Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
tag
Lehet local, csak mondjuk nehéz beállítani a vaultwarden docker containert pl. egy iphone-on. Ha pedig már egy selfhosted szerverre teszed, akkor már az nem lesz offline. Mindenképp kell valamilyen kapcsolat a szerver és a kliens közt.
Offline is működik a kliens.
Hogyan? Húzd ki az internetkábelt a gépedből vagy tedd a telefonodat airplane-be, és készíts egy új adatbázist bitwardenben. Működik? Nem. Csak a már előtte _online_ betöltött adatokat tudod offline megnézni. -
Danecay
addikt
Köszi, lehet, hogy az lesz.
Felraktam ezt az Avira-t, hát elég egy bazári egy valami. Úgy néz ki mint a Driver Booster, egy csomó olyan opcióval amihez már a Prime verzió kellene, miközben az ember azt gondolná, hogy a Pro az már csak egy eleve nagyobb tudású cucc, de ebben a esetben kb. olyan a Pro a Prime-hoz viszonyítva mint más esetekben a Free a Pro-hoz viszonyítva. Vannak további kiegészítő opciók, amik már egy másik programcsomag meglétét feltételezik (Avira System Speedup), így nem is értem, hogy mit keres az Antivirus programban, itt viszont már a Pro a toppos, nincs is Prime ha jól látom. Mondom, olyan mint a Driver Booster ahol a Driver keresésre van felhúzva a program és e mellett vannak kiegészítő funkciói, itt pedig a víruskeresés mellett. Azért az F-secure-nak sokkal komolyabb benyomást keltett mit ez. Kicsit bánom is, hogy megvettem, na nem a 255Ft miatt hanem, hogy bajlódtam vele egyáltalán, hogy leszedtem az F-secure és feltettem helyette ezt. -
AtHoS
nagyúr
F3-as képnézésnek van egy olyan problémája, hogy nem tudsz egyből lépegetni a mappában lévő képeken. Akkor már inkább amit G.I.JOE írt (+fit image to window = átkattint a képre, majd F gomb), de ha IrfanView van rendszer szinten is a képekhez rendelve (nálam éppen ez a felállás), akkor F3 helyett inkább az Enter-t használom, sokkal kényelmesebb képekre, mint az F3.....bár ugye nem feltétlen szükséges rendszer szinten is IrfanView-ot használni képnézegetésre, ugyanis TC kínál belső hozzárendelési lehetőséget, ami csak TC esetében él. Fájl menü - Belső hozzárendelés csak így picit macerásabb, viszont egyszer kell csak a kívánt fájltípusokhoz megadni a hozzárendeléseket
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adsz linket?