Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szíjjelsül' a szerencsétlen autó a napon, szemből tűzi úgyhogy vettem már rég ezüstös fényvisszaverő naptakaró bizbaszt első ablakra, de nem elég, a festék érinthetetlen forró hömpölyög a levegő körülötte, bent 60 fok izzadnak a műanyagok.... Úgyhogy kínomban letakartam a tetőt meg elől a motorháztetőt, lámpát régi fehér lepedővel, másra már úgyse jó. Ezt legalább nem lengeti a szél és nem karcol. Cserébe ázik, de majd kifacsarom meg megszárítom ha eső lesz, csak nem rozsdál. És akkor a felület 99%-a amit tűz a nap az le van takarva, talán bent is hidegebb lesz.
Oldalt besüt kicsit reggel meg délután, de az már nem annyira vészes, mert takarják hamar a házak. Autóponyvát direkt nem akartam, mert húszezreim nincsenek rá, a 4 ezres az meg kalap szar, meg beszorul a pára alá, a lepedő legalább kiengedi. Néztem kerti sátortetőt nem drágák, de ahogy ismerem ezeket az első galambfing széttépi és három szomszéddal odébb kell majd keresnem. Úgyhogy eddig a lepedőt tartom elviselhető ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest