- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7440 üzenetére
Szerintem nem tévedtem az MP4 a legerősebb jelenleg a vehető kategóriában (bár mikor kijött sokkal jobb volt valószínű butítottak rajta egy keveset) persze ott van a GTS is ami ha csak hajszálnyival is de gyengébb . Van még erős és gyors a CCX és a Pagani Zonda de túl drága és azokat is simán letolja az RTR-X vagy a 911 GT3 RS és utóbbi akár tuning nélkül is nagyon jól megy (a szürke leggyengébb verzió is, sajnos már nem vehető). Ráadásul utóbbival 1-2 nitoval olyan időket mentem a szokott helyeimen hogy nagyon elcsodálkoztam bár ehhez az is kell hogy a szerver és az EA is ezt akarja mert egyszer nagyon tapad és gyors másszor meg pont hogy nem.
Az M3 E92 nekem nem tűnik olyan erősnek mint a GTS bár csak párszor próbáltam és semmi sincs benne (alap) talán jövő héten írok róla egy két sort a többi BMW-el együtt.
A lambok jók csak gyengén rajtolnak és furcsán fordulnak néha fartolós néha orr ezért írtam nézzen utána amit irkáltam (erről pont a múlt héten).Az M3 Sport Evo (sajnos nincs) hát párszor mentem ellene és sokszor le is nyomtak de általánosságban 2x, 3x annyi NOS-t használt mint én, ugyan ez van az Miurával tegnap tuningoltam majdnem fullra (csak a rugó pro sport) és hát jól megy dupla annyi nitróval mert tapad mindenhol de nagyon.
Az MR2, azt csak sajnálhatod hogy nem vettél nagy jól megy és a hangja is tetszik de nem kevésbé az RTR-X-et is az meg egyszerűen brutál.
(#7445) Dictator^
Innen ezek fontosak.A vezetői tapasztalatoktól lefelé írom.
Elsődleges: 1, 2, 7, 9, 13, 18, 21.
Másodlagos:3, 4, 19.
Harmadlagos: 5, 6, 8, 11, 20, 23
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest