- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szíjjelsül' a szerencsétlen autó a napon, szemből tűzi úgyhogy vettem már rég ezüstös fényvisszaverő naptakaró bizbaszt első ablakra, de nem elég, a festék érinthetetlen forró hömpölyög a levegő körülötte, bent 60 fok izzadnak a műanyagok.... Úgyhogy kínomban letakartam a tetőt meg elől a motorháztetőt, lámpát régi fehér lepedővel, másra már úgyse jó. Ezt legalább nem lengeti a szél és nem karcol. Cserébe ázik, de majd kifacsarom meg megszárítom ha eső lesz, csak nem rozsdál. És akkor a felület 99%-a amit tűz a nap az le van takarva, talán bent is hidegebb lesz.
Oldalt besüt kicsit reggel meg délután, de az már nem annyira vészes, mert takarják hamar a házak. Autóponyvát direkt nem akartam, mert húszezreim nincsenek rá, a 4 ezres az meg kalap szar, meg beszorul a pára alá, a lepedő legalább kiengedi. Néztem kerti sátortetőt nem drágák, de ahogy ismerem ezeket az első galambfing széttépi és három szomszéddal odébb kell majd keresnem. Úgyhogy eddig a lepedőt tartom elviselhető ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged