Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesS_Hun
csendes tag
hát, hogy a géped legyen benne

viccet félretéve, én úgy kaptam meg ,hogy a gyári dobozka le volt zárva teljesen, így ellőttem senki nem bontotta ki a gyárból kijövetel után, így nem paráztam
Karcokat megnéztem, fóliát leszedtem, aksi be és ment is fel a windows amit töröltem is le utána, mert sok szemetet tesz fel és úgy is átparticionáltam és dobtam fel rá 1 ubuntut a windows mellé
-
kics
csendes tag
Most kaptam sms-t az edigittől, hogy megjött a gépem. Mire kell odafigyelni az átvételnél, mi a tapasztalatotok?
-
JamesS_Hun
csendes tag
Sziasztok
remélem jól használom az off-topicot, de itt van pár értelmes srác
vettem egy notebook rackot és egy 250-es HDD-t hogy a Wind és a asztali gép között tudjak másolni és hogy hordozható legyen
ezzel semmi gond nem volt Wind alatt, de sajna a nagygépem nem ismerte fel a HDD-t, így vennem kellett egy USB 2.0-s kártyát a gépbe amivel windows alatt megy is, de ubuntu alatt nem megy :S
Gembird UPC-20-2P a kártya típusa, de nem találok drivert hozzá, így csak vista alatt tudom használni
valaki aki ubuntuzik és ért hozzá tudna segíteni
Thx -
RatSon
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
lehet hát, itt egy step-by-step guide hogy hogy kell, nekem is fent van, bár amíg nem cserélem ki a wifi karit vagy nem írnak rá drivert addig elég korlátozott a cucc. mellesleg nem az osx-től lesz vírusmentes a géped, épp most verte ki a biztosítékot hogy az osxben levő dns exploitot csesztek hónapokig kijavítani. ha az os-től várod a vírusokra a megoldást akkor használj linuxot (mondjuk ubuntut). nincs is attól jobb, és a winden is hibátlanul fut

-
Mr.Grincs
veterán
Tényleg lehet MAC OSX et rá rakni? Vagy az csak vicc? Ha igen azt hol lehet beszerezni? Van belőle magyar verzió? Az jólenne mert akkor nemigen lenne vírusos egy darabig a gép

-
zezoka
őstag
Én az ágyból skypozás és mindig hordozgatás mellett többek között autót is akarok vele diagnosztizálni!
Mindjárt kell hozzá még egy 3 cellás aksi, ha már 6os nincs itt, azt be a tatyóba a külső dvd írós slim ház mellé!
-
Alukard
senior tag
Ami az árat illet az 1 picit kérdéses, de sztem hasonló árban vagy olcsóbb lesz az mostani MSI akkukhoz képest... a depo.hu -n rá tudsz keresni... általában olcsóbban a hasonló kapacitású de más márkáju akkuknál... a 9 cellás is csak ~25 környékén van... ez nálam némi bizakodásra ad okot

-
kics
csendes tag
Pót akkumulátort lehet már kapni valahol? Ár?
-
^Clown
addikt
Köszönöm a válaszokat
Érdekes válaszok születtek, és a döntő többség azt mondta, hogyha használja az ember semmi erőforrásigényes feladatra (videóvágás, hard game-ek), akkor lehet fő gépként használni.Imibácsi: persze, a pr210 lenne a legjobb, csakhát sajnos van 30K különbség, az meg nem mindegy...
-
zezoka
őstag
Engem igazából egy termék vásárlásakor nem a garancia izgat legjobban (különben nem mernék megvenni sokmindent használtban), sőt eléggé nem izgat (oké, ha mondjuk 150-200fölött költök, akkor már számít esetleg), és nemazért, mert felvet a pénz. Egyáltalán nem. Csak számomra a jobbá tétel egy ilyen árkategóriában... Nem fogok egy évet várni a bővítéssel, ha ingyen rendelkezésre állnak a dolgok. Meg ha arra gondoltál 100e Ft miatt nem leszek öngyilkos, nem az a fajta vagyok...
-
Alukard
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
Akkus üzemidő a 3 cellásnál hosszabb túrákhoz nem valami huszáros, bár belegondolván túrázás közben nem netezel folyamatosan.
A fényereje szerintem kiemelkedően jó, használható terepen is bár konkrétan még nem próbálgattam, a d630-ashoz képest a háttérvilágítás ereje maximális fényerőn szobában zavaró, mindig lejjebb szoktam venni. Hétvégén kipróbálom ezt is.
-
RatSon
aktív tag
válasz
Atikusz
üzenetére
ha olyan ezer hsz-t visszalapoztok akkor láthatjátok hogy már páran túl vagyunk a teszten, ugyanugy ahogy az oc-t is megvitattuk már.
ha kíváncsiak vagytok rá hogy fut nézzetek meg pár videot rola a youtubeon, van bőven, illetve részleteket pl. itt olvashattok. dióhéjban: apró problémáktól eltekintve tölékeletsen fut, egy komoly gond van, a gyári wlan-hoz nincs mac driver. 3-4e huf körüli pénzekért vesznek ebayen replacement kártyákat a népek, azzal már megy az is. -
rakal
senior tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
A Vodafone-nál meg feketelista is van.
Tehát ha túllépsz x forgalmat egy hónapban,korlátozzák a sebességet(úgy mint régen a Chello-nál)
Csak ezt nem kötik a nagyérdemű utazóközönség orrára.Az a sebesség meg már nettv-re nem ok.(64k)
A reklámban,meg papíron persze korlátlan a kvóta,csak az elmélet és gyakorlat,mint tudjuk... -
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Alukard
üzenetére
Igaz, elnézést, csak Budapestben gondolkodtam.
Amúgy Vodafone-nál 6k-ért egész korrektül hangzik a korlátlan mobilnet... -
-
rakal
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szia!
Azért ne felejtsük el,hogy vannak olyan dolgok,amiben az asztali gép elengedhetetlen.
pl. nekem az asztali gépben ott a DVB-S kártya,mert az asztali gépet műholdvevőnek is használom.
Ez egyelőre kiválthatatlan a Winddel.Viszont rendeltem az ebayről egy nagyon pöpec MPEG4-es USB-s sticket,ami a Winddel is műxik,és ha minden igaz a Winddel az év végén elvileg lehet TV műsorokat is nézni,akár a vonaton is(legalább m1,m2 Duna TV--vonaton.buszon ezek is jók...) -
-
Gabor970
addikt
első nekifutásra azt mondanám, hogy egyetlen gépnek kevés lenne. Aztán átgondolva a dolgot, mióta megvettem (asszem bő 3 hete) nem ültem az asztali gépem elé egyetlen egyszer sem :-) Mivel nem nagyon játszom már (utolsó szerelem a BF2 volt) így akár egy wind elég is lehetne. Amúgy ez a kis méret generált egy új igényt, Nejem is szeretne egyet. Ez már egy nagyonszemélyi szgép tud lenni. Még gondolkodom, hogy még egy wind, vagy magamnak egy pr210, és ezt a pink windet örökli a kedves. Ki kellene próbálnom a 12"-ost, hogy eldönthessem, megfelel-e?
-
kics
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kérdésem, hogy terepen mennyire szoktad használni képek visszanézésére a wind-et? Erdőn, mezőn mennyire jó a kép minőség, főleg erős napfényben?
Én amiatt szemezgetek ezzel a géppel, mert egy 1 hónapos kiruccanásra készülök külföldre, a "nagy" lapit nem akarom cipelni, de valamivel hegyen-völgyön meg szeretném tekinteni a képeket. A biztonságos mentést is erre szeretném, illetve perverz ötleteim közt szerepel a DVD-re való kiírás is.
-
-
stefanitsr
senior tag
Hogy vennék-e főgépnek ?
Én fotózom, képrendezgetéshez pedig jól jön egy erősebb masina.
Hogy használható-e egyedüli gépként ? Természetesen. Én vásároltam az előttem szólók valamelyikéhez hasonlóan egy lg külső slim írót, tervezek még egy valamilyen egeret de anélkül is meglepően jól használható mindenfélére.
-
Alukard
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nézd meg az aláírásomban található linken

-
jozf
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Mondjuk az biztos ha nincs más gép odahaza akkor rendszergépnek jobb választás a pr210 vagy akár milyen 90e Ft-os 15-ös laptop.
Tehát, hogy ha az a kérdés hogy használható e "fögépnek" a Wind akkor a válasz igen, de ha ugy tesszük fel, hogy vennék e fögépnek 100e Ft-ért windet akkor már nem ennyire egyértelmü az igen, söt inkább azt mondom nem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
csak nincs külső optikai meghajtónk
Nem viszel egyet tőlem?

-
jozf
tag
Hát erröl csak annyit, hogy a régi laptoptom mióta meg van a wind csak akkor kapcsoltam be ha vmi anyagot át kellett huznom róla hálózaton kersztül a windre.
A minden napokban nekem 99% helyetesiti a régi gépem, (monduk persze a családi videókat nem ezen fogom meg vágni arra ott van az asztali, meg egyenlöre a dvd irás is erre korlátozodik, de ez külsö iróval orvosolható)
A netezés, letöltés, filmnézés(nekem simán viszi a 720p-s fimeket is), word, excel, web szerkesztés, flash, képszerkesztés (PSP elég jól meg rajta igaz a 8MPixeles képek szerkesztése már nem a leggördülékenyebb), játékok amiket próbáltam s mennek: Abe's Oddysee meg Exoddus, Q3, Spore CC, C and C tiberium sun, Starcraft, Warcraft 3, Flatout, Syberya 1-2, Diablo 2, Cod 1, GTA VC, TrackMania nations, Worms, Hamsterball, NFS Hotpirsuit 2, Nfs porsche, (NFS undergrund nagyon lassu volt), Colin Mc Rally 1.
Akkuról átlagosan olyan 2 órát megy, csak netezve elmegy 2,5-is de ahhoz le kell venni a teljesitményét is.
-
NagyMesterB
tag
Én anyukámnak vettem és neki nagy fejlődés ( PIII. 1GHz, TNT2 vga, 6GB winyo XP-vel
, 17" CRT 800*600 on használva )alapbol ugy indultam ki hogy rosszabb nem lesz mivel monitor (akár a régi felbontással) bill egér marad a régi, csak az a roh@dt hangos csak szivacson (alaplap ki lett kapva a házból
) alig rezonáló izé tünik elSzóval új megszokása nulla
Ezen felül olvasni is ugy szeret hogy akárhol a lakásban vagy akár a kertben, így vettem wifi routert és bárhol netezhet a fent említett helyeken (amugy net nemvolt a régi gépén mert macerás lett volna kábellel elvinni meg kellet volna switch is)
felbontás meg azért volt oylan kicsi crt-n mert akkor szemüveg nélkül is tudott hátradölve kártyázni
windet gépelés miatt ugyis közel tartja és ha kell felveszi a szemüveget, de amugyis az ikonok szinére tanítom megDe persze nálam is van egy csomot ( még nem volt nekem se laptopom, de már volt szerencsém egykét 15-17"os hoz) nagyon jo vele netezgetni, még filmet nézni is (vonaton PDA-n szoktam szoval nekem ez sem egérmozi
) fura hogy nem fér el a két combomon mint egy normál noti, de sulya miatt így is kényelmes használni ( durva hasonlat de olyan mint amikor egy nagy macska fekszik az emberre akkor nem nagyon lehet elmozdítani, és
nagyon melegít, de egy kiscicát oda rakok ahova akarok meg akkor amikor én akarom)Csak azt sajnálom hogy anno nem volt ilyen amikor kolis voltam

a gépem maradhatott volna itthon, egy monitor , bill egér be a koliba, és ezt meg akár még az egyetemre is bevihettem volna (mondjuk ahoz még kéne a 6cellás is
)Mert talán ez fogott meg engem a legjoban hogy egy 22"os monitora rákötve 1,7 MP-es felbontáson normál (számomra) használatra tökéletes (most is rá van kötve , input váltó gomb megnyomására tudom is váltogatni a két gép képét
)Szóval én eltudnám képzelni egyetlen gépnek egy 20-22"os monitorral karöltve

Szerk:
(#2946) Alukard , (#2957) ctrlshift Köszi a segítséget, miért kellet ilyen pici ikonnal és ilyen hülye helyre rakni
de legalább megvan és vége békén hagy 
-
Alukard
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Pendrive? SD kártya?
-
ctrlshift
csendes tag
válasz
NagyMesterB
üzenetére
Realtek HD Audio Manager > Audio I/O fül > itt keresd meg a villáskulcs ikont > "Automatikus előugró párbeszédpanel engedélyezése eszköz csatlakoztatásakor" opció előtti pipa ki > örülés...
Nálam ezek után semmiféle jelzést nem ad ha fülest vagy külső hangszórót dugok rá.
-
Napfénysüti
nagyúr
Értem amiket írtok csak nincs külső optikai meghajtónk.Így meg nehéz lenne újrarakni egy oprendszert.Szóval egyelőre marad így ahogy van.
Pedig mostanában gyakorolhattam a rendszertelepítést a saját laptopomon

-
Zola007
veterán
én nem vagyok wind tulaj ugyan és nem is nagyon írok a fórumba, de olvasom szorgosan. Ellenben hosszas notebookmizéria után jutottam el a windig, s páromnak is nem rég vettünk 15,4"-es notit, illetve láttam már párat, régi acertől egészen a macbook airig.
Na de a lényeg: szerintem egyetlen gépnek elég nagy kompromisszum a wind, másodgépnek tökéletes, de egyedülinek inkább szívből ajánlanám az imibácsi általi pr210-t vagy hasonlót akarnak, de mágis mást, akkor a vr201 (intel hűvösebb).
Egyelőre nálam is még ingatag a dolog, de személy szerint windet nem vennék egyedüli gépnek. Amire nekem kell, az egyetemi dolgok, netezés, ppt-k bújása és készítése, illetve kutatáshoz, laborban állandó jegyzeteléshez (de van még 3 gép a laborban, illetve otthon is egy asztali böhöm + párom laptopja) szerintem... -
rakal
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A egész felesleges,teszt,ami a gyárban rajt maradt,mert nem volt idejük felrakni a magyar verziót.A particiókat,éa az XP-t is célszerű legyalulni,újraformázni a HDD-t és az XP-t(Vagy Vistát,vagy MAC OSX Leopardot,ki mit szeret
telepíteni. -
Alukard
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Őszintén... én úgy kezdtem, hogy fogtam az MSDNes Windows XPm, nLite-al kigyalultam belőle minden fölösleges vackot, a Windet legyalultam és fölraktam rá...
De nálam ami előre volt telepítve az az Acroat Reader, JAVA JRE, O2K7 Trial... a többi opcionális (NIS 2008,...) -
Napfénysüti
nagyúr
Véleményem szerint korrektül össze van rakva a kis gép,csak a rátelepített windows meg egyebek marha sok helyet foglalanak.Szerintetek a gyárilag telepített cuccok közül melyek feleslegesek?
-
^Clown
addikt
Kedves Wind-tulajoknak egy gyors körkérdést szeretnék feltenni: mennyire tudjátok azt elképzelni, hogy a Wind legyen az egyetlenegy gép a háztartásban? Gondolok itt olyan emberre/emberekre, akik nem nagyon konyítanak a géphez, és szinte csak netezni, valamint letölteni használják (DVD-írást külső íróról intézik, filmet asztali DVD-lejátszón néznek). Játékok csak régiek mennének.
-
Alukard
senior tag
válasz
NagyMesterB
üzenetére
Igen, meg lehet oldani... korábban be lett rakva screenshot... de most hirtelen csak annyit tudok mondani, hogy bogarász végig a realtek panelen a kis villás kulcsokat...
Amúgy ha kikapcsolod akkor meg 1 baloon message fog megjelenni, hogy "Egy Jack csatlakozót csatlakoztattak"... sztem ez is legalább annyira idegesítő... -
NagyMesterB
tag
Ezért a hszért megérte ma bekapcsolni a gépet
Sok sikert más forumokon ezzel a hozzáálással
Más:
Amikor bedugom az erősítő vagy a fejhallgató jack-jét a windbe akkor illedelmesen megkérdezi hogy mit dugtam bele, de addig nem is adja ki a hangot rá, ezt lehetne valahogy ugy megoldani hogy ne kérdezzen rá állandóan
-
tiv83us
veterán
Hello,
Tobben jeleztek a modker topikban /kb 6-7-en/, hogy bajuk van veled, lekezelo es szemelyeskedo vagy. Termeszetesen ezeket toroltem, mert floodoltak vele a topicot - ennyit az "egyofrma mercerol"...Tovabba az adatlapodon is olvastam, hogy a kozelmultban is voltak veled problemak, pontosabban 2008. 08.08-an pontosan ilyesmikert.
Nem, nem az OFF gombra gondoltam, hanem arra, hogy szedd ossze a gondolataidat es foglald oket minnel kevesebb hsz-be, mert a te buksiddal van tele a topik es ez elegge olvashatatlanna teszi a temat.
Ha tovabbi problemad van a moderalassal, akkor azt jelezheted itt, reszemrol lezartnak tekintem a kerdest. Fogadd el, hogy figyelmeztetve lettel /mar mas moderator altal is/, hogy viselkedj maskeppen, ha nem tetszik a balhe, akkor nem kotelezo az oldalt latogatni. -
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szürkével írom:
"Tudom ő kezdte és ő volt, stb,"
Tévedsz. A saját lovukat dícsérőknek nem teszett ahogyan tényszerűen beszéltem a vacakosságokról. Így kezdődött. A modit is megdumálták. Az meg nem olvasott utána. Nem érdekes, nem létszükséglet, hogy az ember ide írjon. Így most búcsúzom is. Nem írok a prohardverbe többet.
-
PLacc
senior tag
válasz
phpmoli
üzenetére
Az OSX is unix, csak nem nyilt forráskódú.

Legegyszerűbb dolog eBay-en venni bele valamilyen Atheros chipsetes kártyát pl. Dell Truemobile 1490.Ettől függetlül nem Mac gépre feltenni OSX-et fusera (csináltam már), mert havonta jön ki SW update ami tönkrevágja a saját kernelt meg a modulokat.

-
devians
tag
Realtek honlap:
HOME > Downloads > Communications Network ICs > Wireless LAN ICs > WLAN NIC > IEEE 802.11b/g Single-Chip > SoftwareRTL8187SE
| Windows |szóval szerintem ez a wifi

-
devians
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a hangkártya megy osx alatt, csak a fejhallgatóval nem.
De most már elbizonytalanítottál.
A lényeg, hogy nem megy alatta a wifi.„And litte problems I have with USB WLAN card: RTL 8187”.
Szerintem ez elég egyértelmű. -
devians
tag
válasz
phpmoli
üzenetére
phpmoli:
tudtommal nem csináltak hozzá,
és RatSon is leírta, mivel lelevelezte a realtek-kel,
hogy ők sem kívánnak csinálni drivert hozzá osx alá.
Ez is ebben a fórumban volt olvasható.
1604-es hozzászólás.Linux alá viszont a hivatalos msi oldalon is már letölthető a driver.
Egyszóval az osx-et nem favorizálják a gyártók.
De ha valaki akar csinálni hozzá, az ne fogja vissza magát. ;)
-
phpmoli
tag
válasz
devians
üzenetére
az ubuntuban sincs benne ennek a realtek kartyanak a drivere, forditani kell. osx ala nem lehet forditani? az is unix..
-
Alukard
senior tag
Aki még nem ismerné az oldalt... [link]
Linux, OSX, XP telepítési útmutatók...
-
kelzsoca
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igy van, arról beszélgessünk ami a topic címe is, vagy úgy nagy általánosságban még belefér 1-2 más dolog is!
A személyeskedést, egymásnak beszólást pedig kerülni kellene!
Minden ember más személyiség, ki ilyen, ki olyan ezt el kell fogadni!
-
devians
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca:
szerintem meg nem ismeri az osx a wind wifi kártyáját.
Ezt már többen leírták, többek között Paul is, aki az egész installációt is leírja külföldi fórumon, videóval prezentálva.Ezért kell hozzá venni másik kártyát, mint az ajánlják is.
De ez már le volt írva ebben a fórumban is.
-
PLacc
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Támogatom, én is lenyeltem pár mondatomat már a kolléga iránt.

Viszont érdemes lenne megkérni egy Moderátort, hogy az OFF hozzászólásokat (nem csak exyét) zúzza is ki a fórumból. -
stefanitsr
senior tag
Ez a fajta exy-s diskurzus egy öngerjesztő offgenerátor. Megkérnék minden résztvevőt, hogy ha olyat találtok egymás mondanivalójában amely ellehetetleníti a hasznos információ gyűjtést a topikban, nyeljetek egyet és ugorjatok a következő nem off hozzászólásra, ne gerjesszétek a felesleges és haszontalan személyeskedésbe torkolló vitákat. Tudom ő kezdte és ő volt, stb, de ez ovis szintű hozzállás, szerintem nem kívánkozik ide az ilyesmi.
Nem vagyok moderátor, vagy valami de egy olyan fórumról jöttem ide, ahol csupa haszontalan egymást fikázom, klikkbe tömörülök, provokálom a másikat társaság alakult ki, gyakorlatilag ebből állt az egész fórumozás. Aki értelmeset kérdezett volna vagy infót keresett elveszett a folyamatos semmitérő marakodással teli hozzászólások közt - vagy ezeket olvasva egyszerűen nem volt mersze értelmes dolgokat leírni, hosszú időszakokig nem volt semmi új dolog a topikban.
Egy felüdülés volt ide csöppenni és napi szinten sok-sok értelmes konstruktív hozzászólást olvasni a hwsw után. Köszönöm minden résztvevőnek, hogy elolvasta és megfontolta ezt az írást.
-
^Clown
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Köszönjük!
exy: remélem mostmár látod, hogy amit eddig műveltél, az nem ide való. Remélem tanulsz belőle, és Te is hasznos hozzászóló leszel a fórumon. Szívből kívánom!
MOD: most olvasom, mit válaszoltál tiv83us figyelmeztetésére. Az ilyen renitens alakokat, mint amilyen Te is vagy, nagyon nagyon gyorsan ki szokták innen rúgni. Én a helyedben meghúznám magam. Ami az off gombot illeti, az utóbbi néhány hozzászólásodban valóban használtad. Gratulálok! Viszont a MOD-ot még mindig nem ismered, az egymás utáni dupla-tripla hozzászólásaid még mindig elég gyakoriak.
MOD2: ja, és mielőtt bennem is csúnyabácsit látod, aki mindenáron bántani akar Téged, nagyot tévedsz. Lásd a hozzászólásom első bekezdését.
-
exy
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Egyetlen moderációs elvbe ütköző beírásom sincs. A lekezelő stílus nem az enyém, hanem a kisebbrendűségben szenvedőké.
T meg moderátor létedre megtanulhatnál különbséget tenni a trágár-kötekedők és a normális fórumozók között.
Gondolom a MOD-gomb helyett pedig OFF-gombot akartál írni. Ideges vagy valamiért? Az OFF-gomb használata tetszőleges. Ahol úgy ítéltem meg, ott használtam. A többi helyen pedig nem.
Ja és moderátor, nem ártana beszerezned valami egyforma mércét!

-
kics
csendes tag
Igaz, hogy több kártyaolvasóval gyártják a wind-et? Magyarországon melyik a jellemző? Engem xD és CF (ami nincs) érdekel.
-
maláj
addikt
1 kis olvasnivaló a HP újabb minijéről
sry ha már volt
-
phpmoli
tag
megerkezett nehany kiegeszito:
a kensington lakat mukodik, de brutalisan szet fogja karcolni a fekete boritast ott. jo, hogy nem kell hozza kulcsot cipelni
a pottolto mukodik 20V-on, nem tudom mennyibe kerult. van plusz usb portja, arrol toltom a mobilom

a 6 cellas akku meg nem beszerezheto ;(
es kertem plusz egy sd-kartyat ubuntut bootolni
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
"Felőlem akár az atyaúristen is írhatta volna..."
Live-rendszer. Teljesen át van alakítva. Már csak nevében az.
Egyébként nem erőltetem, de nem értem miért nem akarod megnézni. Nem kerül semmibe. Pár perc letölteni egy pendrájvra és bootolni róla. Amíg itt beszélgetsz, már rég megnézhetted volna, és most onnan válaszolhatnál.
Az UBUNTU is működik LIVE-rendszerként. Vagyis fel sem kell telepíteni ahhoz, hogy kipróbáld. Néhány alapvető híbától megszbadítva ez ugyanaz [link]
-
zezoka
őstag
Nekem van egy halott laptopom (alaplaphibás (töltésvezérlés) 17"os Toshiba), amiből szerintem ha megveszem a Wind-ot, akkor belepakolgatom a maradékot: 2x1GB Ram (persze akkor marad 1 Giga), akkor a 160Gb-os wincsit, meg mivel itt mondtátok, h nem a legnagyobb hatósugarú a wlan, ezért a wlant is. A DVD RW-t meg beteszem egy külső házba. Aztán ha 1 éven belül gallyramegy, akkor pechem van (vagy valahogy biztos el lehet intézni..., visszapakolok mindent gyárira, azt valamelyik számtechboltban csak leragasztatom, amit meg már csak elfogadnak a szervízben), de nekem megér ennyi rizikót a nagy vincsi, meg a nagyobb memória. Meg szerintem manapság már úgy gyártják a cuccokat, hogy az 1 évet mind kibírja, max utánna hal be. Akkor meg mire várjak!
-
-
phpmoli
tag
válasz
spirit007
üzenetére
DRAGAIM! ismetlem: az msi wind u100 netbook kulso boritasanak also felenek also es felso reszenek muanyag resze spray-vel festett (tehat NEM anyagaban szinezett, anyagaban vilagosszurke), mint ahogy ezt sajat szememmel lattam, ahogy az a prohardveres teszt fotoin is lathato es ahogy az az osszeszerelouzem fotoin is lathato.
na.
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Ami UHU-t belinkeltem, az nem UHu-gyártmány, hanem Emerson mester munkája. Szerintem csak egy baja van, hogy Emerson (már megint) összevesett az UHU-sokkal és befejezte a projectet. Így aztán elavulnak a benne lévő progik. Ha még nem próbáltad ki, javaslom tedd meg. meg fogsz leődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, 17" CRT 800*600 on használva )
de legalább megvan és vége békén hagy