- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki árulja el, hogy lehet ezt az ajándék ingyen dominos netet bekapcsolni? 3sim közül csak azt ajánlja fel, ami a riasztóban van. Másik 2 dominos számom meg nem tudom hozzáadni, mert már benne van az app-ban. A másik kettő 70-es, mert számhordoztam... évekkel ezelőtt, tippre ez lehet a bug... Amúgy a havi 50MB pl. működik, meg a szerdai domino day.
Csesszék meg az ajándékukat, ha képtelenség bekapcsolni. Pont most kéne a korlátlan net. -
Cs1csó
titán
válasz
BUZZLGHTYR #142997 üzenetére
Kik? Milyen ügy? 2-a csütörtök már rendes munkanap. Ha valami misztikus együttállásra vársz akkor én megvárnám 6-ával kezdődő hét közepét
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Uj ev utan a telekomnal mikor fognak dolgozni, 6.-tol?
Karbejelntore gonsolok inkabb -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Iphone 16 pro max ot vásárolnék előfizetéssel szokott így év vége felé vagy jövőév elején (Január 8 -ig). lenni akció ?
-
dzf007
aktív tag
Ezt az 5 nap korlátlanságot akkor 31.- én is be lehet aktíválni?
-
brumicica
tag
Dominora bekapcsoltam a gigaerőst próbaképpen. Közben az egyenleg a gigaerős következő havi díja alá esett. Kikapcsolni sajnos nem tudom a szolgáltatást, sem az appban, sem PC-n, hibaüzenetek minden alkalommal. Félek, hogy ha feltöltöm az egyenleget, levonja a havidíjat, de tényleg nincs már rá szükségem. Bármi ötlet? Köszi
-
martongunar
tag
válasz
SenorGrande #142983 üzenetére
Pontosabban Telekom mobil és vezetékes irányba. Tehát pl. a Tarr vagy a Digi vezetékes irányra se jó ha jól értelmezem.
-
TomPack
őstag
válasz
SenorGrande #142983 üzenetére
Nekem ez eddig fel sem tűnt!
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt!
-
TomPack
őstag
válasz
Nikaré #142978 üzenetére
Köszi, hogy szólsz! Ha nem látom hogy írsz, általában elfelejtem bekapcsolni.
Viszont érdekes, hogy most azt írja az SMS, hogy csak Telekom hálózatában érvényes.
Az appban nem figyeltem mit írt, mert csak rányomtam, és már ugye nem mutatja az opciót mert bekapcsoltam.
Esetleg megnézné valaki? -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt!Domino Day
60 perc -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson #142972 üzenetére
Megpróbáltam először az appban regisztrálni a számot: regisztráció sikertelen
A linken amit adtál, meg adtam a számom: valami kódot küldtek a Viberre üzenetben amit be kellett volna írnom a web oldalra (mivan???)
Be próbáltam jelentkezni a szamommal, majd az elfelejtettem a jelszavamra: Viber üzenetben el küldték a kódot amit be kell írjak az oldalra (mivan???)Sehogy nem engedi regizni a számot, ott figyel a sim aktívan fizikailag a telóban. Itt valami nagy disznóság van...
Bocs az Viberer offért, de ez a Telekomos szám, és gyanús ami történik vele.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson #142972 üzenetére
Eddig nem láttam ezt a számot regizve sehova, most pár napja jelent meg mindenhol a listákban.
Kipróbálom hogy regizem a számot. És hogy utána mi történik, újra használja e. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Landsmann #142967 üzenetére
Regisztrációkor el írhatták a számot és neked jön, simán előfordul. De én meg sms-t sem kaptam, egyszerűen a számommal minden üzenetküldő appra regisztrálva van, Viberen még kép is van kirakva egy nő akit soha életben nem láttam még.
Majd felhívom a Telekom-ot azt megkérdezem mi történhetett hátha utána tudnak nézni hogy esetleg 2 előfizető használja ugyanazt a számot, vagy már nem tudom. Legjobb lenne ha meg tudnám szüntetni, nem kell, kész.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Intruder2k5 #142965 üzenetére
Meg lehet szüntetni a dominó számom/kártyám az kérésemre? Inkább azt tenném.
-
Landsmann
addikt
Így hogy írjátok, ez az üzen3etküldős dolog érdekes. Én a múltkor kaptam SMS-t, a WhatsAppra regisztrált valaki, a kódot nekem küldték. Nem kattintottam az üzenetben lévő linkre, így nem tudom mi lett a regisztráció sorsa. De én is a Telekomos számomra kaptam. Véletlenül sem a Vodafone-osra, vagy a másik 3 Yetteles közül valamelyikre.
Most ez megint valami átverés lehet, vagy csak egyszerűen elírták a telefonszámot regisztrációkor? -
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #142961 üzenetére
Fel tettem a Viber-t másik számomrol, és ott is ott a Telekomos számom. Ééésss egy ukrán nő képe van rozsákat tart, az nem én vagyok😂, de ez a szám él és nálam van, egyenleggel, hívtam is róla ma. mégis más is használja!!
Így nem tűnik hekkelésnek, inkább szolgáltato tévedés.
Nem lehet hogy a számom ki adták egy másik embernek is? Mint ha hallottam volna ilyenről valamelyik mobilos topicban.
Így már a Telekom mobilos topichoz van köze. 🙂 -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #142959 üzenetére
Az hogy 30as szám és evvel történt, nem 20as vagy 70essel. Esetleg volt e mással is ilyen itt, és hogy a 30asok vannak e célkeresztben. Nemrég téma volt hogy 30as számokrol jönnek hívások de azok ellopott számok a hívások nem a tulajhoz tartoznak. Gondolom kapcsolódik a téma a Telekom mobilos topicjához.
Fel tettem a WhatsAppot, nem derült ki semmi. Milyen előzmények mire gondolsz? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
atosan #142953 üzenetére
El van mentve régen az a szám nekem (számom/0630xxxx, néven), és tegnap megjelent nekem a WhatsApp, telegram listában mint élő elérhető account. Semmi varázslatot. Szóval jó lenne tudni mi történik, mert bizony regisztrálva lett tegnap annak ellenére hogy nálam van a szám és nem is használom.
-
Dodeszh
tag
válasz
Avayasoft #142931 üzenetére
ez engem is érdekelne, nálam ez a szitu:
Használunk az egyik előfizetésünkhöz egy MultiSIM-et egy régebbi mobilkészülékben, ami nem csinál mást, csak a mobilnetet osztja meg (kvázi routerként) a hotspot segítségével.
Jó lenne ezen a kártyán beállítani a bejövő hívások tiltását. Vagyis, hogy a fő SIM hívásai ezen a MultiSIM-en ne csörögjenek ki.
Sajnos ezt a Telekom nem tudja megoldani. -
Bl.Gyo.
őstag
Egyik domino számom tegnap regisztrálva lett üzenetküldőkön, WhatsApp, telegram, stb.
Én nem tettem mert nem is használom azt a számot csak úgy van nincs is készülében a sim. Ez is olyan lehet mint amikor ellopják valaki számát és azt megjelenítve hívnak kínaiak?
Lehet ez ellen valamit tenni? Nem akarom valami illegálisat csináljak róla, aztán nálam kopogtat a rendőrség. -
válasz
RoyalAirForc #142945 üzenetére
Mi mind2 telekomos.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
MaxxDamage #142927 üzenetére
Egy illető tegnap járt így, mikor hívott engem. Ő telekomás, én yetis.
-
válasz
radi8tor #142938 üzenetére
Nekem is van ilyen domino kártyám amit nem használok aktívan, de elveszíteni sem szeretném, így aztán évente töltök rá valami keretet, és abból szoktam venni az autópálya matricát, így voltaképp ugyanabból az összegből megoldom a domino kártya fenntartását, és a pálya matricát is.
-
válasz
Intruder2k5 #142930 üzenetére
Hiba bejelentve a T felé.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ubyegon2 #142934 üzenetére
Köszi ez jó hír, akkor nem használom el a teljes Ft egyenlegemet Maraton vásárlásra, mert most pl 2 GB már pont 3100 Ft, ami nehezen abszolválható 3000-es feltöltésből
Nem is értem miért nem lehet egyedi összeggel feltölteni.yogibear: 2x 1 GB vettem anno a kezdő egyenlegből.
Intru: ez jó hír. Valamiért az volt a sejtésem hogy az egyenleg is nullázódik évfordulónál.
-
yogibear
addikt
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Dominós kérdésem lenne.
Feltöltöttem most a kártyát, hogy még 1 évig éljen.
Az egyenlegből vettem Maraton 1GB netet (csak tartalék adatkártyának van használva).A kérdésem az hogy az 1 évvel ezelőtti feltöltés után vett 2 GB net az mikor fog lejárni? Vagy ez az "egyenleg" sosem veszik el?
-
válasz
Avayasoft #142931 üzenetére
Szia!
Például a Dual SIM Call blocker alkalmazás is ezt ígéri, de gondolom van sok másik is.
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi a legjobb megoldás arra, ha egy kártyán nem szeretnék hívást fogadni? Csak mobilnetre használom a telefonban 2. simkártyaként, de nem szeretném, ha hívnának is rajta (marketing hívások stb.).
Üdv.
-
válasz
MaxxDamage #142929 üzenetére
Akkor meg valami egyéb probléma van, de ezt szerintem innen nem fogjuk tudni megfejteni. Ez lehet akár valami cellahiba, de ugyanúgy sim kártya, vagy telefon probléma is.
-
válasz
Intruder2k5 #142928 üzenetére
Teljes a térerő.
Most ugyintezohoz tovabbitottam, appon keresztül. -
válasz
MaxxDamage #142927 üzenetére
Lehet gyenge nála a térerő, és nem mindig tud hívást kezdeményezni és fogadni.
-
Azért na...
Hívok egy számot és nem elérhető, nem cseng ki és kis idő után automata bekapcsol (vissza felé hasonló), hogy szám SMS ertesitest kap ha engedelyezem, az sem tud hivast kezdeményezni, ez cella hiba? Vagy mi a fene?Szam aktív, minden nap beszélek vele...
Aztán 5 percre rá kapott 2 nem fogadott hivasrol SMS üzenetet...
Ő is megprobalt 1x hívni, de én nem kaptam SMS ertesitest hogy keresett volna.Aztán tudott hívni...most meg nem tud megint senkit...mi a fene ez!?!?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
400 MB és 20 perc -
bok92
addikt
Sziasztok!
Biztosítás által cserélve lett egy iPhone készülék. A mellékelt TMX jótállási jegyen 6 hónap szerepel, viszont a telekom ügyfélszolgálat azt mondja, hogyha cserélik a készüléket akkor újraindul a 3 év jótállás. Továbbá azt mondták, hogy a régi jótállási jegy és a most kapott jeggyel, amin szerepel a régi és az új imei, együtt elegendő egy esetleges ügyintézés esetén. Ez valóban helytálló?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
donjohnson #142921 üzenetére
Mamár nehéz nem kínai telót használni. Samsungot, meg iPhone-t hagyjuk 😄.
De megpróbálom amit mondtál. -
Fecó88
tag
válasz
Tompika777 #142913 üzenetére
Szia persze van ahol a telekom jobb én nem mondom hogy nincs így. De abban szerintem egyet értünk hogy amire én írtam az első hozászolásomat hogy a telekom be fejezte a hálózat modernizációt az elég baj mer oké hogy nagy területen le van fedve 5g vel az szépen mutat csak egy a bibi hogy az nem igazi 5g.Még a yettel nél azért érdemi fejlesztések voltak meg még vannak is mind 4g én és pláne 5g én mer ami ott 5g az az is még ha nincs is annyira sok hejen mint a Telekom nál.
-
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5 #142909 üzenetére
Ebben nincs vita persze mindenkinek más az igénye. Nekem kell a gyors net mer szeretem ha már ott a 4k tv akkor 4k ba is nézni a dolgokat az nekem telekomal felejtős volt mer az a 10 mbs az arra kevés volt a yettel meg hozza aszt a színvonalat amit elvárok tölle.
-
jack982
senior tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Miért nem vált 4G+ra terhelés alatt a teló? Újraindítás után is sokszor sima 4G, helyileg máshol is. Moto g51
-
Tompika777
senior tag
válasz
Fecó88 #142908 üzenetére
Tessék... Semmi extra, Telekom 4G,Debrecen külváros, várostábla után jóval,épületen belül... Szerintem az megvan, mint amiket te írtál más szolgáltatónál,szóval szerintem erről ennyit. Nem kellene általánosítani, mindenhol le lett már írva, hogy nem mindegy az országban éppen hol vagy, milyenek a domborzati és terepviszonyok, mert egyik helyen az egyik, a másik helyen a másik "muzsikál jobban.
Itt meg ugyanott az 5G mérés
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Dr Bubo #142910 üzenetére
Nem
Náluk van egy feltöltő kártyás eSIM-em, de az adategyeztetésen és a feltöltésen kívül nem foglalkozom a szolgáltatóval, mert mindenünk Telekomos és nem is tervezünk váltani róla. 20+ éves számok (még a Westel idejéből), Magenta, sok kedvezmény, felénk jó szolgáltatás, érdemi készülékvásárlási kedvezmény stb.
Ez a full valami új szolgáltatás lenne? -
válasz
Fecó88 #142908 üzenetére
Ez mind csak egyéni igények kérdése. Nekem semmi szükségem a "gyors" mobilnetre, ha nem akadozik a böngészés, az nekem már tökéletes. Mobilneten nem töltök le, videókat csak nagyon ritkán nézek, és nem méregetem a sebességet. El nem tudom képzelni azt a helyzetet, amikor nekem kevés mondjuk 10-20Mbps mobilon. 5G? Bár a mostani telefonom (Redmi Note 11) még nem is támogatja, de pont nem érdekel hány G-n böngészem a netet melóban.
-
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5 #142906 üzenetére
Az igaz hogy maraton net meg multi sim nincs a többi szolgáltatonál de a yetteles nettel 4g mérek 80mbs meg 150mbs közt míg a telekomal 5g mértem 10mbs körül. A hozzászolásom lényege csak az volt hogy nagyon gyenge lett a telekom.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5 #142906 üzenetére
Plusz MultiSIM, de jelenleg egyedül itt van eSIM gyors költöztetés két iPhone között, vagy a Magentához hasonló lehetőség se nagyon van másutt. Kicsit sarkos lett az, hogy “csak az utalás miatt jó a Telekom”.
-
-
Fecó88
tag
Az a baj hogy a Telekomot már a legtöbb helyen a voda is veri sebességben a yettelt meg már nem is mondom. A Telekom már csak annyiból jó hogy elég sok mindent tud egy hejen fizetni az ember már ha akar pl net fix, sky showtime, max , tv előfizetés mobil előfizetés de ez mit sem ér ha a net nem jó. Nem vagyok már Telekomos ez csak az én véleményem tényleg csak annyiból jó még a Telekom hogy nem kell több felé utalni de ez is csak akkor ha ki is használja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest