- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45553408 #73398 üzenetére
Nem, nem jól tudod. Ha vettél egy készüléket, akkor van egy készüléked. Vissza akkor viheted, ha nem működik, pontosabban az eredeti céljára nem használható. Akkor kicserélik neked egy jóra. Ha nem tudják, akkor kérheted vissza a pénzed.
A 14 napos webes elállás az stimmt.
-
HofiZoli
senior tag
Olvastam, hogy valakinek volt problémája a Travel & Surf-el külföldön. Mi volt, és megoldódott-e? Hétvégén utazom, és ezzel tervezem megoldani a kinti netet. Köszi a választ!
-
_ak_
addikt
derker , Keem1 köszi, más miatt be kellett mennem, aztán ha már volt raktáron gondoltam miért ne...
-
Keem1
veterán
Tudom, már késő, de ma már nem szabad ilyesmit személyesen elhozni
Már csak a 14 napos visszavétel miatt is. Csak egy példa: tavaly egy fotós táskára volt szükségem, az Aréna MM itt van egy köpésre, besétálhattam volna (szombat délelőtt). De nem, megrendeltem neten. Aztán el is mentem érte. Időközben, hazahozatal után jöttem rá, hogy ne csak a DSLR férjen már bele, hanem egy kis kompakt is. Gyorsan leadtam egy újabb megrendelést, majd visszamentem (még mindig szombat), visszaadtam az előzőleg megvásárolt tatyót, elvettem az újonnan megrendeltet és kifizettem a különbözetét.
Szinte minden tartós fogyasztási cikket (ruhát kivéve) online rendelek.
Sokszor volt olyan is, hogy pár nap után rájöttem, hogy erre nekem nincs is szükségem, és mivel netes rendelés, mindig visszavették. -
_ak_
addikt
Sziasztok,
ma elhoztam személyesen egy S7 edge-t egy T ponptból, de itthon látom, hogy online rendelve VR szemüveg is jár hozzá. Buktam így a dolgot, csak online lehet kapni hozzá?
-
4Grider
félisten
válasz
#20749568 #73376 üzenetére
Mivel ugyanaz mint itthon, ezért van leírás. Több helyütt is leírják, hogy:
Név: Amit akarsz
APN: internet.telekom
Proxy: nincs
Port: nincs
Felhasználónév: nincs
Jelszó: nincs
Szerver: nincs
MMS-központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default, mms, supl
APN protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név roaming protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név engedélyezése: igen
Csatorna: Nincs megadva
Virtuális mobilszolgáltató típusa: Nincs
Virtuális mobilszolgáltató értéke: Nincs beállítvaHa itthon működött a mobilnet, akkor már csak arra tudok gondolni, hogy a GPRS limit szolgáltatást is bekapcsoltátok. Azzal ui. ütközik a Travel & Surf.
-
törölt tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem van, hogy van nekünk kapcsolatkártyánk, azaz anyumé, viszont szeretnék moziban érvényesíteni egy 15%-os kupont, azt én is megtehetem, vagy csak ő? Cinema city-ben.
-
zsolesz06
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 6S fél éves készülékem! Minden oké vele eszem ágában nem lenne lecserélni, viszont van pár dolog ami kezd egyre idegesítőbb lenni. Igazából gondolkozom a garanciáztatásban csak fogalmam sincs mennyire vizsgálják be a készüléket illetve mennyire foglalkoznak az adott hibával, mert ha kevésbé és épp nem tapasztalnak semmit hanem visszadobják csak nem található hibával akkor feleslegesen nem nélkülözöm több hétig! A lényege annyi hogy a készülék rengeteget vesztett az üzemidejéből gyakorlatilag rosszabb már mint egy több éves iPhone. Arról nem beszélve hogy spontán, nem minden nap de heti szinten csinál olyat hogy egy adott százalékról mondjuk 80%-ról leugrik 50%-ra, miközben a telefon csak pihent az asztalon és semmilyen háttéralkalmazás vagy net nem fut. Az hogy melegszik már elfogadtam bár, ezt egyetlen Apple készülékemen sem tapasztaltam még eddig ugyanilyen használat mellett. A másik ami zavar nagyon hogy rengeteget ingadozik a térerőm ami van hogy olyan rossz hogy hívást sem tudok kezdeményezni miközben egy másik mellettem állónak ugyanezen a típuson és szolgáltatón lényegesen jobb a térereje. A leírtak nem napi szinten fordulnak elő hanem spontán, de érezhető hogy valami nem stimmel, ezért is írtam ide mielőtt besétálnék a T-be hogy ha valakinek van hasonló esete vagy biztos rálátása akkor segíthetne!
Köszöntem . -
flegga92
senior tag
Korábban volt szó róla, hogy a korlátlan böngészéssel megy a youtube andorid appból. Úgy néz ki megszüntették, már nem jön be, legalábbis nekem.
-
tomy86
addikt
válasz
#20749568 #73360 üzenetére
Név: szabadon választott
Proxy: semmit nem kell beírni
Port: semmit nem kell beírni
Felhasználónév: semmit nem kell beírni
Jelszó: semmit nem kell beírni
Szerver: semmit nem kell beírni
MCC: 216
MNC: 30
Azonosítás típusa: PAP
APN típusa: Default, supl
Hozzáférési pont protokollja: ipv4/ipv6Addig szerkesztgettem, amíg megelőztek
-
313313
addikt
válasz
#20749568 #73360 üzenetére
Előfizus:
Name: Internet (akármi lehet)
Proxy: változatlan/üresen hagyni
Port: változatlan/üresen hagyni
Username: változatlan/üresen hagyni
Password: változatlan/üresen hagyni
Server: változatlan/üresen hagyni
MMSC: változatlan/üresen hagyni
MMS proxy: változatlan/üresen hagyni
MMS port: változatlan/üresen hagyni
MCC: 216 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
MNC: 30 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
APN type default (ezt kell írni, ha kiválasztható internet kapcsolatot állítunk be)Többi maradjon gyárin/nem kell piszkálni
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Ha fizetem a T mobileos biztosítást akkor pl kijelzocserenel foglalkoznak a knoxxal? S4-ről lenne szó, unom már a gyári romot, elkezdenék romolgatni de ha emiatt elhajtanak akkor inkább még várok. -
Dilikutya
félisten
Valaki tud erről valamit?
Csak havidíjasra vonatkozik, vagy feltöltőkártyával is igénybe lehet venni? -
zuioch
aktív tag
Uraim, e-mailben kaptam egy otthoni számlát, aminek a végén rá lehet kattintani a "Számla megtekintése" mezőre. Kattintás után bejön a Telekom oldal, és az alábbi üzenet fogad: "JELENLEG NINCS BEFIZETÉSRE VÁRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLÁD". Ez az egyik problémám amire keresem a választ, a másik, hogy miért csak a mobil számlákat látom, az otthoniakat nem? Ha valaki segítene nagyon hálás lennék!
-
313313
addikt
Azért az mennyire szánalmas, hogy kb 1-1,5 hónapja, mióta új dizájnt felrakták a weblapra, nem valós adatokat közöl az aktuálisan kapható készülékekről és árairól. Nem egy telefon van, amit hoz a lista, hogy megvehetem x ft-ért, de mire rákattintok kifutott/elfogyott/nem is lesz több.. A weblapról meg nem lehet letölteni az aktuális készülék árlistát pdf-ben... Ez lassan rosszabb már, mint amit 2 éve augusztusban játszottak el... Ilyet hibákat egy telekommunikációs cégtől...
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
r3dsnake
nagyúr
Frissen kötött előfizu visszamondható még pár napig? Fater beleugrott egy csomagba, ami sokkal olcsóbb lenne az enyém mellé aranykártyával.
-
btz
addikt
Üdv!
Telefont vennék havi részletre a Telekomtól, de úgy néz ki hogy több mint 30 ezer előleget kellene befizetni. Azt írták hogy 100%-ban felhasználható.
A kérdésem az lenne, hogy mire használható ez fel? Csak beszélgetésre, vagy netezésre vagy lehet kérni hogy a készülék részlete csökkenjen a 19 hónap helyett 2-3 hónappal? -
sz_abika
addikt
Van rá lehetőség, hogy SMSben kérjem a szolgáltatótól az internet beállításokat? Egyszer csak elszállt a netem, de a Telenoros SIMen meg van..
-
lillaanna
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam most egy SMS-t a t mobil tol.
"Korlátlan meccs nézés! Kiemelt Telekom havidíjas mobil és Tv előfizetőként, Ön Jun 10és augusztus 31 között külön díj fizetése és adatforgalom nélkül nézheti a meccseket, bárhol, mobilon a tv go val. Szurkoljunk együtt! Telekom"
Ez azt jelenti, hogy az M4 műsorát bármikor nézhetem, vagy csak a meccsek alatt? Hol lehet ennek utána nézni, vagy meg tudjátok mondani? -
Vangelis
félisten
Nekem ez a telekomos oldal most olyan mint a win10 es mobilok...
mindig várni kell valamire
... csak forog ls forog!
-
válasz
kory24 #73332 üzenetére
A szolgáltató oldaláról nincs ilyen opció. Ezt csak te tudod megvalósítani.
Amit a kép ábrázol, az érdekes, de megnyugodva látom, hogy nem csak nekem trágya ez a felület. Ír mindenféle baromságot. Legalábbis nekem, földi halandónak az, lehet, hogy a magasságos T érti...
(#73333) St3ven:
Mondjuk az is úgy hülyeség, ahogy van. De majd egyszer, mikorra sikerül rendbe tenniük a felületüket, addigra biztos ezt is megoldják.
Vagy nem.
-
hacki87
senior tag
válasz
hurenzon #73323 üzenetére
Én úgy tudom, hogy minden díjcsomagot 4g képessé tettek már egy ideje. Maximum a sávszélesség nem akkora. De pl ezt írja like Snél: A maximális sebességek a Like S díjcsomagok esetében a 4G/LTE technológiára jellemző névleges sebességek.
A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. -
Keem1
veterán
Jók ezek a net emelős hírek. De vajon a kiegészítő netcsomagokat (NetPlusz) is duplázzák? Remélem, igen.
-
tabaga
tag
Én is láttam ezt már másnál (500mb -> 1gb), szóval ha csak nem ugyan ott dolgoztok, akkor ez valami általánosabb dolog lehet.
Más: Az létezik, hogy a régi Like, a 300, vagyis amiben még 300 óra erejéig lehet hívni a kijelölt 3 számot, abban a csomagban nem engedik fel a felhasználót 4g-re? A telefon adott, a simkártya is, így csak a szolgáltatóra tudok gyanakodni.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
SUPREME7
őstag
Ja, akkor ez nagyon nem Business netes csomag
Pedig már kezdtem rápörögni a 14GB-ra, sokszor a 7GB is kevés
-
-
bopeti98
őstag
5.-én fizettem bankkártyával a számlámat a Telekom fiókban, de amikor az OTP oldaláról visszairányított az arcomba tolt valami általános hibaüzenet, viszont a számlát rendezettnek tekintette. Ez a mai napig nem változott. A bankszámlámról nem vontak le semmit, de a számlát továbbra is úgy érzékeli mintha ki lenne fizetve. Ilyenkor mi van? Majd a következő számlán dupla havidíj lesz?
-
SPF
senior tag
Uzleti dijcsomagban megduplaztak a mobilnetet.
-
n@p@lm
őstag
Úgy hallottam hogy nem tilthatják a voip-ot.
A feltöltőkártyásoknak rendelhető csomagokban az ÁSZF szerint mégis tiltva van a voip.
Nem jogszabályellenes ez? -
Erik.1995
újonc
Üdvözletem!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi a feltétele annak hogy előfizetéses aranytárskártyás legyek? Előfizetéses csomagban is meg van szabva, hogy minimum milyen csomagot kell vennem?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest