- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
enginev3.0 #144198 üzenetére
-
mano660
tag
A Magenta kedvezményt is átszabták az új díjcsomagoknál:
-
4Grider
nagyúr
válasz
enginev3.0 #144196 üzenetére
Ahogy átteszik az ÁSZF-ben a lezárt tarifák közé, onnantól kezdve nem lehet rá váltani.
-
válasz
lionhearted #144194 üzenetére
Igen, a WiFi-től nyilván, de az nem egy fizetős szolgáltatás, csak egy kapott plusz. Viszont a net sebessége el szokott különülni a közösségi WiFi hálózattól, más VLAN-ban megy. Bár nyilván ennek is inkább régen volt jelentősége, amíg mondjuk 100Mbps előfizetések voltak, egy 2/1Gbps netre nem sok értelme van rátenni plusz 10Mbps-t, és nem is nagyon lehet.
-
válasz
Intruder2k5 #144183 üzenetére
De az egyértelmű, hogy nincs olyan, hogy nem az előfizetőtől veszi el, a wifi csatorna csak közös...
-
4Grider
nagyúr
válasz
enginev3.0 #144191 üzenetére
Ha a szolgáltató lezárt egy díjcsomagot, akkor arra már nem szerződhetsz.
Tehát az ÁSZF-et kell mindig megnézni, ha az aktuálisban szerepel, mint értékesítés alatt álló díjcsomag, akkor szerződhetsz rá, ha nem, akkor meg nem. -
válasz
PedroPascal #144189 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy régebben működött a roaming, de ugye ritka az a helyzet, amikor menet közben olyan közel van több AP is, hogy megszakítás nélkül tud váltogatni köztük a telefon. Szóval a megvalósítás adott, csak a tényleges működéshez sokkal több ilyen AP kellene.
-
enginev3.0
félisten
Ilyenkor nem úgy van hogy az előző díjcsomagokra még 30 napig lehet kötni?
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144189 üzenetére
Ezeket a rendszereket nem azért alakítják ki, hogy megszakadás nélkül tudj roamingolni a hozzáférési pontok között (ekkora méretben az nem is működhetne), hanem azért, hogy ha adott helyen vagy, akkor legyen némi esélyed alternatívára.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144183 üzenetére
Értem, ezért is mondtam, hogy kvázi vendég wifi. Ennek akkor van értelme, ha a forgalmas helyekre pl plaza ilyesmi is telepítenek és ha mesh wifiként működik akkor valóban hasznos lenne. Gondolom egyik ONT-ról a másikra vándorolva nincsen mesh hálózat. Szerintem van olyan helyzet amikor ez majd gondot okoz, idegesítő lesz nem, hogy hasznos lenne.
-
AnonymusX
őstag
válasz
atosan #144185 üzenetére
Szia!
Esimre váltani úgy tudsz, ha annak a SIM-nek a mobilnetét használod, amelyik SIM-et le akarod cserélni. Ilyenkor a Telekom appban vagy a Telekom weboldalon a fiókodba belépve lesz lehetőséged váltani.
Viszont az Esim aktiválásához WiFi kapcsolat kell legyen azon a készüléken, amin aktiválnád. Ez a WiFi hálózat lehet egy másik mobil által osztott is.
-
atosan
veterán
Szép reggelt!
Hogyan tudok e-simre váltani úgy, hogy csak az a telefon használható jelenleg, amiben a fizikai sim van amit e-simre váltanék? Nincs wifi, semmi a közelben. -
enginev3.0
félisten
válasz
kovacsmi_74 #144179 üzenetére
Hogyan tehermentesítsd a mobilhálózatot, úgy hogy a felhasználók 2x fizessék meg
-
válasz
PedroPascal #144182 üzenetére
Igen, de ez egy elszeparált hálózat, tehát nem fogod látni senki LAN hálózatát, illetve a sávszélesség is külön van erre biztosítva, és nem az adott előfizetőtől veszed el. Nem újdonság, régebben is volt ilyen a Telekomnál Wi-Fi Fon, és a UPC-nél is WiFree néven.
-
válasz
PedroPascal #144180 üzenetére
Ahol valakinek telekomos vezetékes nete van, ott az ONT/HGW ezt a hálózatot is szórja a bekapcsolt frekvencián (2.4 vagy 5 GHz vagy mindkettő).
-
PedroPascal
őstag
válasz
kovacsmi_74 #144179 üzenetére
Ezt most, hogy kell elképzelni? A térképet nézve a MobilPluszról kb. minden helyen van 5G is, ahol ez jelölve van a térképen. Felénk el nem tudom képzelni hová tehették ezt a wifit a mobil tornyokon kívül. Ennek így meg mi értelme? Csináltak egy országos wifi mesh hálózatot kvázi?
-
kovacsmi_74
senior tag
Akit érint...
-
AMD Power
titán
válasz
Tompika777 #144176 üzenetére
A One-nál állítólag meg lehet….
-
Tompika777
senior tag
válasz
AnonymusX #144174 üzenetére
Szerintem nem az M4 nem engedi, hanem az F1 jogtulajdonos,mert ezt az M4 szerződése nem tartalmazza.
Régebben volt, hogy olyan csomagot fizettek, amivel csak TV platformon közvetíthettek online viszont nem. Következő évben már magasabb csomagra fizettek, és azóta van online közvetítés, de gondolom a rögzíthetőség az egy még drágább csomag privilégiuma. -
AMD Power
titán
Sziasztok
Néztem ,hogy a téve szolgáltatásoknál van ez az Archív téve 48 csatorna. 3 napig visszanézhető. Ebben az M4 benne van. Sokszor dolgozom vasárnap és nem látom az F1.
Köszönöm!
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,a hiba jegy ügyintézése mennyi időt vesz igénybe? Partnernél max.2 hetet mondtak,az már letelt.
Csak 4. alkalommal szerettem volna áthozni egy számot,eddig nem sikerült. Nem,nem az adataimmal van a gond.🤔 -
Kbali
nagyúr
válasz
PedroPascal #144165 üzenetére
Amíg nem változtatsz a jelenlegi szerződéseden, nem változik az ár. És nem csak az ár az egyetlen választási tényező, amikor szolgáltatóhoz szerződsz.
A Mobil S erős felcsökkentését árban én is utálom, mert a lányomnak az van, de az új csomag sokkal drágább, mint anno 2-3 éve volt, mikor szerződtem (és persze már kellene a több net). -
Kbali
nagyúr
válasz
PedroPascal #144161 üzenetére
Az megvan ugye, hogy a meglévő csomagokon nem emelhetnek - új csomagok, átnevezve (benne a névben, hogy 2025 az mehet
)
-
domper2015
senior tag
Ezt kell elküdeni Nagy Marcinak, akkor lenne ejnye-bejnye
[link] -
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144161 üzenetére
Ezt gondold át újra. Nem hiányzik az újabb áremelés...
-
dro0py
tag
2 hónapja léptettem be az egyik családtagomat Mobil M + Net S csomagba, 4347 Ft-os áron Magentával.
Most ugyanerre a csomagra a honlap 5857 Ft-ot ír Magentával.
35%-ot emeltek, szép. (A csomag ugyanazt tudja.)
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144158 üzenetére
Úgy legyen...
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144155 üzenetére
Nem megyek bele hogy miért, de itt a legstabilabb a VoWiFi és a VoLTE és itt működik a legtöbb telefonmodellel. Ezek okairól a VoLTE/VoWIFi és a két másik szolgáltatói topikban bőven olvashatsz.
A lényeg, hogy az itteni hálózat műszakilag a legjobb megoldás a 3 közül, annak ellenére, hogy pl. a yettelé átlagban harmad ilyen idős (csak éppen kínai) és mivel jóval fiatalabb, ezért gyorsabb is. A One a hálózatmodernizálásnak még nagyjából az ötödénél tart, a yettel meg kb. a négyötödénél, a telekom meg a lassú víz partot mos elvet követi, mert az ő aktív eszközei lényegesen drágábbak. Talán ezért is a legdrágább szolgáltató itthon. -
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #144153 üzenetére
Ezt tudom de nem vág a megjegyzésemhez szerintem most. Másik kettőnek is van vowifi egyéblént úgy tudom. A munkahelyem is mint a legtöbb ilyen hely szendvicspanel de elég sok helyen bejön még gyengén is az 5G. Hiába van bent itt wifi szarrá van korlátoza a vowifi sem megy rajta. Ilyen is van sajnos.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144152 üzenetére
Jól gondolod.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144151 üzenetére
VoWiFi: Az új építésű szendvicspanel épületek tökéletes faraday kalitkák, ott nagyon jól jön.
Nagyon nem mindegy, hogy 700, 2100 vagy 3500 MHz-en építed ki az 5G-t. Minél alacsonyabb a frekvencia, egy bázisállomás annál nagyobb területet fed le, de annál kisebb lesz az elérhető sávszélesség.
A Telekom és a Voda a gyorsabb/olcsóbb/könnyebb utat választotta 95%-ban és a 700 MHz-el építkezik. Ez zsákutca, mert 4G szintű marad a sebesség. Mondjuk One-nál nem is annyira lényeges, mert a legtöbb korlátlan csomagjukban 5-10 Mbps korlát van. -
PedroPascal
őstag
-
AnonymusX
őstag
válasz
PedroPascal #144148 üzenetére
A számlán szereplő összeg lesz a lényeg. Az hogy a profilod alatt épp mit látsz, nem mérvadó.
Multisim kizárólag a Telekomnál létezik ebben a formában. -
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144148 üzenetére
Sehol nincs multisim. A VoWiFi működése is erősen készülékfüggő a kínai hálózatokban. Yettelnél mondjuk van rendes (3500 MHz-es) 5G, amit it nagyítóval kell keresni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
AnonymusX #144144 üzenetére
Azt vettem észre hogy a csomagom kb 500Ft-al drágább lett a profilomban most nézem. Ahogyan már készültek az emelésre, ez most úgy maradt. Mobil L + korlátlan net okosvilág (2022) most magentában 15k. 14,5 volt legutóbb ha még újra kötöttem volna ez előtt 14 lett volna. Miért lett mégis drágább ha a meglévő csomagokat nem emelték? Az új csomagok egy kalap szar lett! Év végén jár le a hűség és ha addig nem szedik magukat össze akkor inkább megyek a One-hoz. Ott is van hasonló lehetőség mint itt a multisim? Órán tudjanak elérni telefon nélkül is ha hívnak meg a tabletben legyen net wifi nélkül is, erre gondolok.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #144145 üzenetére
Most 4242 Ft-ért hozza a Mobil S + Net S-t (5GB) Magentában.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #144143 üzenetére
Nem vártam sokat, de ezek a csomagok még ezt is alulmúlták
. Visszanyúltak az inflációkövető emelés előtti időkhöz, mikor is egyszerűen az új csomagok bevezetésével emelték az árakat.
Ennek fényében a sajtóközleményük nettó hazugság, idézem:
Éppen ezért, a vállalatnál 2025. április 11-től megújult mobil-portfólió érhető el, melyet ügyfeleik visszajelzései mentén alakítottak ki. Az új csomagok az eddigieknél nagyobb rugalmasságot biztosítanak, egyes elemei pedig az egyéni ügyféligényeknek megfelelően kombinálhatók.
Hol van ebben a nagyobb rugalmasság? Azt meg kizártnak tartom, hogy az ügyfelek az 5 és 30GB között nem szeretnének netcsomagokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #144142 üzenetére
A felsőt kb 2 hete kötöttük anyának 15Gb nettel
Az alsó meg most az új dijcsomag 5Gb nettel
Mindkettő magenta 1-benDe legalább a 3.7%-ot elengedték
BohócokMeddig lehet váltani az előző díjcsomagokra?
-
enginev3.0
félisten
Kint vannak az új csomagok
Csak én nem tudom felfogni, hogy mi változott?Összesen 4db net csomag maradt
Megszűnt az ingyenes 2 multisimes korlátlan net
Továbbra is nevetséges 37ft/percEgyedül a mobil S csomagba került vissza az 50 perc beszéd, mint régen is volt
Nagyon kemény, ha az ember nem 5gbos nevetséges mobilinternetet akar, hanem kiválasztja a 30gb-ot, akkor a legolcsóbb mobil előfizetés ára 8300ft
Szánalmas, nevetséges, elmehetnek a jó édes.... oda, anyjukba"Még jobban testreszabható díjcsomagok"
Tényleg képesek vagyunk mindig visszafelé fejlődni -
dzf007
aktív tag
Az "új" csomagok elérhetőek a weboldalon...
-
-
Landsmann
addikt
Engem is kilptet 2-3 nap után, de van hogy már másnap. Ugyanaz a telefon, semmi változtatás nincs. 1-2 hónapja kezdte a hülyeséget. Sokat nem használom, mert másodrangú a Telekom kártya. Én is a Domino Day miatt szoktam használni az appot ha van adatkeret. Perc nem érdekel.
-
PedroPascal
őstag
válasz
BreamHunter #144136 üzenetére
Nekem soha nem volt nagyobb gondom vele. Ma viszont nem nyílt meg mindig kifagyott. Végül az app adatokat töröltem és jó lett.
-
BreamHunter
tag
válasz
nfsu17 #144134 üzenetére
Nem lehet, hogy bizonyos android verziókon van ez a jelenség?
Nekem évek óta hiba nélkül működik a Telekom app. Nem léptet ki, fizetni is tudok rajta keresztül rendesen, rendelni is tudok.
(13 pro max, iOS 18.3.2)Persze tudom ez téged nem nyugtat csak gondoltam jelzem, hogy amúgy semmi gond nincs vele!
-
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5 #144133 üzenetére
Tavaly áprilisi a telefon.
És azelőtt decemberi a SIM.
Tehát a régi telón kb 5 hónapot ment az app. Nem tűnt fel, hogy ennyi gondom lett volna.Szóval tavaly április óta használom, és akkor sem tűnt fel, hogy ez ilyen lenne.
Max 1-2 hónapja ennyire gáz szerintem.
Mivel korábban nem írtam róla, nem is foglalkoztam vele, így csak nem lehetett ilyen rossz.
Türelmes vagyok, de azért annyira mégsem. Kibukott volna, ha korábban ilyen lett volna.
De annyira azért nem használom az appot, bár pár naponta azért ránézek.
Most ez úgy néz ki, hogy kb minden appmegnézés = egy bejelentkezéssel.Ami viszont fura, és gáz, és talán bizonyítja, hogy nem nálam van a hiba*, hogy beállítottam appban ujjlenyomatot.
Majd egyszercsak eltűnt ez, hogy beállítottam és azóta se kéri. Pedig 1-2 belépésig kérte.
Olvastam ilyet is play-en, hogy vkinek volt ilyen. Nem én írtam oda.
meg többen írtak ilyen kiléptet gondot is.
*nem nálam=valami inkompatibilitás a teló, meg a szerverük között. Mintha nem bízna meg a telefonomban a szerverük és inkább kidob. -
-
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5 #144130 üzenetére
-
válasz
nfsu17 #144129 üzenetére
Milyen telefon? Na nem mintha lenne tippem, csak hátha legalább ebben lesz egyezés azok közt, akiket kiléptet. Én kb. 3 hete cseréltem telefont, de nincs gond az újjal se, ahogy a régiekkel se volt. Mindegyik Xiaomi Redmi Note, az előző 11-es, a mostani 13-mas, de a 8-ason és az 5-ösön se volt ilyen problémám.
-
nfsu17
veterán
Hello.
Chat-eltem egyet FB-on velük, hogy miért léptet ki állandóan az app (napi egyszer legalább...de ha jó napok jönnek, akkor kettő napig nem léptet ki).
Most van csüt. du, hétfő reggel óta 3x léptem be, és kb 5x indítottam az appot.Igazából azt mondta, hogy nincs náluk hiba. Oké, én elhiszem.
Csak akkor mit csináljak, ha minden más appnak jó úgy, ahogy van a telefon?Leírta mit csináljak.
Részben értem. Részben nem."Javasoljuk, hogy a beállításokon belül az alkalmazások, Telekom alkalmazás menüben a tárhely-en belül az adatokat és tárhely-et töröld."
Ez akar lenni gondolom az appra egy "teljes reset".
Na ezt én hétfőn reggel megcsináltam, azaz a teljes appot töröltem, majd újratettem.
Eredmény.
Kedd reggel már ki voltam léptetve.[...]
állítsd be a biztonsági adatot. Majd csukd be (ne kiléptetéssel) és ellenőrizd az ismételt megnyitással a működést.
Wtf??,
Adatot nem használ az applikációnk, de aktív internet kapcsolat megléte szükséges. Mobilinternetnél automatikus a beléptetés, míg wifi-re csatlakozva szükséges adatokat megadni.
Elengedem.Szerda reggel heti egyszer ránézek DD miatt, oszt csá.
-
AnonymusX
őstag
válasz
gyulaszu #144127 üzenetére
Szia!
Nekem is rajta van a számlán pedig nem regisztráltam rá. Véleményem szerint amíg nem regisztrálsz be, addig valójában nem él ez a szolgáltatás és csupán a számlázási rendszerük bénasága miatt szerepel tételként. Normális esetben nem kéne szerepeljen, míg nem regisztrálsz rá.
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
ma lettem figyelmes arra, hogy a számlámon tavaly szeptember óta van egy "Telekom Egészség" nevű ( ingyenes +/-2990-ért) Egyéb szolgáltatás. Gondolom arról van szó, amit a telekom.hu oldalon is találtam a UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., "Biztonság Program – Telekom Egészségbiztosítás" terméke.
Volt már valaki, aki ki tudta ezt használni? Illetve bármi egyéb tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Mikor "szerződtünk" mi egyébként erre? Gondolom valamelyik apróbetűs ászf részben volt benne... -
szabeska
addikt
válasz
PedroPascal #144124 üzenetére
"A díjkorrekció visszavonásán túl a szolgáltatók további változtatásokat vállaltak a portfóliót illetően. Ennek részeként a Magyar Telekomnál április 11-től új, az eddigieknél nagyobb rugalmasságot biztosító mobilcsomagok jelennek majd meg."
-
PedroPascal
őstag
Azonkívül hogy nem emelnek most 3,7%ot lesz valami? Most néztem a telekom oldalt ha csomagot rakok össze az már az emelt áron van. A cél előtt lemondták de a rendszerben maradt.
-
tuto558
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144118 üzenetére
Az 5 GB csomag amúgy hasznos lenne, pl nekem az minden igényemet kielégíti, mert otthon is és munkahelyen is wifi-hez kapcsolódik a telefonom, nincs szükségem többre. Ami nettó lehúzás, hogy emellé legalább Mobil M hang opciót kell választanom, amit egyáltalán nem használok ki, alig beszélek telefonon... Mobil S tökéletesen elég lenne, de amellé meg minimum 15 GB netet kell választani, amit szintén nem használok ki. Ha a rugalmasság jegyében engednék a Mobil S -t az 5 GB nettel, az lenne a pozitívum nekem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
PedroPascal #144115 üzenetére
Jogos, pénteken meglátjuk, bár túl nagy csodában nem reménykedem
Már 2 éve vagy mikor, amikor ezek a csomagok bejöttek, akkor is azt mondták hogy a felhasználói igényeket vették alapul erre 5gbos internet csomaggal álltak elő, ami egy vicc
Ha 15GB lenne a mostani 5gb ára, akkor azt mondom oké, ez már elfogadható és a mostani 15 helyett meg lenne 30, aztán 60, és korlátlan
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PedroPascal #144115 üzenetére
Nem csak korlátlan csomagok vannak.
A korlátlanok kapnak egy 5/5 Mbps-os sebességlimitet, csak hogy érezzék a törődést. -
PedroPascal
őstag
válasz
enginev3.0 #144114 üzenetére
Korlátlant hogy fogják sokszorozni? Lesz országos igazi 5G hirtelen?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5 #144113 üzenetére
Ennyire nem mélyültem bele, de akkor még hátha lesz valami csökkentés, vagy lehet kijátszák azzal, hogy több mobilnetet adnak és akkor úgymond többet kapsz ugyanannyiért, lehet ezt is elfogadja a 133 bátor
Na de meglátjuk
-
válasz
enginev3.0 #144112 üzenetére
Hát igen, ez így még messze van a 10%-tól, igazából a fele sincs, pedig ha jól rémlik, annyi volt az elvárás.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dr Bubo #144111 üzenetére
A díjkorrekció visszavonásán túl a szolgáltatók további változtatásokat vállaltak a portfóliót illetően. Ennek részeként a Magyar Telekomnál április 11-től új, az eddigieknél nagyobb rugalmasságot biztosító mobilcsomagok jelennek majd meg, a One pedig idén júliusban vezet be újabb, kedvezőbb árú lakossági ajánlatokat.
Kíváncsi leszek erre is
Meg hogy a kormány megelégszik-e ennyi csökkentéssel, amit pár napja követeltek a szolgáltatóktól -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
60 perc -
dokee78
félisten
Most állítottam be az esim szolgáltatást.Létezik,hogy ahol lakom csak Edge sebességet tud az esim-en?Páromnak,4G+ sima sim kártya.
Újra indítás után már 5G! -
remetelvtars
kezdő
válasz
martongunar #144105 üzenetére
H a fene vinnee el...
Kosz az infot.
Elvileg lehetne utalni/ bankban befizetni is, az MT-vel, regebben igy fizettem a szamlat, a netbank elott, csekk helyett. Csak neha lassu volt a jovairas. Meg ki tudja, a feltoltosnel hogy konyvelnek el 😂😂 -
martongunar
junior tag
válasz
martongunar #144104 üzenetére
Mégsem.... Akartam írni, hogy az OTP ATM, de ott is címletek vannak.
-
martongunar
junior tag
válasz
remetelvtars #144103 üzenetére
Régebben volt valami alternatív lehetőség erre, talán benzinkút vagy bizonyos ATM-ek, de szerintem ezeket is megszüntették, ill. fix összegek vannak. Ha van is ilyen lehetőség, bónusz jó eséllyel nem lesz.
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
remetelvtars #144101 üzenetére
Az appban választható a feltöltési összeg:
- 1.500-Ft/120 nap érvényességi idő.
- 3.000-/5.000-/10.000-/15.000-Ft/ 366 nap érvényességi idő.
+ válaszható bónuszok.
Bankkártyával/ApplePay-el/GooglePay-el 3 kattintás... -
remetelvtars
kezdő
válasz
kovacsmi_74 #144099 üzenetére
😂
Csak a kerdes nem ez volt 😆
Az ufsz szt netbankon, ujsagarusnal es benzinkuton en dontok az osszegrol. Ez utobbi 2nel azonban meglepne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Interactive Brokers társalgó
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- HP szerverek áron alul
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest