Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Tituka #23962 üzenetére

valszeg többen nem fogják osztani a véleményem, mert ebben a topicban van pár elvetemült rambuzerátor... :DDD

de! ha a 4 giga 800-as ramoddal stabil a rendszered, akkor ülj nyugiban a seggeden. nem egy embert láttam, (de inkább jó sokat, köztük magam), aki nekiállt mindenféle tunig ramokat venni, és jól ráb**-t.

én is vettem vadi új 1200 csx diablo-t még aranyárban, dobtam is el...
    a mostani 1066 kingamxokat is 800-on hajtom....
    természetesen vannak alkalmazások, ahol szembetűnik a ramsebesség, és szép nagy számokat látni az everestben, de sok gyakorlati értelme ezen kívül semmi...
    a boot időknél úgyis inkább a hdd-d lesz a szűk keresztmetszet...

a hétköznapi használatban szerintem nem lesz számottevően érzékelhető a 800 vs 1000...
    és pláne, ha az a max fesz, amit alapod adni tud. az enyém elvileg 2.65-öt, és a diablo 2.40 fölött is írja, de akkor sem ment, még a névleges alatt, pl. 1050 tájékán sem, cl5 2.37v-nál.

a kingmaxok 1066 meg röhögve 2.3v-on, (valójában alatta, merta lapom még a ramfeszre is droppol), tehát olyan 2.2 körül 1100 cl4-ben. egy 8-as ventivel azért megtámogattam, mert még borda sincs rajtuk. most 1.9v, cl4, 800, oszt' jónapot...

tuningram? hát nincs garancia. jó példányt kell kifogni, de mondom: ha stabil a redszered, akkor ne babráld...

Új hozzászólás Aktív témák