Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
[Listen to SiriusXM free until July 6]
Nem tudom pontosan mi ez, de hátha valakinek jól jön.
-
Beniii06
addikt
"FAITH IN HUMANITY RESTORED Bundle" Itch.io (30 napig behúzható darabonként)
45 darab grafikai elem + sfx anyagok stb. -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már oda is betettem, igaz is, legközelebb akkor csak oda fogom beírni, törölhető, ha zavaró (#16801)-től a szál. Sry.

-
Beniii06
addikt
válasz
Beniii06
üzenetére
Ezek még lemaradtak és lejárt a szerkesztési idő is:
Cities: Skylines - Carols, Candles and Candy DLC 0 Ft PS Store HU
Cities: Skylines - Pearls From The East DLC 0 Ft PS Store HU
-
Beniii06
addikt
[Cities: Skylines - Green Cities] DLC 0 Ft PS Store HU
-
Beniii06
addikt
Most futottam bele egy promócióba, gog-on ha valaki feliratkozika hírlevélre, akkor a qwenthez kap valami DLC-t és ami a legfontosabb, ingyen The Witcher: Enhanced Edition!
Promóció itt: [link]
Ahhoz, hogy fel lehessen iratkozni, azt kéri az oldal, hogy az ingyenes gwent alapjáték legyen a könyvtárban. Ezt nekem nem sikerült webről behúzni, hanem telepíteni kellett a gog galaxy launchert és ott elindítani a gwent alapjáték letöltését. Eközben visszamentem a promóciós linkre, ott már engedett feliratkozni, majd egy hatalmas gombra kellett kattintani, ami átirányított a gog store-ba és az addig ~1.19€ The Witcher: Enhanced Edition ára lement 0.00€-ra, beraktam a kosárba és "kifizettem" 0.00€-ért!
Vállalkozó szelleműek próbálkozhatnak a weben is tovább, én csak azt írtam le nekem, hogy sikerült.
-
Beniii06
addikt
[Sid Meier’s Civilization® VI] Epic Store
-
Beniii06
addikt
SUPER CIRCUIT BREAKERS - PAYNE DLC Steam
Alapjáték(szintén ingyenes), után lehet behúzni. Nekem elég volt rákattintani a Letöltés gombra, utána a Mégse-re és azt jelzi, hogy hozzá lett adva a könyvtáramhoz.
-
Beniii06
addikt
Floating: Picture in Picture for Videos & Photos MaC OS App Store
A prémium funkciók ingyenesek most benne, ehhez le kell tölteni és el kell indítani a programot: menu --> buy --> 0.00 Ft/$/€ --> Buy
Általában minden belinkelt dolgot kiszoktam próbálni, hogy működik-e, de ezt nem tudtam, mert nincs Mac OS rendszerű gépem.
-
Beniii06
addikt
[Naval Warfare] Indiegala
-
Beniii06
addikt
válasz
pigster
üzenetére
Amíg megírtad ezt a "tartalmas" hozzászólást, addig elolvashattad volna az összefoglalót is ennyi erővel:
Mielőtt elkezdtem a játékokat is linkelni, már volt előtte steames/mobilos játék is ON-ban(direkt megnéztem), elolvastam az összefoglalót és helyesnek láttam ON-ba tenni, mert ugye ez is benne van a téma összefoglalóban, de jó elfogadom, hogy valakinek ez is szemet szúr, akkor ezek után offban fognak bekerülni. Úgy látszik mások tudják értelmezni az összefoglalót és ha már a másnak a portáján való takarításnál járunk, akkor gyorsan visszanézve te összesen 1 promóciós programot osztottál meg 3 évvel ezelőtt és 3 hsz-edet keletkezett, amiből 1 valódi ON téma, a másik kettőt, beleértve amire válaszolok, az egy darab promóciós programot/játékot nem tartalmaz, mégis ON-ba tetted, ennyit a "legszebb az egészben"-ről. Könnyű 0 teljesítménnyel a leghangosabbnak lenni, ahogy ez általában lenni szokott. Ha már itt tartunk, akkor a játék is program.
A BestBuy játék topikban pedig azért kerül offba az ingyenes játék, mert azt nem veszed meg, nem fizetsz érte. Mo-n nincs ilyen fogalom, hogy valamit ingyen "megveszel", a hatóság(NAV) szerint is az van "ingyen" amiről legalább egy darab 1 Ft értékű számlát kiállítanak. Menj be a mobilszolgáltatóhoz, cseréltesd ki a sim a régi kártyádat "ingyen" és meg fogsz lepődni, hogy egy 1 Ft értékű számlát a kezedbe.
A "sok" topikba pedig azért kell belinkelni, mert a többség, ahogy lentebb is írták, nem tud vagy nem is akar 1-2 topiknál többet követni és utána csodálkozik, ha valamiről lemarad vagy fáj neked, hogy adott ingyenes tartalmat mindenki betudja húzni? Én úgy vettem észre, többen is örültek neki, illetve többször meg is köszönték, mert másképp nem értesültek/lemaradtak volna róla.
Szerencsére a topiknak van TG-je és az nem te vagy, majd ha ő megkér, hogy a játékok(bár az összefoglalóban benne van) ne legyenek belinkelve akkor úgy lesz, egyéb esetben offban biztosan meg lesz osztva. Ha nem tetszik akkor lehet tovább görgetni vagy prémiumot venni.
-
Beniii06
addikt
Construct: Escape the System Indiegala
-
Beniii06
addikt
Crusader Kings II: Horse Lords Steam (DLC)
-
Beniii06
addikt
Ingyenes az AC Originshez és Odysseyhez a történelmi mód, discovery tour PC-n: [link]
Azt most nem tudom megnézni, hogy kell-e hozzá a játék vagy magában is elindítható, kiírta, hogy hozzáadta a libraryhez és kész.
-
Beniii06
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kliensen belül meglehet nézni a library-ban, weben nem tudom.
-
Beniii06
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ha van más meglévő verziód(steam/rockstar), akkor azzal szerintem úgy nem kompatibilis, hogy megadod neki azokat, mert nem drm free a játék, csak így tudja ellenőrizni, hogy jogosult vagy-e a használatára az accoddal, ha a saját laucher-jük is tölti le/kezeli. Más ötletem nincs.
-
Beniii06
addikt
GTA V Epic Store
Később próbáljátok meg.
-
Beniii06
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
Ezt hagyd inkább, sokan napellenzővel a szemükön mászkálnak, ha nekik így jó és engem nem zavarlak vele, akkor felőlem rendben van, hogy valaki elvből epic ellenes, akkor ott a lehetőség, hogy vegyék ment steamen/RG launcherben és kész, én meg örülök, hogy nem kellett fizetni érte.
-
Beniii06
addikt
Doodle Devil Indiegala
-
Beniii06
addikt
Spoiler Alert Indiegala
-
Beniii06
addikt
[Lovely Planet] Indiegala
-
Beniii06
addikt
Deus Ex GO android/ios
-
Beniii06
addikt
[A Mortician's Tale] Itch
[ManaCollect] Indiegala
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt trollkodásnak veszem. /hangulatjel/
-
Beniii06
addikt
Nem is tudtam, hogy létezik ez a topik, de megtaláltam.(egy kedves fórumtárs linkelte) /hangulatjel/
Luminar 3 photo editor by Skylum WIN/MAC
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest