- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz
4Grider #72499 üzenetére
Ha le van tiltva, akkor hogy tud forgalmazni? (A beépített adatforgalom-mérő szerint sem volt adatforgalom.)
Az elmúlt 2 évben miért nem jött elő eddig ez a probléma, amikor ugyanúgy használom a telefont? (Letiltom, ha nem kell a mobil-adatforgalom.)
Az utolsó mondatodból pedig nagyon remélem, hogy nem azt érzem ki, amit...
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Van egy dominos Galaxy S4-em.
Az elmúlt két hét során tegnap kaptam a 3., ma (most) pedig a 4. sms-t, hogy a mai napon igénybe vette a NapiNet díjcsomagot, ... 195Ft...
1, A mobilhálózaton való adatforgalom, már több, mint egy hónapja teljesen le van tiltva a telefonon.
2, Az elmúlt pár napban, nemhogy Wifi-t nem használtam, de a telefont sem, csak be van kapcsolva.
Hol lehet a hiba?
-
Fernet
senior tag
-
válasz
taki01 #72489 üzenetére
szia,
legfeljebb 15 (munka)nap van előirányozva, ha a feltételek adottak, benyújtva minden szükséges dokumentum, megbeszélt időben átadva a futárnak...stb.
Pampers; szia, a végérvényesen alatt azt érted, hogy a +90 nap hívószám lekötési idő is letelt? mert abban van esetleg hibalehetőség, ha az még nem futott ki, hanem csak a rendelkezésre állási idő.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a Domino egyenleg visszafizetést a T honlapján?
Tegnap járt le végérvényesen a kártyám (nem akarom megtartani), kitöltöttem az űrlapot, de a továbbra kattintva azt írja, hogy "Hiba! Nincs ilyen telefonszám!". Pedig 100% hogy jól írtam be. -
taki01
őstag
Sziasztok, Összetörtem a Sony Z3 Compact mobilom előlapi üveget. Van rá biztosításom a legmagasabb. Mennyi idő amíg biztosító megcsináltatja a telefonom?
-
törölt tag
válasz
n@p@lm #72477 üzenetére
Mi folyna? Játszanak, tesztelgetik az lte-at, Bp és Nyíregy után itt is bekapcsolták. Mivel a 800-1800at fogják össze, ezért a Telekomnál keleten, a Telenornál meg nyugaton lehet ilyenre számítani, a másik infrastruktúráján nem tudják megcsinálni, ahhoz nem nyúlhatnak, a 2600at meg marginális számú helyen használják egyelőre.
Viszont a VoLTEvel kapcsolatban nagy a csend, itt még publikus teszt sem volt a Telenorral ellentétben.
-
Vangelis
félisten
70 percig nem vették fel a 1430 on és megszakadt
-
az nem, kapcsolódó kérdésre írtam is korábban.
foxymaci; a hardverazonosságot olyan tekintetben nézhetik legfeljebb (jótállás/szavatosság keretében), hogy tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra cserélhetnek, ha az stimmel, akkor nem kell pontosan azonos típusra.
Carline; egyre több helyen van már lte-a, először a telekom székháznál és az infoparkban volt, aztán nyíregyházát harangozták be, de várható volt, hogy sorra jelenik majd meg máshol is.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Laca1212 #72473 üzenetére
Válthatsz előfizetésről dominóra a telefonszámod megmarad, de SIMkártyát kell cserélni, ezért csak személyesen kivitelezhető. 2700 forintot kell fizetned, ami a kezdeti domino egyenleged lesz.
Domino Surf +NetPlusz XXL -> 890+2590 = 3480ft
Ez a felállás játszana Dominonál, így 29(hálón belül)/39(álón kívül) perc/SMS díjaid lennének.
Itt leírtam egyszer, hogy mennyi egységnél éri meg a Surf-ös és mikor a Move XS. (azonos netcsomagok esetén)
(Ha nem zárkózol el a VOIPtól, akkor az is egy alternatíva.)
-
Laca1212
őstag
Alap szitu:
Hűségem nincs, jelenlegi díjcsomagom Move XS (1990 Ft/hó) + NetPlusz XL(2590 Ft/hó).Ha átmennék Domonó-ra (lehet egyáltalán előfizetésről váltani???) jelenlegi hívószámom megtartásával akkor olcsóbban tudnék kijönni?
Ami a lényeg, hogy olyan mobilnet opciók kellenének, amik most van(NetPlusz XL). Percdíjak nem érdekelnek, mert szinte nem telefonálok. Bár a Move XS 1990 Ft-ját le szoktam beszélni.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Soulfly842 #72463 üzenetére
Akkor engem átbsztak mert nekem azt mondták meg az aszf et is elküldték hogy már nem az árat nézik hanem a hardverazonosságot mert így nekem is p8lite járt volna .....
-
Zeki
nagyúr
válasz
dealerman #72465 üzenetére
A napinet nem szed pénzt, ha van netpluszos neted.
Nekem meg az a bajom, hogy a sim kártyám a másik slotban volt jó ideig, ahol nincs net. Visszaraktam a netesbe, váltottam dominó 5-re, van netem, de mégsincs. Aktiváltam a napinetet, hátha ez a baj, a net akkro sincs. az APN internet. Ennek kell lennie? Nem értem miért nincs net.
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Domino 5 díjcsomagba vagyok (egyébként domino surf-ös maga a sim) már a múlthónapban észrevettem,hogy naponta kapja lefele valami róla a zsetont,ha nem indítok hívást se sms-t se küldök akkor is
De ez már akkor is így volt,mikor még surf ment,azaz 890ft!hó-ért kemény 150mb mobilnet,most,hogy első 2 hónapban 4x-es adatmennyiséget adnak,netplusz M-et megrendeltem,így 1990ft-ért kaptam 2Gb-otNapinet bekapcsolva,mert ugyebár csak akkor működik a net ! tudtommal az 195ft/nap és azt csak akkor kapja le,ha elfogy a megrendelt adatmennyiség,tehát az sem lehet a ludas,főleg úgy,hogy sose annyi a differencia hanem olyan 70ft körül van.........
Tegnap még örültem neki,hogy ha csak akcióba is,de legalább van normális mobilnet (ami elég egy hónapra) emberi áron ! Lehet semmi köze a mobilnetnek,hozzá,de jó lenne tudni miért párolog az egyenlegem........
Ötletek ?
-
curtis2
aktív tag
válasz
Soulfly842 #72463 üzenetére
Hello,
T mobile-nál kinéz egy kis egyeztetés, mert kb 40 ezres kategóriát kínáltak fel..
Köszi! -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
segítségre lenne szükségem, lassan már a falat kaparom. átváltottam havidíjasról domnio csomagra, mert így tudtam legolcsóbban megőrizni a számom. ha már így van, azért rendeltem még egy netplusz XXL-t. az, hogy be kellett mennem kétszer kellett sim-et cserélniük és egy óra volt a procedúra, szerintem röhejes, de ebbe ne menjünk bele, túl vagyok rajta. a bajom az, hogy amióta megvan az új tarifa és csomag (Like S-ről Domino Surf-re), azóta a telefonos ügyfélszolgálat teljesen elfosta magát, sem a 1430-on, se a 1777-en, se a +36-1-265-9210, se a +36-30-930-3100 számon nem vagyok képes ügyintézőhoz kapcsolást intézni. lehetetlen. ennyire sz*rnak a feltölős ügyfelekre és ekkora érdekük van, hogy előfizetősre hajtsanak?
a bajom ugyanis az, hogy lassan jobban tudom a telekom-os ügyintézést, mint néhány ügyfélszolgálatos kolleganő, ezért csak és kizárólag telekom webes felületen intéztem az ügyeim. amióta dominos vagyok, nem csak a telefonos ügyfsz., hanem ez is tönkrement. nem enged belépni a számommal és régi 5 jegyű jelszavammal. csináltam a 1777 alatt egy új 5 jegyű domino jelszót, de azzal sem enged belépni, azt írtja, hogy nincs ilyen azonosító (vagyis a telefonszámom).
erre valakinek van ötlete? nagyon hálás lennék a segítségért
-
curtis2
aktív tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, mennyi volt az S4 Mini utolsó kiskereskedelmi ára? Készülékbiztosítás alapján nagyon gyenge csere készülékeket ajánlottak fel..
Köszi, -
glaci
őstag
Az a baj, hogy ettől még nem lesz jobb a helyzet. (Mármint attól, hogy van ilyen tanulmány. Ez már egyébként sem az első.)
Ráadásul ha jövedelem arányosan nézzük a dolgot, akkor még hatványozottabban siralmas a helyzet!
Sajnos a közeli jövőben nem is nagyon várható, hogy javuljanak az arányok ... -
Zeki
nagyúr
A távközlési árak Magyaroroszágon a legmagasabbak az Európai Unió tagállamai körében, ami különösen rosszul érinti az alacsony jövedelmű házartásokat - állapított meg az OECD hazánkról készült legfrissebb tanulmánya. Azok is elég cudar helyzetben vannak, akik sok távközlési szolgáltatást használnak, mert hatalmas összegeket kell kifizetniük a szolgáltatóknak.
A magyar intenzív felhasználók távközlési költségei ötször magasabbak, mint a franciáké
- mondta Ángel Gurría, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára.Bár a távközlési piac szabályozása megfelel az uniós ajánlásoknak, a körülmények nem igazán kedveznek a versenynek. Emiatt nem csökkennek az árak, és a befektetők is távol maradnak az iparágtól.
Az OECD főtitkára azt javasolja, hogy biztosítson a magyar állam diszkriminációtól mentes hozzáférést a mobilhálózatokhoz, hogy könnyebben megjelenhessenek virtuális mobilszolgáltatók, és hogy tegyék lehetővé az előfizetői hurok átengedését. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72451 üzenetére
A DPI a neveden van, ha nem kell semmi, akkor hűség sincs. Ki sem kellett itthonról mozdulnom érte. Hozta a futár.
Valóban a dual sim hiánya miatt van az asszonynál a dominó simen mobilnet és voip.
A fiatalság meg már szinte csak így telefonál vagy üzenget egymásnak. -
Sajnos a csúcstelók közt nincs dual simes, a flotta pedig általában megkötésekkel jár. Egyik se az igazi.
És friss, ropogós cikk: OECD: Magyarországon a legdrágább a mobilozás
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72449 üzenetére
Amíg a hülyének is megéri!? Minek emelnének?
Én inkább váltottam, a telekom sim már csak tartalékos hívás meg sms fogadós, a főkártya egy DPI adatkártya korlátlanított nettel. De nem kizárt hogy valamelyik hazai VOIP szolgáltatónál előfizetek helyi körzeti telefonszámra, és akkor vezetékes számon eltudnak érni az adatkártyámon.
Önmaguk ellen dolgoznak a mobilszolgáltatók ezzel a sok lehúzós dologgal. Aki tud megy flottába vagy VOIP-ra.És ez sem semmi:
nem semmi amit meglépett a digi román, spanyol és olasz SIM kártyák esetében: roamingban a hívás díja 5 eurocent +áfa, az első 30 másodperc 2,5 eurocent, majd ezt követően másodperc alapú számlálás.
Ezek a teljes díjak, tehát míg a magyar szolgáltatók a hazai díjakon felül kérik el az EU által meghatározott roaming felárat, addig a digi csak a felárat kéri el, semmi mást.
Így lesz egy magyar SIM-mel 33-49 Ft a percdíj itthon (ráadásul perc alapon) és 19 Ft egy perc spanyol/olasz/román SIM-mel másodperc alapon. (kicsi helyesbítés: a román SIM-ek esetében csak a postpaid ügyfeleknek érhető el a roaming)
Fair use policy:
ugye ez is itt van....ha valaki sokáig van roamingban, akkor a maximális nagyker árat szabhatják ki adott SIM-re (pontosabban annak szolgáltatójára). A roaming nagyker ár 5 eurocentugyanannyi mint a diginél a roaming kisker ár. Tehát szó nincs arról, hogy kitiltanák a magyar szolgáltatók a saját hálójukról adott SIM-et.
-
Egyébként ha már szóba jött Ausztria: az A1-nál már eltörölték a roaming díjakat, de egy fair use policy azért van: 2 egymást követő hónapban nem használhatod fel a forgalmi keretednek több, mint a felét. Ez nálunk igen problémás lenne a nevetséges adatkeretek miatt, de ők 6 GB, 10 GB és 30 GB-ot adnak a korlátlan csomagjaikhoz. Ez elég megengedő policy szerintem.
De vissza a telekomhoz: hol késlekedik már végre a botrányos adatkeretek emelése? Komolyan mondom hihetetlen.
-
törölt tag
válasz
taki01 #72446 üzenetére
Magyarországgal ellentétben Ausztriában (és Szlovákiában) pont a T-Mobilenak van a leggyengébb hálózata, legkisebb térereje, ilyen téren mind az A1, mind a 3 agyonvágja. Ha csak nem vagy márkaszimpatizáns, másik kettőt érdemes használni főleg, hogy roaming esetén a díjakban egy cent különbség nincs.
-
-
bopeti98
őstag
Csak Békéscsabán halt le a 4G, vagy máshol is?
-
válasz
GeneraL_XTX #72439 üzenetére
előrehozott lehetőség van - arany/platina kiemeltséggel 21 letelt hónap a 24-ből, kiemeltség nélkül pedig legkorábban 30 nappal a húség lejárta előtt -, de ez csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, a díjcsomagra aláírt hűségre nem -, ezeken is kívül vagy azzal a közel egy hónappal?
Motion_Blur; az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*111#) vagy a telefonos automatán (1430, de nem élő ügyintéző, hanem az automata által felkínált lehetőségekkel) próbáld meg, hátha úgy engedi.
amennyiben azon módokon sem, úgy kérdezz rá a telefonos ügyfélszolgálaton (1430), de csak nézzenek rá először, mert ha más (a korábban említett három) módon megoldható, akkor a telefonos ügyintéző által nem díjmentes. -
GeneraL_XTX
veterán
Itt én konkrétan egz Music S (9390ft) -ről szeretnék átlépni egy aranytárskártya next xl-be(15990ft) es ez utóbbi lenne az otthoni előfizuhoz rendelve.
Arrol nem tudsz semmit se mondani hogy esetleg azt a kevesebb mint egy honap huseget elengedik a valtasnal ha az ujjal ugyis alairok ket evet?
-
válasz
GeneraL_XTX #72437 üzenetére
olyanokra gondolok, ahol konkrétan csak új előfizetéssel, vagy meghatározott váltással (például a korábban írt domino -> "új" havi díjas előfizetés) engedik, bármilyen díjcsomagból átlépéssel nem, mint volt mondjuk nem olyan régen az 5490 ft helyett az olcsóbb aranytárskártyás előfizetési lehetőség.
-
válasz
tepenzed #72428 üzenetére
szia,
a készülék konkrét típusának és a díjcsomagnak a függvénye, azok alapján látod pontosan, hogy mennyi is a annyi - találgatni nincs értelme, mert változó -, az alapján pedig eldöntöd, hogy megéri vagy sem.
a legolcsóbb (~2000 ft) díjcsomagokkal, ha csak az előfizetésre ír alá valaki hűséget, akkor alig, vagy nem is olcsóbbak a telefonok, mint függetlenül, de korrekt forrásból, ilyenkor csak annak éri meg, aki például részletre vásárol.
drágább díjcsomagokban - ha valóban ki is van az használva - már inkább megérheti.GeneraL_XTX; szia, díjcsomag függvénye is, de két lehetőség van a jelenlegi hívószám megtartására, társkártyás díjcsomagba kell bevinni az otthoni alá - de így bizonyos kedvezményeket nem lehet igénybe venni, amik csak új előfizetésre érvényesek -, vagy átváltani domino díjcsomagba és meghatározott intervallum (minimum 30 nap) után "új" és kedvezményes havi díjas tárkártyás konstrukcióba lehet vinni.
-
-Skylake-
addikt
válasz
PainKiller13 #72433 üzenetére
Szuper, nagyon szepen koszonom !
-
-Skylake-
addikt
Szaisztok ! Egy gyors kerdesem lenne csak: az elofizetesemhez aktivalva van a "Korlatlan internet es email" nevu tematikus adatcsomag. A kerdes az lenne, hogy ha a mobilomrol megosztom az internetet tetheringel, akkor ha racsatlakozok egy szamitogeppel a hotspotra es ugyan ugy csak bongeszek, akkor az belefer ebbe a korlatlan netbe, vagy a tethering miatt a normal keretembol huzza le ? Elore is koszonom
-
GeneraL_XTX
veterán
Háló emberek!
Csak azért teszem fel azt a kérdést mert nem akarok a telekomnál személyesen felesleges köröket futni:
van most egy lejárt hűségű mobilnet előfizum meg egy telefon előfizum aminek a hűsége egy hónapon belül lejár.
namost van nékem még egy arany fokozatú otthoni előfizum is. erre szeretnék egy új aranytárskártyás mobil előfizut kötni (új készülékkel együtt) és a másik kettő előfizumat lemondani. de azt szeretném hogy a mostani előfizus számom megmaradjon lehetséges ez szerintetek?
illetve hogy mivel az új előfizum ára úgy 3000ft-al több lenne, mint a másik kettőé együttvéve, számíthatok rá, hogy azt a kevesebb mint egy hónapnyi hűséget a mostani előfizumról elengedik?
válaszotokat előre is köszi
-
hr2
őstag
Üdv.
Az előbb adtam le rendelést egy telefonra, hűséghosszabbítással, T-Pontban, való azonnali átvételkor.
Mikor befejeztem a rendelést már jött is az SMS, hogy átvehetem 05.06-tól 5 munkanapon keresztül.
Akkor holnap délelőtt szombaton mehetek érte? Ott lesz? Mit vigyek magammal? -
tepenzed
őstag
srácok, ez a készülékváltási kedvezmény kb mennyi lehet? azt írja még 16 napot várnom kell, de ha nagyon minimális akkor inkább veszek független telót most.
Eddig 4000ft havidíjat fizettem, a hűségidőm pedig 2 év után most jár le augusztusban.
-
válasz
dedike #72415 üzenetére
E-mailben sikerült ugyanazt a semmitmondó választ megfogalmazniuk (bár kimásolták a szabályzatból az ide vonatkozó részt, persze ugyanazzal a szónak a cseréjével nettó összegének minden 500 Ft-ja után havonta Kapcsolat 8 pontot, mint abban van), s ugyanazt az oldalt belinkelni. Ennél még az is tisztességesebb válasz, hogy számoljam ki magamnak.
Mindegy, így jártam. (Bár így nem kell csodálkozni azon, hogy aki nem tudja kiszámolni, vagy nem tudja a választ, az elkezdi szidni őket.)
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #72408 üzenetére
Tetszettek volna olcsóbb beszállítót választani, akkor fele annyi pénzből, gyorsabban, rugalmasabban meg lett volna a swap. De nekik Ericsson kellett ami semmivel nem jobb a kínaiaknál, de legalább horror áron mérik...
-
törölt tag
válasz
dedike #72415 üzenetére
Igen, ez van, mostanában nagy szerencse kell hozzá, hogy olyat fogjál ki aki egyáltalán felfogja a kérdést és értelmes választ adjon rá, nemhogy megoldja a komolyabb problémát. Sajnos ahhoz már sokszor NMHH-val való fenyegetőzés és asztalborogatás kell. Voda detto, a Telenornál egy picit még jobb a helyzet.
-
4Grider
félisten
válasz
#23310336 #72421 üzenetére
Ha nem 1800 MHz-ről van szó, akkor így van. De 1800 MHz-ben ott az 1-2 % különbség. Ha pl. Veszprémből elindulsz Tapolca felé, akkor az egyik szolgáltató nete megszakad, a másiké folyamatos (4G only). És ez csak egy példa a sokból...
Ráadásul én Kelet-Magyarországon jobban elvagyok a nettel, mint nyugaton (keleten kevesebb a lyuk, igaz síkabb is a vidék). -
törölt tag
válasz
4Grider #72419 üzenetére
Ugye épp előbb írtam, hogy Bp-n és a nagyvárosokon kívül egykutya, hogy Telenor vagy Telekom, mert nyugaton a Telenor, keleten a Telekom építette a 800MHz-et, így ahol egyik nincs, ott a másik se lesz, ahol istencsászár a Telekom, ott a Telenor is az lesz. (Nagy)városokban meg nem nagyon van lyuk.
-
dzudzu
tag
válasz
dptrsk #72403 üzenetére
Sziasztok,
most terveztem egy új music s előfizetés megkötését, viszont látván a leírtakat lehet kivárok még kicsit...
Kérdésem az lenne, hogy a gyakorlatban a régi csomag kivezetése és az új bevezetése között szokott lenni némi időbeli átfedés? (nyilván ha számomra kevésbé lenne vonzó az új csomag akkor megkötném a musicot). -
4Grider
félisten
válasz
#23310336 #72418 üzenetére
1-2%-ot csak az vesz észre, aki épp ott szeretné használni a netet, ahol nincs...
Igen, a Telenor 4G netet használva, több helyen futok lyukra Nyugat-Magyarországon, mint Kelet-Magyarországon. De nem igazán izgat, mivel itt egy-két (max. 5) kilométeres lyukakról van szó, amik annyira kieső helyek, hogy nem igazán tud izgatni, ha csak EDGE érhető el ott. -
törölt tag
válasz
4Grider #72396 üzenetére
Lehet műszerrel mérve, vagy szakmai szemmel van különbség a két T mobilnetje között, én nem tapasztaltam. És továbbra sem nagyon értem, hogy Budapesten és a nagyobb városokon kívül hogyan lehetne, ha közös a 4G hálózat.
Sőt a Telenor nekem összességében kisebb pinget, gyorsabb oldalbetöltődést biztosít és speedtesten is jobb értékeket mérek náluk. Viszont térerőben csapnivaló amit alkotnak városon kívül és ezzel a Telekomos netet is tönkrevágják. -
válasz
dedike #72415 üzenetére
legalább nettó 2000 ft (bruttó 2540 ft) legyen a díjcsomag, az a biztos.
érdekesen van amúgy meghúzva a határ, mert 150 pont kell 6 hónap átlagában, ami havi 25 pontot jelent, de a legolcsóbb (1990 ft körüli) díjcsomagok nettó ~1500 ft-ja csak 24 pontot ér, így azoknál legalább időről időre muszáj hozzácsapni valamit, hogy a számításkor adott legyen a 150 pont. -
Kedveskéim! Képzeljétek!
Már azt hittem nincs alább a Telekomnak. Aztán mégis...
Chateltem "Panni ügynökkel".
Arra a kérdésre, hogy melyik az a legolcsóbb díjcsomag, aminél egyéb forgalmi díjak nélkül még aranykártyás marad az előfizetés, annyit tudott írni, hogy az "előfizetés nyolc hónap múlva lesz aranykártyás", és linkelte az előfizetéses díjcsomagokat...
...majd arra, hogy ez már 17 éve megvan sikerült újra megkérdezni, hogy "miben segíthet". WTF?
Mivel alapjában véve úriember vagyok, elköszöntem tőle, aztán az értékelésben a valós tényeket jelöltem/írtam le.
Most megkérdem tőlük e-mailben is, s amíg a válaszra várok, kiszámolom....
-
válasz
dragsterman #72412 üzenetére
Az akció 2016. március 1-től visszavonásig vagy legkésőbb 2016. május 31-ig érvényes, NetPlusz és Domino NetPlusz új előfizetés és mobilinternet csomagok közötti váltás esetén. A négyszeres havi adatmennyiség az első 2 hónapban jár.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dragsterman #72412 üzenetére
passz. Talán 2 vagy 3 hónapig jár.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dragsterman #72410 üzenetére
Az az ajándék adatforgalom, ha az elmúlt 90 napban nem voltál abban a csomagban.
-
dragsterman
csendes tag
Netplusz S díjcsomagom van és a Telekom mobil alkalmazásban ha elmegyek a díjcsomagom menüjébe akkor a 200MB sáv alatt van egy 600MB-s sáv is.
Ez mitől lehet szerintetek?
-
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz
szabogabor10 #72404 üzenetére
A Családbarát kedvezmény visszavonásáról nem is beszélve...
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #72401 üzenetére
Ha szakítottak volna, akkor nem maradhatnának benne a régi előfizetők.
Szerintem is valami új lesz, ha tippelni kéne EUs csomagok jönnek.
-
Aaron14
őstag
válasz
szabogabor10 #72401 üzenetére
Szerintem szimplán új csomagokban fogják árulni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest