Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
orbano
félisten
én sosem értettem ezt a találka/randi dolgot. két ember aki szimpatikus egymásnak találkozik. a két dolog különválasztása már nekem ilyen erőltetett belevetítésnek tűnik, hogy mi most akkor összejönni akarunk egymással. hülyeség. _szerintem_
a nőket pedig nem ismerni kell, hanem meghódítani. nagyon nem ugyanaz. a meghódításotokhoz viszont nagyon nem értetek. ez tény
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Verus
senior tag
válasz orbano #14701 üzenetére
Szerintem meg jó tisztába tenni a dolgot. Ha randit kérsz egy lánytól és elfogadja akkor az azt jelenti Ő is lát esélyt a dologra. Ha pedig a szimpla találkát kéred akkor Neki sem és Neked sem lesznek elvárásaid a másikkal kapcsolatban.
Hát persze, nem kell ismerni, minek is. Ha nem ismered a nők lelkét egy minimálisat legalább akkor nem is fogod meghódítani egyiket sem. És ugye erre nincs sablon amit ráhúzhatsz a következőre.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz orbano #14702 üzenetére
Vagy csak sikerült megdumálnod, hogy az egyetlen járható út az, amin te is toporogsz folyton - hétről hétre bizonyítva, hogy még nálad sem úgy működik a dolog, ahogyan tervezted
Máskülönben már régen nem olvasgathatnánk az izzadós tenyeres SMS-ekről meg a nem tudom mit csináljak - szurkoljatok jellegű hozzászólásaidat - de legalább remekül szórakozhatunk közben
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
orbano
félisten
szerintem pontosan ez a jó. mindenki kevsébbé feszes, a szimpátia két ember között pedig nem azért alakul ki, mert a találkozójukat randinak hívják, hanem azért, mert érdekesek egymásnak, felkeltették egymásban az érdeklődést, vágyat, stb. lehet ehhez hetekig kell csak szimplán ismerkedni a másikkal. egy "randi" ezt tökéletesen el tudja rontani. ilyen klasszikus randivá pedig _szerintem_ akkor avanzsál egy találka, amikor mindketten randinak gondolják, nem akkor, amikor ezt beszélik meg.
a nők meghódításába most inkább ne menjünk bele, szerintem egy ájszakába nyúló vita lenne, mire sikerülne megértetnem veled az álláspontom. sablonok márpedig vannak. a világon minden sablonokból épül fel, és ez sehogy sem zárja ki az egyediséget...A vér nem válik VAZZE!™
-
Bubu79
addikt
válasz orbano #14706 üzenetére
Így gondolom - és ahogy elnéztem a hozzászólásokat nem csak én
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz orbano #14705 üzenetére
Majd később beleunsz ebbe a szimpátia játékba. Én már kinőttem belőle. Szeretem tudni, hogy mire számíthatok. Biztos én vagyok egy hibás széria.
Mondok én Neked valamit. Nagyon sok olyan ember van akire rá tudod húzni a sablonjaidat. De majd egyszer találkozol egy olyasvalakivel akihez nem lesz jó egyetlen sablonod sem. A világ sem sablonos, változó és ahányan élünk annyiféleképpen látjuk azt. Ez lenne a sablon?
Én személy szerint sértőnek találnám azt ha sablonokkal próbálnának azonosítani. Soha nem tették meg. Miért? Mert tényleg vannak olyan nők és férfiak akiket egyikkel se lehet azonosítani.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #14704 üzenetére
No ebben Bubunak igaza van
Azért kiváncsi vagyok , mirefel az a nagy mellény(kb hogy te tudod hogy kell meghódítania nőket), ha közben tényleg ilyen "jajj drukkoljatok" hozzászólások érkeznek a részedről, Orbano.
Mondjuk én az biztos , ha ilyen pasim lenne mint te, Orbano, és tudomást szereznék az ilyen viselkedéséről az lenne a legkevesebb ha kidobnám az ajtón... Vissza se jöjjön PArdon , hülye vagyok, ilyen mentalitással a párom se lehetne.
node sebaj, zsák a foltját, tartá a mondás.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
egyelőre nálam az a tendencia, hogy egyre több ilyen kötetlen ismerkedésre van ahhoz szükségem, hogy valamelyest közel kerüljön hozzám egy lány (feltéve ha jót akar magának). ha azt mondod, ez meg fog fordulni, akkor azzal nagyon boldoggá teszel. most mindenféle irónia nélkül. de ettől függetlenül a találkozónak hívott randijaim rendre randiként végződnek, egyszerűen nekem csak szimpatikusabb találkának indítani, nem szeretem a kötöttségeket. lehet más meg szereni, ezt nem tudom. de nem is próbálom megérteni.
A sablon témát ne forszírozzuk, teljesen másról beszélünk, mást értünk a sablon szó alatt, és nem is igazán kapcsolódik a témához. Ha nagyon érdekel, priviben megírom, hogy értettem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Igaza van Bubunak? Egyikőtök sem ismer, honnan veszed, hogy bármelyikőtöknek is igaza van. Persze, tény, hogy a fórumos hszeim alapján ítéltek meg, nincs másotok, de arra kérlek benneteket, ezt hagyjátok meg magatoknak, engem tényleg nem érdekel mi szűrődik át a fórumon. Ha rólam akartok csámcsogni, nyissatok neki topicot, ez még mindig a nőkről és a nőügyekről szól.
egyébként drukkos voltam egész életemben, ez 60 éves koromban sem lesz másképp. én ugyanilyen remegő kézzel vártam a telefonhívást az autókereskedésből, hogy megvan-e még a kocsi amit kinéztem. ez inkább csak amolyan extrovertáltság nálam. kiélem itt a fórumon, mert jólesik. a köv teázásra már tényleg elmegyek, megmutatom magam, hogy lásd a mentalitásomA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #14714 üzenetére
kicsit félreérted ezt a hozzászólásomat, de sebaj. semmi kedvem már elmagyarázni, megint átment a topik valami egészen másba
A vér nem válik VAZZE!™
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz orbano #14716 üzenetére
Annyi csak a problémám, hogy ha lebontok valamit igen/nem szintre, akkor egyből az van, hogy biztos félreértem.. Vagy kiderül, hogy egy kulcsszó alatt nem az általános jelentését érted. Ez megnehezíti a kommunikációt. Egy cseppet.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Bubu79
addikt
válasz orbano #14718 üzenetére
A nyegleség egy más fogalom, de magyarázd csak ahogyan akarod - a lényeg annyi lett volna, amit már párszor kifejtettek neked itt - hogy elég hülyén veszi ki magát, amikor nekiállsz tényszerűen beszélni dolgokról, miközben jól láthatóan nálad sem igazán akar működni a dolog.
Csűrheted, csvarhatod, de akkor is ez a helyzet - nem ítélkeztem, rávilágítottam.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #14720 üzenetére
meg. de nézd el nekem, most tényleg nagyon nyegle, deviáns, provokatív hangulatomban vagyok, elismerem, nem éppen egy nyerő vitapartner be is fejezem az írogatást...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Bubu79 #14721 üzenetére
ez határozottan nem így van. tökéletesen jól működik nálam minden, amiről itt regélek. persze te is csűrheted, csavarhatod, de akkor sincs róla fogalmad ki vagyok, mi vagyok. de nyugodtan bizonygasd, hogy 3 hozzászólásnyi nyavajgásomból a "nőügyeimmel" kapcsolatban, te le tudtad vonni ezeket a következtetéseket. jó szórakozást.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
Tim82
félisten
Ajtón? Ablakon! Csukotton! Tizedikről! Fejjel lefelé!
Gondoltam, ne aprózzuk el - majd megteszik a szilánkok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #14730 üzenetére
Az orbit elrágásra való, de sajnos nem tart sokáig az aroma. Jelen esetben nem 100% a hosszan tartóf friss lehellet.
Tildy: én, gonosz? Dehogy. Miből gondolod?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Hát de felviszed. Hadd ne én legyek már találékony.
Ha kell, egyik nagyon jó barátosném szívesen beenged egybe, csak hogy semmi sem akadályozhasson meg.
-
törölt tag
Sziaztok,
Hogyan lehet elmondani egy leanyzonak ,hogy elszurtuk es szeretnenk ha megbocsatana , ujrakezdhetnenk (e?) . Amikor a kapcsolatunk alatt szinte folyton az miatt ragta a fulemet ,hogy ne gondoljam mar, hogy minden miattam van meg hogy ne okoljam magam mindenert folyton // ~kb , a pontos verziora nem emlekszem mar . -
bbchris
senior tag
válasz orbano #14701 üzenetére
Meghódítani ?! Igaz , csak akkor itt egy másik kérdés hogy miért azt szeretik a nők ha lekezelően bánnak velük a fiúk ?! Miért ez a jó ?! Ez az izgalmas ?! Miért jó az a nőnek ha aggódnia kell a fiúja miatt lelkileg ?! Ha egy fiú szolid marad az a nőknek egy idő után unalmassá válik és ő gondolkodásmódja szerint unatkozik az ilyen fiú mellett . Szóval vannak dolgok amik sajnos igazak ezért nem is kell csodálkozni egy-két nőnek amiért így bánnak velük a fiúk . Most bocs a kirohanásért és semmi személyes senki felé de sztem most jópár fiú ezzel egyetért .
-
törölt tag
válasz bbchris #14735 üzenetére
Hat nem tudom az osszes miertre a valaszt ,de egy kissebb elmeletem van arra a reszre ,hogy ido utan miert valhat unalmassa a no szamara a kapcsolat .
>
Gondolom ez vhonnan onnan indul ,hogy altalabn minden kapcsolat kezdetekor fiuk tobb idot/energiat fektetunk abba ,hogy a lany ne unatkozzon : gondolok itt elmegyunk ide oda , mozi , megnezunk egy kiallitast stb.
>
Szoval tobb figyelmet szentelunk neki mivel hat meg szeretnenk "hoditani" . Nah mar most idovel ,ha mar egyutt vannak , jo minden persze ,de feltetelezem a csaj elkezdi hianyolni a figyelmessegeket stb . Mar nem mentek nagyon semerre , egyre tobb a kifogas miert nem csinaltok mast mint Otthon Kaja/Pia Tv , jobb esetben Sex.
>Gondolom
>aztan lehet ,hogy tokre teves volt az eszmefuttatasom ...[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz #57018880 #14736 üzenetére
Pl. az NLP könyv (is) azt írja, hogy a nőknek szükségük van folyamatos érzelmi inputra. Minél hevesebb, szélsőségesebb érzelmi ingerekre. nyilván egy kapcsolat előrehaladtával ezek az élmények tompulnak, a nő elkezd "unatkozni". De majd jön Orsolya nővér és kiokít minket remélhetőleg
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz #57018880 #14734 üzenetére
szerintem megmondani sok értelme nincsen. próbáld meg valahogy újra izgalmassá tenni az együttléteteket. tervelj ki valami találkát (de véletlenül sem ilyen újrakezdéses próbálkozás címszóval) és kápráztasd el mindenféle új élményekkel. szerény tapasztalataim szerint valami ilyesmi segíthet. valami teljesen új hely, új program, új szituáció, heves élményekkel, stb stb stb. vagy akár több ilyen. mindemellett legyen baromi bizonytalan abban, hogy akarsz tőle valamit, és érezze azt hogy mennyire jól elvagy magadban, csinálsz új, érdekes dolgokat, ilyesmi.
A vér nem válik VAZZE!™
-
3psilon
aktív tag
Látom, elindítottam egy kisebb vitát.
Szóval hát végülis találkoztam a pesti lánnyal! Ő kérte! A barátnőivel volt és rögtön el is köszönt tőlükÉn maradtam a parázás helyett a jól bevált laza stílusnál. Szépen kiöltözve mentem, zakó nyakkendő, mert utána mentem buliba, ahol mint kiderült senki sem öltözött be vagy ki. ("miért vagy így kiöltözve?" "nem mindegy ha egyszer jól áll? ")
Aztán megyünk, mondom lefagy a kezem, erre egyszer csak megfogja. Ám legyen. Szóval... csók nem volt, de szeretném nyélbe ütni a dolgot, maradt az ilyen laza ölelgetés meg kézen fogva járkálás. És most már az ő részéről is látom, hogy oké a dolog.
Frankó.
A másik lánynak megmondom, hogy itt nem lesz dolog. Rájöttem, nem bírnám ki heti egy-két láthatással (tehát ha ez a lány mégis lepattint, akkor se).Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok a továbbiakban.
u.i. ez most komoly vita, a nőknek tényleg kell, hogy okos legyek, meg jófej, de valahogy a lazaság nélkül nem megy. De legalább kezdek rájönni, hogy megy ez. Hogy nem kell aggódni, hogy beakad a beszélgetés, hogy nem felelek meg neki, meg ilyenek. Ez a nem is tudom... olyan ő kanos "inkább te felelj meg nekem " cucc.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Bubu79
addikt
-
törölt tag
válasz orbano #14738 üzenetére
Igen , ezeket szerintem ki is tudnam vitelezni. Talan egy kivetellel , ez pedig nem mas mint ahogy irtad :"legyen baromi bizonytalan ,hogy szeretnek e tole vmit" - sajnos ezt egy lany nemtudom mikent latja/tudja eszrevenni rajtam. Viszont az meg nem lenne jo szerintem, ha elkezdenem magammal is elhitegetni ,hogy : ok. tenyleg nem akarok tole semmit.
-
Zefír
őstag
Váháh szakítottam b nőmmel 4napja és nem bírom ki nő nélkül
-
Tim82
félisten
A nőhiányod enyhítéséhez?
Gave: "ötvenévesen erősebb vagyok, mint húszévesen - akkor reggel, ha felállt, két kézzel sem tudtam visszanyomni, most meg már egy ujjal is megy"
Bubu: nem tudom. Műveletlen-e vagyok?
Aha, munkásságának nagy része nekem kimaradt a szocializációból.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
"Jobbra nyúlok ott is asszony, balra nyúlok ott is asszony..." - na honnan az idézet?
Mod: Hát nem tudom - Kocka utca 13? Nagy Bandó András egy száma volt
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest