Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Tiszteletem!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T-mobilnál a hűségidő lejárta előtt 2 vagy 3 hónappal van lehetőség készülékcserére az esetben, amennyiben hosszabbítom a szerződést a következő 2 évre?Köszönöm!
-
zuioch
aktív tag
Üdv Urak!
Lehet tudni hogy hova tűnt egy halom készülék a "mobiltelefon árlista"-ból?
Nokia-t pl nem is látok, ha mást nézek az meg csak nagyon magas (Next XL) előfizetésben kapható.(Tulajdonképpen Move M csomagban összesen 6 telefont dob ki.)
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
válasz Penge@Borisz #60276 üzenetére
Erre várok én is.
-
zuioch
aktív tag
Üdv Urak!
Kaptam egy nanosim-es telefont, de micro-sim kártyám van jelenleg. T-mobil mennyiért cseréli le? (Náluk vagyok 10 éve, jelenleg is 2év hűséggel, ha ez számít valamit) -
zuioch
aktív tag
Ok, kártyaügyben köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
zuioch
aktív tag
Sziasztok! Külföldön használnám 4 napig a waze navigációt, mennyi adat romaing díjra számíthatok?
-
zuioch
aktív tag
válasz szabogabor10 #66521 üzenetére
Készletértesítőt kértem ugyan, de attól tartok hogy ez a bevezető akciós ár 1-2 héten belül megszűnik, meg aztán nagyobb csomaghoz is kötik, és már hiába lesz, ha nem ennyiért.
Azt sehonnan nem lehet megtudakolni hogy meddig bevezető áras? -
zuioch
aktív tag
válasz szabogabor10 #66525 üzenetére
Értem. Köszönöm.
-
zuioch
aktív tag
Csak egy gyors kérdés.
I6s rendelés történt online, elvileg ma meg is jön a készülék. Ma reggeltől viszont rendelhető abban a színben is, amit eredetileg szerettünk volna, de eddig nem volt. Tudom hogy van ez a 2 hét visszaküldési lehetőség, a T-mobil oldalon mondta a chat ügyfélszolgálatos. Vajon visszaküldhetem hogy másik színben kérjek, ha ki sem bontom? (annyira nem fontos, így is jó, csak egy kérdés volt) -
zuioch
aktív tag
válasz Ateszpapa #66739 üzenetére
Nos hogy jól jártam-e azt még nem tudom. Visszatörölték ugyan a készüléket, mondom jó, akkor futok fel az oldalra újrarendelni előfizetés hosszabbítással. Dö-dö-dö-dö... Előbb a törlést meg kell várni, de péntek van, lesz abból kedd is mire kapok értesítést a törlésről, na majd akkor lehet újrarendelni.
Háát..izé
Addigra tuti megint nem lesz az a szín, vagy ha lesz, rizikós hogy abban a csomagban amiben kéne, lesz-e egyáltalán, és nem megint a 7990-estől indul. Netán akciós marad-e?
(bár nagyon remélem hogy jövő héten még ezekkel a paraméterekkel lesz, max megint megrendelem ugyanabban a színben, ami ma már itt volt tőlem 2km-re) -
zuioch
aktív tag
Üdv. Move M (5490.-) csomagban vagyok, 100%-ban lebeszélhető, és váltanék Next S (7990.-)-re, ott viszont nincsen feltüntetve hogy 100 %-ban lebeszélhető, csak az hogy hálózaton belül korlátlan hívás és SMS. Akkor most ezt értsem úgy, hogy a hálózaton kívüli hívásokat nekiáll külön felszámolni a 7990.-re, attól függetlenül hogy pl még csak 2000.- körül van az aktuális egyenlegem?
-
zuioch
aktív tag
Október 6.-án online felületen meghosszabbítottam az előfizetésemet újabb 2 évre, és választottam hozzá egy készüléket, 9.-én azonban ügyintézővel töröltettem az egész megrendelést, mert más előfizetés, illetve egy másik készülék lett kilátásba helyezve. Ez a töröltetés a Telekom chat ablakban történt. Mondta a hölgy hogy törlés után majd újra meg kell rendelnem az egészet, de ha belépek a megrendeléseim között ma, 13.-án, még mindig úgy szerepel, mint "szállítás alatt", illetve szintén a mai napon kaptam egy e-mail-t is, hogy a készülék átvehető az általam választott pik-pak ponton. Ma chat ablakban megint felkerestem egy ügyintézőt, aki azt mondta hogy nincsen törölve a megrendelésem, úgyhogy jelenleg már azt sem tudom hogy akkor mi van, a készülék a pik-pak ponton, én meg nem tudok új rendelést leadni. Mit kéne tenni, menjek be a pikpak pontra és küldessem vissza?
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy 30-as kártyát, de amikor hívom, azt mondja be a hang hogy : "A hivott fel jelenleg nem fogad hivasokat"
Természetesen itthon tartózkodunk mindketten.Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Uraim, e-mailben kaptam egy otthoni számlát, aminek a végén rá lehet kattintani a "Számla megtekintése" mezőre. Kattintás után bejön a Telekom oldal, és az alábbi üzenet fogad: "JELENLEG NINCS BEFIZETÉSRE VÁRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLÁD". Ez az egyik problémám amire keresem a választ, a másik, hogy miért csak a mobil számlákat látom, az otthoniakat nem? Ha valaki segítene nagyon hálás lennék!
-
zuioch
aktív tag
Üdvözlet! Lenne egy kérdésem. Belépek a Telekom fiókomba, látom a befizetésre váró számlámat, ami stimmel is, majd alatta egy üzenet: A ******* számú folyószámlán jelenleg ***** tartozás áll fenn. Ez a szerződéshosszabbítás mellé vásárolt készülék fennmaradó összege?
-
zuioch
aktív tag
Srácok! Elfogyott a net keretem, az EXTRA NET 1GB-ra kellett volna nyomnom, de véletlenül a TURBO1GB-ra nyomtam, aminek az eredménye hogy ugyanúgy nincs netem, de cserébe legalább az oldalon be van pipálva hogy aktív, ami gondolom így is marad míg világ a világ.
Azt sem nagyon tudom mi ez a Turbo, hiszen mint írtam netem nem lett, ugyanúgy 0kb a felhasználható adat, meg inaktiválni sem tudom. Küldtem sms-t a 1430 ra " -TURBO1GB" de az jött hogy "..a szolgáltatást nem tudtuk Önnek kikapcsolni"
HHHHEEELLLLPPPP!!! -
zuioch
aktív tag
válasz Black_Raven #85256 üzenetére
Nem kaptam smst es netem sincs. Telekom app meg technikai hibas.
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
válasz Black_Raven #85259 üzenetére
Elofizetos. Ranyomtam kozben az extra 1 gbra is, arrol megjott az sms, es oke is. A turboval van valami dolgom, be van pipalva az oldalon, es nem szeretnem ha minden honapban automatikusan vonna.
-
zuioch
aktív tag
válasz Black_Raven #85262 üzenetére
Ok nagyon koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest