- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
dave93 #16360 üzenetére
nm!
nem tartom valószinünek hogy hazavágja a rendszered! ami történhet, hogy nem indul el, menet közbe lefagy... ha nem megy nem kell eröltetni.
ebben az esetben 100%-an kiszürhetö a hibája!
annyi hogy nagyon ne állitgass semmi, nehogy a windows megzavarodjon és szétessen!TheChos3nOne :
szerintem meg gari alap! nem azt kaptad ami rá van irva! azt nem kell tudni hogy tunningolni akarod. én ugy gondolom ha nem azt kapom ami rávan irva akkor verném az asztalt! tény hogy ami a garival jár, idö ami kiesik nem szivesen válalánám be!
én ugy tudom a geil ramok vége valahol 900 és 1000 között van!
nekem ultrám volt, az 1000 még bootolt, volt cimbim akinek dragonja van ö 900 használja!
ha jól tudom 2.1v a max amit kaphatnak! de ebbe nem vagyok biztos! nézz utána, csak ha elkezdek keresgélni megint kifutok a mod idöböl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Airsoft
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest