Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
csernak75
üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Ez alapján gondoltam, hogy 50 körül lehetne:
https://hvg.hu/tudomany/20221119_keenetic_hero_4g_lte_router_teszt_modem_korlatlan_mobilinternet_wifi
A cél az lenne, hogy ne a mobil merüljön a hotspot miatt. Melyik típust ajánlanád ha ez a Keenetic Hero 4G kevéske? -
válasz
csernak75
üzenetére
Igazad lehet, 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatotm de ezekre meg mit lehet mondani? Használják...de egyébként leglább tesztelve volt, mit bír az 5G. Az látszik, hogy ezt nem bírta, de gond csak akkor lenne ezután, ha mindenki 5G korlátlanon tolná...bár sokan csak emiatt nem kezdtek el mindent 4K-ban nézegetni.
Egy reggel a ház előtt nem akart betölteni a PH app, csináltam egy mérést én is...
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
csernak75
üzenetére
A német tulaj minden évben elvár egy előre adott nyereséget. A forint gyengülése, az inflació és a telekomadó miatt gondolom máshogy nem tudták hirtelen azt teljesíteni.
A Yettelnél meg nem lehet megmondani miért folytatja. Lehet megbanták már, de a beruházást elkezdték és lehet meg rosszabbul jártak volna ha lefújják.
-
Red product
csendes tag
válasz
csernak75
üzenetére
Igen a térképen látszik az 5G lefedettség. Valóban nagyon "halvány" piros" fehérvár, de ahogy elnézem az egész országban csak a Balaton déli oldala tűnik ki, hogy ott valamiért fontos az 5G
. Még Budapest is nagyon halvány pedig az az univerzum közepe. Ha a 4G-t nézem ahogy írod is, országosan akkor ott is nagyon sok a tennivaló mivel a Telekomnak elég nagy versenytársa lett amit nem tudom, hogy hogyan fognak kezelni! -
törölt tag
válasz
csernak75
üzenetére
Nem tudom, de a 3G lekapcsolás után néhány napra rá megszűnt működni a beépített 4G modem a laptopban. Egy biztos, Telekom hálózaton nem működik a Balaton térségében. Nekem pedig ez céges gép és sokat használom külső tárgyalásokon is. Cserélni 5 évesen engedik először, addig egy év van még.
-
ledgeri
nagyúr
-
Varszegig
veterán
válasz
csernak75
üzenetére
Elvileg igen, de le kell ellenőrizni, hogy biztosan megy-e azzal a stickel, ezekkel biztosan megy (a magyar forgalmazó által tesztelve):
Huawei E1752
Huawei E3131A
Huawei E303
ZTE MF 669T
ZTE MF626Ez meg a hivatalos lista, amivel kompatibilis. A 3276 nem szerepel rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
dptrsk