Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
He?
5 perc, csak lemegyek Tic Tac, Leszarom Tabletta kombóért, mert asszem itt agyfasz lesz
kész..
R8 4.2 2 Fokos kanyart se? he? Remélem ez irodalmi túlzás volt és csak jót röhögtem rajtad... gyorsulása fasza, nem a legjobb de lesz jobb is hidd el. Végsebb nekem régen 380 volt vele... 1,2 milláért tényleg sok, na de ezt kapd ki, eladom végre az egyik ZL1-et és veszek egy Harmadik R8 4.2-t mert szerintem fasza járgány és kész. Az aki kritizálja, anélkül, hogy tudná vezetni, az szenvedjen. Kezdjük, hogy ebbe a játékba aki a statokra, Tierekre hagyatkozik, az.. nincs más szó rá, csak annyi, hogy hülye. Érdekes viszont, hogy tényleg csak a Royal R8 nincs meg nekem, a Shift, Darius meg igen(Coposat vennék ha lenne :/). Na megveszem a harmadik R8-am, és ne tessék ócsárolni ok nélkül.. Devellis csak a gyorsulást baszta el, azért majd ha kanadába járok le is ütöm
Szóval, R8 jó, csak nem egy kaliberű a MegaRetek2(MR2), ReTek(R)-X meg a többivel...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest