Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Feltöltőkártyás vagyok NetPlusz M-es mobilinternettel, amit sikerült lehasználnom adatforgalmilag és csak pár nap múlva újulna meg.
Hogyan tudom elintézni, hogy azonnal megújuljon? Web-es felületen próbálkoztam, de Lemondás után mobilnetcsomag váltásnál nincs választási lehetőségeknél a jelenlegi csomagom, én meg szeretnék ebben maradni. -
addikt
Sziasztok!
Jól látom, hogy feltöltőkártyás mobilnet esetén az 500 megás csomag után a következő nagyobb csomag az rögtön 3 gigás?
Csak mert ha már nem válaszoltatok előző kérdésemre, akkor gondoltam nem lehetséges a jelenlegi mobilnetcsomagom újraaktiválása, lassú netet meg nagyon nem szeretnék a következő napokban, ezért gondoltam váltok akkor valami 1 gigásra, az olyan általánosnak hangzik és gondoltam lesz (régebben amúgy mintha úgy emlékeztem láttam volna 1 gigás csomagot).
Ahogy látom tévedek, de örülnék neki, ha tudnátok segíteni és csak én nézek el valamit.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Telekom 4G lefedettségi térképe szerint Jászapátin elérhető.
Ez igaz lehet, miközben itt még 3G sincsen (papíron és gyakorlatban sem)?Plusz márc 1-től akkor annyi lesz csak, hogy a Dkminos NetPlusz M csomagommal átlövöm a telefont és fogni is fogja?
Semmi egyéb nem kell majd hozzá (gondolok itt szolgáltató részéről való beavatkozás)? -
addikt
Köszi szépen az infókat (többieknek is)!
Telefonom LTE képes, rajta lévő CM 12-es ROM is támogatja (szép is lenne ha nem), akkor a SIM kártya lehet még majd esetleg ludas a dologban.
Ez egy 1 év és 2 hónapos micro-SIM, ez nem tudom milyen réginek számít LTE szempontból.APN beállítás (ha kell) úgyis erősen téma lesz majd itt március 1-től gondolom.
Ja és valaki válaszolt nekem Hangouts-on is az előző kérdésemre, amin meglepődtem. Privátban rám írna az illető?
Csak hogy tudjam ki volt innen.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Ma reggel feltöltőkártyásként látom felment már a telóm LTE-re.
Ebből merek következtetni, hogy akkor pár nappal előbb indították be azt, amit korábban március 1-re írtak.Ennek mind örülök is, viszont volna a környezetemben egy Xperia SP is, ami elvileg LTE képes, de az meg nem hajlandó LTE-re felmenni.
Lehet azért, mert azon csak 50 megás netcsomag megy (nekem 500 megás van) vagy csak VPN beállítás nem jó neki (bár akkor azt gondolnám egyáltalán nem lenne neki net, ha az nem lenne jól beállítva)?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kérlek reagáljatok a következőre valamit, mert nem tudom, hkgy most mi van pontosan nálam!
Tehát van nekem egy Domino feltöltőkártyás NetPlusz L-es 1 gigás internetem már jó ideje.
Pár napja néztem a Telekom alkalmázt és látom, hogy 1 giga helyett 3 gigára ugrott fel az adatkeretem, ami továbbra is ugyanazon az "L" - es díjcsomag néven van nálam és természetesen nem váltottam mostanában semmi díjcsomagot, netcsomatot sem.Telekom alkalmazásból megnéztem milyen internetcsomagokra tudok váltani, és ott azt jelzi, hogy az 1 gigás az Netplusz M néven van 1990 Ft-ért, míg a jelenlegi 3 gigás csomag (Netplusz L néven) 2490 Ft.
Az a nagyon érdekes, hogy web-es T-mobilos oldal rendesen mutatja a mobilnetcsomagokat, ahogyan régen volt, szóval ott a NetPlusz L-t továbbra is 1 gigásnak mutatja.
-
addikt
Igen, csak picit kellett volna visszaolvasnom így utólag nézem csak.
A kérdés viszont a továbbiakban az, hogy most nekem kéne-e tennem valamit.
Jelenleg amúgy 2xxx-et fizetek a NetPlusz L-ért, web-es felületen viszont látom, hogy már csak 1590 Ft (nem biztos ennyi, de kb e körül van).Ha elhárulnak a technikai problémák, akkor járható olyan út, hogy lemondom a jelenlegi netcsomagomat, majd újra aktiválom ugyanazt?
Ennek eredményeképp 2xxx helyett csak 1590-et kell majd fizetnem? -
addikt
-
addikt
Köszönöm!
Meglepően könnyen és zökkenőmentesen ment a váltás Telekom alkalmazásból a kívánt díjcsomagra, meg is lepődtem.
Remélem a díjcsomag váltás, 890 Ft-os ára csak akkorra az egyszeri alkalomra volt értendő.Vajon így már automatikusan az olcsóbbik NetPlusz L díj fog levonódni az egyenlegemről vagy ahhoz még kell tennem valamit (mondjuk netcsomag lemondás aztán újra aktiválás)?
-
addikt
Ó így már azért más (már csak picit tűnik akkor kedvezőbbnek).
Akkor így már az olcsóbbik NetPlusz L-et kell majd legközelebb aktiválnia automatikusan, másképp az elég gáz dolog lenne a T részéről.De akkor legalább ha jól tudom két adatkeretem lesz majd így egyszerre, egy 150 megás és az 1 gigás.
-
addikt
Sziasztok!
Van a háznál egy régebbi okostelefon, szintén elég régi mini SIM-el. Töltöttem rá 5000 Ft-ot, ami adott valamennyi megányi netet is.
Külön nincsen a díjcsomaghoz aktiválva net és a telefon jelen állapotában nem akar mobilnetre csatlakozni.Csak akkor lehet rajta használni azt a feltöltéssel járt bónuaz adatforgalmat, ha van legalább valami alap mobilnet aktiválva a díjcsomaghoz?
Gondoltam arra is, hogy ugye nagyon régi a SIM.Szóval jelen esetben nem tudom pontosan melyik kettő lehetőség miatt nincs mobilnet a telefonon.
Köszönöm! -
addikt
Sziasztok!
A Telekom alkalmazásbam van olyan lehetőség, hogy megadjak valami 6 számjegyű szerződéses jelszót és akkor onnantól teljes jogú felhasználó lennék.
Hol találom ezt a jelszót? A szerződést átnézettem (nem otthon vagyok) és azon nincs ilyen.Próbáltam volna a webes oldalon utánanézni az elektromos dokumentumaimnak, de azt írja az oldal annál a résznél, hogy "Ehhez az előfizetéshez még nem kapcsolódik elektromos dokumentum".
Ez azért érdekes számomra, mert állítólag már néhány éve az elektronos tárolást helyezi előtérbe szerződéseknél is ez a szolgáltató.Tud valaki megoldást vagy egyáltalán megéri nekem teljes jogúnak lennem? Lehet nem is éri meg vele kínlódni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Eléggé össze vagyok zavarodva a sok információtól, ahogy visszakerestem.
A célom az lenne, hogy feltöltőkártyásként a legolcsóbban jöjjek ki, hogy legyen 1GB netem.Jelenleg Surf-ban vagyok, mert igaz, hogy ennek is van 827Ft-os havi díja, de emellé a csomag mellé olcsóbbak a Netplusz variánsok, amikből most az L-ben vagyok benne. Ezek összegéből jövök most ki ~2300 Ft-ból.
Nem akarok feleslegesen díjcsomagokat variálni, hogy kipróbáljam az egyéb lehetőségeket, valami tuti kombó érdekelne. Nem érdekel se a hívás, se az SMS díj, csak is a net.
Köszönöm!Ja és a Netplusz arany 200MB-ot úgy kell érteni 2490 Ft-ért, hogy egyszeri költség és ilyenkor minden hónapban +200MB-tal indulnék?
-
addikt
válasz St3ven #79932 üzenetére
Nofene, köszönöm szépen!
Kár, hogy sok kollégát nem ismerek, aki blue mobilos, mert munkahelyemen eddig egyedül a Telekom-osak tudnak úgy netezni, hogy nincsenek totál árnyékolva (többiek kb meg vannak lőve).
Bár ahogy olvasom ez is Telekom, szóval még az is lehet nem lőnék mellé és tényleg nagyszerű lehetőség lenne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Black_Raven #79941 üzenetére
Köszi a tippet!
-
addikt
Sziasztok!
Már pár napja nyergelek át Telekomról Bluemobilra és igyekeztem úgy intézni a dolgokat, hogy lehetőleg akkor járjon le a netem, mire megtörténik a szolgáltató váltás.
A valóságban viszont elhúzódott az ügymenet és már lassan fél hete Napi net-re mentem át automatikusan és abban a a pillanatban is már csak harminc-valamennyi Ft volt a kártyámon.Viszont mobilnet meg egész a mai napig van, amit furcsállok, mert gondolom a Napi net még aznap leszívta volna azt a maradék pénzt is a kártyáról. Jelenleg 8 Ft-om van, ami egy időközben elküldött SMS végett lehet, szóval úgy látszik, mintha nálam a Napi net ingyen lenne.
Létezne olyan, hogy márkaváltási folyamat időszakában pusziért szolgáltatnak még nekem folyamatosan netet? Ez elég csodaországos dolognak hangzana.
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #83394 üzenetére
Tőlem lehet bugos és nagyon is örülök most persze neki... csak aztán nehogy az legyen, hogy be akarják rajtam valahogyan hajtani...
-
addikt
válasz rothfb #107836 üzenetére
Délelőtt ugyanezen a folyamaton mentem végig, kivéve a "és már működik is." részt, de valami porszem bizonyára akad még.
Hozzáértő, rendrs ügyintézőt fogtam egyébként ki, nem akadékoskodott, állítása szerint bekapcsolta a Volte-t a feltöltőkártyámon, SMS is megjött róla, telefont is újralőttem utána, de azóta se jelent még meg a Volte ikon fent a térerő mellett, de amúgy elengedem a dolgot.
Pocophone amúgy, táblázat szerint elvileg működnie kéne.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz fornettisuti #110367 üzenetére
Nekem is mindig át kell kapcsolnom "Szám kijelzése" beállításra az aktuális telefonom frissen belakandó rendszerén a Telefon alkalmazáson belül, de nekem ez úgy is szokott aztán mindig maradni, pedig természetesen az évek alatt azért megejtek egy pár telefon újraindítást.
Nem tudom nálad miért állhat vissza alapértelmezett beállításra a telefonon , biztos mobiltípus függő is a dolog akkor.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz adamssss #110561 üzenetére
Megy a torrent, csak lassítva.
Korlátozva vannak valamint a VPN kapcsolatok is és olyan is rémlik, hogy talán még az is meg van szabva ennél a korlátlan netnél, hogy csak olyan eszközben használhatod a Sim-et, ami képes hanghívásra, pl mobilban persze igen, de laptopban, táblagépben már nem.
Viszont mobilról megosztani a netet bármire, azt szabad.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pár hónapja volt ilyen gond, mikor sok Dominós aktiváltatott magának Volte szolgáltatást és elmászott emiatt valamiért olyan beállítás, aminek nem kellett volna.
Ha a csörgetett mobilos szám nem hónapok óta ilyen, akkor valami más miatt lehet.
De mindenesetre a megoldás az (ha Androidos telefonja van), hogy a Tárcsázó beállításaiban ki kell kapcsolni a "Ha nem válaszol" átirányítást.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nektek sem jött visszaigazoló SMS a karácsonyi korlátlan adat bekapcsolásáról (Domino)?
Nem igazán merem jobban elengedni magam netezésben addig, míg nem kapok valami megerősítést, hiába látom az app-ban, hogy elvileg aktiválva van.
Ugye sokan láttunk már olyat az eddigiek során, hogy benézett valamit a Telekom (mondjuk tegnap is volt "kis" bakijuk). 🙂
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ubyegon2 #112138 üzenetére
Ha nem tettél lépéseket, akkor biztosan nincs bekapcsolva.
Bekapcsoltatni lehet, ügyfélszolgálatot kell hívni. Aztán meg a telefonon be kell állítani a Beállításoknál. Nem tudom a te telefonodon lenne-e rá beállítás.Megj: Domino-soknak egyelőre esélytelen a Vowifi bármilyen úton is.
-
addikt
Sziasztok!
Másfél órája aktiváltam a Domino Day 1GB netet és azóta sem jött visszaigazoló SMS, de az app-ban azonnal megjelent beaktiválva.
Mi erről a tapasztalat? Fobtos egyáltalán a visszaigazoló SMS vagy ha az app-ban már látszik, akkor adatkapcsolat megszakítás majd visszakapcsolás után már rögtön azt fogja használni?
-
addikt
válasz #40993792 #112819 üzenetére
Nekem eddig mindig jött még pár percen belül, ezért csodálkoztam most kicsit, hogy nem jött.
Na mindegy, elkezdek most utazás közben YouTube zenét hallgatni és meglátom melyik adat csökken és ahhoz tartom magam majd legközelebb. 🙂
Igen, adatot mindig megszakítom ilyenkkor, majd vissza. -
addikt
válasz kovacsmi_74 #112902 üzenetére
Így van.
Én már évek óta weboldalon/app-on keresztül töltök különböző feltöltőkártyákat a bónuszok miatt és csak pár hónapja vettem tudomást erről az SMS-es bónusz aktiválásról.
Azért amikor megtudtam, aktiváltam magamnak, ha már nem kerül semmibe. 🙂 -
addikt
válasz Cranberries #112972 üzenetére
A karácsonyi korlátlanság is így volt.
Belföldön korlátlan, de EU Roaming helyzetben ott is korlátozva volt, talán pont ugyanígy 1,5GB-ra, szóval szerintem nincs itt baj. -
addikt
válasz Cranberries #112980 üzenetére
Jaa, bocsáss meg, a képet nem néztem. PH app-ot használok, ott külön kattintani kell a képek megtekintéséhez.
Így érthetőbb már valóban. 🙂 -
addikt
Ahogy olvaslak titeket, eszerint Domino-ra is engedélyezett lenne a Valentin napi net, viszont én semmi ilyesmit nem láttam se tegnap, se a mai napon.
Gondolom ugyanabban a szekcióban lenne, ahol a Domina Day netet lehet beaktiválni, ugye?
-
addikt
Domino Fix-ben.
Ennyi van nálam csak, tulajdonképpen a szokásos lista.
Az app főképernyőn reklámozta nálam is, de az ottani "Aktiválom" gombra is csak ugyanezt a listát hozza be.Annyira éppen nem foglalkoztat a dolog, csak érdekelt volna, hogy másoknál is bugos-e ez a Valentin dolog, de végülis igen, csak másképpen. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tompika777 #113016 üzenetére
Aztaaaa, mekkora kasuk vagyok! 🤣😂
Biztos valami "valentin" szimbólumot vagy szöveget kerestem még mellé, nem csak így snasszon. 😅
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz w751230 #113072 üzenetére
Személyesen vetted vagy online?
Domino SIM-et online véve jár nagyobb kedvezmény.
Hirtelen ugyan azt most nem tudom, hogy ez az árában vagy az aktiválással járó bónuszokban merül ki, de az biztos, hogy az én online rendelt SIM-emhez 1 GB net járt.A szerdánkénti Domino Day netet meg mindentől függetlenül érdemes aktiválni. Ha szerda helyett csütörtökön jobban kihasználnád, akkor a tapasztalat azt mutatja, hogy a csütörtökön a reggel 7-8 órákban is engedni szokta még aktiválni 24 órára.
Bekapcsolás után meg elég repülőgépmód be-ki, hogy biztos a DD netet használja majd a normál neted helyett.Az eredeti neted meg természetesen nem ugrik sehogyan sem, a DD net úgymond hozzá adódik a keretedhez 24 óra erejéig.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért nem gondoltam írni a szerdai kezdést, mert a szerdai nap ugye alap (igaz az időpont nem feltétlenül).
Az 50 MB netről csak itt olvasott tapasztalataim vannak és állítólag mindenképpen az fogy elsőek minden helyzetben.
Nekem nem aktiválható az 50 MB, mert ahhoz havidíjas netet kellene használnom a Maraton helyett, ami számomra sokkal testhezállóbb. -
addikt
válasz kovacsmi_74 #113082 üzenetére
Nem semmi csávó vagyok akkor tényleg, be kell ismernem.
Na de nem piszkálom most, úgyis hamar újra aktiválós lesz a Domino Most, majd mellé veszem ezt is, hogy a jövőben együtt aktiválhassam majd őket havonta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Van akinek működik Android 12-n a Telekom app?
Tegnap délután frissítettem és azóta azonnal összeomlik, ahogy próbálnám indítani.
Gondolom nincs még felkészítve A12-re, de ha valakinél mégis működik, akkor más a gond. -
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Domino-sok ingyen igényelhetnek-e másik eSIM-et app-on belül?
Tegnap intéztem életem első eSIM-jét (mindent az app-on belül intézve) és sikeresen aktiválni is tudtam, csak azóta vizuálisan úgy mutatja a telefon, mintha nem lenne benne SIM kártya, miközben működik egyébként rendben minden (hívások, mobilnet) és gondoltam rá, hogy újrapróbálnám az egészet.
Megvan egyébként QR kód, amivel felvettem telefonba az eSIM-et, ha ezek a QR kódok nem lejárósak, akkor gondolom akár ezzel is újra fel tudom venni és nem kell újat igényelni.
Hogy előre elkerüljünk esetleg néhány kérdést:
Fizikailag kivettem a SIM-et a telóból, kimentem a kert végébe is, hogy biztos ne legyen Wi-Fi és úgy teszteltem a hívást és mobilnetet és tényleg rendben működik közben.
Teló is újra lett indítva kényszerített- és sima ki-bekapcs módon is, repülő üzemmódot is kapcsolgattam, hogy hátha.Utólag belegondolva arra is tudok gondolni, hogy az kavarhatott be eredetileg, hogy az eSIM aktiválás pillanatában benne volt még a fizikai SIM is a telóban, de nem volt tudomásomban olyasmi, hogy nem szabad benne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabonagyur #141185 üzenetére
Köszi a tippeket, bár esetemben ezek nem tudom mennyire lényegesek, mert semmiképp sem dobom ki a SIM kártyát, itt van az asztalon egy üres kézkrémes tégelyben egy gombostűvel együtt. 😁
Szóval SMS-eket mindenképpen tudok kapni, max visszatéve a SIM-et.Eredetileg amúgy csak visszaigazolás jellegű SMS-eket kaptam és egyiknél sem volt olyan, hogy biztonsági kódot tartalmazott, amit fel kellett volna használnom.
Tehát akkor elvileg ahogy írod:
- a QR kódok lejárósak és nem újrafelhasználósak, mindenképp újat kéne igényelni
- a második igénylés úgy tűnik küld biztonsági kódos SMS-t is küld, szóval vissza kell tenni megint a SIM-et arra az időre (vagy lehet legjobb, egy tartalék telóba berakni arra az időre).Igyekeznék elkerülni mindenképp a személyes szarakodást, mert nehezebben tudok eljutni Telekom üzletbe és tényleg működne az egész folyamat app-ból intéve, csak ez a vizuális issue van csupán. 😅
———————————————————
@4Grider: Pont erről van szó… hogy elmarad a varázslat. 😁
Egyébként egy 15 Pro Max.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabonagyur #141187 üzenetére
Jaaa, leesik közben amit előzőleg is írtál, hogy mindenképp csak azután töröljem a profilt, miután új kódot kérek az app-ból megjön az SMS.
Ez logikus teljesen, főleg úgy, ha közben tényleg deaktiválták a rendes SIM-et. 👍
Remélem minden rendben lesz és max ugyanott tartok majd a végére, mert másképp mindenképp Telekom üzlet kellene majd akkor.Nem használok beta-t és valóban küldtek kódot tartalmazó SMS-t eredetileg, csak nem is tűnt fel mert valóban egyből beillesztette. 😁
+ Köszi neked is a reagálást dptrsk!
-
addikt
válasz szabonagyur #141191 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Sikerült is az újra igénylés és ezúton már rendesen mutatja is a térerőt és működik is természetesen, “Nincs SIM” szöveggel se zaklat, teljesen olyan külsőre, mint amikor még rendes SIM-mel használtam a telefont!
Ugyanúgy jött a biztonsági kódos SMS, de most valamiért nekem kellett kézileg beírnom belőle a kódot.
Amíg még tudom szerkeszteni, addig még gyorsan eszembejutott, hogy ugyanezzel a legutóbbi QR kóddal fel tudom vinni ezt az eSIM-et egy másik telefonba is?
Mintha csak simán cserélgetném a SIM kártyát két telefonban, csak jelen esetben repülőgép üzemmód kapcsolgatással lenne vezérelve, hogy melyik telefonon működjön éppen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest