Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dictator^ #7499 üzenetére
nem problémázni akarok, csak annak tűnik. Játék ide vagy oda, mittudomén satöbbi, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos, hogy magyarul igyekezzünk írni, beszélni. Nem szent beszéd ez tőelm, mert egy senki vagyok csak, sok hibával, szarságokkal, de a magyar beszédre mindig figyeltem, az sose lehetett kérdés. Hibák jönnek-mennek, de ez nálam nem lehet hiba, ez fontos, minden más kijavítható. Lezárjuk, nincs probléma, tovább is lépek:
Szándékosan Nissan Silviával száguldok manapság, és szinte powerup nélkül nyerek vele sok futamot a 20-24 pályákon. Bárki szeretné abbahagyni az új boostos szuperkocsik miatt, azoknak mondom, hogy a tapasztalati pontot semmi se adhatja meg, csak a versenyek. Ha ez a kezünkben van, akkor nyert ügyünk van. Lehet száguldani pl. Nissan S15-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Autós topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- További aktív témák...
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest