Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
négy és fél éves lassan msi wind u100-am. A legelső -rózsaszín
- szállítmányból való. Kifogástalanul üzemel ma is, akkuja is tud most is 1:50h üzemidőt kb, winyója 100%-os. Nagyon bírja, pedig naponta használatban van, néha meg egy hétig ki sincs kapcsolva (torrent)
Azt kérdezném, van az MSI-nek korszerű netbookja, mondjuk Brazos procival? Szívesen vennék ismét windet, mert ennyire megbízható masinám még sosem volt. -
Gabor970
addikt
SZiasztok!
Az U230 érkezéséről nincs valakinek infója?
-
Gabor970
addikt
bocs, a fogyasztásról. Persze itt is ki mire használja. Én pl imádok a zamárdi strandon az árnyékban heveréeszve pókerezni egész du, míg a család többi tagja napfürdözik, vagy pancsol.
-
Gabor970
addikt
elfogadom, hogy még természetesen a 200 sem egy erőgép. Fogalmazok másképp, kevéssé gyenge, mint a 100-as.
Az online pokerről meg nem sok fogalmad lehet, ha neked a 320X240 is elég. Ahhoz, hogy korrekt legyen az asztal, asztalonkint 640X480 kell, ha négy asztalon tolod párhuzamosan, az 1240X960-at igényel minimum. Persze ki mire használja, én az elejétől fogva erre, szerencsére ha kijön a 200-as, nekem valszeg meg fogja érni. -
-
Gabor970
addikt
nincs a gépemben 2 giga, de az felesleges.....
ez jópofa hozzáállás :-)
Annyira vicces, mint az automata váltó az autóban. 10 emberből kilenc szerint hülyeség, de még nem volt automata kocsi a seggük alatt. Nekem meg három nap használat után tiszta volt, hogy sportkocsit leszámítva, soha többé kézi váltó.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Bírom, hogy leginkább azok tartják feleslegesnek a + memóriát, akiknek nincs :-)
Véleményem szerint a mostani mem árak mellett nem is kérdéses, hogy akár már a vételkor mehet bele a boltba a bővítés. Én gördülékenyebbnek, határozottan akadozásmentesebbnek érzem, mióta betettem +1 GB-ot -
Gabor970
addikt
Nem rontottad el, mert egy LIon akkut nem tudsz elrontani (sztem) gondolom megvolt már min 5 fullra töltés is. A 1.5-2 óra teljesen ok. Nekem akkor megy el 2:10 percet, ha csak pókerezem rajt "eco" módban, lesötétített monitorral. Wifi be van kapcs, mert úgy netezek. Bármi egyebet tolok még pluszban (böngészés, excell, pláne move) megy le az idö akár 1:15 percre is.
Nagyon szeretnék nyárra egy 9 cellás akkut, tudtokl esetleg hazai beszerzési forrást? Illetve ha valaki neten beszerzi nekem, annak fizetek az ügyintézésért az akku átvételekor. -
Gabor970
addikt
válasz
Desantos77
üzenetére
:-(
Nekem azóta néma, ha lehalkítom. -
Gabor970
addikt
Katoggáshoz mindenkinek!!! Vicces, de a hanhgszóró ad olyan hangot, mintha a winyó dolgozna. Próbáljátok ki lenémítani, és láss csodát, nem kattog többet!!! Gondolom valami rendszerszoftver használja hangkeltésre a gyári recsegöt, hogy miért ????? nem tudom. De ilyen banális a dolog!

-
Gabor970
addikt
sziasztok!
Tudom, hogy volt már, de bocsássatok meg, hogy nincs kedvem végigolvasni visszafelé....
Milyen kodek pakkot javasoltok a windre divX filmekhez?Köszi előre is!
-
Gabor970
addikt
nem töri-e meg!!!
nem bántja a fületeket a "nem-e" ????
-
Gabor970
addikt
Hát a legelsö szériás wind tapipadja tutira nem fényesedik (igaz fehéren nem látszik annyira) meg nem is ragacsos.... De mindenkinek javasolt egy jó egér!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Az eredeti hírekben -nyáron- még 5200mAh-ás akkumulátorról volt a szó, mint 6 cellás. Ezek szerint végül mégsem ilyen lett a nagy, hanem 4400-as???
-
Gabor970
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
....de legalább it már leszoktak a "színezzük a csatlakozókat a hülyegyereknek" dologról, mintha nem lenne kib..ott egyértelmű, hogy mit hova kell dugni. Akinek még ez sem megy az ne vegyen laptopot..."
Ne haragudj, de ez elég unszimpatikus megközelítés, a 73 éves nagymamám igenis egyszerübben eligazodik, ha pirosat a pirosba, kéket a kékbe kell dugnia.
Amúgy megértem, hogy tizen-huszon évesen azt gondolod, amit írtál.
-
Gabor970
addikt
Ha a Feleséged átlag user, netezni, meg receptet olvasni kell, akkor mindenképp!
A teljesítményéhez képest nem olcsó ez a masina, a kicsi méret okoz némi felárat. Cserébe viccesen keveset fogyaszt, és ha tényleg csak mindennapi netezgetéshez kell, szerintem nincs jobb. Eddig az enyimet a család minden hölgytagja le szeretné nyúlni, és akinek 15 colos notija van, az is odanyilatkozott, hogy amint lehet lecseréli azt a böszme nagy notit, egy ilyenre. Arra készülj fel, hogy ha lesz wifi a lakásban, akkor ezt a gépet nagyon kényelmesen lehet ágyban is használni.... -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
'Gyakorlatilag az elejétöl fogva olvasom a fórumot. Nekem sosem vol olyan érzésem, hogy Miniapu Exy lenne. Sztem nem. Bár hasonló néha a tartalom, sztem más a stílus. Egy ember nem tud változni, legalábbis nem ennyi hozzászóláson keresztül azonos stílusban.
Miniapu: nem pókerezel véletlenül?
-
Gabor970
addikt
Sztem meg mi értelme van bárki hirdetését kritizálni? Nekem is sok lenne az ár, de sosem lehet tudni...... Hirdetni bárki hirdethet bármit bármennyiért, ha nem megy el, majd úgyis átgondolja. Mondjuk nekem is mondták már, hmmm, add olcsóbban, ez hülye ár, stb..... Pedig sztem intelligens módon ennyiröl szól a dolog> Mit-mennyiért-kell-nem kell.
-
Gabor970
addikt
Nekem 800-as mem ment a gépbe (mert az volt a boltba, végül 1Giga) igaz, hogy csak kb 4 óra használat tapasztalata, de hibátlanul fut, és jól is esett a bövítés.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Bekerült egy giga plusz ram a gépbe (visszavittem a két gigásat, készségesen visszavették)
Nekem nagyon úgy érződik, hogy egyértelműen gyorsabb lett, flottabbul nyílnak az oldalak, illetve ha több minden fut sem lassul. Ajánlom mindenkinek, 4100 Ft egy 1Gb-os modul. -
Gabor970
addikt
Kizárólag odahaza használom, nincs kinek villogni, meg persze 38 évesen már más az értékrendem is.....
Kimondottan a nagyobb felbontás, és a kiforgatható érintöképernyö, ami a "munkámat" jelentösen könnyítené a Gigabyte netbookja esetén.Nem kimondottan a Te írásodra reagálva, hanem általába a hasonló hangvételüekre:
miért gondolja bárki, hogy ha egy drágább-másik terméket vesz valaki, mint amit mi logikusnak érzünk akkor az butaság-nagyzolás-kivagyiság. Meg kellene tanulnunk, hogy ahány ember, annyi igény és lehetöség. Bárki lehet annyira sikeres pl a munkájában, hogy egy jobb masinát akár ötszörös áron is megvegyen, mert nem számít az ára, vagy épp neki ez a jobb készülék segíti a munkáját. Ha egy pókerjátékos pl havonta összejátszik 2500$-t, akkor mennyit gondolkodjon egy -akár csak- kicsit is jobb gép megvásárlásán? -
Gabor970
addikt
válasz
YODA mester
üzenetére
Nemtom konkrét melyik az M912V verzió, de nekem is egyre jobban tetszik ez a széria. Asszem karácsonyra én is továbbadom a windem családon belül, és jöhet a gigabyte gépe. Az amelyik tudja az 1280*768 felbontást. Nekem fontos, hogy mennél több pókerasztal férjen ki egy oldalra korrektül

-
Gabor970
addikt
MSI Live Monitort használja valaki frissítések kereséséhez-telepítéséhez?
Én feltettem a progit, de kékhalállal eldobja magát a gépem félúton a frissítések keresésénél...
Asszem még egy darabig zacsiba marad a szép kétgigás ramom
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok, nem találom a biosban az alaplapi memória kikapcsolásának lehetőségét. Először biost kell frissítenem?
-
Gabor970
addikt
kingmax 800-as ramot kaptam, viszont mivel ki kell kapcsolnom az alaplapi memóriát, gondolom nem baj a frekvencia difi. 2GB-os a modul. A garancia cimkét hajszárítós melegítést követően sérülésmentesen is le lehet venni könnyedén.
-
Gabor970
addikt
No akkor majd imádkozom hithü ateista létemre :-) Nemtom miért azt találtam ki, hogy egybe vegyem a 2gigás modult, s miért ne egy 1gigásat tegyek be. Az volt az alapötletem, hogy így nem lesz a különbözö ramok miatt gond. Majd írok este, ha sikerült, ha nem, akkor....... nem írok :-)
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Nno én is membövitési kedvet kaptam. 2 gigás modult simán beletehetem, és lekacsolom a BIOS-ban az alaplapi mem-et? Ennyi az egész? (bövitési engedélyt már megkértem) Simán elindul a gép a berakott +2gb rammal is? Amúgy 8000Ft a 2gigás mem itt Zalaegerszegen.
-
Gabor970
addikt
válasz
elkurtuk
üzenetére
Ez valamiért elég zsenge. Én szinte csak online pokerre használom, múltkor tettem egy próbát, 2:34perc alatt esett 5%-ra az akku töltöttségem, 1600Mhz-n voltam végig (kikapcsoltam a BIOS-ban azt, hogy levehesse, nem észrevehetö a +üzemidö, ellenben nagyon belassul 800-on néha) Wifi volt bekapcs, tapipadot használtam, tehát BT off.
-
Gabor970
addikt
nekem ez: Gigabyte M912X most került a látókörömbe. Nagyon szimpi, elsősorban a kijelző miatt!
-
Gabor970
addikt
Attól, hogy a társadalom nagy része megeszi a gagyit, még nem biztos, hogy mindenki ezt teszi, és a mennyiség nem igazolja valaminek a minőségét. Győzikét is sokan nézik, mégsem az a minségi műsor. Az MP3 megeshet, hogy sokak igényét kielégíti, ellenben vagyunk még mindíg jópáran akik csak bakelitről tudják elképzelni a zenehallgatást, ha az nem a munka melletti háttérzenéről szól, hanem szórakozásként önnálló tevékenységként történik. Sajnos meglehetősen feje tetején áll a világ, szomorú, hogy inkább további romlás várható. Én mindenkit bíztatok, hogy ne engedje egy bizonyos minimális szint alá az igényeit! A fiatalokat meg kellene tanítani felismerni az értéket!
-
Gabor970
addikt
érdekes mód, mióta írtam, nem szakadtam meg. Nemtom mi lehet. Két dolog változott közben. Ki lett kapcsolva a másik notebook, amiről neteztek, illetve nem futtatom a google új böngészőjét.
-
Gabor970
addikt
már jön
-
Gabor970
addikt
a friss wifi driver viszont szar nekem, már kétszer elment a kapcsolatom egy kis időre....
-
Gabor970
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
tapasztalatból mondhatom, hogy egyáltalán nem akad a BT a Wifivel. izlésről nem tudok vitatkozni. A Nano az ici-pici adóvevőjével még elmenne nekem is, de semmiképp sem dugnék a gépbe nagyobb kiálló vevőegységet. Amúgy tényleg azért választottam ezt, mert BT. Mindenképp azt akartam, hamár tudja a gép-
-
Gabor970
addikt
egér ügyben: Wind vásárlással együtt egy Genius Navigator 900 BT egeret is vettem, nekem bevállt. Mindenképp BT-sat akartam, hogy ne kelljen adapter. Minek, ha tudja a noti a BT.t?!
-
Gabor970
addikt
Abszolute egyetértek veled, bár tényleg szuperOFF a téma. Az autógyártás csúcsán sztem a Mercedes W124-es sorozata állt a W126-al karöltve, innét már csak visszafelé ment minden. Bár ne feledjük a japánokat, akik azért még mindíg tudnak jó kocsikat gyártani, csak egyre nehezebb echte japó kocsit vásárolni, mert ők is mindent EU-ba meg USA-ban gyártatnak. Talan a Subaru, és a Lexus ami még japó. De a Suzu SX4 sedan kivitele is a szigetországból jön! (csak a sedan!!!)
-
Gabor970
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem a wind cserélésén gondolkodok, hanem csak a winyócserén winden belül. És nincs több kluttyanás :-)))) meg mehet bele egy kosszal 1Gb memó. Gyorsabb procira semmi szükségem, ez teljesen jó. A kijelző is teljesen megfelel az igényeimnek (3 asztalon elég egyszerre verni a blattot)
-
Gabor970
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
osztom a véleményed, bár az SSD nekem pl szimpatikusabb. Gondolkodom is a windben egy cserén, igaz még sajna nagyon drága megoldás. Van akinek nincs igénye nagy tárhelyre. Pókerprogram nem foglal nagy helyet :-)))))) Én egy 32gigás ssd-vel bőven ellennék, bár igazából egy 16-os is elég lenne biztosan, csak olyan hülyén kevésnek hangzik. Sztem nekem kb 4gb foglalt a 80-ból :-) A pókeren nyert pénz nem foglalja a tárhelyet

-
Gabor970
addikt
első nekifutásra azt mondanám, hogy egyetlen gépnek kevés lenne. Aztán átgondolva a dolgot, mióta megvettem (asszem bő 3 hete) nem ültem az asztali gépem elé egyetlen egyszer sem :-) Mivel nem nagyon játszom már (utolsó szerelem a BF2 volt) így akár egy wind elég is lehetne. Amúgy ez a kis méret generált egy új igényt, Nejem is szeretne egyet. Ez már egy nagyonszemélyi szgép tud lenni. Még gondolkodom, hogy még egy wind, vagy magamnak egy pr210, és ezt a pink windet örökli a kedves. Ki kellene próbálnom a 12"-ost, hogy eldönthessem, megfelel-e?
-
Gabor970
addikt
valakinek sikerült már kiokoskodnia, mire jó a "system control manager" ? Számomra rejtély.
-
Gabor970
addikt
vagy ez a WIND pont az, amire egyesek vártak, és nincs mit tovább okoskodni a megvásárlásával. Nekem spec három hét alatt min 100.000 Ft tiszta hasznot hozott (az árán felül) az, hogy bármilyen helyzetben, szinte bárhol-bármikor elővehetem, és használhatom, azzal szemben, hogy korábban a Kisfiammal osztoztam az asztali gépen.
Ezt a szabadságot, ezzel a teljesítménnyel jelenleg az Asus EEE 1000 tudná még, és akárhogy nézem, nincs tovább. Az Asus gépét lakóhelyemen még nem tudom megvenni, így nemtom mit ragoztam volna tovább a kérdést. Persze ettől Te még nyugodtan végigolvashatod az összes fórumot, leírást, szaklapot a témában. Bár gondolom nem is igazán szándékozol subnotit venni..... -
Gabor970
addikt
-
Gabor970
addikt
-
Gabor970
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
keress vissza, már beírtam a 6 cellás típusát. Most nem emlékszem pontosan, annyi a difi, hogy a 3 cellásnak 1-re végzödik, a 6 cellásnak, meg kettöre.
-
Gabor970
addikt
Az áremelkedés bármit is hantázik az MSI, szerintem is a nemvárt keresletnek a következménye. Ez a kis masina nagy telitalálat. Nem lepödnék meg, ha a notebook tulajok min 20%-a átállna erre a méretre, hiszen pont ez az, ami jól hordozható, és már használható a teljesítmény is. Nem beszélve az extrém alacsony fogyasztásról. A 6 cellás aksival olyan üzemidö adódik, ami eddi elképzelhetetlen volt. Az Asus 1000-ese a másik alternativa. De kell is, mert még ez a két gyártó is kevés ebben a szegmensben.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Nekem is el van nyomva a / a Q gomb alatt, pont fordítva áll. Nem zavar.
A winyó valóban kluttyog. Ez sem zavar. Inkább a ventim megy kicsit sokat, ha paplanon tartom :-)))) Persze tisztában vagyok vele, hogy nem ez a normális használat, de mit tegyek, ha épp ezért vettem, ágyból pókerezni :-) Remélem annyira nem hülye, hogy ha nagyon melegedne, ne kapcsolná ki magát!
A wifim hibátlan, több napja használom egész estéken át, 4-6 óra folyamatos használat. -
Gabor970
addikt
válasz
Alukard
üzenetére
Én meg már talán érettebb vagyok annál, mintsem ez alapján ítéljek, vagy zavarna, hogy mit gondolnak rólam. Mellesleg abszolute nem értem a meleg ellennességet, attól függettlenül, hogy mindenképp puncipárti vagyok. Mindenkinek szíve joga úgy élni, ahogy az neki jó, ha azzal nem árt másoknak.
-
Gabor970
addikt
válasz
spirit007
üzenetére
Érdemes kivárni ANNAK AKI NEM KERES VELE PÉNZT pl :-) Nekem nagyon nem lett volna érdemes kivárni. Iletve ha megteheted, vedd meg azonnal, mert ennyire klasz kis laptopot úgysem mostanában dobtak piacra. Aki az enyimet megtapizta-kipróbálta, az mind azt nyilatkozta, hogy minél hamarabb kell egy ilyen neki is.
-
Gabor970
addikt
sziasztok!
Kutatgattam aksi ügyben,sajna csak odáig jutottam, hogy a 6cellás akku típusa BTY-S12, de még egy akku shopban sem lehet kapni :-((((
azért bíztató, hogy nem is csak kétszeres kapacitású lesz, hanem majd 2,5 szeres. 2200mAh vs 5200mAh. Ha valaki tud beszerzési lehetőséget, kérem jelezze! Köszi! -
Gabor970
addikt
sziasztok!
tegnap lett beüzemelve egy asus w520gu (vagy ilyesmi) wireless routerem, nincs semmi wifi problémám a géppel, folyamatos-stabil-erős a kapcsolat. Este kb 5 órát pókereztem online, teljesen hibátlan.
asszem az msi lapjáról egy korábbwn itt belinkelt helyről frissítettem a wifi drivert.
Üdv!
-
Gabor970
addikt
Sajna előbb a Nejemét kell összezsugázni (ma is összejött 1/8 wind) illetve az én újamat, mert ezt a pinket kapja meg a Kedves. Amúgy a pókerezés elkezdésében tudok segíteni, még 50 dolcsi kezdőtőkét is kaphatsz grátisz. Én is így indultam. Mellesleg én megvárom az 1000-es asusut, csak aztán döntök. Amúgy sztem ezek a kicsi atomos notebookok a sztgépek történelmének mérföldkövei. Boldog vagyok, hogy elsők közt élvezhetem ezt a szintű szabadságot!
-
Gabor970
addikt
nekem a rózsaszín szerencsét hozott :-)
pókerezni vettem a gépet (online) a lényeg a csend-kicsi-ágybavihetőségen volt. Egy hét alatt meglett az ára
Ma is befolyt 310$
Ez a világ legjobb notebookja!!! -
Gabor970
addikt
jahh, és sztem a legnagyszerűbb fejlesztés, hogy végre egy használható teljestményű notebook valódi mobilitás mellett. Ha a játék nem követelmény, sztem jelenleg nincs jobb.
-
Gabor970
addikt
mit kínlódtok a színével? én csüt óta élvezem a kicsikét, még ha pink is :-)
ha használom, nem látom a fedlapját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- szállítmányból való. Kifogástalanul üzemel ma is, akkuja is tud most is 1:50h üzemidőt kb, winyója 100%-os. Nagyon bírja, pedig naponta használatban van, néha meg egy hétig ki sincs kapcsolva (torrent)