- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
VaniliásRönk #2143 üzenetére
''A Kingmax 800-asok is mennek 850-900 között CL4-ben, 2x1GB 18k. (egy hete még 16k volt)'' - Kösz, ezt pl. nem tudtam. Azért soroltam fel azokat, mert ahonnan vásárolni szoktam, ott most ezek találhatóak 20k alatt.
''Az 50% tuninghoz pont 800-as RAM kell, vagy valami komolyabb 667-es ami kb. ugyanannyi, érthető vagyok?'' - ööö, ezt benéztem
''mi a reteknek E4300'' - Mert képfeldolgozásokkal szórakozik, meg mellesleg játszani is szokott, a 7600gst-t később lecserélném 8800gts-re.. Jah, és nem mellesleg később egy egyszerű procicserével mehetne bele 4 magos.
Ki van ez találva előre kb 2-3 évre, mármint a gépeink fejlesztése, csak ez a ramosdi zavart meg, mert eddig csak ddr1-ben gondolkodtam.
Összességében köszi mindent, akkor ezek szerint kell a 800-as mindenképpen(ésszerűen kihasználható), és már 20k alatt van 800-as, szal minden rendben.Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest