleg többet akar) .
Tudom, kemény szavak. ÉS tudom , ezzel akár magamról/ korábbi tetteimről is véleményt mondok. Vállalom.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
Az összes ismerősöm kb. összes kapcsolata (beleértve a sajátjaimat is) úgy indult, hogy hááááááá de jóóó csaj, micsoda csöcsök, stb. Aztán mindegyikből ilyen 2-5 éves kis futó lelki kurválkodás lett...
Egyébként pedig egy nőnek lehet ez lelki kurvaság, de Koki legjobb reményeink szerint továbbra is férfi. Ha másképp nem fizikailag. De nem ártana, ha lelkileg is kicsit asszimilálódna. Nem kell belőle Casanovát gyártani, de az sem feltétlen jó, ha egy magad fajta atom lelkizős csajszitól kap tanácsokat
A vér nem válik VAZZE!™
-
I_Am
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #14585 üzenetére
Hát elég szomorú, mert így minden csajnak kákabélnek kéne lennie...
LEgalábbis én még nem láttam pasit , aki a kicsi súlyfelesleget tolerálta volna."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
De, láttál ilyet, csak nem tudod róla Nem merek százalékokat mondani, de nem kevesen a bordák szúrásától menekülnek egy puhább nőhöz
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Stalker-2572
veterán
Ha egy nővel együtt vagy egyik nap és másnap és utána sem veszi fel a telefont akkor az mit jelent?! Gondolkozik?? Szopat?! Miért nem lehet visszahívni vagy azt mondani, hogy ne hívj b+?
All Black...
-
lorcsi
veterán
válasz Stalker-2572 #14594 üzenetére
szivat
hanyagold kicsit, ő keresseneladó: vadi új soundcore motion+
-
Sárpac
nagyúr
Hát én a részemről menekülök a csontos lányoktól pedig vékony pasi vok. Volt már 1-2 ilyen az életemben, de tudod, hogy fájt a vesém derekam utánuk 2napig, hogy csak meggörnyedve tudtam ülni stb. Nah meg amikor az aktus közepette kiszalad a gyík és rácsattan a csontos *-ával na az a halál!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest