Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
bhonti
üzenetére
+1
Nem arról van szó, hogy nem lehet tovább görgetni, hanem arról, hogy ezen az alapon bármilyen topkba, bármit be lehetne dobálni, elvégre legalább pörög tőle.
Anyag meg azért nincs, mert jellemzően mindenki csak nézi a topikot, de alig 1-2 ember szerkeszti/keresi az ajánlatokat. Nekik ezúton is köszönöm, hogy időt szánnak rá a életükből és nem nekem kell keresgélni! -
vlevi
nagyúr
válasz
bhonti
üzenetére
AIMP nem jó?
Ellenben nekem is lenne kérdésem. Mikor barmolták el a realtek hangkártya drivert? Korábban külön tudtam kezelni a hangszórót, a fülhallgatót, és a TV HDMI kimenetét. Most viszont, hiába van bedugva a füles, nem jelenik meg külön eszközként. Ez azért baj, mert régebben sikerült úgy beállítanom a hangokat, hogy, ha nem volt bekapcsolva a TV, akkor a gép hátuljába bedugott hangszóró szólt, ha ment a TV, akkor a HDMI hang, de, ha bedugtam a fülest, akkor mindenképpen azon szólt a hang. Valamikor valami azonban megváltozott, mert most a Realtek driver szerint nincs bedugva semmi. Ami azért gáz, mert a hangszóró az be van dugva...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest