Új hozzászólás Aktív témák

• Crowent

tag

válasz chris1997 #9882 üzenetére

Én meg rajtad röhögtem. Az R8-as Audi 1 adag szar, mind1 melyik kiszerelésben vetted (kivétel a Boostos Audi azt nem ismerem). Ha már ultra cuccokkal fel van szerelve akkor mondhatná rá az ember hogy tök jó meg minden, de köze nincsen az Ultrás Murci, illetve a Porsche-hez, Lotushoz... Lehet szarból várat építeni, de mire felépíted addigra elmegy a játéktól a kedved. Ne mondd nekem hogy Te megvetted az alap R8-as Audit és azonnal repesztettél az 1 kulcsos cuccokkal, illetve a verseny 60-70%-át nyerted is vele, mert kiröhöglek. Amikor az Én Mazda MX-5-ös autómba csak 2 kulcsos tuning volt úgy otthagytam mint a szart. Most van már Ultra és Pro cucc benne, most meg röhögve adnék 5 másodpercet az alap R8-nak... Bár elég sok fajtája van a R8-nak is, ami 4400 Boostért meglehet venni arról fogalmam sincs mennyit illetve hogy megy, de ami IGC az 1 kalap szar. Ha neked IGC R8-as kocsid van akkor illő lenne odabiggyeszteni azt is. Hozzá kell tenni hogy HA régen 380 volt a vége, és régen jól gyorsult de akkor ezekszerint azt is szépen gyengítették mint ahogy más autót is... :/

xenon: Nem lehet hogy BUG? Ha holnap is ezt csinálja akkor szerintem BUG... Bár eléggé érdekes. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés