Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
kijavítalak 1,2 és 3-4 a dual (itt). manual szerint és egyébként is. az az érdekes ,hoyg mindenféle cmclear és tápkikapcs-bekapcs után elindult dualban is, de amikor újra kellett indulnia akkor már nem akart, 1 rammal vagy 1-3 felállásban illetve 2-4-es felállásban is megy a gép.
-
lala42
őstag
Ettől nincs frisebb bios. F13.
látod az auto beállítást még nem néztem, mert olyanon nem szoktam futtatni a gépet
De megnézem.
Mint írtam a RAM.ok mennek rendesen, de a cimkéje mást mutat, min pl. az everest és a CPU-z kiír.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Chosen
addikt
bátyám sokkal tuningosabb lapban mint az enyém egy giga p45 ben , betolta a cl4-et ujraidulások sorozatát kapta ajándékul , (neki is ez van) , gariba nem hiszem , hogy visszavennék , baja nincs, marketing, lecserélni amugy sem szeretném , tuningban mit tud egyébként stabilan ? mert most nekem 840-en jár 1,95V környékén , ( 1,8 V -al az én lapom nem komálja)
-
yolan
őstag
Tápnak szerintem vagy FSP vagy Corsair, amiket ugye Seasonic belsővel szerelnek..
Jó ár/érték arányú, nagyon megbízható tápok, a legtöbb terméket már 80%-os vagy jobb belsővel szerelik.
Corsair madzagos [link] vagy [link]
vagy moduláris [link]
FSP: [link] vagy [link]“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
-
nagyúr
Inkább akkor dual channelben gondolkodj. Azt mondják a ryzen szereti a gyors ramokat. Itt olyan 3000, 3200 ramokat szoktak hozzá venni. Nekem mondjuk 2133-as van, de nekem nem kell tuning meg a plusz fps.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ADATA AM1P24HC4R1-BUNS 2x4GB 1Rx8 PC4-2400T-SA0-11 DDR4 2400 CL17 1.2V
- 2 GB / 800 MHz DDR2 RAM, Több db, 1 év Garancia + Számla!!!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8GB 3600MHz
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest