- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Üdv a Magyar Aszfaltbetyároknak!
Sajnos van egy rossz hírem. Úgy néz ki, hogy abbahagyom ezt a játékot (már egy jó ideje be sem léptem), sajnos már annyira nem köt le amennyire szerettem volna. Valamint már nem is hiányzik annyira. Ez köszönhető a sok csalónak, illetve annak, hogy sokszor igazságtalan volt (egyéni vélemény).
Köszönöm a biztatásokat és tanácsokat, amiket eddig kaptam, illetve köszönöm a sok jó futamot, amiket Veletek mehettem.
Ezúton szeretném felajánlani a profilomat valakinek, aki nálam kicsit komolyabban tudja hasznosítani (ez ügyben privátban keressetek), ha nem vagyok sértő akkor szeretnék valami honoráriumot is érte.
A profilomat itt tudjátok megnézni: [link]
Illetve még két fel nem használt ajándék is van. Az egyik egy Audi R8-as 3 napig, a másik pedig egy BMW M3 GTR 7 napig.Ennyi voltam mára.
Üdvözlettel: Bazsika85
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest