Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gabor9991 #81630 üzenetére
antennatartók vannak felszerelve, pár helyen antenna is és de se kábelezés, se RRU, se rackszekrények, se semmi.
Ezek tények. De persze megcáfolhatod ha mondasz nekem akár egyetlen egy készre telepített Digis állomást, én még nem találtam.
A spekulációk nem érdekelnek. -
fornettisuti
veterán
-
UHHH
senior tag
válasz gabor9991 #97837 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem lett aktiválva? Fogyasztod az 1 GB-ot? Mit mond a webes/netes/bármilyen adatforgalommérő a t-s accountodnál?
Hívást indítottál-e? Mert van, ahol írják, hogy kell egy hívást indítani és akkor aktiválódik a dolog. Nem tudom, mennyire kamu ez.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz gabor9991 #97843 üzenetére
Kicsit forgalmazz vele, és meglátod az 1 GB fogy-e. Ha nem, akkor a 10 fogy...
Egy usernek azt mondták, hogy NEM lehet követni a 10 GB fogyását!
"Sajnos a Telekom applikációban nem jelenik meg, csak az adatmennyiség 80 és 100%-ának felhasználásáról küldünk SMS értesítést. Készüléked számlálóját állíthatod be esetleg"Tehát nem volt még hívás indítva róla?
[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
válasz gabor9991 #97837 üzenetére
Én is megerősíthetem, hogy nem mutatja a Telekom fiók a 10 GB-ot, illetve azt is, hogy biztosan nem forgalmazható le az EU-ban. EU Roamingban nekem az új kártyáról először elfogyott az alap 1 GB (azt mindvégig jól mutatta), majd nem volt több adat, de ahogy hazaértem, megint ment a net :-).
-
veterán
-
legenda
válasz gabor9991 #98733 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy a közös 4G hálón is jelentős különbségek vannak, sok helyen lassabb a Telenor, de még szerencse, hogy jó a szegmentálás és a Telenoros korlátlan mobilinternetes előfizetők nem lassíthatják a Telekomosokat (is).
Bferibörs: Minden szolgáltatónál függ a helytől is, de akkora arányban nem, amennyivel több panasz van a Telenorra.
Egyszerűen nem bírja a Telenor hálózata azt a terhelést, amit sok helyen rászabadítottak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz gabor9991 #98804 üzenetére
Nem mindenkinek pálya a flotta.
Telekom Sat TV és egyéb olcsósító tényezők által egész jó árra nyomható le a Telekom otthoni mobilinternet úgy, hogy hogy eszközöket is adnak hozzá, én biztos hamarabb gondolkodnék ebben, mint bármilyen flottában.
Mobilra is inkább fizetek havi 8898 Ft-ot a Telekomos korlátlan mobilinternetért, mint vinném akár a fele összegért a telefonszámomat flottába, de ez én vagyok, tudom, mások gondolhatják másként is, mert valakinek nem csak az ár számít, másnak meg csak és kizárólag az.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
atala
addikt
válasz gabor9991 #101137 üzenetére
kizárólag online vásárlás esetén vehető igénybe, amelyek 2 év határozott idejű publikus új havi díjas előfizetés és Dominóról publikus havi díjasra váltással történő szerződés kötés esetén érvényesülnek.
Szerintem ezt nem lehet máshogyan értelmezni.
Ha nem így van, akkor nem így kellett volna leírniuk.Domino esetén a SIM-csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB.
Ez meg üti a felső sorokat.
De már látom, hogy vagy a fenti esetben adják a 10 GB-ot, vagy a dominóhoz.
Csak akkor nem kellett volna felül azt írni, hogy "kizárólag"Na, mindegy, hülyén van megfogalmazva az egész.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz gabor9991 #101329 üzenetére
..csak sajnos, nem "kezdődik", hanem egyfolytában ilyen. Tudnám, minek adnak ki egyáltalán egy olyan verziót, ami ennyire rossz? ..és ha van 1-2 ember, aki be tud lépni, az sem számít abban az esetben, ha a visszatelepített 7.8-as meg 0,1 mp alatt képes csatlakozni a Tkom szerverekhez?!
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Cs1csó
félisten
válasz gabor9991 #102042 üzenetére
Nem védeni akarom őket de érdemes megkülönböztetni a TELEKOM saját boltját azoktól amik csak nem is tudom mi a jó szó erre egyfajta frenchise rendszerben gyakorlatilag magánvállalkozások és külön szerződésük van a Telekommal (úgy tudom ez a rendszer van most is). Alap, hogy bonyolultabb ügyekkel nem foglalkoznak vagy nem is foglalkozhatnak plusz kimazsolázzák maguknak azokat a dolgokat amikkel jól lehet keresni az olyasmivel ami csak púp lenne a hákon egyszerűen nem is foglalkoznak.
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104266 üzenetére
"ha a Vodafone lekapcsolja a számot és nem lesz telekomos SIM nálam amire áthordoztam a számom akkor jól megszívom..." --->> Nálam ekkor jön el az asztalborítási folyamat (legközelebbi T Pontban) - na jó csak vicceltem! Az biztos kiborul a bili náluk... (és megnézhetik magukat)
Ránéztem (most) a rendelések menüpontra és ez fogad (valamit biztos megkutyultak...)
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104352 üzenetére
Én is dettó itt tartok, én Dec.29.-i rendeléssel / számhordozással.... ma beszéltek 5x.-re a T-vel és azt mondták, hogy vissza hívnak este 6-ig. Nekem 17.-vel lesz a 70-es számom hordozva T-hez (akkor kezdődik) és nagyon morci leszek, ha addig nem lesz ez megoldva...) most így is elégé le vagyok korlátozva, mert a Voda (amit viszek át) számom az elsődleges és se nem tudok tölteni, se nem használni majd 17.-től, mert nem is lesz kártyám a T-től amivel használjam a számot? Na ne már! (fogyasztóvédelem a minimum ilyen esetben)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104380 üzenetére
Lehet teszek egy próbát a 8km-re lévő T-Pontnál (holnap)
Nekem is mondta Du.-n a Telekomos, hogy előfizetésesre azonnal megoldható, de Dominósra így (Online) nem. Eleve Dominós akarok lenni, fenének kell 2 évi kötelezettség, meg fix. havidíj...[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104454 üzenetére
Lényeg, hogy várjam ki míg a szolgáltató érvényteleníti vagy felfüggeszti (sikertelenné teszi) ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104457 üzenetére
régi rendelés - érvénytelenítve (szolgáltató által)
új megrendelés - ez folyamatban még...
várok, aztán majd csak lesz valami... ha megint kudarc, akkor megint írok a T-nek és kérem az 5k-t és a rendelést megint leadom.. aztán az előbbi folyamatot még eljátszom addig amíg nem teljesül a számhordozás (vagy megunom és bemegyek T-Pontba aztán intézem ott - persze ezt csak akkor tudom megtenni, ha nincs folyamatban lévő számhordozás az online rendszerbe az adott 70-es számmal...) ki van ez találva, no mind1! A hibákért meg vállalják a felelősséget és fizessenek csak.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104919 üzenetére
30 nap (mire érkezik válasz / kötbér - én épp ezért tettem panaszt is a kötbéres igényemmel együtt)
Én is megvárom a Jan.01.-t és ha nem történik semmit (beszélek mondjuk 2.-n a T-vel hogy mi a helyzet, ha nem kapom meg a kártyám és elvileg a 70-es számom sem lesz aktív az eredeti SIM-el)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104922 üzenetére
Igen, de addig amíg aktív a rendelésed, a személyes bemenetel potya út lesz, ezt jobb ha tudod.
Csak azután menj be személyesen, ha töröltek a rendszerből, tehát nem aktív/kiszállításra vár a státusza.
Első próbálkozásomra nekem is ezt mondták, hogy törölve lesz és az online chates beszélgetés után bementem a T-Pontra és ott azt mondták, hogy meg fogom kapni, majd a futár kiszállítja. Haza értem és pont akkor lett törölve a rendszerből a rendelésem... Majd megint beszéltem velük online chaten és azt mondták rendeljem csak meg, mert már jó a rendszer.... Egy szavukat sem hiszem el! Most megvárom ezt a pár napot, majd megint panaszt teszek és igénylem a kötbér kifizetést. Aztán majd személyesen megyek be intézni (elindítani) ezt a számhordozást. (pár hónap múlva lejár a kártya érvényessége és az összeget is rég felhasználtam róla, másik SIM ami T-s, arra meg töltöttem és azt használom hívásra, a Vodás számon csak elérni tudnak így.) 2-3 hónap ment el a semmibe...kicsit már elegem van ebből.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104922 üzenetére
Engem ma hívtak a T-től, hogy ma vagy holnap fáradjak be az üzletbe és adják a SIM-et, intézik a számhordozást.
-
MaxxDamage
félisten
válasz gabor9991 #104945 üzenetére
Én is T-Partnerhez megyek (T-Pont ami magán vállalkozás, régen a T-é volt, T-s dolgozókkal és 3x többen voltak, volt ülőhely is) most említésre sem méltó a hely kb.
T az mitől adta le ennyire?
Én holnap megyek be, ma még az ágyat nyomom... (hülye influenza)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
btudos
nagyúr
válasz gabor9991 #115556 üzenetére
Online annyit tudnak csinálni, hogy chat-en keresztül leellenőrzik, hogy a kapott SIM kártya azonosítója megegyezik-e a rendszerben hozzárendelt kártyával. Ha igen, akkor legalább annyival közelebb leszel, hogy nem az értékesítő szúrta el a SIM cserét, hanem a rendszerben ragadt bent valahol, amit vagy meg tudnak távolról oldani, vagy nem. Ha nem, akkor ugyanúgy lesz még egy köröd egy újabb SIM kártyáért, mintha ezzel kezdtél volna.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.