- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerATi
tag
Sziasztok! Egyszerűen nem kapom meg a két faktoros hitelesítő SMS-t az Instagramtól, ez valami ismert probléma? Elég sokszor próbáltam a napokban, és egyszerűen nem, emiatt nem is tudok bejelentkezni.
-
yanna
addikt
link
Oppppssz.... Vót má... -
Narxis
nagyúr
Leállás [link]
-
TomPack
őstag
Viszont ami miatt felnéztem ide; otthoni szolgáltatás tarifacsomagját próbáltam módosítani, látszólag végigmegy a folyamat, véglegesítem, megérkezik az email a fiókomba is a sikeres megrendelésről, majd pár perc múlva sikertelenné válik a megrendelésem státusza.
Erről is egy új emailt küld a rendszer, de az oka nem derül ki.
A múlt héten üzletben próbáltam mobilszámot hordozni a Telekomhoz, akkor az “folyamat hibára” (szó szerint idézve) futott az ügyintéző szerint. Többször is megpróbálta. Minden adatom jó, sosem volt tartozásom, most sincs.
Mi a fene lehet ez?
Járt már valaki hasonlóan? -
Cs1csó
titán
válasz
csaszi75 #142185 üzenetére
+1 TomPack
Ha egy év lejárta előtt (de még az 5GB Maraton adatkeret kimerülése előtt) töltesz fel pénzt rá (akár a legkisebb összeggel ha jól tudom talwn 2500ft a legkisebb) akkor megint kitolódik a rendelkezésre állási idő, bár kisebb összegű feltöltés esetén csak fél évvel nő a rendelkezésre állási idő.
-
TomPack
őstag
válasz
The DJ #142184 üzenetére
Ha elég havi 100MB, akkor Vodafone TUTI lenne a tuti! Neten ingyen meglehet rendelni, és nem is kell rá pénzt tölteni, csak a neten be kell aktíválni. Onnan havi 100MB lesz rajta ingyen. Elég évente adatot egyeztetni, nem kell rá évfordulóval sem tölteni. Ez konkrétan 0Ft, ennél olcsóbbat úgysem találaz.
-
csaszi75
senior tag
válasz
The DJ #142184 üzenetére
Jah és igen.. gyulaszu, ez is egy nagyon fontos szempont.. Előbb tesztelned kellene 2G net elérhetőségét az adott helyen.. De persze az is jó kérdés, hogy mit tud a kamerába épített modem..
S mivel a 3G már le lett kapcsolva, (ott még elég jól ment az adatozás) a 2G-n már szinte csigalassú.. -
csaszi75
senior tag
válasz
The DJ #142184 üzenetére
Fel kellene tudni becsülni, hogy mekkora adatforgalom lesz mind upload, mind pedig download irányba..
Kb a Domino Maraton az jó lenne neked..
Szerzel egy Domino kártyát, majd feltöltöd kb 4000 forinttal és vásárolsz rajta egy Domino Maraton 5G-ot 3990 forintért..Ennek a csomagnak az az előnye, hogy az egyszeri 5 GB akár egy évig is elég lesz. (Van 1 GB-os Maraton is = 1550 Ft)
A Maraton csomag addig él, amíg el nem fogy az adat vagy le nem jár az egy év rendelkezésre állás. -
The DJ
addikt
Sziasztok!
Egy vadász ismerősömnek próbálok segíteni. Vadkamerát üzemelek be neki és ez mozgásra nem csak rögzít, hanem emailben el is küldi a képet a tulajdonosnak. Ehhez keresnék egy olyan relatíve olcsó SIM kártyát, ami megfelelne erre a célra. Sajnos ebben nagyon nem vagyok otthon, hogy melyik szolgáltatótól és milyet lenne érdemes, ami nem túlzás erre a feladatra és ár-érték arányban épp ideális. Maga a küldött kép valószínűleg bőven 100kb alatti, tehát nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem is küldi el folyamatosan ugyanazt, mert van késleltetés és egyszerre csak egyet küld, mindezt SMTP-n keresztül és nem MMS formájában (mert bár az is opció, de jóval drágább lenne úgy sejtem).
Ide előfizetéses SIM lenne ajánlott vagy valami feltöltős kártya is megfelelhet? Ha a kamera csak 2G/3G-t kezel, akkor is működni fog ez? Elvileg igen, mert akitől vette a kamerát azt mondta működött.
Köszönöm!
-
bozsozso
őstag
válasz
szabonagyur #142180 üzenetére
Az igen. Az érdekes az, hogy másik telefonon androidon látom viszont iOS-en nem. Igaz nem ugyanannál a telefonszámnál.
-
whbear
senior tag
válasz
Frissítetted a telekom appot? Nálam most is ott van az eSIM menü.
-
Rick4
félisten
válasz
Attól függ, van-e raktáron e-sim, vagy nincs. Ha lefogy a készlet, kiveszik a menüt!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tapasztaltatok már olyat a telekom alkalmazásban, hogy a sim menü alatt nem jelenik meg az esim-re váltás? Mi lehet az oka ennek? Természetesen fizikai sim-et használok.
-
A Telekom-féle "töröld a spamot" sms lassan gyakoribb, mint az igazi adathalász sms
(ma eddig kétszer jött)
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB
Ez is valami. -
válasz
csaszi75 #142170 üzenetére
Nem, sajnos a piócás ember sem segít
Nekem eSIM + fizikai SIM van, így a csere kicsit más - időközben telefont cseréltem, ott eszerint megtörtént a gyártó miatt. Viszont a kollégák tesztelgették két fizikai SIM cserével is, mert néhány egzotikus telefonnál valóban nem mindegy, de nem lett jobb a helyzet. -
Sziasztok!
Volt már valakinek dolga használt telefonnak, garanciális ügyintézésével?
Mennyire problémáznak azon, ha természetesen nem a saját, hanem az eredeti tulajdonosnak a neve szerepel a papíron? -
btudos
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #142157 üzenetére
Telekomnál addig nem él az új SIM, amíg nem történik meg a hordozás, nincs "ráhordozás", nincs ideiglenes hívószáma az előfizetésnek, de azt nem tudom, ez hogy van a másik két szolgáltatónál.
A számhordozási időablakig biztosan működnek a Telekomos kártyák, aztán egyszercsak megszűnik a szolgáltatás, és onnantól igen, az új szolgáltató kártyáin tudjátok fogadni a hívásokat. -
Rick4
félisten
Sziasztok, van itthon két telekomos mobil előfizetésünk sok éve, problémamentesen használjuk őket.
Asszony telefonja ma furcsa dolgokat produkált, bárkit fel akar hívni, ezen a számon előfizető nem kapcsolható, még az én számomra is ezt mondja be, miközben nyilvánvalóan nem így van, sőt, az én telefonom ki is cseng előtte az asztalon, és fel is lehet venni, de megszakad.
Visszahívva az ő számát szintén kicseng, de közben mondja, hogy előfizető nem kapcsolható, de az ő telefonja is jelzi, hogy bejövő hívása van, ha felveszi, beszélni is lehet vele...Na ilyenkor mi történik? Lejárt számla díjtartozás, ilyesmi természetesen nincs, készülék nem volt leejtve, vízbe merítve, sim nem volt babrálva 1 éve biztosan.
-
whbear
senior tag
Telekom appban ismét van esim-re váltás.
-
-
kchris78
veterán
Folyamatosan azt mondja az új 16PM esim QR-ra hogy ez a kód már nem érvényes.. WTF lehet?? A kapcsolattartó már 2 újat küldött... Telefon hiba? Nyomtam rá egy hálózati beállítások resetet de ígyis, előző telefonból töröltem az esimet..
-
-
válasz
TomPack #142138 üzenetére
A cégesünk Vodafone-os, a privátunk Telekomos és visszasírom azt az időt, amikor a céges is Telekomos volt. Mondom ezt úgy, hogy Budapeten élek és dolgozom, de sokfelé megfordulok az országban.
Az érzés, amikor a céges korlátlan Vodásról a privát korlátos T-re kell átlépni, hogy e-mailben küldött képet le is tudjak tölteni, mert több MB, vagy az adatforgalom szempontjából húzósabb oldalak normálisan betöltődjenek... Sajnos sok helyen igaz ez, pont úgy megtapasztaltuk a Balatonon, mint Borsodban, vagy Rajka előtt, még bőven az országhatáron innen a GPS-t Telekommal kellett etetni, mert a Vodafone-ra offline állapotot írt (azonos telefon és beállítások). Sorolhatnám még...
Ja, a legszebb, hogy a cégnél (több száz fő) sokan panaszkodnak a Telekom -> Vodafone váltás óta a hívások kapcsán is a térerőre, közvetlen kolléganőmnek Budapesten (még csak nem is a peremén) nincs térerő a lakásban, a Vodafone ügyfélszolgálat közölte vele, hogy használjon akkor Wi-Fi hívást...
Vagy a vidéki Partnerekkel amikor beszélek telefonon, reflexből adnak a céges Vodafone-os telefonszám mellé másik szolgáltatós privátot, mondván, a Vodáson sok helyen nem érhetők el.
Van persze fordított helyzet is, de merem mondani, az a sokkal ritkább.
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a lakhelyen és az irodában a Vodafone is tűrhető, akkor indul a buli, ha másfelé indulok -
btudos
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #142143 üzenetére
Szerintem bármikor kezdeményezheted a számhordozást, pláne, hogy már kifizetted a kötbért is, az adategyeztetésnek csak az a lényege, hogy a személyiddel egyezzenek a rendszerben lévő adatok, és emiatt nem fog hibára futni a hordozás, ennek nincs "hivatalos" procedúrája, csak elővigyázatosságból érdemes meggyőződni arról, hogy aktuálisak az adataid.
A számhordozással megszűnnek a MultiSIM-ek, valamint a Netflix és a Max előfizetéses is, az utóbbiakhoz tartozó fiókok megmaradnak, azok a tieid, csak a nem lesz aktív előfizetésed, nem fogod tudni használni a szolgáltatásokat, csak ha más fizetési módot állítasz be.
A sikeres számhordozás után kapni fogsz egy utolsó havi időarányos számlát, azt majd ne felejtsd el novemberben befizetni. -
csaszi75
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #142143 üzenetére
Ezt senki nem fogja neked itt pontosan megválaszolni.
A Telekomnál érdeklődj a te esetedről.. -
Bferibörs
addikt
-
Sziasztok!
Telekomtól akarok átmenni Yettel-es flottába 3 mobilszámmal.
Az egyiken volt hűség januárig, kifizettem ma a kötbért (19800Ft).
A kérdésem az lenne, hogy most az lenne a a következő lépés, hogy besétálok egy Yettelbe a flottaigazolással? Van valami határidő, hogy most letöltöm, és holnap megyek be vele vagy egy hét múlva az számít?
Jelenleg még élő előfizetések vannak, okosóra és tablet megosztó sim az egyiken, Netflix a másikon, MAX a harmadikon. Ezekkel mi történik, ha számhordozást kezdeményezek rájuk? Mit kéne előre intéznem?Szerk: Akartam adategyeztetni, szóban ránézett az adataimra és azt mondta minden stimel. Ez ennyi, vagy valami hivatalos procedúra?
-
seger
addikt
válasz
donjohnson #142140 üzenetére
Napokban raktam be róla képet. Még szarabb
-
TomPack
őstag
válasz
Plug Life #142137 üzenetére
Mindenhol ezt hallom, és nem értem miért... Pár hónapja emiatt is rendeltem egy TUTI+ kártyát, és azóta próbálgattam, de semmi bajom nem volt vele pedig Budapest minden szegletében megfordulok. Azóta a gyerkőc is kapott egy Vodás feltöltőkártyát és Ő sem panaszkodik, mondjuk inkább csak a suli és a lakás között használja.
Lehet hogy a Vodánál az otthoni szolgáltatásokkal és/vagy az előfizetéses mobiloknál az ügyintézés minősége hagy kívánnivalót maga után?
Mert ha ez így van és ettől lesz egy szolgáltató cseber és veder, akkor az én konkrét esetemben most a Telekom érdemelte ki ezt a titulust! -
TomPack
őstag
Megnyugodhatnak a kedélyek, mert a számom visszakerül az eredeti Vodafonhoz!
(06-70-es, mert a Yettel előtt Vodás voltam)
Igen, Yettel előfizuról szerettem volna Telekom Dominora hordozni, elvégre van otthon két otthoni Telekomos szolgáltatásom, és így jól jött volna a Magenta 1 Net 5Gb+50perc havi 1990Ft-ért, és + ott lett volna dupla feltöltési bónusz is.
De sajnos ma sem jött össze a számhordozás.
Tegnap még elmentem egy másik üzletbe szerencsét próbálni ahol azt mondták elfogyott a SIM-kártya, menjek vissza ma reggel nyitásra, mert akkor kapnak Domino SIM-et. Mentem, és ma már azt mondták, hogy sajnos nem kaptak, majd holnap fognak...
Negyedjére nem fogok visszamenni, így átbattyogtam szembe a Vodához, és ott 3 perc alatt kész is voltunk.
Így most az otthoni netet is kénytelen leszek lecserélni Telekomról Vodára, mert akkor a Voda adna dupla adatot egyes havi megújuló feltöltős csomagokhoz. -
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5 #142107 üzenetére
Nincs sehol semmi tartozásom. Másik MT-számra sem tudta. Ők sem értették.
Annyit tanácsoltak, hogy próbáljak meg visszamenni hétköznap, amikor majd feltudják hívni a központban a számhordozós kollegákat!
Az adatok pontosan egyeztek, a napokban voltam pontosítani egy Yettel üzketben. (Szemig. számot kellett átírni) -
krokidili
csendes tag
Bocsi TomPacknak szól a válasz.
Akkor te még jól jártál. Én október 01-én áthordoztam a számom szintén Yetteltől dominóra. Azóta sem tudom a számot hozzáadni a Telekom fiókomhoz se weben se az appban. (Vannak otthoni szolgáltatásaim is, azokkal minden rendben.) A hibaüzenet szerint a szám nem tartozik a Telekomhoz, illetve technikai hiba. Az ajándék 40 perc és 2 giga miatt használni tudom a kártyám, de semmit nem tudok megrendelni, se beállítani. Feltölteni nem fogom ilyen helyzetben. Ügyfélszolgálat felé többször jelezve, hibajegy felvéve, semmi válaszreakció. Hihetetlen számomra, hogy 2024-ben egy számhordozás problémát okozzon bármelyik szolgáltatónak. Valószínű visszamegyek a Yettelhez. -
-
TomPack
őstag
Az imént próbáltam számot hordozni Yettel előfizuról Domino-ra , de 'folyamat hibá'-ra futott.
Vannak otthoni Telekom szolgáltatásaim (internet+vezetékes telefon)
Ötször is megpróbálta az ügyintéző, mást is odahívott de nem sikerült a folyamat. Sim-kártyájuk volt, időablak is megvolt, de utána hiba...
Sikertelenül jöttem el.
Mi lehetett a gubanc? -
tlac
nagyúr
én is ma intéztem egy ingyen Nokia 110-et Szeged Árkádban, teljesen simám ment, meg volt 10 perc alatt az egész (időpontom sem volt foglalva)
előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálatot cseten, hogy hol van készleten, mindegyik üzletben voltitt a hivatalos link: [link]
oldal alján év végéig írják -
válasz
Cs1csó #142103 üzenetére
Csak fikció, de ha nem alvállalkozóknak lenne minden kiadva, rájuk bízva, hogy miből és mennyit rendelnek - mert ebből van haszon, abból meg nincs alapon -, vagy a szolgáltató azt mondaná egységesen, hogy na akkor itt van ez a promóció, mindenhol foglalkozni kell azzal...stb.
Igaz, olyan is van, hogy hiába adnak le rendelést, nem minódig jut egységesen mindenhová, vagy nem annyi, de ez inkább a jobban fogyó (fizetős) készülékekre lehet igaz. Összetett dolog lehet ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest