Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Geri89
üzenetére
Nem véletlenül van az a DFP benne. Csak úgy teljesítik az egyre szigorodó EURO normákat a motorok. Már a benzineseken is lesznek, egyre többön, ahogy jön az EURO 6d.
Műszakin bizony bukta lesz, ha rámérnek a kibocsátási értékekre.
Egyébként hányas a besorolása?
Tudom, hogy a DPF hibaforrás, meg a faxom kivan tőle nekem is. De nekem eszembe nem jutna kiiktatni. Azért ,hogy is mondjam, értem a létjogosultságát, hogy ha nyomok egy nagyobb gázt, nem kormol az autóm. Környezetkímélés szempontjából gondolkodom. Rosszul vagyok a kormot okádó dízelektől. És ezt lélegzi be az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210