- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Tudom, nem lehetek egy sikeres ember, ha ezt a programot használom
Szóval nincs tudomásotok működő IObit Malware Fighter promoról? Köszönöm!
-
Restart®
tag
válasz
nyikszi #15274 üzenetére
Nos a hiba nem adatvesztés/törlés/felülírás/etc.. Megvan minden a lemezen, csak a Win. 10-es gépekről semmi sem látszik belőle (nem tudom, miért). A Win. XP-s gépemen minden megnyitható és megvan. A megoldáson pedig még csavartunk egyet: elkértük mástól a lemez anyagát
Még egyszer köszi mindenkinek
-
Restart®
tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Találtam megoldást
-
Restart®
tag
Sziasztok! Nincs valami jó visszaállító-program promo? Egy dvd lemez törölt adatait kellene visszaállítani (az ingyenes Recuva nem igazán jött be). Köszönöm
-
Restart®
tag
Ubisoft promójának októberi játéka:
Remélem, még nem vót (szeptemberben nagy lelkesen belinkeltem az akkorit, pedig már valaki kirakta)
-
Restart®
tag
Ubisoft promójának szeptemberi játéka:
-
Restart®
tag
Ha már itt C. s.-el a "kinek mi a játéka-t" játsszátok, beszállok én is
Mivel mostanság álláskeresés mellett túl sok az időm, kipróbáltam a Life Is Strange Episode 1-t. A csajjal visszaforgattam az időt, meg mászkálgattam a művészeti suli parkjába és még egy gyilkosságot is megakadályoztam a lány wcben
Bár sajnos nem jöttem rá a játék lényegére
Lehet, hogy inkább játszom egy kis menyasszonyosdit, mert ott a cél kézzelfoghatóbb
-
-
Restart®
tag
Hallo!
Valaki tudna valamilyen képszerkesztő promót ajánlani? Igazából egy statisztikai térképet kellene szerkesztenem holnapra (még én se tudom, hogyan
). Van egy vaktérképem, amire kellene rászerkesztenem. Persze, hogy az utolsó percre hagyom
Köszönöm és további szép délutánt!
-
Restart®
tag
Nem tudtok ajánlani valami olyan internet security-t, ami jó gyenge gépre és van most belőle promo?
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Ti tudtatok kérni Emsisoft Anti-Malware-hoz serialt? Nekem állandóan hibát jelez az oldal -
Restart®
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van
).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
-
Restart®
tag
válasz
micafighter #3117 üzenetére
Egyet értek veled. Bár én többször is használom neten a kártyámat (repjegy vásárlás, tandíj fizetése, színházjegy, stb.). Tehát nem nagyon tudom kikerülni, de figyelek, hogy kinél adom meg az adatokat. Most mondjuk bátorkodtam megadni, mivel bő hónapon belül a bank lecseréli a jelenlegi kártyámat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VoIP telefonálás
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest