- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv! Ezt nem fogjátok elhinni.
Az eddig általam hibásnak, rossznak vélt másodikként érkezett Kingmax 2GB 1333 MHZ ramomat ma beraktam a gépbe, megnéztem visítani fog-e a gép vagy nem.
És nagyon meglepő módon NEM!
A számítógép rendesen elindult, és látta rendesen a kettő gigát.Aztán ezután beraktam a másik kingmaxot, hogy megnézzem akkor hogy viselkedik.
És elindult szépen. A biosban megnéztem, hogy megy-e a Dual Channel és megy.
Memória 4096 MB, Dual Channel ActiveBEjött az oprendszer és először 2.74 gigát írt felhasználhatónak. Kicsit kevésnek tartottam. Kapott egy resetet hátra helyreteszi. És csodák csodájára helyre tette.
Felhasználható 3.74 Giga, a maradék 0.26 giga a Dual Graphics (CrossFire) miatt van lefoglalva.Tehát egyelőre a két kingmax Dual Channel módban szépen teszi a dolgát, remélem nem is lesz gond.
De nem akarom elkiabálni.Csinálni fogok mindkettőről Memtestet, persze külön külön. És mindkettőre várok 3-4 sikeres Passt, ami már egész pontosan mutatná azt, hogy a ramok jók.
Érdekes ez az informatika, ami ram eddig cseszett működni ma megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest