- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Üdv a Magyar Aszfaltbetyároknak!
Sajnos van egy rossz hírem. Úgy néz ki, hogy abbahagyom ezt a játékot (már egy jó ideje be sem léptem), sajnos már annyira nem köt le amennyire szerettem volna. Valamint már nem is hiányzik annyira. Ez köszönhető a sok csalónak, illetve annak, hogy sokszor igazságtalan volt (egyéni vélemény).
Köszönöm a biztatásokat és tanácsokat, amiket eddig kaptam, illetve köszönöm a sok jó futamot, amiket Veletek mehettem.
Ezúton szeretném felajánlani a profilomat valakinek, aki nálam kicsit komolyabban tudja hasznosítani (ez ügyben privátban keressetek), ha nem vagyok sértő akkor szeretnék valami honoráriumot is érte.
A profilomat itt tudjátok megnézni: [link]
Illetve még két fel nem használt ajándék is van. Az egyik egy Audi R8-as 3 napig, a másik pedig egy BMW M3 GTR 7 napig.Ennyi voltam mára.
Üdvözlettel: Bazsika85
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest