- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nincs értelme, úgy tűnik. De csak azért, mert összekapirgáltam szinte az összes IGC-s kocsit, amit érdemes megvenni...
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...
Még abban reménykedek, hogy talán annyi időre be lehet majd lógni normálisan, hogy legalább a szépen megkomponált közel 30 kocsimat le tudjam fotózni, és mutogatni az utókornak majd egyszer...
Én azt hittem, hogy az EA van olyan erős és okos cég, hogy ilyenek ne forduljanak elő, de ezek szerint tévedtem. Vagy, és nagyon remélem, esetleg az lehet, hogy fejlesztenek egy teljesen új online játékot titokban, de nem akarják, hogy szünet legyen annak megjelenése és ennek megszűnése között, nehogy a "semmiben" lógó userek másik game-t keressenek. Majd egyik nap arra lépünk be, hogy no csalók, no bug, minden happy, feljavított grafika, szédületes tájakon tudunk repeszteni... ekkor beleért a kezem a bilibe, és felriadtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HP 65W töltő eladó
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest