- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
Micsurin #9877 üzenetére
He?
5 perc, csak lemegyek Tic Tac, Leszarom Tabletta kombóért, mert asszem itt agyfasz lesz
kész..
R8 4.2 2 Fokos kanyart se? he? Remélem ez irodalmi túlzás volt és csak jót röhögtem rajtad... gyorsulása fasza, nem a legjobb de lesz jobb is hidd el. Végsebb nekem régen 380 volt vele... 1,2 milláért tényleg sok, na de ezt kapd ki, eladom végre az egyik ZL1-et és veszek egy Harmadik R8 4.2-t mert szerintem fasza járgány és kész. Az aki kritizálja, anélkül, hogy tudná vezetni, az szenvedjen. Kezdjük, hogy ebbe a játékba aki a statokra, Tierekre hagyatkozik, az.. nincs más szó rá, csak annyi, hogy hülye. Érdekes viszont, hogy tényleg csak a Royal R8 nincs meg nekem, a Shift, Darius meg igen(Coposat vennék ha lenne :/). Na megveszem a harmadik R8-am, és ne tessék ócsárolni ok nélkül.. Devellis csak a gyorsulást baszta el, azért majd ha kanadába járok le is ütömSzóval, R8 jó, csak nem egy kaliberű a MegaRetek2(MR2), ReTek(R)-X meg a többivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest