Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike
üzenetére
Ezt a szűrést meg is lehetne oldani, ha 1 gépről lenne szó, de itt több ezerről van szó és több ezer, százezer játékosról. Mindenkit nem lehet szűrni mert belassulna a rendszer mint a fene, gondolj csak bele mikor végigfut a vírusirtó az otthoni gépen azt mennyire belassítja. Nem tudom milyen OP-en vagy, de kapcsold be a processzorfigyelőt és látni fogod 100-on fog futni mind a CPU és a RAM is míg végig nem fut a vírusellenőrzés. Gondold el ezt 24 órában, milyen lenne a szinkron. A megoldás a csalás kitörlése (zsaruk furcsa viselkedése), ez megoldaná hogy nem tudna senki sem csalni, de a szervert belassítani, megbénítani, feltörni így is lehetne, ami nálunk is elfordult nem is olyan régen mobil szolgáltatoknál, bankoknál stb.

Ez van sajnos most is leállítják, vírus-irtják, visszaállítják meg mit tudom én!
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő