Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy 30 nap van rá és ez el is szokott telni...
A panasz kivizsgálása hivatalosan 30 nap
Közben jeleztem Online Chaten is, 1414-t hívva lehet rajta gyorsítani, kell kérni Speciális Csoportot és ők foglalkoznak vele.Azt tudom jó szívvel javasolni neked, hogy a holnapi napon a 1414-en hívd fel a kollégáimat, mert telefonon keresztül van lehetőséged speciális csoporttal egyeztetni. - Ők kifejezetten panaszokkal foglalkoznak, és így nem kell 30 napot várnod, kiemelten tudnak foglalkozni a problémáddal.
Másrészt az ügyintéző hozzá adta a számhoz és MT-n is látszik a rendszerbe, hogy az a készülék xy számmal cserére szorul és csak be kell mennem, vinni a telefont és cserélik (+ráfizetéssel arra Honor készülékre) pl.A cserék valóban a 2G képes készülékekre vonatkoznak, ez külön szabályozva van sajnos.
Az Alcatel One Touch 1054X egy 2G képes készülék.
Szívesen jelzem a rendszerben, hogy cserélni kell a készüléket.
Megtettem a jelzést, amikor üzletbe mentek fogják látni a kollégák a jelzésemet.
Vigyétek nyugodtan ezt az alcatel telefont.
Ezek a munkatárs válaszai voltak...a rendszerben nyoma van mobilszám vagy MT-t bemondva.
Fogyvéd helyi (Megyei) kirendeltség felé is meg lett írva a bejelentés. Remélem lesz valami hatása a boltra nézve. -
peetyy
őstag
Rendben

Bár nemtudom miért jó ez nekik, ha nem akarnak dominót adni.
Ott is fizetném havonta, vagy ahogy fogy.
Ha hepciáskodnak, akkor lehet megszűntetem az egészet, aztàn semmi pénzt nem kapnak.Bàr a T oldalàn látok dominót 990 ft-ért.
Itt tudok venni, csak számot nem engednek átvinni rá?
Vagy mi ez az ellenállás?
Mert akkor megveszem ezt, aztàn legfeljeb új számom lesz.
-
vence
aktív tag
Köszi!
Akkor ez is csak a szokásos átláthatatlan kavarás ...
ja és az egyre jellemzőbb "zavarosban halászás" !
És ha valaki félreérti, akkor még véletlenül sem lesz igaza!
Mert, ha valami, akkor itt az ügyfélelégedettség nem igazán számít
- legalábbis inkább beleállnak a necces esetekbe is, a tapasztalataim szerint.
Csak a bullshit, automata elégedettségi teszteket tolják állandóan,
de ha leír az ember valamit, megköszönni már elfelejtik ...
ha egyáltalán nézi is ezeket valaki.Érdemben nem túl sokat tesznek érte - a gáláns (ügyfélbarát)
megoldások pedig nem errefelé jellemzőek. -
Littoral
aktív tag
Alapvetően nem a sim-kártya itt a probléma, hanem az, hogy a Telekom látszólag nem akar új ügyfeleket. Régebben leírtam, hogy jártam az ismerősömmel, röviden: megelégelte a Telenor dolgait, ezért szeretett volna másik szolgáltatóhoz átmenni.
Menjek vele, több szem többet lát, több fül többet hall (~5 éve volt ez). Azt szerette volna kezdeményezni, hogy a telenoros előfizetését áttegyék telekomos Dominóra, mert előbb azért kipróbálná. A boltban (a megye legnagyobb ilyenje, megyeszékhelyen) válogatott kifogásokkal küldték el, pl. hogy nincs most Dominó kártya a boltban (még akkor árultak egyébként), olyan meg pláne nincsen, amit a számhordozáskor "szoktak használni". OK, mikor lesz? Hát, hát. Valamikor majd nézzünk be, és érdeklődjünk, kb. ilyen "a jövő héten valamelyik vasárnap" stílusban.
Átmentünk a bevásárlóközponton belül 10 méterre lévő másik szolgáltató üzletébe (kizárásos alapon kitalálható, melyikbe), ahol ezeket meg lehetett oldani, nyilván nem Dominóra. Azóta a családja előfizetéseit átvitte a vodafonhoz, tévé, internet is ott van egy csomagban. Később én is jártam így ugyanitt, ugyanezekkel a dolgokkal, a végeredmény nekem is a Vodafone lett. Ez összesen 8 előfizetés, minden, ami lehet egy ilyen cégnél (később plusz a netfónos előfizetések).
Ha a Telekomnak kellene új ügyfél, ezek nem történnének meg. -
Nem én tévedek, hanem maga a Telekom!
Mármint szerinted!Amúgy a kérdés kifejezetten a családi opció volt és én csak arra reflektáltam. A Magenta1-be kerülés nem volt téma, azt nem is érintettem! Az, hogy Te már összevontan kezeled a két kérdést, nem érinti megelőző hsz-ben írt válaszomat és a Telekom ezzel kapcsolatos linkjeiben foglaltakat sem.
- A havi díjas hívószámoknak azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
Emitt meg emezt írja:
A havidíjas hívószámoknak azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük (azaz az érintett mobil szolgáltatásokról egy közös havi számlát állítunk ki), de Domino esetén nem feltétel az azonos ügyfélnév. -
-
Franky2Ster
senior tag
Rendben, akkor holnap hívom őket mert ma a chaten azt mondták nem minden kerül majd kiszámlázásra. Mondtam is a chat ügyeletesnek, hogy az ember akkor így , hogyan kövesse nyomon mi ingyenes mi nem ha a számlára meg felíródott.
kali: Az applikációban ott van mind két számnál a hálózaton belüli hívás. És ott van mellette a díj! Vagyis már nem 0 Ft.
-
A honlapon ezt írják:
A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez szükséges minimum kettő otthoni díjcsomag és legalább egy mobil (havidíjas vagy Domino) előfizetés, melyet a következő díjcsomagokból választhatsz:...
Akkor az alatta található lista nem tartalmaz ominos cuccot és ezért nem lesz jó? -
tlac
nagyúr
én is ma intéztem egy ingyen Nokia 110-et Szeged Árkádban, teljesen simám ment, meg volt 10 perc alatt az egész (időpontom sem volt foglalva)
előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálatot cseten, hogy hol van készleten, mindegyik üzletben voltitt a hivatalos link: [link]
oldal alján év végéig írják -
EmberXY
veterán
Nálam ugyanez volt pár napja, csak egy 20-as számról... Gondolom VOIP szolgáltatáson keresztül behamisították a hívószámot, én már ebből a kálváriából megjöttem, nem is kutattam egy percig se, ment a tiltólistára, aztán kész.
Egyenlegem még nem ugrott meg, így talán nem valami emelt díjas hívás volt új gazdáink felől...
-
glaci
őstag
Aktív nálad a hívásvárakoztatás szolgáltatás. Ilyenkor nem foglaltat jelez a második beérkező hívás, hanem kicseng és csipog a füledre. Te pedig ilyenkor át tudsz váltani a másik hívásra, ha akarsz, az elsőt pedig bonthatod vagy tartásba helyezheted.
Ha ez nem tetszik és jobban örülnél, ha foglaltat jelezne a második hívónak, akkor kapcsold ki a hívásvárakoztatás szolgáltatást. -
-
sajtos365
tag
-
kchris78
veterán
-
Cs1csó
titán
Nekem viszi az adatot, sőt HA nincs már egy kummányi adatom sem akkor nem is nyitja meg. (nyilván ez a legjobb VALÓS teszt, hogy megnyitja e az alkalmazást a mobilnet amikor nincs rajta adatkeret: NEM nyitja meg ha nincs adatkeret ebből következik, hogy használja a vásárolt adatkeretet akármit is hazudnak.)
-
kovacsmi_74
senior tag
Internet nélkül is tudok egyenleget feltölteni?
Itt is azt írják, hogy működik "internet nélkül", de gondolom azért adatkapcsolat kell hozzá.
Amúgy ma frissítették ezt az oldalt, mert mától változtak a rendelkezésre állási idők.
1500 Ft 180 nap helyett 120 nap, 15000 Ft 488 nap helyett 366 nap, illetve a többi is ennyi.Vodafone-nál tegnap óta az 1000 Ft 90 (?) nap helyett 365 napig érvényes.
Szerk.: Akkor mégsem megy?
Ja, és a *102# is működik újra már egy ideje, ahogy itt is írják az oldalon. -
kovacsmi_74
senior tag
-
-
sopruk
senior tag
Pont a napokban vittem fel új kártyát és töröltem a régit. Ide egy külön regisztrációval kell belépni. Legalábbis nekem másik jelszó van beállítva, mint ahol az előfizetéseket kezelem...
gyorsfizetés -
punky10
addikt
Miután váltottál,gondolom kaptál legalább egy SMS-t,hogy az ASZF-t hol tudod megnézni.Szerintem abban benne van,ha hajlandó vagy átolvasni tõbb oldal unalmas,hivatalos szöveget...

Úgy tudom,régebben a bekapcsolt álapot volt az alap,de az sem volt jó.Határ mellett hamar átváltott,és már le is ment a számla... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telefon belefér, minden olcsóbb lett vele, és most is 784 forintot fizetek, ennek a sokszorosa jön visszta a többi szolgáltatás kedvezményében.
Mármint szerinted!

dptrsk