Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:00:17

LOGOUT.hu

A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26061) Ren Hoek válasza 04ahgy (#26047) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Nemkell mindjárt leharapni a fejem... Mindig megnézem hol a legolcsóbb és azt ajánlom másoknak is, plusz velem rendesek voltak nagyon, ami a mai világban szerintem nagy előny! Sok esetben ez a bolt jön ki legolcsóbbra, most erről én tehetek? Ilyen alapon az árgépet sem lehetne használni, mert reklámozza a legolcsóbb/legrendesebb boltot 1. helyen. :(

Amúgy meg nemkéne felfújni meg moderátorral fenyegetőzni, mert mégcsak nem is ajánlottam!,(az 1333 - 1600 közötti árkülönbségre hívtam fel a figyelmet... ha ez reklám, akkor értelmezni is kéne, nemcsak read only) Csak egy példát vettem az árakra, ami épp eszembe jutott. Ennyi. Iponnál is hasonló árak vannak, meg a többinél.

Végtére pedig keress vissza, emellett 2x írtam le a hardverker szót ebben a fórumban, és egyik helyen sem ajánlottam mindössze saját tapasztalataimat írtam le az árakról, plusz hogy Mushkint javasoltak mert az jó ram.

Ilyen jogalapon, az összes boltra való utalásra, saját tapasztalatra és ajánlásra, ugraszd rá a moderátorokat.. oszt' jónapot...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.