- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
vizslakutya #72998 üzenetére
-
313313
addikt
válasz
vizslakutya #72998 üzenetére
Magenta 1 mellett lévő összes számon korlátlan a net 08.31-ig.
Most jött az sms, hogy move s csomagom korlátlan nettel rendelkezik -
-
vizslakutya
senior tag
-
hyperspace
őstag
válasz
hyperspace #72993 üzenetére
Megtaláltam, nem az.
-
hyperspace
őstag
Sziasztok,
Telekomnál kapható Huawei P9 dual SIM-es?
-
-
maathe
senior tag
válasz
szabogabor10 #72987 üzenetére
Kár, azért köszi.
-
-
maathe
senior tag
Egy itthoni, Telekom függő iPhone 6 működne egy ilyennel Amerikában?
-
ANDROID???
addikt
-
törölt tag
Hm, most hogy mondod! Mondjuk az annyira nem hat meg de ennyit akkor a szupercsúcsfantasztikus 4G sebességről
-
törölt tag
Ez nagyon pozitív döntés volt a Telekomtól és ideje már, hogy dupla annyi Next S esetén a mobiladatforgalom, pont ennyi kellett volna mindig mire elfogyott az alap 500MB.
Namost a kérdésem, mintha változott volna lebeszélhetőség is mert úgy emlékszem hogy eddig hálózaton belül korlátlan minden más mobil irányba viszont a vezetékesért ezen felül fizetni kellett mert nem tartozot bele a 160percbe, viszont mintha most ez eltűnt volna, jól sejtem hogy mostmár a vezetékes beszélgetés is beletartozik a 160percbe és nem kell ezen felül fizetni érte?! -
eddie17
addikt
Arról nem volt szó hogy aki még a promóció ideje alatt vett négyszerezett mobilnet kiegészítőt attól elveszik. Simán lenyúltak tőlem több száz megát úgy hogy van még 3 nap a fordulóig. Azt hittem kifut nem ténylegesen megszűnik mindenkinek.
-
-
Keem1
veterán
Már volt róla szó itt, technikai hiba van az oldalon, elvileg javítják, már kétszer beszéltem velük, de csak azt tanácsolták, hogy folyamatban van és nézzem minden nap.
A boltokat nem tudom, ár szerintem ugyanaz, de nem minden esetben. S7-hez pl. csak online kapsz VR szemüveget. De érdemes rákérdezni, mert nem egyenlő feltételekkel tudsz így vásárolni, hogy szar a webshop, lehet, hogy így boltban is nyújtják ugyanazt a kedvezményt.kentucky: a csereutalvánnyal azt veszel, ami szimpatikus. Ha többe kerülne, mint az utalvány összege, azt kifizeted.
#72976 kentucky: na ezt passzolom. fogalmam sincs
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Augusztus 18-án jár le a hűségem, így lehetőségem van már készülékcserére. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor csak boltokban tudok részletre vásárolni telefont? Az oldalon nem ajánlja fel a részletfizetési lehetőséget. Amúgy ha megvárnám az augusztus 18-at, akkor valamivel olcsóbban kapnék telefont, mint a jelenlegi ár, vagy semmi különbség nem lenne?
(#72975) Keem1: Köszi! Akkor marad a várakozás
.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Adott egy G4 készülék amit Hardverapróról vettem tavaly júliusban. A készülék Telekomos, és még kb. 1 évig kell utána fizetnie az eredeti tulajdonosnak a részletet. A készüléket a héten be kellett vinnem az LG márkaszervizbe, ahol azt mondták, hogy valószínűleg csereutalványos lesz. Ezzel csak egy probléma van: LG G4-et már nem lehet kapni. Ilyenkor mire számítsak, mi fog történni?
-
St3ven
addikt
Ti az MMS-ben bereklámozott kuponokat megtaláltátok a Telekom alkalmazásban?
-
seederking
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
Egy időben 1 NetPlusz csomagod lehet, ha lejárat előtt rárendelsz az Sre egy L csomagot, akkor a rendszer lemondja az S csomagot, majd aktiválja a L csomagot.
Ha nincs net a tarifacsomagodban, akkor a drágább árat vonja.
Fontos a megfogalmazás: a díjcsomagodnak kell tartalnaznia netet, nem pedig a kiegészítő csomagnak.Turbo opciót nézd meg, ha NetPlusz után kell net.
-
Zeki
nagyúr
válasz
seederking #72963 üzenetére
Nem kártyafüggetlen.
Vagy a sim kártya van beállítva, hogy ha átrakod másik telóba, zároljon le. ezt mikor beállítod, egy kódot is meg kell adnod hozzá. -
seederking
őstag
Sziasztok
Bocsi,hogy ide írom de hátha tud valaki segíteni.
Vettem egy kártyafüggetlen egyszerű mezei mobilt és beletettem a haveromtól kapott osztrák simkártyát.
Bekapcsoláskor kéri a pin-t.Beírom és kiírja a telefon hogy "sim restricted". Ha tovább nyomom nem történik semmi csak egy várakozás felirat "töltési csíkkal". Mi lehet a gond? A sim-mel van baj?Köszönöm
-
NY_A
őstag
lugosi, vizslakutya
Hát rohadt jó fejek. Mondjuk a Telekom mindig is tudta, hogy miként jutalmazza a hűséges ügyfeleket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #72959 üzenetére
Semmi sem korlátlan abban a csomagban sem. A többihez is ez van írva, csak más adattal.
Az 1 gigástól mondjuk legalább a sebesség korlátlan. Már amíg tart az adatmennyiség. -
-
Zeki
nagyúr
Netplusz S-nél:
Korlátlan havi díjas mobilinternet csomag 200 MB adattal.
Mi korlátlan? A havidíj?
-
Zeki
nagyúr
Küldd díjmentes SMS-ben a +BONGESZES kódot a 1430-ra 1 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!
---
Erre visszajön az sms, hogy hibás a kulcsszó. -
Carline
őstag
Értem.
Akkor ha lemondom az XXL-t és csak a MoveXS 50MB internetére rendelem meg a korlátlan böngészés és email csomagot, akkor ott hogy alakul egy oldal betöltése?
Teszem azt az index.hu címlapja: a szöveg és a képek az opciós csomag szerint korlátlanok, a weboldal beágyazott videói, flash alapú kutyafüle reklámjai pedig a szerény 50MB-ból kerülnek levonásra?
Ha az 50MB leforgalmazódik, utána a sebesség átáll 32kbit/s-re. Akkor egy tetszőleges oldal szövege és képei LTE-n szinte azonnal betöltődnek az opciós netnek köszönhetően a többi pedig a limitált sebességgel jön be? -
TheMarci
addikt
válasz
szabogabor10 #72953 üzenetére
Ez remek hir, koszonom!
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Chuck Norris #72950 üzenetére
Az akkor nem az volt banyek!
-
TheMarci
addikt
Uzleti comfort dijcsomagban tenyleg hasznalhatom az adatforgalmamat kulfoldon is?
-
-
Carline
őstag
A Netplusz csomagoknál még mindig megvan, hogy ha átváltok egy másikra akkor annak az adatmenyiségnek a dupláját kapom mint a honlapon van?
Most egy XXL csomag van de ebben a hónapban elég lenne 2GB is egy duplázott Netplusz L csomaggal. -
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok működik a Telekom oldalán a lefedettségi térkép?
Kb egy hete bármilyen címre rákeresve nem jelez semmilyen lefedettséget, csak távolítás esetén (tékép bal szélén a - gombot nyomkodva) jelenik meg a magenta színű lefedettség. -
bopeti98
őstag
Köszi a válaszokat!
A havi részlethez is kiállítanak majd egy hitelesített, PDF-ben letölthető számlát? -
-
bopeti98
őstag
Az normális ha a vásárolt mobil havi részlete, meg a csomag havidíja ( Move XS ) külön jön?
-
punky10
addikt
válasz
Chuck Norris #72937 üzenetére
Szerintem a SIM eszközkészlet lesz az a "szemét".Egyszer feltelepíted, majd töröd, ha nem kellenek, és utána békén hagy.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e. A telekomos sim kártyámról minden újraindítás után fel akar installálni valami szemetet a telefonom, le lehet ezt tiltani valahogy? Android 5.1, köszönöm.
-
-
n@p@lm
őstag
Aranytárskártyás adatcsomagok mennyiségei nem duplázódnak?
Csak a hang alapúhoz adott adatmennyiségek? -
válasz
GeneraL_XTX #72930 üzenetére
Én is ma kaptam meg ugyanezt az SMS-t.
-
Hol van a honlapon elrejtve az üzletekben érvényes árlista?
-
GeneraL_XTX
veterán
Hmm ma kaptam sms-t h a next elofizetesem mobilnet adatforgalma megduplázódik 3GB-ról 6GB-ra
Nice Telekom, ideje volt már.
-
punky10
addikt
Nem tudja valaki,hogy a Fún társkártya minek minősül a Google áruházban?Feltöltős,vagy dominós?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A Wi-Fi Fonnal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Én Next S társkártyás csomagban vagyok, de már vagy 2 éve. Jól veszem ki, hogy így nem vagyok rá jogosult?
-
r3dsnake
nagyúr
Jöhet!
-
wmati
addikt
válasz
ANDROID??? #72921 üzenetére
Be szállók én is
Nem is vagyok biztos benne hogy ehhez van kupon. Úgy olvastam T pontban azonnal döntéses dolog ez. Vagy nem ? -
gyuromoj
veterán
válasz
Akkor beszállok 3.-nak.
-
Beca1990
senior tag
válasz
miért ne? annyira nem jószívűek a fórumtársak?
-
Beca1990
senior tag
Akinek van Magenta1 50.000Ft-os kuponja és nem használja fel, kérem küldje el nekem üzenetben.
köszönöm szépen. -
debianos
aktív tag
válasz
Soulfly842 #72918 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem. Ugyebár kedvezményes készülékcserével akarok kihozni telefont. Na most azt nem tudom, hogy most tettékbe online az e-havi számlát(csekk még nem jött), hogy attól meg tudom e hosszabbítani, tehát csak akkor nem lehet, ha lejárt tartozás van, vagy 0-n kell lennie a számlának?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #72910 üzenetére
Úgy nézem a dominósnak semmi extra, a duplanet vége, maradt 200 mega 1090Ft-ért, max 10 megabittel.
-
Pjaard
csendes tag
Sziasztok
Kicsit nem ertek par dolgot... Sohase voltam tagja egyik nagy magyar szolgaltatonak se. Meg feltoltos se voltam. Ami volt, az mutter neven futott. Rendeltem egy iPhone keszuleket, reszletre - move csomagban. Ma hivott egy uri ember, kerdezett ezt azt es mondta, hogy nem kell mobil eloleg. Csak a honlapon feltuntetett kezdoreszletet kell kifizetnem holnap. Haverom is rendelt, ugyan ezt kb. Hasonlo eletvitelu. Tole 70 ezer forintot kertek. Nem fogadta el. Hogy van az, hogy valakitol semmit mastol meg ilyen magasat?
-
vizslakutya
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
#78121280 #72905 üzenetére
Akkor ez alapján írom akkor hogy a gyakorlatban viszont az nem elsejével indul, hanem pár nappal később
A korlátlan internetezés lehetősége tehát nem csak a magenta1-es elemre (mobil) érvényes, hanem az azonos folyószámlán lévő összes előfizetésre is.
Nem rossz ez.
- A négyszeres adatforgalom Promóció (60 napra) lezárult
- A te+én kedvezményt lezárták
- Ahogy már szó esett róla a családbarát kedvezmény is lezárásra került. Azoknak akiknek meg van, maradhat, de már módosítani rajta nem tudnak (új számot hozzáadni, stb).
- Eu Plusz meghosszabbítva 2016.10.31.-ig.
- 1 GB extra adatforgalom (92 napig felhasználható):
- Új Dominóra megmarad (Domino 5, domino Surf)
- Mix típusú előfizetésekre lezárták az akciót (Fun, EcoSurf)A sporteseményekhez is lehet majd még egy kis okosság, aminek sokan örülni fognak.
Még egy fontos dolog:
A Next dupla adatforgalom nem elsejével lesz elérhető, hanem mindenkinek az esedékes fordulónappal.
(tehát, ha ellenőrzik sokan, akkor még az 500MB-t fogják látni) az adatforgalmi fordulónappal válik elérhetővé az 1GB.
-
Willie
őstag
válasz
Soulfly842 #72902 üzenetére
Köszi a tartalmas választ!
Nekem az androidos Telekom alkalmazás még 100 MB-ot ír, de örülök, hogy ez akkor már 200 MB.
Flottás csomagom van, úgyhogy nekem a Travel & Surf EU M vagy L csomag jöhet szóba.
Erről a Telekom Wi-fi fon-ról tényleg jó tudni, köszi ezt is!
Akkor lényegében ez olyasmi mint a UPC Wi-Free. Lenne ezzel egy olyan kérdésem, hogy akkor amint előfizetek a Travel & Surf EU csomagra, akkor kapok egy felhasználónevet és egy jelszót, amivel be tudok majd lépni az alkalmazásba? Ha igen, akkor ezt SMS-ben vagy milyen úton küldik ki?
Ha jól látom, akkor Franciaországban az Orange France, Bouygues Telecom és az SFR szolgáltatókra csatlakozhatok majd fel.
A srácok mellett mi is igyekszünk majd, rajtunk nem fog semmi sem múlni!!!
Ha a harmadik meccsen lesz csak meg a csoportgyőzelem, akkor azt már itthon fogjuk kiszurkolni.
(#72903) Roli27: A Magenta1 akció gondolom rám nem vonatkozik a flottás díjcsomag miatt, igaz?
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #72907 üzenetére
-
válasz
Soulfly842 #72897 üzenetére
A nyamvadt 300 MB-tal (EU Plusz) nem akarnak valamit kezdeni? Nagyon kár, hogy ez nem növekedett. Negyedére csökkentek az adatforgalmi díjak, ez meg maradt 300 MB. Nagyon nem stimmel ez.
Nem tudsz valamit csinálni ezzel? -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #72904 üzenetére
Kint van az akció mellékletben már tegnap óta!
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #72902 üzenetére
Magenta 1 akciót se felejtsd el megemlíteni, az is ma indult.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Willie #72901 üzenetére
Nem 100 már az, hanem 200
A felhasználási feltételek is szerepelnek itt.
Ami még érdekes lehet:
Telekom Wi-fi Fon, amit Franciaroszágban rengeteg helyen elérhetsz.
Ezekről korlátlanul internetezhetsz, ha Travel&Surf csomagra fizetsz elő. Egyszerre három eszközzel is használható
Azért nem is mindegy, mert Fro-ban nyílt utcán büntethetnek, ha illetéktelenül csatlakozol Wi-fi-re... ezt visoznt lehet használni szabadon
Roaming partnerek Franciaországban:
(manuális hálózatválasztással befolyásolhatod, hogy melyikre csatlakozzon fel)
Még egy fontos dolog, ha a Foci EB miatt mennél Fro-ba:
Aztán szurkoljátok ki a csoportgyőzelmet a helyszínen is!!
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Pár hét múlva el fogok tölteni pár napot Franciaországban. Ha előfizetek a 3 napos 100 megabájtos roaming csomagra, akkor az adott országban bármelyik szolgáltató hálózatát használhatom? Ha lejár a 100 MB, akkor kapok valami értesítést?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged