- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Bazsi18 #7450 üzenetére
Tele lesz vele a fórum,a chat,a fészbúk.
De én már erre a bugos szarra nem költök,lett pár fullos autóm azokkal elleszek,de játék közben mindig olyan érzésem van mintha rossz lenne a crack és ezt már nem tudom tolerálni,főleg nem pénzzel az EA-nek
Pedig napi 2 órát tolom -
UFO1
senior tag
válasz
Bazsi18 #6850 üzenetére
Bemész egy Unicredit bankba és befizetsz csak vidd az összes azonosítod + személyi nem tudom mit kérnek, de a neten fent van mi kell hozzá.
Itt van 3 segítség.(6852) RootRulez
Treasure (zöld neonos boostos) Porsche és a Murci utóbbi versenyzésre is nagyon jó megy mint állat. -
tutuhawer
őstag
válasz
Bazsi18 #6530 üzenetére
holnap én is rákérdezek, megy-e még a lengyel import boost. Nem titok, hogy 4 különböző korban vettem meg a Nissan GT-R R35-öst, annyira szeretem, és még mindig nem elég ütős a gép 2 perces pályán 20-at kap az M3-as bmw-től. Valami trükkel megszerzem a VSpec verziót, ha már az R34 VSpecből is van kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest