- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #13199 üzenetére
Neked is nagyon szívesen!
Köszönöm a linket!
Én mindig elhanyagolom az utómunkát, mert nyűgnek érzem. De azért persze mindig elhatározom, hogy csinálni fogom. Hát, így igen lassan halad, de ezek a programok valóban leegyszerűsítik a folyamatot. Ennek ellenére sokkal jobban élvezem magát a fényképezést, de még próbálkozom. A Zoner és az onOne szoftverét is próbálgatom emellett. (Szintén promóban jutottam hozzá.)- - - - - - - - - - - -
SoftOrbits Photo Retoucher
Mostanában nem próbáltam, régebben nem volt egy nagy szám, de ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődtek azóta. Akinek van kedve, próbálja ki!Játék:
Royal Defense Ancient Menace
promós link
állandó link (lejjebb görgetve további 2 rész linkje is ott van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest