Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabonagyur #142296 üzenetére
Kecskeméti Auchan ugyanez.
Csak 2G van egyes részein . -
Zsolt,72
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #142293 üzenetére
Jól emlékszel, nekem is a Prielle K. utca ugrott be erről a kifejezésről. Nem manapság volt az a flagship. Anno még a Westel is ott volt, szerintem onnan örökölte először a T-Mobile, majd a Telekom…
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #142293 üzenetére
Jól emlékszel, de azt bezárták. Jelenleg az Allee az "1. számú" üzlet.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabonagyur #142292 üzenetére
Ki az aki bolt saját wifijére csatlakozik 2024-ben? Nemár.
-
-
szabonagyur
félisten
-
p2pp
őstag
válasz
csaszi75 #142280 üzenetére
[kép]
Nem szoktam mobilon torrentezni.
Az otthoni Telekomos szálotikát nem tudom magammal vinni.
Csupán használni szeretném! De nem lehet.
Évek óta ez megy, de semmi sem történik.
Más városokban sosem tapasztaltam ilyet.
Ezért kell 2 Simet használnim egy helyett.
Képet küldeni, telefonálni, appot megnyitni a kasszánál.
Meg ha a melóban a 0 térerő helyett lehetne végre vmi.
Meg a Lidl-ben nem kell a másik szolg kártyájára váltani az applikáció megnyitáshoz.
Meg ha a Zone Parban is nem 0 vagy 1 db E betű lesz. Tovább is lenne még..... -
TomPack
őstag
válasz
Bferibörs #142284 üzenetére
Én is így jártam, és kénytelen voltam a Vodához menni!
Először technikai hiba miatt nem bírták megoldani a boltban, utána nem volt SIM, harmadjára amikorra ígérték hogy lesz Domino SIM, mégsem volt…
Tavasszal viszem az otthoni vezetékes szolgáltatásaimat is át, mert úgy dupla mobilnetet adna a feltöltőkártyára a Voda. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
pinnacle #142283 üzenetére
A Telekomnál más SIM tartományba tartozó SIM-et használnak a Dominohoz mint a számlás előfizetéshez ezért cserélni kell minden irányú (postpaid <-> prepaid) váltásnál a kártyát. Az üzletek korlátos készletet tartanak a Domino SIM-ekből, főleg a partner (nem Telekom tulajdonú) üzletekben, mert az eladó nem kap érte értelmezhető összegű jutalékot, foglalkozni meg kell vele.
-
Bferibörs
addikt
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabonagyur #142282 üzenetére
Köszi! Elindítottam már itt, de nem ment.
Most látom ezért.
Feltöltőkártyás csomagodat is át tudod hozni Domino csomagra, ezt személyesen, üzleteinkben tudod elintézni, foglalj időpontot üzletünkbe a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében.WestEndben már másodszor, nem tudtak Dominos kártyát adni. Egyébként ez más kártya, mint a számlás vagy csak amikor aktiválja akkor dől el, hogy milyen lesz?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Telekomnál számhordozni, online lehet Dominóra?
-
csaszi75
senior tag
Sok embernek téves dolgok vannak a fejében, hogy ha azt a varázsszót mondják hogy 5G, akkor az csakis 1 Gbps lehet.. Az 5G az nem csak a sebesség mutatóval írható le.. Ez egy téves elképzelés sokaknak a fejében..
Ha figyelmesen elolvasod bármelyik fórumot, akkor van ahol a Telekomot szidják, van ahol a Yettelt szidják, van ahol a Vodafonet szidják.
S a szidása bármelyiknek nagyobb visszhangot kap, mint a dicsérése..
Ha szidni szeretnéd bármelyiket, nem biztos hogy ezeken a fórumokon a helyedVannak FB csoportok, amik direkt ezért jöttek létre
Érdemes megkeresned, hogy teljesen át tudj szellemülni
Szertinted hány milliárd forint kell egy ilyen általad óhajtott 5G hálózatra?
Szerencsés helyzetben van az, aki tudja használni a jelenlegi 5G SA Yettel hálózatotmint otthonnetes user..
De ugye a Yettel egy kicsit hátrányban van, mivel nincs fix hálózata, ezért neki csakis ide kell befektetéseket invesztálni. Még a Voda és a Telekom fejlesztgeti a vezetékes hálózatát is, nem kis pénzt invesztálva.
Tehát úgy is mondhatjuk, hogy a Yettel versenyhátrányban van, mivel sok cég/egyén az alapján dönt, hogy mindenféle szolgáltatása legyen egy helyen..
A telefonodon híreket olvasva mindegy hogy 20 Mbit/sec-en teszed azt, vagy pedig 1 Gbit/sec-en.
Az 5G SA valós haszna csakis az FWA jelenleg, nincs rá más üzleti eset... -
p2pp
őstag
válasz
csaszi75 #142278 üzenetére
Sztem a Telekomnál sem lehet 5G-ről beszélni.
Az emberek nem hülyék.
Sztem skippeljük ezt a témát.
Majd pár év múlva visszatérünk erre a kérdésre.
Majd ha az IGAZI 5G-n is annyit mérek, mint a Yetinél vagy az 1000-es Optikai Wifin.
Akkor beszélhetünk róla. Meg ha a melóban a 0 térerő helyett lesz végre vmi.
Meg a Lidl-ben nem kell a másik szolg kártyájára váltani az applikáció megnyitáshoz.
Meg ha a Zone Parban is nem 0 vagy 1 db E betű lesz. Tovább is lenne még..... -
csaszi75
senior tag
válasz
Zsolt,72 #142260 üzenetére
Jah.. a Telekom azt válaszolta több panaszos FB bejegyzésre, hogy az 5G már mindenkinek elérhető.. csak épp azt nem teszik hozzá, hogy az csak 5G NSA.
Az 5G SA még senkinek nem elérhető sztem a Telekomnál, ahogy más is írta már ezt.. ha 5G SA-t elengedik, akkor arra biztosan hoznak majd valami marketing bullshitet -
válasz
T0mBd1gg3R #142266 üzenetére
Most kérdeztem meg chat-en (mert engem is érint a dolog) és a domino kevés, előfizetéses szám kell a Magentához!
-
zoli62
addikt
Mennyi idő alatt szokták javítani az olyan jellegű hibákat, amikor az előző rendelés már rég törölve lett, de még nincs lezárva?
-
A honlapon ezt írják:
A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez szükséges minimum kettő otthoni díjcsomag és legalább egy mobil (havidíjas vagy Domino) előfizetés, melyet a következő díjcsomagokból választhatsz:...
Akkor az alatta található lista nem tartalmaz ominos cuccot és ezért nem lesz jó? -
válasz
T0mBd1gg3R #142262 üzenetére
A dominó kevés a Magenta csomaghoz, mindenképpen előfizetéses kell!
-
Sziasztok!
Otthoni internet, otthoni tévé és 3db mobil közül a mobilokat lemondtam, folyamatban van a számhordozásom másik szolgáltatóhoz.
A 30% Magenta1 kedvezményem ezzel megszűnik az otthoni két szolgáltatásra.
De úgy tudom Domino is jó lehet hozzá. Mi lenne ennek a minimum feltétele? Bármilyen Dominot ha vennék maradhatna Magenta1-ben az otthoni? Vagy van valami minimum vállalandó megújuló szolgáltatás? -
Landsmann
addikt
válasz
totototo #142254 üzenetére
Gondolom a Telekomnál is úgy van, hogy bizonyos előfizetéseket engednek fel az 5G SA hálózatra. Ezek akkor jelennek meg a Cellmapper térképen, ha a telefon NR Only üzemmódban van. De készülékfüggő is. Érdekes módon a Redmi Note 13 Pro 5G NR Only módban yetteles SIM-el megjeleníti a yetteles 5G cellákat, de azon kívül semmilyen infót nem ad róla, miközben a Telekomnál az N sávot is megjeleníti. Vodafone-t még nem láttam rajta. Ennek azért nem így kellene működnie. A többi FRedmin normálisan működik afeltérképezés. Azokban MediaTek processzor van, ebben meg Snapdragon, szerintem ez a gond.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
totototo #142254 üzenetére
Egyre több helyen lehet a Telokom 5G-n 500 feletti értékeket mérni. Ezek valószinűleg N78 NSA-an vannak mérve.
Egyetértek. Más ütemben, mint a rivális Yettel, de a Telekom is fejleszt az 5G hálózaton. Egyre jobb lesz.
Miért nem találom ezeket az N78 bázisokat a cellmapperen?
Ezt nem tudom. Magam nem is használom a Cellmapper appot, mert iOS alatt nem érhető el…. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
zoltaneger #142239 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
enginev3.0 #142226 üzenetére
Jogos👍
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok! Az app csak nálam nem jeleníti meg az esim-re váltás lehetőséget vagy megint kivették belőle?
-
csaszi75
senior tag
válasz
Vazallus #142224 üzenetére
Vannak a DSS esetén olyan frekvenciák, amit az iPhone-ok nem kezelnek jól.. vagyis nem váltanak fel 5G-re..
Meg ugye az iPhone automatikusan eldönti magától, hogy felmegy-e 5G-re? De ha rosszabbat mér 5G-n, akkor nem fog felmenni..
https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iph3dd5f213/ios -
csaszi75
senior tag
-
törölt tag
5 gééé Bp [kép]
-
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek konkrét, gyakorlati tapasztalata a Telekomos készülékbiztosítással kapcsolatban?
Többször fizettem már drágább készülék birtoklásakor ilyet, de eddig sosem kellett.
Néhány hónapja viszont vettem egy iPhone 15-ös telefont, amire voltam olyan hülye, hogy nagyon fancy "szuper taktikai aramid minden ellen is védő" tokot vettem, ami persze az első leejtésnél lecsúszott a telefon keretéről, és meg is sérült a keret. A működést nem befolyásolja, de mérhetetlenül bosszantó, illetve később az eladásnál lesz majd lényeges, hogy milyen állapotban van. Ha jól emlékszem 30.000 Ft körül van az önerő, amit rá is szánnék a műveletre, ha arra kerül a sor, viszont mielőtt belemegyek velük az ügyintézésbe, szeretnék tájékozódni, hogy mire is számíthatok.
Egyáltalán egy ilyen mértékű sérülés már megüti a mércét, amivel foglalkoznak? Mire számíthatok? Javítható ez egyáltalán? Keretet cserélnek rajta, és visszakapom a telefonom? Vagy kapok egy refurbished cserét? Vagy van esély arra, hogy adnak egy újat?Megköszönöm, ha valaki meg tudja osztani a tapasztalatait.
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok! A "nagyitelós" becserélős dolgokkal kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.
- Él még a lehetőség?
- Több telefont is be tudok váltani, vagy 1 db-ra limitálva.
- Ha előtte rendelek online domino kártyát, az elég, hogy jogosult legyek a cserére?
Köszi! -
Vazallus
tag
Sziasztok,
Mi az oka annak hogy az iPhone sehogysem akar 5G-re váltani?
Minden feltétel adott hozzá, a beállítások jók (5G be) , lefedettség van , az előfizetés engedi( Telekom ügyfélszolgálatot külön felhívtam) és mégse akar 5G-re váltani semerre sehol csak a 4G megy rajta..Újra lett indítva, rep.üzemmód ki-be stb. iPhone 14 pro ,legújabb iOS.
Egyedül már csak az maradt hogy új SIM kártyát kérek.? -
Diák66
őstag
Sziasztok!
Mobil S + Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág előfizetésem van kettő Multi SIM mellett. Az egyik multi SIM Huawei B818-ban van, ezzel ritkán van probléma, bár DNS hibát szokott dobni, de nem zavaró.
Viszont a fő e-SIM Samsung Galaxy S23 Ultrában van, de sem az USB-s internetmegosztás, sem a Wifi-s internetmegosztás nem működik, vagy ha igen, DNS hibát dob, ha meg nem, akkor is csak csigabit a sebessége. (0,1 Mbit/s).
Ezzel a problémával találkozott már valaki? Nem tudok így továbbosztani netet az autóban a multimédiás fejegységnek, se a laptopnak, ha nem otthon vagyok.
Tiltás elvileg nincs rajta a Telekom szerint. Van már lehetőség publikus IP címre?
-
totototo
lelkes újonc
válasz
HoaryFox #142212 üzenetére
4g vagy 5g routerben használod? Én úgy tapasztalom ha a routert fix 4g-re teszem, mükszik rendben, ha 5g nsa-ra van állítva akkor vannak ezek a kimaradások. A multi sim főkártyája nem nálam van, ezért gondolom, hogy mikor azon hívás van akkor szakad meg a routeren a net.
-
totototo
lelkes újonc
Látok Telekom flottáknál készülék vásárlás nélkül is 2 év hűséget. Régebben nem úgy volt, hogy készülék vásárlás nélkül. max 1 év hűség, készülék vásárlással 2 év?
-
totototo
lelkes újonc
Telekom multism 5G routerben, ha hivás érkezik kicsengene a multisim-en is, de az 5G-n egyenlőre nincs VoNR, így megszünik az internet erre az időre, jól gondolom? Ez még most így van, régebben mintha ezt olvastam volna?
Vagy levált 4G-re, ott megpróbálja fogadni a hívást és utána visszajön 5G-re a router? -
KillerATi
tag
Alapból valóban whatsappon küldene, de nekem az nincs, ezért választom ki az SMS-t, ami nem jön meg. Más opció pedig nincs. De végül letöltöttem a whatsappot és használatba vettem, egy belépés erejéig, mert arra azonnal megjött a kód
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek! -
KillerATi
tag
iPhone 15PM, +36-al van a szám, próbáltam újraindítani a telefont + repülőgép mód stb, és nem jön meg egyszerűen. Ezer éve ez a számom, mikor utoljára beléptem még működött. iPhoneon tudomásom szerint nincs spam mappa az sms-ek között, de ránézek hátha.
-
EmberXY
veterán
válasz
KillerATi #142199 üzenetére
Nincs esetleg tiltólistán a szám, mint spam vagy hasonló? Én IKEA-val jártam ugyanígy, nem értettem, hogy mi lehet az oka, aztán egyszer észrevettem, hogy már tiltólistán van a szám, amiről küldenék, sajnos elég sok a spam meg a betyár, aztán ilyenkor hajlamos vagyok rögtön kukázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest