Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) Norbo03 válasza #33347072 (#1550) üzenetére


Norbo03
őstag

Hát erre sajna csak azt tom mondani h nézd meg másik videokarival elő jönnnek-e a jelenségek. Mert ha nem akkor a videokari a bűnös.

(#1552) KnappS


KnappS
csendes tag

Hali!

Röviden az a problémám, hogy átlagban 2 hetente (12-16 nap) ''beszarik'' a winfos. Tehát nem hajlandó elindulni.

Elolvastam pár száz huzzászólást de nem találtam hasonlót, ha mégis van akkor bocsi.

Részletesen a probléma:
A ''nem indul el'' alatt azt értem, hogy eljut a WIN logóig, de azután autómatikusan újraindul a gép, vagy ha van beléptető ablak, akkor ott kiválasztva a felhasználót és OK-t nyomva hibaüzenetet ír ki.

Hibaüzenetek:
1. A windows nem tudja betölteni a felhasználó profilját, de bejelentkeztette a rendszer alap profiljával.

Itt van egy Részletek gomb és egy OK, mire a következő marhaságot adja:
Részletek: Nincs elég erőforrás a kért szolgáltatáshoz.
OK: 2. Alkalmazás inicializálás nem megfelelő (0xc000012d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Tehát ''beszart''. És visszaadja az előző hibaüzenetet, aztán a képernyőn se jelenik meg végül a hibaüzenet ablakja rendesen, csak egy szürke téglalap szöveg nélkül.

Egyéb hibaüzenet ami még előfordult:
3. A számítógép nem tudja beléptetni a következő hiba miatt: A parancs végrehajtásához nincs elég tárolóhely.

Ha ezzel a jelenséggel fogad bekapcsoláskor, akkor többet azt a wint már nem tudom elindítani, de még a hibaüzenetek után is csak a táp lekapcsolásra reagál.
Ilyenkor mindig újra kell tennem a winfost.

A gép:
ABIT NF7 alaplap, AMD 2400+ proci, 2*256MB + 1*512MB mem, ATI 9600XT VGA, 80GB Maxtor + 120GB Samsung, Toshiba DVD olvasó, NEC2500ND DVD író, Pinnacle TV tuner, 300W táp.
A gépben kb 1,5 éve nem volt semmilyen hardware csere, változtatás. Mindössze a proci volt pár hónappal a probléma előtt újrapasztázva. A gép ezalatt a 1,5 év alatt ugyanzzal a winfossal ami most beszarik tökéletesen működött.

Amire ''rájöttem'' illetve amit kipróbáltam eddig:Újratelepítés után kb 2 hétig minden tökéletesen (mármint amit a winfostól el lehet várni) működik, lehet telepíteni mindent, stb. Miután beszarik többé nem indul, de ha másik winyóról bootolok, akkor minden file megvan és a progokat is lehet indítani, működnek, tehát arra gondoltam, hogy csak a bootolásnál van valami gond. Mivel 2 hetente kell újratennem, ezért csináltam Ghost-ot, de azzal is ugyanez a gond, de legalább megvan 10 perc alatt. Próbáltam másik winyón teljesen új winfost feltelepíteni, ugyanez a jelenség. Próbáltam SP1-et, SP2-t, dettó. Gondoltam arra, hogy talán kicsi a táp, lehuzkodtam a fölösleges cuccokat, de akkor is ugyanez a gond. A processzor nem meleg, (35-45°C). Mivel többféle winfost illetve winyót is próbáltam arra gondoltam lehet az alaplap szar? De akkor viszont nem értem, hogy miért pont ez a ''2 hét'' a kritikus időintervallum amig működik.

Ha valaki találkozott hasonló problémával az légyszi írjon akár e-mailt is (knapps@vnet.hu).
Ezt már kb 3-4 hónapja csinálja és az idegeim kezdenek kikészülni. :O

Előre is köszi a segítséget!

(#1553) G@ß! válasza Norbo03 (#1497) üzenetére


G@ß!
őstag

Na RE!
Sry, de nekem nincs a koliban még net csak az egyetemen...
Szóval futattam memtestet és primeot is 3 óra után már feleslegesnek gondoltam hogy menjen (ez mind húzott esetben volt). CS-ztem, Bf2-ztem, de semmi gondja nem volt.
Nekem is 6.70-es chipset driver van fenn, ((de nem kapcsoltam be az NCQ-t, hacsak nem a boltban...)) Ha lesz időm rakok egy wint és megnézem ugy is...de ez nem mostanába lesz :))
1. Szóval ha az alaplap elején csak egy kis pörkölődés (amit én is alig vettem észre, mivel barna szinű csatin van egy kis szürkésnek mondható elszineződés) miatt még kicserélik a lapot.
2. Szerintetek nem furcsálják majd a boltban, hogy azt mondom nekik, hogy a lapot cseréljék?
3. Gondolom mindenképp 1 éven belül vigyem vissza, mert 1+2 év a gari, szóval 1 év teljeskörű, a többi meg javitás??
A memot nagyon huztam (400@500),de mondom a fagyás már előtte is megvolt...
4. Ha hibás a memo akkor a memtest rögtön kidobja, nem?? (3000-ig elment és nem volt semmi, viszont mikor 51*-en volt, akkor kiirta a hibát, szóval érted...)
Amugy az égési sérülést a Mercuryval szerezte.
5. Ha meg lett volna akkor a Chief, akkor nem történhetett volna meg ilyen???
Eddig asszem 7 kékhalálom volt, volt amikor egymás után 3.
Ja , de akkor is lefagyott, mikor az integrált lan kártyának az ip-cimét akartam változtatni, és ebből is rögtön kettő volt :O .
6. Szal elehetne driver hiba is elvileg, nem?

[Szerkesztve]

(#1554) Norbo03 válasza G@ß! (#1553) üzenetére


Norbo03
őstag

Hát ha futott 3 óra hosszát a memtest meg a prime95 akkkor nem hiszem h utána talált volna hiába de sose tudni. :B Nah most ha a prime 95 nem talált hibát akkor sztem nem hardveres hiba lesz mert ha hardveres hiba van akkor azt általába aprime 95 kilöki. Ha be van kapcsolva az NCQ akor sztem csak simán szedd le a drivert és ugy nézd meg vagy próbáld meg kikapcsolni benne az NCQ-t. Ezért ne rakd újra az egész windost :D .
1. Hát ha vanrajta egy kis pörkölődés nem hiszem h az csak ugy magától keletkezett esetleg okozhatta egy zárlat is. Az szokott általába ilyen pörköléseket okozni. Lehet h kicserélnék a lapot aboltba ha csak azt mondod nekiek h cseréljék ki mert ők azzal többet keresnek mint ha javitanák. Hiába nekik is kell a pénz. :DDD . De ez az ottani boltotsoktól függ.
2. Lehet h furcsálni fogják de itt megint csak azt dönt h milyenek a boltosok. DE sztem ki kell hogy cseréljék mert ez a dolguk.
3. Ezt sajna nem tom
4. Igen ha hibáús a meó akkor amemtest azt megtalálja. De gondolom Dos-os memtest-et futattál mert ugye awindows-os memtest azt a memória területet nem tudja leellenőrizni amit a windows lefoglal. Itt irtad azt h az égési sérülést a mercuryval szerezte akkor nem lehetséges h okozott még más vlmi-be is hibát a táp? ''(3000-ig elment és nem volt semmi, viszont mikor 51*-en volt, akkor kiirta a hibát, szóval érted...)'' itt memtest-re érted h kidobta a hibát?
5. ''Chief'' alatt Chieftec-et értessz? Mert ha igen akkor attlma táp-tól is megsülhetett volna. Minden tápnál előfordulhatnak gubancok.
6. Igen sztem lehet driver hiba is ha a memtest nem talált hibát meg a prime 95 se. De sztm drivercleaner-er takaritsd ki alaposan a dirverekt és rtakd fel őket újra. Kitudja hátha csak az egyik driver okozza a galibát. :))

(#1555) [HUN]Zolee válasza KnappS (#1552) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

van elég hely a rendszerpartíción?

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#1556) KnappS válasza [HUN]Zolee (#1555) üzenetére


KnappS
csendes tag

Igen van, általában minimum 3-4GB hely van szabadon.

Szerinted software vagy inkább hardware hiba lehet?

(#1557) [HUN]Zolee válasza KnappS (#1556) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

a 3 hibát nekem akkor adta be mikor elfogyott a rendszerpartíciórol a hely. egyéb ötlet nincs

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#1558) Hasek válasza KnappS (#1552) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Első körben szerintem érdemes lenne lefuttatni egy vírus, illetve kémprogram keresést, mert lehet, hogy valami megtámadta a géped. Ha ez esetleg kilőve, akkor talán egy Memtestet futtass le, és akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz az eredmény.

Üdv. H

(#1559) Norbo03 válasza KnappS (#1552) üzenetére


Norbo03
őstag

Hát én arra tippelnék h naon kevés a Virtuális memóriád és ezért adja ezeket ahibaüziket de ha állitod a virtuálkis memót akkor csak ésszel.

(#1560) G@ß! válasza Norbo03 (#1554) üzenetére


G@ß!
őstag

3000-ig elment és nem volt semmi, viszont mikor 51*-en volt, akkor kiirta a hibát, szóval érted...)'' itt memtest-re érted h kidobta a hibát?
igen
Hiába nekik is kell a pénz.
lol ezt nem értem, ők azért kapnak pénzt, ha szar a lap?:D
De gondolom Dos-os memtest-et futattál mert ugye awindows-os memtest azt a memória területet nem tudja leellenőrizni amit a windows lefoglal.
nem , windowsosat futtattam

(#1561) Zsót112


Zsót112
tag

HAli!
Na írok még eccer hát ha van valakinek ötlete.
Az a gondom, hogy vettem egy Samsung 160GB-as SATA2-es vinyót (na ez nem gond ), benyomtam a gépbe ami eddig kifogástalanul működött, rá a winfos meg ami kell, legújabb BIOS és driverek és a gép indításkor lefagy, majd reset és szépen megy. Ha kikapcsolom és újra be winfos induláskor kifagy, reset és megy. Ha már müxik és úgy indítom újra akkor nincs fagyás.
A gép:
ASUS A8N-SLI
2x512 kingmax superram
3700+ San Diego
Chaintech 6600 gt
Pinacle PCTV
Seagate 120 GB PATA
Samsung 160 GB SATA2
LG DVD-WR
Sirtech 410 W-os táp

A kábeleket cserélgettem, tápcsatit átdugtam, winfos reinstall is volt, masik Bios is, driver csere, badsector nincs. Memtest, Prime95 no error, gyári HDD teszt progi-val ok.
Szar a tápom? NCQ? A SATA-smagában is fagy. :O
HElp leégyszi. :F :R

Addig röhögtünk a főnők viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

(#1562) Norbo03 válasza G@ß! (#1560) üzenetére


Norbo03
őstag

Hát Dos-os Memtest progival jobban jársz mint ahogy már írtam azt aterületet amit a windows lefoglal azt nem tudja ellenőrizni. Hiába nekik is kell a pénzt ugy értettem h inkább kicserélik a lapot ujra mert ők azzal többet keresenk mint ha javitanák.

(#1563) Norbo03


Norbo03
őstag

Naon kihalt lett hirtelen ez a topic. :O

(#1564) Sn00k válasza Zsót112 (#1561) üzenetére


Sn00k
veterán

Hi!

Hasonló cipőben járok...

Nekem samsung 250G sata2 van és mikor bekapcsolom gépet, időnként nem indul el(csippan kettőt) és lefagy, aztán reset és megy...

Nem vágom , mitől lehet ez...

Majd még annyit kipróbálok, hogy primary masterre át teszem a dvd írómat, a combo driveremet meg hagyom sacondary slave-en...

hátha ezek akadnak össze, bár lehet rossz fele tapogatózok...

3njoy the Lif3

(#1565) Ultram3jor válasza Sn00k (#1564) üzenetére


Ultram3jor
senior tag

Nem lehet hogy a konfidhoz kevés a táp? :F
400W karcsú ehhez.

Üdv, Dávid

(#1566) Norbo03 válasza Sn00k (#1564) üzenetére


Norbo03
őstag

Nem tom h milyen a bios-od van de azt tom h az ami Bios-ba a 2 rövid csippanás memória hibát jelent.

(#1567) Sn00k


Sn00k
veterán

Nekem ez van
Award BIOS típusa Phoenix - AwardBIOS v6.00PG


Nah most jó lenne tudni ténnyleg ez a 2 csippanás micsoda, lehet ez a mególdás kúlcsa...

Bár most visszavettem FSB 220-ra és most nincs fagyásom gép induláskor...


Szal nem vágom most, hogy ez memó vagy a proci... már kavalkádvan a fejemben...


a 400w táp szerintem elég kell legyen ehhez a konfighoz...

3njoy the Lif3

(#1568) Norbo03 válasza Sn00k (#1567) üzenetére


Norbo03
őstag

Esetleg még ez lehet a probléma:2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!

(#1569) Sn00k válasza Norbo03 (#1568) üzenetére


Sn00k
veterán

Nekem úgy tünik megoldódott a dolog...

Nem volt floppy-m és ki is kapcsoltam ezt a biosban, de van valami alaplap bug asusnal és engedélyeztem most az 1.44 et és úgy tünik minden OK, sőt már az FSB-ét is feljebb tudtam húzni...

Lehet csak ennyi volt nálam a gond mindössze:DDD

3njoy the Lif3

(#1570) Norbo03 válasza Sn00k (#1569) üzenetére


Norbo03
őstag

:C :C :C Akkor végül is majdnem az lett aproblem amit irtam a biosba vlmi rossul volt állitva és ezért sipálkolt. :C Lehet h tényleg asus lapnál ez egy bug.

(#1571) magi20


magi20
senior tag

sziasztok könyörgöm valaki segítsen....kb 2 hete vettem egy msi k7n2 deltát......van benne 1gb ram..dualban egy asus 6800 le....és egy 400wattos qtech táp meg egy barton 2600+...na kb 15percel ezelött beraktam a rackba egy 60gb-os vinyót...amúgy egy 120-as van benne állanóra..és elkezdtem telepíteni a rainbow sixet---erre gondol egyet a gép és újraindul...ekkor még bejött a bios...ujraindítottam és utána semmi...a monitor csak villog.....elötte kb 10 percel raktam föl 3200+-ra de sokszor volt már így csak vettem a házba egy plussz 12-es hűtőt és beraktam kíváncsi voltam hogy mennyire lesz hidegebb......elöször azt hittem hogy a vga ment el...de nem....mert beleraktam egy 9600-ast és azzal se megy....aztán a vinyóra gondoltam de nem....aztán a ramra...de szerintem az sem...ha a tápnak lenne baja.akkor nem is indulna el....rákötöttem másik monitort is hátha a monitor szállt el..de az sem.....azzal sem ment...csak villog....a sárga bekapcs gomb mellett...:(((((((((((((((((((((((nagyon kezdek ideges lenni.......arra gyanakszok hogy az alaplap vagy a proci adta meg magát.....??????????????????rakosgassak?rakjak bele márik procit vagy mi?????please help gyorsan

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#1572) Sn00k válasza magi20 (#1571) üzenetére


Sn00k
veterán

Hi!

Próbálj meg + feszt adni a cpunak , ha jól vettem ki akkor felhúztad...
de akkro kell neki +v is.



3njoy the Lif3

(#1573) Norbo03 válasza magi20 (#1571) üzenetére


Norbo03
őstag

Jól írta S00K valószinüleg a tulhuzás lesz abaja. Csinálj egy CMOS cleart és vissza fog térni.

[Szerkesztve]

(#1574) Sn00k válasza Norbo03 (#1570) üzenetére


Sn00k
veterán

Jah egy bios bug az 1.44 nél... és tényleg amióta beállítottam semmi gond :DD :C

3njoy the Lif3

(#1575) Jarod1


Jarod1
addikt

szasztok,
nálam az alábbi hiba szokott jelentkezni néha:
minden második indításkor eljut addig amíg felhasználot kell választani a belépéshez,
itt megfagy. és resettel indul ujra. a Konfig : Abit Nf7 768 Mega RAM.
Ötlete valakinek?

[Szerkesztve]

(#1576) Norbo03 válasza Jarod1 (#1575) üzenetére


Norbo03
őstag

Ez sztem csak egy sima vírus lesz vagy két program kavar be egymásnak. Nkm is volt ilyen nálam két progi kavart be egymásnak. Szedj le minden fölösleges progit csinálj egy vírus scant ha igy se jó win reinstall az tuti megoldja. De sztem inkább próbáld megtalálni ahibát.

(#1577) Ultram3jor válasza magi20 (#1571) üzenetére


Ultram3jor
senior tag

cmos cleart próbáltad?


Sn00k:Hoppá! :DD

Üdv, Dávid

(#1578) Norbo03 válasza magi20 (#1571) üzenetére


Norbo03
őstag

Nah h állsz a dologgal? Sztem már Ultram3jor is kiváncsi lenne rá. De ezt csak úgy mondom. Tehát csinálj egy CMOS cleart mert az szinte tuti h vissza hozza.

[Szerkesztve]

(#1579) WOW27


WOW27
tag

Szia Mindenki! Asus P4V8X-X alaplap 2,4 celeron ,2x256/400 samsumg ram,mx220 videokártya,60gb maxtor vinyó,300w táp. Adott a fenti konfig.Az a gondom vele hogy elindul,müködik rendesen ,ujraindul is egyből,de ha 1 percnél tovább kikapcsolom utánna nem hajlandó elindulni.Vinyo ,ventik indulnak,piros LED világít a monitort be sem kapcsolja!
Ezek után 30-60perc áramtalanítás táp, monitor csati le ,1 óra mulva vissza és láss csodát hajlandó ujra mükődni.
Amit csináltam: BIOS frissítés,CMOS reset,memória csere,VGA csere táp csere.
Így a memória és a VGA és a táp kizárva nem segített a cseréjük!
Ha tud valaki érdemben segíteni előre is köszönöm.
Remélem érthetően írtam le ezt a renkívül bosszantó hibát. :F

[Szerkesztve]

(#1580) Ultram3jor válasza WOW27 (#1579) üzenetére


Ultram3jor
senior tag

Nézdd meg ugy hogy elindítod, leállítod, és lehuzol minden ide eszközt és megprobálod elindítani.

Norbo03: Jaja, kiváncsi vok :)

Üdv, Dávid

(#1581) WOW27 válasza Ultram3jor (#1580) üzenetére


WOW27
tag

Próbáltam már,akkor se indul:(. Alaplap vagy Proci hiba? :F

(#1582) Norbo03 válasza WOW27 (#1581) üzenetére


Norbo03
őstag

Írtam a problémás alaplapok topikba választ nkd nézd meg ha lesz rá időd.

(#1583) ZOZÓ


ZOZÓ
csendes tag

A következő pprobémával szeretnék segítséget kérni. A gépem bármilyen játék futása közben
kb 4-5 percenként a játékot félbeszakítja és leteszi a tálcára, ha onnan megnyitom akkor tudom tovább folytatni a játékot. De kb 4-5 percenként ezt megismétli, ha csak 2D ben használom akkor ez a probléma nem jelentkezik.
A gépem konfigja
amd athlon 64 s939 3200+
asus a8v
2*512mb ddr 400 kingmax
captiva geforce 6600gt agp
soundblaster 5.1 live
pinnacle pctv stereo
samsung 120gb sata
chieftec 420w

Csak a videókártya van húzva 500/900Mhz-ről 550/1000 Mhz-re.
Kb 3 napja csinálja ezt, lefutattam 2 vírusítót ( Bit Defender, NOD 32) és az Ad-Aware-t is, egyik sem talált semmit.

(#1584) Norbo03 válasza ZOZÓ (#1583) üzenetére


Norbo03
őstag

Esetleg nem próbáltál másik drivert? Vagy nem próbáltad azt meg h vissza vetted a karidat alap órajelre?

(#1585) ZOZÓ válasza Norbo03 (#1584) üzenetére


ZOZÓ
csendes tag

Három drivert ( a gyári cd levöt, a 81.29 és a 84.21-st is kipróbáltam
Alap órajeleken is ezt csinálja.

(#1586) Ultram3jor válasza WOW27 (#1581) üzenetére


Ultram3jor
senior tag

Inkább alaplap. A procik azok (minegy h milyenröl beszélunk) azok megbízhatoak. De majd Norbo03 kolléga utbaigazít.

Üdv, Dávid

(#1587) finest


finest
őstag

Van egy talányos kérdésem nekem is:
Ma nem indult el az oprendszer a gépen.
A konfig, Asus K8N, A643000+, 512Ram, 40GB Maxtor, 430W CoolerMaster.
A bootképernyő lement, a procc, a mem, a HDD a BIOS-ban okés, mégis a BIOS logó után csak a kurzor villog.
A vinyót betettem másik gépbe, ott látszólag meg volt rajta minden, le is mentettem gyorsan a fontos dolgokat. A Smart nem jelzett hibát. A másik gépben vizsgálva nem találtam vírust a vinyón.
Szerintetek? Mibe tud belehalni a Winfos ilyen hirtelen?
:(

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#1588) Norbo03 válasza Ultram3jor (#1586) üzenetére


Norbo03
őstag

Már írtam Wow27-nek egy másik topik-ba a problémás alaplapok topikba. De nem vok én még annyira okos a gépekhez még fejlődésbe vok. :D

Mod: Finest nézd meg azt h esetleg a biosba nem-.e kapcsoltad ki véletlenül az L1 Cache-t vagy az l2-t akkor szokott így belassulni. De megnézheted még azt is h avinyó nem állt-e PIO módba habár nem hiszem mert bese bootol awin-ed. Próbálj meg egy olyat h amikor indul a windows akkor nymokodd az F8-at és akkor bejön egy menü ott válaszd a legutóbbi helyes kofiguráció betöltését. Vagy próbálj ki egy CMOS cleart habár nem hiszem h az most segítene de meglehet próbálni. Ha tudsz futass le egy memtest-et.

[Szerkesztve]

(#1589) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Sziasztok!

Új gépet raktam össze és elég sokat fagyott. Azonban én ezt a tuningra fogom illetve szorosan kapcsolódva a tápra.
A következő volt: proci: 2300MHz, ram 460 (2,7voltot kapott 2,6 helyett), vga pedig 500/1200 (voltmoddolva: 1,4 helyett 1,5V). Memtest lement, superpi a 24. testnél fagyott meg (volt már olyan hogy végig is ment ilyen beállítások mellet :F ), SP2004 stabil volt a gép, prime-ot nem futtattam. Játék közben szintén befagyott, hol hamarabb hol késöbb (NFSU2, HL2-Lost Coast). Proci hőmérséklet max 52 fok volt, míg a GPU-é 78 fok (VF700 Cu-val) :Y Most minden alapon van, csak a voltmod maradt (de alapórajeleken ment a VGA) és úgy tűnik megy a gép minden fagyás nélkül, sőt csak a VGA-t tuningolva is stabil. Ami még furcsa, hogy a VGA csak 54 fokos volt 400/1000-en és 500/1200-n pedig csak 61 fok :F , ha csak a VGA órajelei voltak megemelve.

Kérdezném, hogy a fagyás lehet-e amiatt, hogy kevés a ''kraft'' a tápban ill. ez okazhatja-e a különbséget a VGA hőmérsékletekben (61 fok mikor csak a VGA volt tuningolva <--> 78 fok, mikor minden tuningolva volt)?

A történethez még ez is hozzátartozik: korábban volt a gépben 2x256 mushkin ram, amit 500-on járattam (-->procc 2500MHz-en) de akkor nem tapasztaltam fagyást, bár az oblivionból néha kilépett. Ennyivel többet fogyasztana 2x512 ram, hogy itt már nem stabil a rendszer?

a észrevételeket előre is köszönöm

Resistencia eterna

(#1590) Xpod válasza bagyulajuve (#1589) üzenetére


Xpod
addikt

A procid bírja ezt a tuningolt tempót? Szerintem az lehet a fagyás oka.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#1591) bagyulajuve válasza Xpod (#1590) üzenetére


bagyulajuve
addikt

a mushkin ramokkal bírta, 2500-ön. szóval ezt kizárnám, persze simán tévedhetek

Resistencia eterna

(#1592) WOW27 válasza Norbo03 (#1582) üzenetére


WOW27
tag

Köszi megnéztem! :C

(#1593) WOW27 válasza ZOZÓ (#1583) üzenetére


WOW27
tag

Nézd meg ezt a linket:[link],Itt találsz beállitást a 6600GT-hez.
Rivatunert rakd fel!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#1594) Norbo03 válasza bagyulajuve (#1589) üzenetére


Norbo03
őstag

Sztem sok az a 61 fok a videokártyádnak. De ha a 78 fokon ledöcögött ami ugye nem egészséges akkor csak bírnia kell a 61 fokot. Nem hiszem h táp lenne a baja mert ha a táppal van gond olyankor inkább ujraindul. A VPU recovery bevan kapcsolva?

Mod: Wow27 megnézted a kondikat?

[Szerkesztve]

(#1595) WOW27 válasza Norbo03 (#1594) üzenetére


WOW27
tag

Most jöttem haza meloból,délután ha felkelek megnézem.Köszi

(#1596) Norbo03 válasza WOW27 (#1595) üzenetére


Norbo03
őstag

Ok!

(#1597) WOW27 válasza finest (#1587) üzenetére


WOW27
tag

Mennyi idös a WIN? Én fél évente ujra rakom mindig mert a sok (un)install-tól elöbb utobb lehal,de évente illik ujra rakni

(#1598) WOW27


WOW27
tag

Hátha segítség valakinek->GÉP asusA7V8X,Athlon XP2200,2X256 samsung ram,300W táp. MX440-nel tökéletes!!! Vettem bele ati radeon 9600PRO-t,beletettem 1-2 perc ujra indul,kép szétesik,leáll.AGP fesz emelést ajánlottak,CMOS clear nem segített. Alaplapi BIOS-t frissítettem 2003-as volt benne (Everest javaslat!!) /asus.com/ és azóta tökéletes :C !

(#1599) Norbo03 válasza WOW27 (#1598) üzenetére


Norbo03
őstag

Én meg leírtam majdnem egy egész Hsz-t és csak most nézem h a Bios frissités megoldotta gondod.

(#1600) bagyulajuve válasza Norbo03 (#1594) üzenetére


bagyulajuve
addikt

VPU recovery nem csak ati-nál van? mert én úgy tudtam eddig és nem is találom sehol :F

lehet a memóriák 1x-űen nem bírják a 230-at? viszont ez még nem ad magyarázatot a videókárty hőmérsékletekre

Resistencia eterna

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.