Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz DonMaster #53242 üzenetére
Oké ez világos, hogy adott esetben kötbérmentesen felmondható (ilyen eddig is volt). A srác viszont azt írta, hogy "előfizetőt nem érintheti hátrányosan szolgáltató által hozott változás.", ami akárhogy is nézzük azt jelenti, hogy nem csinálhat olyan változást a szolgáltató, ami hátrányosan érinti az előfizetőt. Ilyen meg nincs. Hozhat ilyen intézkedést, csak az előfizető kötbérmentesen felmondhat. Vegyük észre hogy a kettő nagyon nem ugyanaz.
Ha a kijelentés igaz lenne, akkor a szolgáltatói árak pl innentől nem változhatnának csak lefelé. Csomagok csak javulhatnának stb. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz DonMaster #53254 üzenetére
“1oldlau érted te az mit jelent?”
Nem tudom, egy öreg lau? De mi az a lau? 😀
Amúgy továbbra is az a gond, hogy nem tudjátok világosan leírni amit akartok. És most nem az “1oldlau”-ra gondolok. Ugyanis nem változtathat az előfizető hátrányára =/= változtathat de felmondhatsz miatta.
-
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #54328 üzenetére
NMHH levél
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság) 2017. december 21-én érkezett elektronikus levelére az alábbi választ adjuk.
Ön tovább szeretné használni előfizetését a korábbi feltételekkel. Az elektronikus hírközlési szabályok azonban ilyen lehetőséget nem biztosítanak, ha a szolgáltató a szerződést egyoldalúan módosítja. Amennyiben a szolgáltató a szerződést jogalap nélkül vagy jogellenesen módosítja egyoldalúan, és az előfizető számára ez sérelmes, akkor a jogvitarendezés szabályai szerint járhat el (ha nem sikerül a szolgáltatóval rendeznie a vitát, akkor a bírósághoz vagy a békéltető testülethez fordulhat).
Kérjük, a fentiek és előző levelünkben foglaltak elfogadását.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
asdf_
veterán
válasz DonMaster #55629 üzenetére
szavatosság és a garancia nem ugyan az.
szavatosságnál föpanel és képernyö
garanciánál bármi akár hátlap akár elölap akármi ami megtalálható a telefonon és füles+akksira is, szavatosság se a fülesre se az akksira nem érvényes.Jo, hogy irsz, csak butasagot legyszi ne. Bele sem kezdek, mert minden sora rossz...
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55633 üzenetére
megnéztem s8 5e-el drágább az edigitálnál mint a telenornál, ha a legkisebb csomagot veszem
Igen, függő készüléket.
Ha meg függetleníteni szeretnéd, akkor ahhoz összeghez adj még kedvezményként kapot részt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
válasz DonMaster #55686 üzenetére
Én céges flottát vezetek. Nincs megkötve a flottában senkinek sem, hogy mennyit beszélhet, mindent a cég áll. Az átlagos beszélgetési idő így 400 perc alatt van. Az a feltöltős 19 Ft-jával havi max. 7600 Ft. Maximum, tehát jellemzően ettől jóval kevesebb is lehet. Ha viszont fixen mindenkinek korlátlan csomagja lenne, a havidíjaink sokszorosára nőnének (most ui. 5 Ft+ÁFA-val beszélünk).
-
GEIL
addikt
válasz DonMaster #55691 üzenetére
Haverom S7 edge-et vett függetlenként....a kis domino kártáyját havi 9-12.000 ért tölti...bár a december az 15.000 volt neki.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55685 üzenetére
Független telefon nem hűségre kötött szerződéshez jár, és akkor egyösszegbe ki perkálod telefon árát+1 havi díjat.
Tehát Samsung S8 -ast 300eFt-ért fogod kihozni a boltból.Miért feltöltős, és független telo?
Mert mondjuk 2 évem alatt, mint új készüléktől számítva 60eFt-omba került, tehát 30eFt/év, 2500Ft/hó.
Mutass már ennyiért előfizetést?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55699 üzenetére
Kevés telefon, rengeteg internet.
2 év aláírással biztosan független adtak, mert attól, hogy ügyintéző mit mond, attól még nem lesz független.
szkaroly
Telenor legalja telot adja.
Huawei P9 Lite 2/16GB android 6-tal, mellé fullHD kijelző.
Hát ekkora felbontást ennyi memóriával kínszenvedés lesz vége.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
viktorhu
veterán
válasz DonMaster #55713 üzenetére
Azért kell a sávszélesség-növekedés, mert az a 150 megabit addig van, amíg egyedül használod, ahogy többen vagytok, osztódik a sávszélesség is. Szóval néhány felhasználót elbír, de ha többen is előfizetnek a faluból, akkor mindjárt marad 5-6 megabit csúcsidőben, aztán meg még annyi sem, miközben egyre többen videót néznek meg letöltenek meg videotelefonálnak a korlátlan mobilneten.
A feleségem pl. azóta nem kapcsolta még be a wifit a mobilján, amióta HD csomagja van, miközben állandóan megy a youtube rajta, zenét is arról hallgat. Még pár ilyen felhasználó egy cellára, és nem lesz kérdés, miért van szükség egyre nagyobb sávszélességre.
-
darvinya
titán
válasz DonMaster #55713 üzenetére
Legyen, de biztosan nem 0Ft-ért hoztad el.
Min. 10GB havi forgalmam.
Nem hülyegyerek YT-ek, így ennyi nekem elég.Mert mondjuk fullHD megjelenítéshez kell a vas, ahhoz hozzáveszük rendszer memória foglalását, ami hüvej esetén 1.3GB-ot felemészt, akkor futtatásra 600MB marad.
A használatommal már menü is döcögött.
Szóval hagyjuk már win -Linux alapú droid különbséget.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
viktorhu
veterán
válasz DonMaster #55742 üzenetére
Amúgy szerintem ezt mindenki el tudja dönteni magának
Én sem vennék szolgáltatói telefont, mert eleve pl. egy blue csomagnál ami kedvezményt ad az árból, azzal megnöveli a havidíjat. És én ezt így jónak is tartom, hogy nincs a havidíjba kötelezően beépítve a telefon ára, mint régen, de nyilván így kevésbé éri meg a hűségszerződéshez telefont is kérni (arról nem is beszélve, hogy magánelőfizetőként biztosan HD csomagom lenne a Telenornál).
Arról meg tényleg kár vitatkozni, hogy ki mire mennyit akar költeni, meg ki milyen eszközt preferál - én pl. biztosan szívesebben netezek útközben mobilon, mint tableten, ahol meg kell a nagyobb képernyő, ott már inkább laptopot használok.
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55746 üzenetére
Én ezt az egész műsorszámot nem értem. Sztem itt senki sem hülye, nem ellensége saját magának (pénztárcájának). Egyszerűen csak különbözőek a felhasználói igények. Van, amihez passzol egy-egy szolgáltatói konstrukció, és van, amihez nem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55766 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem feltöltősöm van. 10 -ezret szoktam rátenni cirka három havonta, mert ebből vonják a MyTV -t. 130 -ért vettem a telómat az Edigital -ban. A kiegészítőkkel együtt már 170 körül járok, tehát szűken a 200 -as kategória. Azért nem Telenor előfizetésre vettem, mert:
1.: Ezt a típust (Moto Z Play) nem forgalmazta a Telenor.
2.: Hivatalosan lakcím nélküli vagyok, így nem lehetek előfizus, telót meg pláne nem hozhatnék ki rá.
3.: A Telenornak nincs számomra megfelelő, publikus csomagja (korlátlan, nem NAT -olt SIM, megosztóval, minél több roaming adatkerettel), amibe benne van a MyTV. Tehát, a MyTV -ért mindenképpen pluszban kéne fizetnem.Szóval, egy előfizetéses konstrukcióban az ingyen percekkel, SMS -ekkel lennék előrébb. Az SMS nálam kb. 2db. havonta. Sztem egy órát sem telefonálok, de számoljunk ennyivel! Ha azt mind mobil irányban tenném (vezetékes hívóval olcsóbb), akkor az MyMinute -ban cirka 1200Ft/hó. Jelenleg 6000Ft körül van a két, flottás, netes kártya (egy a telóban, egy a routerben, 10,5GB roaming). Erre jön rá a MyTV, plusz az egy óra hívás. Összesen cirka 10 ropi/hó. Most taníts mester, hogy tudtam volna előfizus konstrukcióban jobban járni!
-
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55840 üzenetére
Sztem elég világosan leírtam. Egy korlátlan adatcsomagra van szükségem, amihez társkártya is rendelhető. Nyilván azért kell, mert mobil életmódot élek, tehát ez megy a routerembe is. Mögötte egy NAS van, tehát kell a publikus IP a külső elérésekhez. A SIM párja pedig a telómba kell. Ilyen publikus csomagja nincs a Telenornak, tehát ez az egész előfizus koncepció nálam alapból bukó. Valahol érdekes ez. A routerbe szánt otthoni csomagok nem korlátlanok, ami meg korlátlan, az nem passzol az otthoni felhasználáshoz. Micsoda "véletlen"! Hab a tortán, hogy a készülék/díjcsomag konfigot nem én határozom meg, mert a Telenornál adatcsomaghoz nem társíthatok telót. Miért is nem? Ha net van, akkor minden van. Évek óta van nomadikus számom. Bárki, bármilyen telóról felhívhat (vezetékes tarifával) anélkül, hogy a telómnak bármi köze lenne a GSM hálózathoz. Szóval, szopat a Telenor a díjcsomagjaival, de szerinted még.tapsikolnom is kéne hozzá.
-
Bferibörs
addikt
válasz DonMaster #55840 üzenetére
bocs nem akarok további vitát generálni, soha nem veszek telót szolgáltatótól, ez hepp nálam, valszeg a régi időből megmaradt begyöpösödés, hogy nem láncolom oda magamat egyikhez sem
akinek szolgáltatótól kell és jó vegye meg ott, aki meg nem ott veszi annak oka lehet, megjegyzem olcsóbban szoktam telefonokat venni mint amennyiért a szolgáltatók árulják,persze kp.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55848 üzenetére
Tehát, szerinted akik nem publikus, Telenoros konstrukcióban vásárolnak 200 ropis telót, azok közül 0,1% normális, mert extra igényei vannak, a többi meg sík hülye. Sztem ettől kicsit árnyaltabb a kép, mert nem 1:1000 az arány.
"amikor nem wifi-n tolod akkor ugyan ugy használod a telefonhálozatot telefonálásra mint az aki sima telefonszámon nem nomadikusan telefonál"
Ez úgy, ahogy van, egy hülyeség. Nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #55897 üzenetére
Ezt most mire írtad? Nem az a lényeg, hogy VOLTE -nak hívják, hanem az, hogy "hagyományos" hívást nem tudsz indítani Telenor 4G hálón, VOIP -ot viszont igen. Ez alapból kizárja azt, hogy a netes és a "hagyományos" hívás ugyanúgy használná a hálózatot.
-
Somatom
veterán
válasz DonMaster #56173 üzenetére
A NAT -olásnak ehhez nincs köze, hacsak nem a Norvég Telenor szervere NAT -ol. Nem használsz valamilyen VPN -t, vagy arra épülő forgalomcsökkentő, vagy korlátozó megoldást?
Nézd meg a https://www.whatismyip.com/ -on, hogy területileg hol van az IP -d!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest