- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Üdv!
Adott a laptopom HP 250 G4 I5-6200
Jelenleg benne egy SK hynix 5gb 1Rx8 Pcs3L-12800-11-13 – B4Mivel a Win 10 felzabálja az összes ramot bővíteni akartam.
Választásom ez lett:
CSX 8GB DDR3 1600Mhz APSO1600D3L8GB notebook memória
https://www.pcx.hu/csx-8gb-ddr3-1600mhz-apso1600d3l8gb-notebook-memoria-00055820Sajnos nem működik ahogy kéne.
A BIOS látja, bootol a gép, de mikor futtatni kéne valamit megakadHP diagnostic mem tesztje megakad 1%-on
Memtest 86 a CPU Cache ellenőrzésnél kiakad
(Az eredeti rammal simán megy mindegyik és persze a gép is.)Mivel gondoltam, hogy ha keverem a ramokat gond lehet ezért vettem direkt 8 GB modult.
A laptop kézikönyve szerint támogatja, amit megerősít, hogy 8gb verziót is árultak ebből a laptopból.A BIOS annyira minimális (sohatöbbé HP) hogy a boot menün kívül szinte semmi nem állítható
Ötletek hogy működésre bírjam?
Ram fail, vagy rosszat vettem volna? (a specifikációja alapján jónak kéne lennie) Esetleg márkát nem szeretné a laptop?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest