Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PistiSan #36619 üzenetére
Nekem másodszor aktiválják a Deezer prémiumot. Megkérdeztem, hogy mégis, mitől részesülök e kegyben (soha nem használtam, nem is fogom). Mit gondoltok, mihez társították? Az 1GB/hét roaming nethez!!! Mire gondolhattak? Hogy roaming közben fogok Deezerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
-
MODERÁTOR
-
Ferenc.
tag
válasz PistiSan #42829 üzenetére
Beviszed a sim kártyát bármelyik gsm boltba, használt mobilt áruló boltba, azt kb max 500Ft-ért(de ha jófej akkor ingyen), fél percen belül nano méretűre körbevágja egy eszközzel a sim-et és kész, már mehet is a telefonba, nem kell ezért cserélni. Gyakorlatilag körbe levágja róla a műanyagot hogy a micro méretből nano méret legyen. Átalakítóval(ami egy műanyag burkolat) pedig bármikor vissza "hízlalható" a nano sim , micro vagy akár normál sim méretűvé.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz PistiSan #42844 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy bemész egy telenor boltba, és vágást kérsz. Négy dolog történhet:
- levágják a SIM-et, használod
- levágják és sérül a kártya: gyári nano SIM-et adnak ingyen
- már startból ingyen cserét kínál az ügyintéző, méltányossági alapon
- nem vágják, nem cserélik: ekkor mész egy mobilos boltba vágatni -
MODERÁTOR
válasz PistiSan #42850 üzenetére
Valami hiba lesz itt az infókkal.
A kártyacsere csak annyiban van összefüggésben a számcserével, hogy a nagyon régi kártyákkal nem fut le a számcsere.
Egyébként két külön folyamat. Olyan sincs, hogy csak mikro SIM-kártyát adhatnak, majd azt kell cseréljék nano méretűre a te költségedre.Xiaomi 13T
-
wetomi
aktív tag
válasz PistiSan #43043 üzenetére
Új előfizetésnél is időarányosan kerülnek aktiválásra az adatkeretek az első 1-2 napos ciklusra, aztán jön a normál számlaforduló, mert új előfizetés aktiválásakor így szokott lenni és akkor frissül a teljes keretre az új teljes ciklus elejétől. Így teljesen rendben van az is, hogy mindkét számon egyforma az adatkeret.
Szóval ez lehet, hogy furcsa, de időarányos elszámolásnál normális, csak nem gondolja végig az ember, vagy nincs aki elmagyarázza.
-
KillerATi
tag
válasz PistiSan #47344 üzenetére
Sorry a késői válaszért. Az ügyintéző azt mondta, lehet torrentezni is, de ha az adott cellában nagy a forgalom, akkor én leszek az akit lassítanak. De azóta sem találkoztam egyszer sem ilyennel. Néhány film stb volt nappal is, de jellemzően inkább az esti órákban megy a torrent huzamosabb ideig. Azóta jártam több fele is, továbbra is elégedett vagyok a sebességgel. Mostmár ritkábban mérem, de az biztos hogy a YouTube Fullhd60fps mindig tökéletesen megy, egy minden más is gyors.
-
gabor9991
őstag
válasz PistiSan #47674 üzenetére
Invitel tudna adni 2/0.2😂 netet valami havi 5000 körül 2 év hűséggel, telekomnál van rendes kábeles net aranyáron, ha jól tudom a 10/0.5 2 év hűséggel 5700körül van, meg van egy mikrós szolgáltató náluk 1 év hűséggel a 10/0.4 havi 4000.
Ezért használok hűség nélküli korlátlan telenor mobilnetet havi 4300-ért😀 hogy ne csak off legyek -
viharhozo
addikt
válasz PistiSan #50715 üzenetére
Erdekes ez a lassitas. Augusztusban az utolso napra elvileg elfogyott a keretem. Errol kaptam harom (!) SMS-t egy napon belul. Ettol fuggetlenul ugyanugy ment a net.
Aztan most megkaptam a szamlat, ami szerint 2 giga forgalmam volt, holott a csomagom csak 1,5 gigas (a korlatlan hetveget kulon soron hozta, az papiron nem kavar be).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz PistiSan #61686 üzenetére
Nein-nein-NEIN!
Vannak független készülékek, jellemzően a dual SIM-esek, kivéve a Samsungok.
Ha feltöltőkártyával, Hello Data mellé vagy listaáron veszel telefont, akkor lehet kérni azonnal a függetlenítést.
Ezen kívül a telefonok nagyrésze továbbra is függő.Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
válasz PistiSan #66894 üzenetére
"ahol feltöltöm és ha lebeszéltem, neteztem..."
Beszélni tudsz egy évig,netes cucc nincs olyan ami egy évig élEzért van dominó ( fix, maraton) kártyám a telekomnál,ott kártya érvényességig ill. 366 napig él a net is
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
eddie17
addikt
válasz PistiSan #68062 üzenetére
Szia,
Pont pár napja én is ezt kérdeztem, céges flotta, de minden saját néven van, csak egy meghatalmazást kaptam, hogy használhatom a flottát. Ügyfélszintű jelszóval adtam hozzá de én sem látom a dokumentumokat. Nekem ma este hordozódik át a számom, gondoltam azért nem látom addig, de akkor lehet valami más hiba van.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest