- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok a telekomál a számhordozásért kell fizetni? 5000 Ft ot hallottam
-
HXY
addikt
Használja/használta valaki a nyári 3GB "Fesztrehajtok" ingyen adatforgalmat? [link]
Valakinek megy még?
Nekem ma már nem megy. Azon csodálkozok, hogy tegnap még ment, és semmi SMS-t nem kaptam, hogy kikapcsolták, mert már nem augusztus van, vagy hogy elfogyott az adatkeret, stb.
-
troland26
őstag
Tök érdekes , nem is tudtam ,hogy tartozékokat is lehet részletre venni . Tegnap átvettem az S7 et a Westenbe és miközben a srác csinálta a papírmunkát megakadt a szemem egy Flip3 on meg hogy elhozható 10 havi részletre .. Kérdeztem is az értékesítőt , hogy ez csak otthoni szolgáltatás mellé vásárolható ? Azt mondta nem , mivel aranykártyás vagyok elhozhatom 10 havi kamatmentes részletre ...akár házimozit is..
. Szóval tegnap óta van egy S7 em ill egy JBL Flip3 is
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Családban egy néven van 3 előfizetésünk:
Next S - 6490/hó
Fun S Aranytárskártya - 1990/hó
Fun S Aranytárskártya - 1990/hóA két Fun S kb egy éve van meg, Next S már 3 éve, de ha jól tudom, akkor hosszabbítva lett a hűsége.
Ha belépek a Telekom fiókba, akkor az összesítőnél mindegyiknél azt írja, hogy "Hűségidő Nincs Válassz új telefonkészüléket kedvezményes áron!"
Viszont a számlán meg ez van:
Next S-nél: A Next díjcsomagra kötött határozott idejű szerződése megszűnésének időpontja: 2018.01.25
Fun S-nél: Az előfizetésre vállalt hűsége lejár: 2017.09.12.Nem egészen világos, hogy most akkor a Next S-en van még hűség? Csak mert Honor 8-at vennénk ahhoz a számhoz szintén Next S-sel, de már 7990/hó áron, telefont pedig 19*4490 Ft részletre. Van ennek valami akadálya? Kötbér, előleg, stb?
Előre is köszi!
-
válasz
rayman2006 #75085 üzenetére
Ha megbízható embertől (pl. ismerős), akkor nyugodtan, egyébként valóban tartogathat meglepetéseket a dolog.
-
313313
addikt
válasz
rayman2006 #75085 üzenetére
Ezt neked kell mérlegelned, hogy bevállalod-e.
Letiltás elleni papír nem sokat ér, max ha 2 tanús adásvételi, és baj van, akkor mehetsz vele rendőrségre, aztán lehet pereskedni... -
313313
addikt
válasz
rayman2006 #75081 üzenetére
HA előfizetésre vette hiába fizette ki a készüléket, ha nem fizeti az előfizetést, tiltják a készüléket.
-
St3ven
addikt
válasz
Igen és igen.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Mit jelent, hogy "ki van fizetve"? Ha kihozza 20K-s előfizetésre, és kifizeti a kedvezményes árat, akkor bár elméletben" ki van fizetve" a telefon, de ez nem igaz. Azért kapta olcsóbban mert hűséget vállalt a drágább előfizetésre, így ha azt nem fizeti akkor igen, letilthatják a telefont.
-
rayman2006
tag
Sziasztok.
Telekomos mástól vennék telefont, ha ki van fizetve telefon számla is van róla,akkor tilthatják valamiért ha pl: előfizetését nem fizeti és ha hűséget is kötött?
Lehet gond kifizettet telefonoknál?
Köszönöm. -
válasz
azigazimoris #75077 üzenetére
Megőrzi a felszín alatt a régi szép időket
Az a baj, hogy még azt sem, mert anno ezekhez a kiemeltségi szintekhez Forintban kifejezett kedvezmény is társult, platina szinten n em is kevés.
Most meg valóban a patina sokkal jobb kifejezés lenne.
(#75078) szilva01:
A webshopot ezen a számon tudod elérni: 003630/9303030
Jó, mert nem kell a sok szöveget végighallgatni, és a problémát sem kell többször elmondani, mivel egyből tudnak segíteni.
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna a héten rendelni Like S előfizetéssel egy Galaxy A5-öt, kamatmentes hitellel. Nagyon fasza, hitel+előfizetési díj 6600/hó. Megrendeltem, bementem másnap (kicsit balfasz voltem mert mikor először bementem még nem jött a visszaigazoló e-mail, elküldtek, aztán amikor kiléptem az üzletből megjött...) Aztán kiderült, hogy mivel eddig nem telekomos voltam, a készülék listaáárának a 30%át ott kellene hagyni, amit utána jóváírnak, ez így rendben is lenne. De közölte velem az ügyintéző, hogy ez 41 ezer valamennyi forint. Én a telekom weboldalán 95 990 forintnál drágábban sehogyan sem találom a készüléket. Akkor most ez hogyan van? A visszaigazoló e-mailban is írják, hogy a mobilelőleg min. 10 000.-, aminek a pontos összegét a telefonos adategyeztetés során mondják meg. Hol tudok telefonosan adatot egyeztetni? Felhívtam a 1430-at is, de bevallom elvesztem a menüpontok rengetegében.
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Platina szint az mire jó, mennyivel olcsóbban adnak készüléket?
-
-
Gyick
őstag
Üdv!
Dominos SIM kártyát át lehet íratni telefonos ügyfélszolgálaton keresztül más nevére?Most pont nem elérhetö a 1777.Vagy netes felületen esetleg?
-
Drughi
addikt
válasz
dptrsk #75065 üzenetére
Megpróbálom majd értelmezni ezt
Igen, 11000ft a számlánk és egymás között csak a kapcsolási díjat fizetjük.
200mb net van benne, de nekem van egy 500mb-os csomagom hűség nélkül (890-ért).
Ahhoz képest elég sok, hogy nagyjából annyiért vehetnénk telefont, mint a dominó csomagba.
De ha jól értelmezem amit írtál akkor Next S (7990) + ATK Nexst S (1 évig 4790, utána 5490), akkor bizony alapból többre jövünk ki, mégha többet is kapunk érte. -
Bozso68
őstag
Várpalotán dél körül nem volt szolgáltatás se Telenor, se Telekom.
Tapasztalt valaki máshol is ilyet? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Drughi #75059 üzenetére
Egyik csomag főkártya Next S, másik lehet ATK Next S.
Ha nem telefonáltok sokat más irányba, akkor Move XS+netcsomag(1.990+?) + ATK Next S(5490) is jó párosítás lehet. S az ATK Next S visszahívja a Move-ost.
Arra figyekjetek, ha a 2 Next S mellett döntötök, hogy ha a főkártya Next S mellé készüléket vesztek drágább lesz a csomag havidíja. ATK Next S-nek nem változik készülékkel a havidíja.
Szerintem akár előbbb is válthattok flottáról, annak csak örül a Telekom.
(Egyébként érdekes, hogy 11.000 forint a számlátok, mert flottán belül általában ingyenes szokott lenni a hívás.)
-
-
4Grider
félisten
válasz
werszomjas #75058 üzenetére
Elég sok minden okozhatja. Ha csak 2G illetve csak 3G üzemmódban használva a telefonod nem lesz problémád a hanghívással, akkor elég sok minden kizárható. A leggyakoribb probléma egyébként a kikényszerített leváltást (hívásfogadást) követő, 5-30 másodpercig tartó szakadozás szokott lenni, ez általában a hálózat/szolgáltató sara.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Drughi #75059 üzenetére
Pont az előbb kérdeztem, és kaptam választ a témáddal kapcsolatban.
Kérdéseim, és rá a válaszok pár HSZ-el korábbról.
Tehát hiába van aranykártyád, nem lehet mindkét előfizu ATK-s, kivéve, ha mondjuk van a nevetek alatt egy TV vagy Net vagy valami a Telekomtól.
Ha egymással beszéltek sokat, akkor lehet két kisebb előfizetés is, és mindkét számra 1000Ft-ért egy családicsomag, amivel egymás között ingyen beszéltek.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dptrsk #75052 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egy újabb kérdés merült fel bennem,
Valószínű az lesz, hogy az jelenlegi 7990-es csomagot leváltjuk egy Move XS csomagra, +veszünk hozzá netet, így az is kb 3600Ft/hó lesz, mellé az összes többi Move M ATK.
1. A kérdésem, ha lejár 2016.10.21-én a 7990 NEXT S csomagunk, és bemegyek leváltani egy Move XS csomagra, akkor kötelező hűséget vállalni az XS csomagra? (az mellé készülékvásárlás nem volna).
2. Ha nem kell hűséget kötni készülékvásárlás nélkül. Attól még később lehet ugyanarra a csomagra készüléket vásárolva (a készülékvásárlás időpontjától indítva) hűséget kötni? (bár ez számomra evidens, de azért megkérdezem)
-
Drughi
addikt
Üdv,
Flottás előfizetésünk van, feleségem nevén (2db)
November 11.-én jár le, de ahogy néztem jobban járnánk egy Aranytárskártya Next S (5490/hó) csomaggal (2db)
Ez bárki számára elérhető, vagy csak aranykártyásoknak (azok vagyunk)?Ehhez meg kell várni a november 11-et, vagy ezt is lehet váltani már előtte?
Jelenleg havi szinten 11.000Ft a számlánk, egymás között beszélünk sokat, a többi irányba nem mérvadó.
Next S-sel sem lenne több a számla, de több lenne az internet és olcsóbb a telefon vásárlás. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha van egy mobil előfizetésem, AK-s, meg mellé egy lakossági net+telefon, össze lehet kötni a kettőt? az első telefonszámos fiókon van, a második meg egy külön fiók, emailcím alapon, amiről rendeltem. ha igen, hogy érné meg? most Move S van, Hoppá telefon, és 50/5 net. (XL?)
másik kérdés: online lehetséges hosszabbítani + vásárolni készüléket úgy, hogy csak az előfizetésre vállalok 2 évet, a díjcsomagra nem?
-
4Grider
félisten
válasz
werszomjas #75054 üzenetére
LTE-n te ma Magyarországon még nem telefonálsz, mivel még nincs bevezetve a volte. Bejövő híváskor tehát levált a telefonod vagy 3G-re vagy 2G-re. Próbáld meg csak 2 vagy 3G-re állítani a telefonod. Amelyikkel megszűnik a probléma, ott a másikkal lesz a gond.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #75033 üzenetére
Sikerült megoldani. Az volt a probléma hogy 6490-ért egy nem létező előfizut látott, át kellett kattintanom 7990-re és utána minden rendben ment.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Mostanában a másik fél akivel beszélek telefonon nagyon rosszul hall, mintha nem lenne térerőm, akadozik a vonal.
A térerőm pedig maxon van, LTE. Én tökéletesen hallom őt.
A telefonom mikrofonja is okés.Utóbbi néhány napban kezdte el, valaki találkozott hasonlóval? Mi lehet a gond? Sim kártya csere segíthet?
-
metaksza
tag
Sziasztok. Kedden az LG kiadta a csereengedélyt. A kérdésem kissé költői lesz, de hátha tud valaki valami reális magyarázatot adni rá. A XXI. században miért kell felpostázni az engedélyt Budapestre, hogy onnan lepostázzák a leadás helyszínére (Tatabányára)? Ez nagyjából egy hétbe telik, míg egy e-mail körülbelül három percbe. Miért?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Fr3eWar #75051 üzenetére
1. igen, kell egy NEM ATK csomag. (Ez akár Telekomos vezetékes telefon/TV/net is lehet)
2. nem, akár Move XS is lehet az alapcsomag, s emellé az összes Next M ATK akár(esetedben Move M ATK)
3. igen él.
4. nem, esetleg üzletben tudsz kihozni telefont, úgy, hogy tarifacsomagra nem vállalsz hűséget, így ha a Next hűség lejár mehet a másik kiszemelt csomagba. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, és most frissíteni szeretném tudásom,
A fő kérdésem, hogy működik az Arany Társkártya rendszer (ATK)
Jelenleg a következő 5 előfizetés fut a nevem alatt.
Kedvezményjogosultság: Arany szint
Next S 7990/hó
Next S ATK 5490/hó
Next S ATK 5490/hó
Move M ATK 3990/hó
Társkártya Net&Roll XS 2690/hóEz alaphangos 25650/hó
A Next-S ek az sms-ek miatt soha nem férnek bele a keretbe, viszont valójában a fele csomag elég lenne, tehát ideális jelenleg a család számára 4db Move M csomag lenne.
Az előfizetéseim közül az összes Next S csomag le fog járni novemberig.
Így jó lenne ha lehetne mondjuk minden előfizetésem Move M ATK, ezzel az alapköltségem 18 650/hó-ra csökkenne.Kérdéseim:
1. Szükséges, hogy a nevem alatt legyen legalább egy telefoncsomag ami nem ATK-s?
2. Amennyiben az első kérdésre igen a válasz, magasabb árú csomagnak kell lennie a "NEM ATK" előfizetésnek mint az ATK-sok?
3. Él még az a rendszer, hogy szerződés lejárta előtt 3 hónappal lehet új készüléket/előfizetést kötni?
4. Ha él még a 3. pont akkor a szerződés lejárta előtti 3 hónapon belül lehet alacsonyabb árú előfizetésre is váltani?
-
mondomén
őstag
Sziasztok! Az erdekelne, hogy ez a 890 forintos kozossegi net videoknal hogyan mukodik. Az tiszta, hogy a beagyazott videokat nem lehet beleszamolni, de minvan az instagram videokkal, amik ugye kozvetlen instara vannak feltoltve? Vagy csak es kizarolag kepkre lehet hasznalni?
Koszonom -
dptrsk
Topikgazda
válasz
ForRedGlory #75047 üzenetére
Nekem késedelmes hibajavítás kötbér volt s be kellett telefonálni, hogy rendezzék, mert jött a felszólító SMS 3 éve, lehet azóta javították.
-
-
taip
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Drughi #75040 üzenetére
Részletszámlánál pontosan meghatározhatod, hogy melyik sorszámokat akarod teljesíteni. Ha pl minden páros sorszámot befizetsz, akkor páratlan sorszámú hónapokban jön számla, s párosokban félreteszed a felét, páratlanban meg kipótolod a másik felével, s befizeted a számlát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Ateszpapa #75042 üzenetére
De, megkülönböztetik.
Ha csak simán àtutalsz 30ezret az a havi telefonforgalomban íródik jóvá.
Ha jelzed, hogy telefon részletet fizetnél előre, eldöntheted, hogy pontosan melyik sorszámokat akarod. S akkor azokban a hónapokbannem jön részlet törlesztő.Olyan nincs, hogy bedobok 100.000 ftot, s ameddig kitart, addig semmit nem fizetsz. Neked kell meghatározni, hogy pl. 7 részletszámlat befizetsz, s a maradékot pedig túlfizeted hogy abból vonódjon a havi telefonálás.
De ez azért macerás, mert míg van törlesztő addig + a tartozàs, így havonta kell telefonálni, hogy te túlfizettél, s a havi telefonszámlát nem fizetnéd be, hanem a túlfizetésből vonódjon.
-
glaci
őstag
válasz
Drughi #75036 üzenetére
A futamido, de nem egeszen ugy, ahogyan gondolnad.
Ugyanis ok ezt elore befizeteskent kezelik es addig nem kuldenek torlesztos csekket, amig ez a befizetes kiteszi az aktualis reszleteket. (Tehat vegul is nem a vegebol vesz le a torlesztesnek, hanem az elejebol. Ugy is mondhatnank, hogy kesobb kell nekiallni torleszteni.) -
válasz
Motion_Blur #75037 üzenetére
Akkor viszont 1430, s ott el fogják intézni neked.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Kinéztem egy készüléket, 14hó hitelre. 5890 ft a kezdő + 14*5890
Ha befizetek kezdőbe pl 30000et, akkor a havi törlesztő lesz kevesebb vagy a futamidő? -
válasz
Díjcsomag
Next S 2 év hűséggel készülék nélkülSzerintem itt lesz a hiba. Készülék nélkül hogyan akarsz készüléket venni?
-
#TOTTI
őstag
válasz
Azt csak tudod, hogy lejárt-e a 21 hónapod? Vagy a jelenlegi ár készülék nélküli?
-
Motion_Blur
félisten
Közben úgy döntöttem hogy elmegyek érte boltba, a megrendelés véglegesítésére a következő üzenetet kaptam:
"A feldolgozás során a következő hiba történt!
Ön nem jogosult készülékváltásra, díjcsomagja miatt."Miközben:
Díjcsomag
Next S 2 év hűséggel készülék nélkül
Díjcsomagváltás
Havi díj
6490 Ft/hó
Hűségidő
Nincs
Válassz új telefonkészüléket kedvezményes áron!Köszi Té!
-
2o1i
senior tag
válasz
Motion_Blur #75030 üzenetére
Szerintem korlátozott készlet áll rendelkezésre.
Valószínű nincs nekik központi raktáron belőle, az üzletekből meg nem küldik tovább a készüléket.
Várni kell kicsit és biztosan lesz házhoz szállítással is. -
Motion_Blur
félisten
üdv!
Próbáltam neten rendelni egy fekete Samu S7-et, de nem engedi kiválasztani a házhoz szállítást, illetve bolti átvét is csak pár helyen válaszható az országban.
Várható hogy ez változni fog vagy kipörgetik a bolti készletet és kész?
Egyéb színekben minden ok, csak az meg nem kell
-
dozsabalint
senior tag
Kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit én írtam.
Bár ma vagy hússzor próbáltam reprodukálni, de nem tudtam... Most a XX. kerületben vagyok, de itt is jelentkezett múltkor még, és a III.-ban is. -
Land
veterán
Nálam 3-4 napja elég vacak a mobilnet. Nem jönnek be az oldalak, de ha kikapcsolom és bekapcsolom az adatforgalmat és frissítem a be nem töltött oldalt, akkor betölti, de a következő betöltés már nem jön be...
Nektek okés? -
MadMancs
veterán
válasz
Mr.Csizmás #75021 üzenetére
Samdung Galaxy Ace. Anno 2012 ben 16 hónaposan meghalt. Már a plusz 1 évben voltam amit samsung ad regisztráció után. Felhívtam őket ( samsung ) futár jött vitte. 2 napra rá hivtak hogy javíthatatlan ( cseretelót is küldtek mikor vitte futár ), csere. 4. napon futár hozta zsír új telót 1+1 év garival. Most mondjuk nem tudom hogy megy mert a Grand Prime-omra pl nem vonatkozik a háztól házig garancia.
-
A@ron
tag
A második évben bekövetkező, ugyanolyan készülékre történt fődarabcsere (tehát készülékcsere) esetén gari nem indult újra nekem sem - bár az ugyanolyan teló volt. Mivel ilyenkor nagy százalékban refurbished telót adnak, arra meg nem szeretik vállalni, törvény pedig nem kötelezi.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy egyes esetekben megadják a második évben is, viszont nem kötelesek. Annak idején én is mentem hepajkodni a Sonyhoz meg mindenfelé de végül beláttam, hogy sajnos nekik van igazuk.
Szerintem másik típusra cserénél is ugyanez van, kivétel, ha visszavásárlás történik.Ha 12 hónapon belül van a garis csere, akkor viszont nincs vita, törvényileg kötelező a gari újraindulása.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
313313 #75020 üzenetére
mondjuk szerintem a garanciát külön lehetne szedni, hogy a forgalmazó vállalja a 2 év kitöltését, akár cserekészülékkel, és utána még a gyártói garancia élhet, a forgalmazótól függetlenül. pl. a samsung beregisztrálós dolgok is megkapják a +3-12 hónapot attól függetlenül, hogy hol vetted.
-
313313
addikt
válasz
Mr.Csizmás #75017 üzenetére
Facebookon is ez volt az ügyintéző álláspontja, hogy szabályosan jártak el.
-
313313
addikt
válasz
MK VII #75018 üzenetére
Második évben miért indulna újra a garancia, bármi miatt? Mutass nekem jogszabályt, ami ez leírja.
Én mutattam tegnap Samsung garanciális feltételeit, ahol leírja, 2. Évben nem indít újra garanciát, erre mutattam a képet bizonyítéknak, hogy a Telekom nem hosszabít minden esetben. Azt én is tudom, hogy Nokiánál, a második évben cserélt készülékekre a gyártó 1 év garanciát vállal...
De nyilván minden gyártó más feltételeket szab a második évben. -
MK VII
veterán
válasz
313313 #75015 üzenetére
Hát a készülék az egy komoly fődarab.. Anélkül a készülék nem készülék.
Amúgy, ha nem titkolóznál és kifejtenéd, hogy mit is akartál velünk közölni akkor talán a találgatásoktól megkímélnél..
Mire akarsz kilyukadni?
Hogy fődarab csere gyanánt kaptál egy komplett új készüléket? Mármint egy LG F6-ot?
Ehhez, hogy jön a garancia kérdése? Vagy azt akartad mutatni, hogy nem írták át a garancia érvényességét rajta xy évre? Szerintem eleve új garipapírt kellett volna kapnod..
Egy valamilyen telefon gari papírjára nem hiszem, hogy rá kéne vezetni, hogy kaptál egy új készüléket. Adják az új készüléket és hozzá az új garipapírt. -
MK VII
veterán
válasz
313313 #75013 üzenetére
Ezzel pont azt bizonyítottad, hogy újrakezdődik a gari...
"A termék vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (annak kicserélt része) tekintetében újrakezdődik"
Ergo kötelesek lennének az új készülékhez új garanciát is adni... Ahol ezt nem teszik meg ott törvényt sértenek. -
313313
addikt
-
repvez
addikt
Tud valaki nekem egy olyan opciót amivel a böngészés és a youtube videok is mennek .
Mert van egy 200mb os adatcsomagom és néztema korlátlan böngésző és email opciót mellé, de azzal nem játsza le a videokat, vagy csak a 200mb terhére.Amit meg észre sem veszek, hogy mikor van még keretem és mikor nincs, mert gyakorlatilag ugyan olyan lassan tölti be az oldalakat igy is ugy is.
A korlátlan böngészés nincs még aktiválva, de ha a chrom böngészön keresztül nyitok meg egy youtube linket akkor azt nem kéne lejátzszania? vagy egyéb más videot?A legolcsobb opciót akarnám kihozni a dologból, mivel a hónap jelentős részében wifin vagy PC-n használom a netet, de van, hogy 1-2 hétig csak a mobilnet marad és addig jó lenne valami mozgófilmet is látni nem csak olvasni.
-
natë
nagyúr
minden ok a mobilnettel? Valamiért nálam nagyon köhög a 4G délután óta...
-
Bornie127
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!