- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
chris1997 #9882 üzenetére
Én meg rajtad röhögtem. Az R8-as Audi 1 adag szar, mind1 melyik kiszerelésben vetted (kivétel a Boostos Audi azt nem ismerem). Ha már ultra cuccokkal fel van szerelve akkor mondhatná rá az ember hogy tök jó meg minden, de köze nincsen az Ultrás Murci, illetve a Porsche-hez, Lotushoz... Lehet szarból várat építeni, de mire felépíted addigra elmegy a játéktól a kedved. Ne mondd nekem hogy Te megvetted az alap R8-as Audit és azonnal repesztettél az 1 kulcsos cuccokkal, illetve a verseny 60-70%-át nyerted is vele, mert kiröhöglek. Amikor az Én Mazda MX-5-ös autómba csak 2 kulcsos tuning volt úgy otthagytam mint a szart. Most van már Ultra és Pro cucc benne, most meg röhögve adnék 5 másodpercet az alap R8-nak... Bár elég sok fajtája van a R8-nak is, ami 4400 Boostért meglehet venni arról fogalmam sincs mennyit illetve hogy megy, de ami IGC az 1 kalap szar. Ha neked IGC R8-as kocsid van akkor illő lenne odabiggyeszteni azt is. Hozzá kell tenni hogy HA régen 380 volt a vége, és régen jól gyorsult de akkor ezekszerint azt is szépen gyengítették mint ahogy más autót is... :/
xenon: Nem lehet hogy BUG? Ha holnap is ezt csinálja akkor szerintem BUG... Bár eléggé érdekes.
-
thunder1991
tag
válasz
Én se a statokra megyek az hülyeség...
Hiába nagy a stat ha a másik kocsi jobb...
Már tapasztaltam párszor tesómmal és amúgy is játék közben is.
Nekem is qurvára tetszik az R8-as Audi...
Skyline GT-RV-SPEC R34,Dodge Viper,Audi R8,Camaro ZL1.
Nekem ezek azok a kocsik amik rohadtul bejönnek.
Megvettem az Audit...Gyorsulása tényleg cool,végsebessége is az irányíthatósága még nem a legjobb de nem kaptam rá cuccot...olyan fék van rajta 0-0-4 kerék se jobb...
1 dolog van ami jó az a motor : 13-13-0.
Meglehet fogni csak fura,aki hozzá kell csak szokni -
Micsurin
nagyúr
válasz
Am szerintem én nem ocsároltam sem retkeztem az r8 odat.Ja és tényleg nem egy kaliberü az rx8 al meg az evok al mert ez elvileg egy nagyobb kaliberü kocsi és mégis gyengébb...
Nem tudom TE mért teszed ezt...de is merjük a mondást okos enged szamár szenvedd....
Amugy Noblem köszi a magyarázatot de most is van igc-s viper csak monduj az nem a rendörnek az igcse ha emlékezetem nem csal...És lesz valaha igcés ccx?
Visza térve az r8-ra nem a dariusrol sem a shiftröl nem volt szo csak a két simárol a royal pről és a sima red röl.
Szerintem meg az r8 a sok kocsi közt olyan mint egy kerekes tégla nem roszindulatbol mondom.De ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest