Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Porcupain

aktív tag

Sziasztok

Egy kisebb tanácsra lenne szükgésem.

Toshiba laptopomban vennék ismét ramot. Év elején már elkövettem az a hibát,hogy vettem egy 512mb-t 667mhz kingmax ramot 11K ért, de sejtésem le volt rólla, hogy most akár egy kicsivel többért tudok venni egy 2Gb-s corsair modul, mind1, nem ez a lényeg.

Nézegettem a ramokat és egy kis tesztet is elvégeztem vista alatt az everest memória tesztjeivel, külön-külön, single channelbe és együtt dualban is.
    A végeredmény az lett, hogy csak másolás esetén számított a dual.

Egy kingmax 512mb 667mhz cl5-5-5-15 és egy hynix vagy hyundai 512mb 533mhz ram van jelenleg. Müködnek dualban csak 533mhz-n ezért meg is értem,hogy nem teljesített olyan jól, mint magában kingmax.

Kérdésem az lenne, hogy a corsair vagy a twinmos mennyivel nyújtana többet egy kingmaxnál, mert ahogy láttam a késleltetés úgyanaz mindegyiknél. (667mhz)

corsairhoz húz a szívem, mert régóta szeretnék egy olyat :P , de a kingmax sokkal olcsóbb és ha nem nyújt többet akkor nincs is értelme megvennem a corsairt.

Előre is köszi a segítséget.

u.i: használtam a google-t és utána is néztem ,hogy mi számít igazán, de nekem most első sorban tapasztalt emeberkék véleménye érdeklelne.

Új hozzászólás Aktív témák