- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
Nem intéztem még ilyet, de mindenesetre egy próbát megér, nyoma így biztosan marad annak hogy jelezted a kérésed.
-
gabor9991
addikt
Írj a cseten nekik ott is marad nyoma és ott nincs olyan hogy azt mondják hogy nem olvasták
-
gabor9991
addikt
Ha megkérdezed holnap talán erre is tudnak válaszolni, legjobb lenne talán írásban is jelezni nekik hogy töröljék a hordozási kérelmet ha mégis átmegy akkor legalább van nyoma.
-
gabor9991
addikt
Hülyeséget írtam
de szerintem te is mert a jelenlegi és az átadó ugyanaz lehet 
Itt nem tudnak semmit, akkor felhívtad a másik szolgáltatót és ott se látnak semmit akkor nem lesz hordozás -
gabor9991
addikt
Én túl vagyok pár számhordozáson, emlékeim szerint mikor az átadó szolgáltató megkapja a hordozási kérelmet és stimmelnek az adatok arról kaptam egy sms-t, érdemes lehet felhívni a jelenlegi szolgáltatót és megkérdezni hogy ők mit látnak ezzel kapcsolatban
-
gabor9991
addikt
sms-ben jött az érintett számra?
-
gabor9991
addikt
Ameddig sms-ben nem kapod meg hogy a jelenlegi szolgáltató megkapta a leendő hordozási kérelmét és megadják a hordozás időablakát addig nincs okod aggódni, nem lesz semmilyen hordozás.
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Domino SIM kártyát lekapcsolta a rendszer mert nem töltöttem fel a megadott idő alatt, a chaten azt írta az üfsz hogy csak akkor fog élni újból a szám ha újságos/posta/kisbolt terminálon töltöm fel, online felületen keresztül feltöltve nem lesz jó.
Ez komoly? -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Erről nem olvastam abban a cikkben amelyik a béremeléssel kapcsolatos hírt közölte, de ha ez így van akkor hurrá, a Mercedes 1 milliós bónusza mellé itt egy másik példa amikor agonosz multi jól kizsákmányolja a dolgozókat

-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Értem, ezt nagyjából akkor is tudtam mikor a hsz-t megírtam, végül ugye el is jutottunk odáig, hogy sima 30-as és 70-es számot vissza lehet hívni bátran mert mégse viszik el a pénzed

Csak sajnos újra és újra és újra megjelennek ezek a történetek mindegyik szolgáltató topikjában ami amúgy teljesen alaptalan. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Az mondjuk alap nálam hogy az ilyen szolgáltatások le vannak tiltva, de egy egyszerű teljesen normális nem emeltdíjas szám visszahívásával ha tényleg regisztrálni lehet egy nehezen lemondható nem szándékosan igénybe vett emelt díjas szolgáltatásra akkor ezzel érdemes lenne futni egy kört a szolgáltatónál és a felügyeleti szerveknél is.
Az emelt díjas szolgáltatásokhoz tartozó számok ha jól emlékszem fel vannak sorolva az ászf-ben, nem emlékszem pontosan hogy láttam-e ott sima normál számmezőhöz tartozó 30/70-es előhívóval számot de szerintem nem. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Nézd, aki hobbiból csinálja ezt, azt megértem.
Nekem is van rokonom, e-klasszal jár de nem kapcsolja be a légkondit mikor mennek a tengerre nyaralni mert úgy 3 liter gázolaj megmarad.Ő menthetetlen.
Vagy a kollégám apja, elvált, idős, pénzügyi területen dolgozott egész életében, mondhatni nem szegény, most egyedül a 2 szintes háza emeleti szobájában él mert felfelé száll a meleg télen
de nem fűti a házat hanem a szobában felállított egy sátrat abban alszik.Ő is menthetetlen.
Viszont én amit írtam azt azért írtam ,mert úgy látom hogy itthon nem hobbisták csippantják a lidl appot a kasszánál, meg nyomkodják a kuponokat egyesével a penny pénztáros orra alá, hanem azok akiknek nem mindegy hogy valami 1000 forint vagy csak 700.Sajnos. -
gabor9991
addikt
Sajnálatos inkább hogy itt ilyenekkel kell szórakozni.
A hanyatló nyugaton, ha dolgozik apu és anyu (Apu-apu/anyu-anyu
) is akkor szerintem keresnek annyit hogy ne kelljen a szolgáltató ajándék 50-500MB ajándék adatkeretét figyelni hogy mikor elérhető.
Hasonló ez ahhoz mint a 10forint/liter üzemanyag kedvezmény a shell appban, ha valakinek számít hogy 30.000 helyett csak 29.500-at fizet az szomorú.
Itt is tisztességes bérekre lenne szükség akkor eltűnhetnének ezek a nyomorúságos pár forintos spórolások.De addig is nagy segítség ez a magyar családoknak
-
gabor9991
addikt
Azért megnézném hogy a hanyatló nyugaton a felnőtt, dolgozó apukák -anyukák hány százaléka írja be a naptárba mikor lesz ajándék 50MB adat
Meg rázogatja a telefonját naponta pár megabájt ajándék net miatt mint ahogyan a Vodafone appban kell
Én is szoktam, bevallom, sajnos a"kinek mit intézett a kormánya"-ból ide ennyi jutott
#136751 zelikocc
Sajnos úgy tűnik nem ment át amit írtam.
Legkevésbé sem annak szántam mint aminek te érzed.Inkább szomorú, sajnálatos, dühítő hogy tényleg az emberek ilyen dolgokat számon kell hogy tartsanak, feltételezem ha nem "Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései " lennének nálunk hanem itt is 900 forintos korlátlan előfizetés lenne elérhető az lenne a nagy segítség.De ez a téma is rövid úton eljut a politikáig az pedig tilos itt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Legyen, bár szerintem nem azon múlik hogy jó lesz vagy nem a telefon hogy áfacsaló zug GSM boltból veszed vagy valami értelmesebb helyről mert akkor ennyi erővel bontatlanul sem lehetne eladni semmit az aprón, de 226->210 se egy akkora kedvezmény nálam hogy új helyett vegyek egy használtat.
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Én nem hoztam ki semmit
Csak válaszoltam a kérdésedre hogy szerintem honnan ered a kihoztam kifejezés.
Egyébként a példa is rossz mert a telefont a szolgáltató adta gyakorlatilag nulla kezdőrészlettel és valóban az üzletből kihozod a bankok pedig csak hitelt nyújtanak egy ingatlan megvásárlásához de magához az ingatlanhoz a banknak a legritkább esetben van köze. -
gabor9991
addikt
Régen még nulla forinttal lehetett telefont kihozni
nem fizettél semmit így nem mondhattad hogy vetted.
Autószerelők is a csavarokat lehúzzák mostanában pedig felénk meghúzni szokták a csavart, lehúzni mást szoktak.
Vagy vannak helyek ahol a rajta szóból lemarad az utólsó a-hang és simán annyit mondanak hogy nincs rajt semmi
-
gabor9991
addikt
Vodánál még a normális békeidőben a nagy összeomlás előtt is a részletes számlán volt kiszámlázva hónapokon keresztül havi pár saját magamnak küldött mms

Egy ideig elnéztem nekik de később megreklamáltam és auditált rendszer ellenére jogos volt a panaszom, nem küldtem saját magamnak mms üzeneteket.
Ebből kiindulva én elhiszem hogy bármilyen számlázási hiba becsúszhat bárhová, amit a szolgáltató a hitelesített számlázási rendszer tökéletességére hivatkozva általában azonnal elutasít. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
"Tavaly vettem a lányomnak egy telefont, és egy Domino SIM kártyát hozzá 1000Ft-ért. "
Nekem ebből azért kiderült hogy nagyjából ki használhatja.
Nem feltételeztem hogy annyira fontos a szám változatlansága, de kiderült hogy mégis fontos, így a javaslatom nem volt jó ötlet, ugorhatunk. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
A Telekom is leírta
"A Telekom a díjváltozásokkal kapcsolatban lapunk számára hangsúlyozta, a korrekciókra nem a szolgáltatóra kirótt, egyébként éves szinten nagyjából 25 milliárd forintos plusz adóterhet jelentő extraprofitadó miatt került sor."
Csak azt szeretnék ha a modern, korszerű csomagot használnád
-
gabor9991
addikt
Ha minden igaz, a változás értelmében ez a gyakorlat megszűnhet a szolgáltatóknál, és ezen appok használata is adatforgalomba kerül majd. Persze a szolgáltatóknak továbbra is joguk van adatforgalom-mentesen kínálni egy-egy szolgáltatást, mint akció vagy promóció.
Ha a változások valóban életbe lépnek, arról a szolgáltatók értesítik majd az ügyfeleket.Szerintem megoldják az aláhúzott mondatra hivatkozva.
-
gabor9991
addikt
Google első találat [aktivált sim] -re, nem kellett hozzá túl sok energia
Na az egész adategyeztetés körülbelül ennyit ér. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Szerintem sehol, de itt pontosan 89.7Mbit/s volt a mért sebesség 5G-n
Erre írtam amit írtam.
De kérdezhetek én is?Mihez szükséges jelenleg 600-800Mbps átlagos felhasználó számára mobilon?Most ha előfizetek 5G csomagra és pont úgy használom tovább a telefonom mint eddig mit fogok tapasztalni ami miatt úgy érzem hogy megérte kiadni a pénzt az 5G eszközért?
Tényleg érdekel, olvasom nap mint nap hogy hol mennyi a sebesség de igazából én nem tudom hogy ha 80 helyett hirtelen 800 Mbps lenne a sebesség az számomra milyen pluszt nyújtana?
Persze azon kívül hogy egy tömött helyen sokkal több embert tud kiszolgálni a rendszer, ez mondjuk egy koncerten/meccsen/strandon épp még hasznos is lehet de azért minden nap nincs ilyen helyzetben az átlagember.
Vagy a ping 20ms helyett 2ms átlag felhasználónak mit számít? -
gabor9991
addikt
Figyelemmel kisérem az 5G jövőbeli terveiről szóló infókat, ott ugye a villámgyors válaszidő és a gigabites letöltési sebesség benne van a tervekben amit a jelenlegi mérés szerint nem tud.Még nem .Egy jó erős 4G hálózat simán hozza ezeket a számokat.
Kíváncsi lennék hogy az üzletekben ahol fél méteres 5G logók égetik ki az ember szemét , ha megkérdezem az eladót hogy jelenleg ez most mit nyújt pluszban mit mondanának rá. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Nem volt semmilyen spec kedvezmény, ezt onnan tudom, mert beszéltem egyszer egy üzletkötővel aki, ha kötöttem volna mobil előfizetést a vezetékes mellé akkor területi vezetői engedéllyel tudott volna spec1 árat adni.
itt egyszerűen ez van, nincs és nem is volt konkurencia, ennyit is el lehet kérni a szolgáltatásért.
Itt van a komplett volt invitel hálózat kiépítve, ha volna rá kapacitás a diginél a régi rézdrót helyére fel kellene dobálni az optikát és máris lenne spec1 ár itt is mindenre, sőt hirtelen a flip területre is bekerülnék
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
"El lehet ezt online intézni vagy vissza kell ballagni az üzletbe ahol csinálták a cserét?"
Akkor most melyik a helyes válasz?
Köszi, nem az enyém a SIM de valószínűleg akkor a személyes ügyintézés lesz a befutó amivel annyi a probléma csak, hogy át kell utaznia a szomszéd városba a tulajnak
. -
gabor9991
addikt
SIM csere után az új SIM nem működik
A régi lejelentkezett a hálózatról tehát a folyamat elindult de az új SIM nem aktiválódik.
El lehet ezt online intézni vagy vissza kell ballagni az üzletbe ahol csinálták a cserét? -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Remélem engem nem akarnak T üzletbe irányítani, 40 km a legközelebbi.
T partner van a szomszéd városban de azt inkább hagyjuk
-
gabor9991
addikt
Felhívtam a 1414-et, most a 2. számhordozásra is azt mondták, hogy nem fog menni.
Hiába működik az online felületen az online számhordozás megrendelése, a gyakorlatban nem fog semmi történni, csak a megrendelés folyamata elindul és meg is áll.
Ez egy ismert hiba, menjek be egy T ügyfélszolgálatra majd ott segítenek. -
gabor9991
addikt
"Nekem a második számhordozási próba van folyamatban, elsőnél (sikertelen volt) panaszt tettem és jeleztem az 5 ezres kötbért is, igényeltem... Amennyiben ismét nem teljesül, akkor megint panaszt teszek és igényt tartok az 5 ezres kötbér megfizetésére... "
Én pont ugyanitt tartok.Első számhordozás technikai okok miatt törölve.Kötbér igényt jeleztem, válasz nem érkezett még.
2. számhordozás elindítva, SIM kiszállításra vár, miközben már 22- én meg kellett volna érkeznie az átvételi pontra.
Átadási időablak február 5-én lenne de úgy tűnik ebből se lesz semmi. -
gabor9991
addikt
5 hónap külföldön az nem sok.
4 hónap után kapsz felszólító sms-t, hogy a nem méltányos használat miatt többletdíjat fognak majd felszámolni, erre még jön 14 nap türelmi idő, ezt követően számláznak a kimenő hívásokra 12.7forintot percenként fogadott hívásokra pedig 4.5 forintot percenként.Azt ki lehet bírni.
Ez után pedig felmondod a szerződést, hiszen letelt a 24 hó hűségszerződés.
[link] -
gabor9991
addikt
Szerintem tökmindegy a lényeg, hogy a megadott időablakban a számhordozás nem történik meg.
És nem a te hibád vagy az átadó szolgáltató hibája miatt. -
gabor9991
addikt

Minden sikertelen számhordozás 5000 -
gabor9991
addikt
Telekom fiókban én is ugyanezt látom, hogy kiszállításra vár, pedig ugye egy ügyintézővel beszéltem aki elmondta, hogy törli az egész folyamatot mert nem fog átmenni a rendszeren valamilyen hiba miatt.
Új számot kérhetek
vagy előfizetéses tarifára is át tudják tenni de dominó simre nem.
Személyes ügyintézést javasolt, elvileg úgy megoldható a számhordozás azonnal.
Ezzel csak az a baj, hogy a szomszéd városban csak egy partner Telekom üzlet van, ahol nem árulnak dominó simet, elküldtek a Tescoba, hogy vegyek ott, normális Telekom üzlet meg kb 40km.Annyit meg nem biztos, hogy kocsikáznék most csak emiatt.(#104377) alba-regia:
Kötbér igényt jeleztem természetesen, telefonon nem tudta rögzíteni az ügyintéző, megkért, hogy írásban küldjem el.Szerinte ez alap, hogy jár hiszen a Telekom hibájából meghiúsult a számhordozás.
Nem tudom a "nem is keveset" mennyi lehetett, ez most konkrétan meg van 5000 forintban határozva. -
gabor9991
addikt
Nekem most szó szerint ezt tanácsolta az ügyintéző, miután törölte a webes számhordozási kérelmem.
Meg még azt is mondta, hogy hívjam fel a Vodafone-t is, hogy ez a helyzet és beszéljek velük, hogy egyelőre maradok ne legyen probléma. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Számhordozással áthoznám 70-es számom a vodától, december 31-óta kiszállítás alatt a státusza a megrendelt simnek.
3 alkalommal jeleztem, hogy valami hiba akadt a rendszerben nem indult el a folyamat, mindhárom alkalommal rögzítették a hibát és ígérték, hogy az illetékes kolléga intézkedni fog az ügyben.
Persze semmi nem történt ezzel kapcsolatban, a Vodafone viszont pénteken elengedi a számot csak ugye nincs telekomos SIM amit majd tudnék használni.
Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy a 1414 felhívása helyett hogyan lehetne ezt a folyamatot elindítani?
Még van 3 ☀️
-
gabor9991
addikt
Nálam is van valami hiba a rendszerben, 12.31-én indítottam számhordozást szintén egy 70-es számra, elvileg a kártya 01.04-én megérkezett a megadott átvételi pontra, de valójában még meg se kezdték a kiszállítást.
2* beszéltem ügyintézővel, mindkét esetben azt mondták, hogy valami hiba miatt megakadt a folyamat és továbbítják az illetékes kollégának.
Persze ma belépve a Telekom fiókba ugyanazt látom amit te, hogy kiszállítára vár
pedig, ha a Vodafone lekapcsolja a számot és nem lesz telekomos SIM nálam amire áthordoztam a számom akkor jól megszívom... -
gabor9991
addikt
Ügyfélszolgálatként működnek, köthetsz náluk mindenféle szerződést.
Ezt megelőzően, még évekkel ezelőtt akkora királyok voltak, hogy javításra leadtam egy telefont náluk, kértek egy számot amin hívhatnak amikor elkészült, meg akartam adni egy 70-es számot, de kiröhögtek, hogy adjak rendes 30-as elérhetőséget, ők vodás számot nem hívnak fel
Itt a környéken sokaknak vannak velük kapcsolatban ilyen legendás történetei.Sajnos. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Nézz át a flottás topikba, a másik t-nél 3800 a korlátlan adatkártya havonta, nem 12 , a havi 8000 forinton meg vegyél magadnak valamit

2 évig ezt használtam itthon, 4Gstick + router kombinációval ahogy te is használnád, gyakorlatilag hiba nélkül üzemelt.
Online játékra is elmegy, nálam a Ping 30 körüli itt vidéken. -
gabor9991
addikt
A 10 GB 60 nap, utána az 1GB és a percek 1 évig állnak rendelkezésre.
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
Nem kell bevinned a számod.
Írsz egy emailt, jön postán az aktivált adatkártya.Se hűség, se kaució se semmi.
3800 havonta, publikus ip cimmel.
Nem akarok senkit semmire rábeszélni, csak megemlítettem, mint opciót.
Én 3. éve ezt használom mivel vezetékes net 100 éves technikán elérhető nálam aranyáron, szóval én már megtakarítottam vele pár ezrest
, ha jól számolom havi 5000-rel fizetsz többet, mint én. -
gabor9991
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szerintem te is mert a jelenlegi és az átadó ugyanaz lehet